Lost 2. évad - Folytatódik a kultusz az RTL Klubon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom nem voltak olyan helyzetben, hogy logikusan gondolkozzanak. viszont azért a cápa hasát jól megfigyelted-e?😊
pl mai resz. sracok a tengeren bambusztutajon ucsorognek, aztan feltunik bambusztutaj masik, biztonsagosabb darabja. meglottvallu, verzo srac beugrik a tengerbe (ahol a capak jonnek mennek epp), fel kezzel odauszik. neger srac meglatja capakat, beszarik stb, s elkezd evezni s eleri a masik tutajt.
rem logikus :-)) lott, verzo vallal capak koze esszerubb beugrani. plane hogy 2 perc mulva sima evezessel is elerik azt a szart.
hat pl itt hangosan felrohogtem. csaladtagjaim meg nem ertettek, hogy a rem feszult helyzetben en miert rohogok.
ez csak egy pelda. sajnos csurig van ostobasaggal ez a sorozat. pedig tenyleg jo is lehetne.
és mivel sorozat nem lesz vége, vagyis vége lesz, hiszen egyszer minden sorozatnak lecsökken a kritikus szint alá a nézettsége.
(viszont az értelmetlenségen vitatkoznék. lehet, hogy gagyi a sorozat, de nagyon aprólékosan fel van építve - az meg, hogy még egy webes játékszálat is bele tudtak applikálni, külön csoda.)
Egyébként meg sosem lesz igazán vége ha így haladnak...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
minden sorozatnak az a lényege, úg kreálják õket, hogy a végtelenségig menjenek. a nézõk lehet, hogy már a 2. évadban megunták rachel és ross szenvedését vagy mulder kishúgának keresését, mégis mindkettõ sorozatot "húzták", ahogy húzzák a többi sorozatot is. mert sorozat.
szerintem😊
SPOILER
A Dharma kísérletezett az extrém élõhely változással, szóval ez egy génmanipulált maci.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
mondjuk a füst-re még 2 évadon keresztül nincs válasz ,csak annyi h védelmi rendszer,de mit véd?? stb..Jegesmedve hogyan került oda?!?Kik az otherek,elég modern technikájuk van ,mert áramozó lövedékük van ,meg amit a tutajra dobtak bombát az is modern volt.+lehet h hologramjuk is van😊(shannon látta Waltot vizesen ,pedig shannonak semmi köze walthoz) Valahol olvastam h mik lesznek a 3. évadban :uj szereplök ,vagyis nem ujjak ,csak nem mutatták õket eddig ,õk is túlélõk. meg h máshogy telik az idõ a szigeten és a külvilágba,de a füstre még itt se lesz válasz. 😞
az utolsóhoz meg annyi, hogy talán azért nem deformálódott, mert hamarabb nyomta. kérdés lehet hogy akkor hogy rántotta le a repülõt, de annak így szerintem csak a mûszereit zavarta össze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elmennek a bunkerhez jack-ékhez ,eddigre már desmondot vissza sodorja a viz a szigetre ,és hogy hogy nem találkoznak lilli és desmond ,igaz h michell késöbb lelövi lilli-t meg az anna luciát-T .
A másik az h ugye desmond nem tudta megnyomni a gombot idõbe,és akkor a mágnesesség tulterhelötött ,és magához vonzotta a sziget a repülöt ,utolsó részbe ,amikor lock nem nyomja meg gombot,akkor is tulterhelödött a mágnesesség
és minden ami a bunkerbe vas volt a bunkerbe eldeformálodott ,elhorpatt a számláló stb... De amikor desmond nem nyomta meg ,akkor semmi nem deformálodott el ,pedig akkor is nagy lehetet a mágneseság ,ha egy gépet igy magághoz vonzott!
De a relytéjek számát is növeli....
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Deh jó hogy csinálták ezt a csavart a végén, hogy egy régi ismerõs visszakacsint a fegyver másik végérõl!😄
A 2.rész remélem sokat elárul!
Meg hogy mi lesz Szójerrel( bocs nem pontosan a nev(üket)ét) és a többiekkel!😄...<#email>#email><#wow2>#wow2>
a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...
Érdekes, hogy aki nem osztja a véleményedet, az kukacoskodó hülyegyerek?
Tudod, én nem azt nézem, mit mondanak, hanem, hogy ki mondja... Ez a "cúnya vagy mer' nem aztat szereted amit én", óvodás tempó. Remélem, továbblépsz. Véleményt mondj, ne ítéletet.
Részemrõl ennyi.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ez a sorozat nem nekem való. Nekem 24, helyszínelõk, PB kell, ami évadonként többé-kevésbé kerek történetet alkotnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt én kétlem, hogy az invasion-ra lenne utalás, bár fenetudja
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
de olvasok is, elég sokat, napi olyan 2-3 napilap (nem blikk és hasonlók 😊) meg hetilapok meg minden + idõnként könyvek, de ezzel egyre kevesebben vagyunk
Én imádom a Lostot!!<#beka3>#beka3>
Szenzációs kikacsintás 😊 Én nagyon tudtam értékelni.
Másnak is feltûnt?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Tipikus húzzuk az idõt és nyútsuk a rétest sorozat.
Inkább olvassatok.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
azt el kell fogadni, hogy bármilyen sorozat készítõinek vannak válaszai az ilyen rajongói kérdésekre, nem csak a lostnak. nem tudom, de számomra kissé naiv dolog feltételezni, hogy egy magyar fiatal a gép elõl rájön, hogy mi hibádzik egy sorozatban - és azok, akik napi szinten ezzel foglalkoznak, ez a szakmájuk nem jönnének rá. (ez nem a lostra, hanem minden sorozatra igaz, persze.)
És az a 20 rész nem felesleges, csak az ilyen kukacoskodó hülyegyerekeknek.
AtomHeart: biztos vagyok benne.
Az Invasion meg azé kapott cancelt me alapból kevesen nézték. Ennyi. Nem kell mindenbe belekötni.
Hat pl. ezert szar ez a sorozat😊Logikai hibak tomkelege,plusz meg unalmas is.....(meg egy pelda csak igy hirtelen:az 1. evadban,amikor a szigetre kerulnek,latnak mozogni valami hatalmas dolgot az aljnovenyzetben,de nem tudjak/latjak hogy mi az es senk nem parazik miatta,nem beszelnek rola,stb....vagy esetleg rosszul emlekszek?)
A 2x01-et érdemes megnézni, jó, aztán 20 részt nyugodtan kihagyhattok, mert semmi nem történik. Utána nézzétek meg az évadzárást. Az a 20 rész csak értelmetlen, fölösleges idõhúzás volt, nem éri meg a drága idõt. Keressetek jobb szórakozást.
Örülök, ha valakinek sikerült megspórolnom 20x42 perc idegbajt (nekem nem volt, aki szóljon... <#szomoru1>#szomoru1> )
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Hamarabb meg fogják únni a nézõk és az lesz a vége mint az invasionnek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy a 2. évad sokkal jobb mint az elsö!!!
Nem kell cifrázni. Neten biztos van egyébként valahol intro felrakva, eredeti, nézd meg. (most jut eszembe ott nem mondják a címét csak írják 😄). Akkor maradnak a podcastok, ott csak kiejtik a szájukon a lost szót, és ha hiszed ha nem LOSZTnak mondják 😛.
Nem kell cifrázni. Neten biztos van egyébként valahol intro felrakva, eredeti, nézd meg.