84
-
winnie #44 valami 40 napja vannak és valóban szóba hozták és kiderült:) a hatalmas mozgó dolog az aljnövényzetben is kiderült.
azt el kell fogadni, hogy bármilyen sorozat készítőinek vannak válaszai az ilyen rajongói kérdésekre, nem csak a lostnak. nem tudom, de számomra kissé naiv dolog feltételezni, hogy egy magyar fiatal a gép elől rájön, hogy mi hibádzik egy sorozatban - és azok, akik napi szinten ezzel foglalkoznak, ez a szakmájuk nem jönnének rá. (ez nem a lostra, hanem minden sorozatra igaz, persze.) -
Dunkey #43 A daginak neve is van: Hurley, és mint kiderül vannak sunyi kis készletei...
És az a 20 rész nem felesleges, csak az ilyen kukacoskodó hülyegyerekeknek.
AtomHeart: biztos vagyok benne.
Az Invasion meg azé kapott cancelt me alapból kevesen nézték. Ennyi. Nem kell mindenbe belekötni. -
cateran #42 Valaki arulja mar el a dagi miert nem fogy? Ezer eve vannak a szigeten,epp hogy van mit enni,de a dagi tartja a sulyat.....
Hat pl. ezert szar ez a sorozat:)Logikai hibak tomkelege,plusz meg unalmas is.....(meg egy pelda csak igy hirtelen:az 1. evadban,amikor a szigetre kerulnek,latnak mozogni valami hatalmas dolgot az aljnovenyzetben,de nem tudjak/latjak hogy mi az es senk nem parazik miatta,nem beszelnek rola,stb....vagy esetleg rosszul emlekszek?) -
Falatka2003 #41 Spoilerkedjek?
A 2x01-et érdemes megnézni, jó, aztán 20 részt nyugodtan kihagyhattok, mert semmi nem történik. Utána nézzétek meg az évadzárást. Az a 20 rész csak értelmetlen, fölösleges időhúzás volt, nem éri meg a drága időt. Keressetek jobb szórakozást.
Örülök, ha valakinek sikerült megspórolnom 20x42 perc idegbajt (nekem nem volt, aki szóljon... ) -
#40 Ebben biztos vagy? -
#39 Nincs az az Isten, hogy 5 évadig elhúznák ezt a marhaságot.
Hamarabb meg fogják únni a nézők és az lesz a vége mint az invasionnek. -
Skyper #38 én már láttam a lost tejjes 2. évaggyát magyar feliratal, és bárki letöltheti az episodokat fájlcserélökkel, de mivel ez angol, magyar felirat is kell, amit a netröl simán lehet szedni ugyancsak
amugy a 2. évad sokkal jobb mint az elsö!!! -
Dunkey #37 Ájjájj duplahsz ill tripla :S:S bocs. Majd a modik végzik a dolgukat :). -
Dunkey #36 Losztnak ejtik. :)
Nem kell cifrázni. Neten biztos van egyébként valahol intro felrakva, eredeti, nézd meg. (most jut eszembe ott nem mondják a címét csak írják :D). Akkor maradnak a podcastok, ott csak kiejtik a szájukon a lost szót, és ha hiszed ha nem LOSZTnak mondják :P. -
Dunkey #35 Losztnak ejtik. :)
Nem kell cifrázni. Neten biztos van egyébként valahol intro felrakva, eredeti, nézd meg. -
Dunkey #34 Hát nem tom a sok barom mit szidja h ilyen szar meg olyan szar :). Nekem a top5 sorozatom: 24, PB, Lost, BSG, House
És akinek meg 1 nap alatt nézte meg és szerinte unalmas volt, annak úgy kell. A flashbackeknek pedig sztem 70%a zsír, csak néhány volt gagyi. Pl. Michael flashbackjeit nem szerettem. De mindenesetre Lost S3-at jobban várom, mint PB S2-t vártam. Igaz, azt is eléggé vártam, de tudtam h elbarmolják valamelyest...és sajnos az S2 eddig télleg nem az igazi abból. Na mind1. Ez van.
Csak kezdődjön már S3 a Lostból, meg Houseból, meg BSG-ből :D ... meg 24ből az S6 de az még soká van. Addigis vannak még az új sorozatok, mint Psych, ami nekem tetszik eddig, Eureka, ami már nem annyira :D és MÉG :( fut az Sg-1 is meg SGA, jha meg persze nemsokára kezdődik a Smallville S6 is végre :P, és lesz mit nézni :) (unaloműzésre meg ott a DHW, abból is már nemsokára lesz S3 gondolom :)) -
#33 A lostot minek ejtik? :^)
En eddig ugy tudtam, hogy lasztnak, es az rtl klubon a film elejen az a "Lószt - eltűntek" nagyon idetlennek tunt, ezert kerdem. -
winnie #32 Nem tom skacok, én végignéztem a 2 évadot, és mit ne mondja, az első évad tök jó volt meg izgalmas meg minden, de a második évad hát...
érdekes, mert míg az elsőben valóban nem történik semmi, addig a másodikban én inkább azon aggódtam, hogy ellövik a készítők a puskaporukat. túl sok mindent fedtek fel, de azzal szerintem nem lehet vitatkozni, hogy a második mozgalmasabb.
(viszont az értékes 30 percből 20at elvesz ez a visszaemlékezés a maradék 10ben történik valami...),
ööö, itt a visszaemlékezések a lényegesek, a háttértörténetek. a szigetes dolgokat fogd fel körítésként, de azt el is mondják, hogy direkt bővítették a szigetes cuccokra szánt játékidőt, így több volt a mellékszál a 2. évad második felében.
szerencsére a harmadik évadban ugye jön a 3 új szereplő, plusz jön henry gale és desmond így újabb visszaemlékezések lehetnek.
amúgy persze nyilván érthető a dolog, hisz mindenki mást vár egy sorozattól. de a lost szerintem absz. nem árult zsákbamacskát a visszaemlékezésekkel, hiszen a harmadik részben már világossá válthatott minden, a szerkezet.
igazából szerintem a twin peaks sorsát akarták elkerülni, ami anno még a lostnál is nagyobb nézettséggel indult, amerika csámcsogott, de mivel ellőtték a fő poént, ezért a nézettség visszaesett és utána hiába talált ki mark frost újabb, mesterkélt, windom earl-szálat, már nem tudta a nézők érdeklődését felkelteni. -
winnie #31 Ez a rákfenéje annak, hogy úgy kezdenek el gyártani egy sorozatot, hogy menet közben találják ki,
minden sorozat így készül - folyamatosan írják és mivel a sorozatoknak nincs eltervezve a végük ezért a készítők nem is ismerhetik azt.
amúgy a lost tipikusan olyan sorozat, hogy csak úgy csinálhatják, hogy előre tudnak dolgokat. nem véletlenül látsz már a harmadik epizódban nagy dharma jeleket, amikor még 1 évadra vannak az egész dharmától.
hogy folytatódjon a sztori, meg hogy hány rész legyen majd (ha nem nézik elegen gyorsan lezárják - vagy egyszerűen félbehagyják értelmes befejezés nélkül -, ha van nézettség, addig nyomatják az újabb szériákat, amíg csak lehet -
ez a sorozat műfaj jellemzője. ez van. a sorozatok 95%-a nem kap normális befejezést. a maradék 10%-ot a kéaszítők le tudják zárni. -
winnie #30 ennyire zavar?:) jó, megígérem, hogy nem mondom többé. de nyilván, ami jó azt mindig megvettem.
még szép, nem is mondtam az ellenkezőjét, csak nem szeretem azt mondani, hogy "imádom", mert az cseppet nyálas. inkább így utalok rá.
bocs a frusztrációért. -
vg #29 "dvd-k itt figyelnek"
Mindig ezt mondod, ez egy kicsit szánalmas már! Mindenki tudja, hogy te is töltöd a sorozat filmeket bazmeg! -
ZsirosKenyer #28 hülyeség ilyeneken töprengeni, de különben amcsik 'leszt'-nek a britek 'lászt'-nak mondják.. -
fonak #27 Ez a rákfenéje annak, hogy úgy kezdenek el gyártani egy sorozatot, hogy menet közben találják ki, hogy folytatódjon a sztori, meg hogy hány rész legyen majd (ha nem nézik elegen gyorsan lezárják - vagy egyszerűen félbehagyják értelmes befejezés nélkül -, ha van nézettség, addig nyomatják az újabb szériákat, amíg csak lehet - így persze egyenetlen lesz a minőség, egyre több lesz a következetlenség, elvarratlan szál a rétestésztaként nyújtott történetben). Lost 2. széria befejezése mindenesetre érdekes volt, kíváncsian várom a 3. szériát, mit hoznak ki ebből... Bár bevallom én is meguntam kicsit közben, és szerintem sem volt olyan jó a 2. széria mint az 1. Ha a készítők nyilatkozatainak hiszünk (még jobban az emberi kapcsolatokra fog koncentrálni a sorozat stb.), lehet, hogy a 3. még gyengébb lesz. :( -
Attie #26 Nem, lasztnak a last-ot ejtik ami más :) -
assdf #25 Nem tom skacok, én végignéztem a 2 évadot, és mit ne mondja, az első évad tök jó volt meg izgalmas meg minden, de a második évad hát... Egyszercsak eljön az a pillanat, amikor az embernek a töke kilesz az állandó visszaemlékezésekkel amiknek köze nincs a filmhez (viszont az értékes 30 percből 20at elvesz ez a visszaemlékezés a maradék 10ben történik valami...), meg hogy elkezdik túljáratni az emberi kapcsolatokat, és azzal is hogy egyre fantasztikusabb lesz az egész, és semmiféle reális magyarázatot nem adnak, kb. meseszintü lesz a végére... -
quantum #24 A masodik szeria porgosebb vagy csak nekem tunt ugy? (2 nap alatt a 24 resz :) )
Lost & SG rulez :)
Amug lassan olyanok leszunk mint az oreg nenik, csak nem Rozalinda meg Esmeralda hanem 24 meg Lost meg SG1 SGA :D -
#23 A lostot angolul nem laszt-nak ejtik amugy..? -
petko000 #22 miért, szerinted nem szánalmas? :) -
Lyan Kyj #21 :) -
Mr Gumby #20 OK már tudjuk, hogy neked gagyi, de azt is ide írhatnád, hogy melyik az ami nem az. -
#19 Szerintem arra gondolt, hogy pl. a hatch kinyitásának folyamata vagy 10-12 részen keresztül zajlik... picit gasoline ;-)
PB-ben 10 perc alatt történik, mint a hájdzsekk, hájkétben 2 rész alatt. -
#18 Mostanában mindig kiszedik a hsz-eim mindenhonnan.
olykor tényleg nem értem, hogy mi váltja ki egyesekből ezt az agresszív lépését. örülni kellene inkább, hogy az ember véleményt nyilvánít és mindezt kultúráltan teszi. -
cfg #17 Ez a sorozat gagyi ,
sebaj ez kell a nepnek
-
winnie #16 nézhetetlen? lehet. de az az igazság, ha részemről egy sorozat zsinórban 1-2 (max. 3-4) nézhetetlen részt produkál, akkor az isten sem vezs rá, hogy több részt nézzek, mert az nem az én sorozatom. igazából a sorozatok nem arra vannak, hogy az ember az összes részt megnézze, hiszen egy idő utáj csak fog észlelni színvonal esést. ha észlel, akkor meg logikus, hogy abbahagyja és keressen jobb sorozatot, nem? (legalábbis én így látom)
amúgy európában mi vagyunk a 3. ország ahol megy a prison break. a sorozatokat úgy szokás többségében vetíteni, hogy amikor az amerikai évad véget ér, akkor kerül képernyőre csak az egész, az nagyon ritka, hogy már közben emenjen. (ennek praktikus oka van, hiszen nem sok értelme lenne az uborkaszezonban (nyáron) adni valami nagy durranást - amerikában sem véletlen, hogy nyáron nincs semmi a nagy tévéken. -
Constantin79 #15 Nem szeptember 27-én indul a harmadik sorozat? Amúgy mindegy, a második sorozat az utolsó hét-nyolc rész kivételével nézhetetlen volt. De a folytatás még lehet jó. Ja, a magyar adókon tényleg belehúzhatnának, a Prison Break-et is csak most kezdték vetíteni, pedig Amerikában már lement az első sorozat -
winnie #14 :) nocsak. te tudsz valamit, amit én nem? (valakinek a lost, valakinek az x-akták, valakinek a helyszínelők és valakinek a dr. house a sz*patás, gondolom)
nem tudom, de én nem látok sz*patást benne. egyelőre csak 48*42 percnyi jó szórakozást találtam. ha nem lenne több rész belőle, már akkor sem lenne hiányérzetem, a dvd-k itt figyelnek, bármikor meg tudom nézni - de mivel még jön a 3. évad (és utána gondolom a többi, ha kitart a sorozat), akkor pláne nem érzek semmi sz*patást. szerintem kevered a sorozatot valamivel.
az, hogy te sz*ptál az egy dolog, de attól még más nem biztos:) -
djukel #13 Ez a sorozat a legnagyobb szopatás. Jó szórakozást hozzá annak akit még tudnak szivatni az alkotók! -
Szefmester #12 én álltalában főműsoridőben láttam ott.. vasárnap 21:00-kor éjjel csak az ismétlés ment... -
#11 a te véleményed a szánalmas... -
jacsoo #10 A cikkiro szerint tehat ket alternativa all az ember elott a pentek este eltoltesere: vagy a tv2-t, vagy az RTL-t nezi.
Szanalmas...
-
#9 Van AXN-ünk, de hiába érdekelt nem néztem ott a lostot, mivel elég későn adták és nem tudtam volna fél hatkor felkelni -
winnie #8 mi abban a kib*szás, ha egy sorozat rekordgyorsassággal ér el országos adókra. régen éveket kellett várni:) -
szombi #7 Egyszerűen óriási kib*szás a magyar nézőkkel, hogy már régen leadták a második évadot(májusban ért véget),
most meg ismétlik az elsőt. Már 100%, hogy a magyar adón egy fél percnyi LOST-ot sem fogok nézni.
Ha elkezdik leadni a 3. évadot az ABC-n, úgyis azt fogom nézni, mert letöltöm torrenten, fél napra rá meg felirat is lesz... -
#6 Kössz az infót! BG -
Zedas #5 A 3. évad első része 10.04 -én lesz levetítve, 'A Tale of Two Cities' címmel.
Sokat sejtető :)
A Battlestar Galactica 3. évad kezdése: 10.06