84
  • 1Obi1
    #84
    Ő Sawyer.Direkt ment bele a vízbe, tudod ő szereti kínozni magát.Hogy a kis pici fejcskét miért nem tudja ezt befogadni...
  • winnie
    #83
    igazából minden filmbe bele lehet kötni, így ebbe a sorozatba is. még szerencse, hogy a való életben minden logikus.

    gondolom nem voltak olyan helyzetben, hogy logikusan gondolkozzanak. viszont azért a cápa hasát jól megfigyelted-e?:)
  • gere1
    #82
    akar egy jo sorazat is lehetne ez, ha nem lenne zsufolva logikatlan nevetseges elemekkel. viszont ha igy nezzuk akkor elegge szorakoztato.

    pl mai resz. sracok a tengeren bambusztutajon ucsorognek, aztan feltunik bambusztutaj masik, biztonsagosabb darabja. meglottvallu, verzo srac beugrik a tengerbe (ahol a capak jonnek mennek epp), fel kezzel odauszik. neger srac meglatja capakat, beszarik stb, s elkezd evezni s eleri a masik tutajt.

    rem logikus :-)) lott, verzo vallal capak koze esszerubb beugrani. plane hogy 2 perc mulva sima evezessel is elerik azt a szart.

    hat pl itt hangosan felrohogtem. csaladtagjaim meg nem ertettek, hogy a rem feszult helyzetben en miert rohogok.

    ez csak egy pelda. sajnos csurig van ostobasaggal ez a sorozat. pedig tenyleg jo is lehetne.
  • winnie
    #81
    a sorozatnak (mint minden sorozatnak) vagy egy tucat vagy annál is több rendezője van. de írója is sok-sok. meg aztán a rendező az rendez, nem zsúfol és ötletel.

    és mivel sorozat nem lesz vége, vagyis vége lesz, hiszen egyszer minden sorozatnak lecsökken a kritikus szint alá a nézettsége.

    (viszont az értelmetlenségen vitatkoznék. lehet, hogy gagyi a sorozat, de nagyon aprólékosan fel van építve - az meg, hogy még egy webes játékszálat is bele tudtak applikálni, külön csoda.)
  • Esrohnoil
    #80
    Ez a sorozat egy nagy rakás értelmetlen összevisszaság, amibe a rendező különböző jónak tűnő ötleteket megpróbált belezsúfolni.
    Egyébként meg sosem lesz igazán vége ha így haladnak...
  • winnie
    #79
    attól, hogy a lostban személyekre vannak szabdalva a részek még összefügg a sorozat. akárcsak a sliders, az x-akták vagy a bsg - vagy a szeret-nemszeret jóbarátok, hiszen ott is jó ideig kuszálódnak azok a bizonyos párkapcsolatok.

    minden sorozatnak az a lényege, úg kreálják őket, hogy a végtelenségig menjenek. a nézők lehet, hogy már a 2. évadban megunták rachel és ross szenvedését vagy mulder kishúgának keresését, mégis mindkettő sorozatot "húzták", ahogy húzzák a többi sorozatot is. mert sorozat.

    szerintem:)
  • Inquisitor
    #78
    Egy összefüggő sorozatot azért nem lehet olyanokhoz hasonlítani, ahol önállóak az epizódok. Szóval egy X-Akták vs Lost vagy Battlestar Galactica vs Sliders dolog eleve baromság.
  • Csacsis
    #77
    Vicces a 2. éved. Én már várom a 3.-at. Kár, hogy magyar adón magyar szinkronnal, magyar vágással, nézhetetlenek a sorozatok, így tölthetem le netről továbbra is.
  • 1Obi1
    #76
    Az hogy miért van jegesmaci a szigeten az már kiderült.
    SPOILER
    A Dharma kísérletezett az extrém élőhely változással, szóval ez egy génmanipulált maci.
  • Gerbill
    #75
    Nekem a visszaemlékezésekben az tetszik, amikor mondjuk Shanon visszaemlékezésében az apja halálakor átsuhant a képen Jack, vagy éppen a repülőtéren Locke stb. Szerintem nagyon jó sorozat, csak kár hogy a második évad felétől Jacknek megváéltozott a szinkronja. Csak az a baj hogy 1x lehet csak megézni úgy, hogy izgalmas is legyen.
  • winnie
    #74
    igazából, ha a füst érdekel, akkor érdemes nem nézni és kivárni, míg lesz válasz és megkérdezni valami fórumban:) tényleg annyira fontos lenne?:)
  • cateran
    #73
    Rem rendes 5-6 reszben? ?Mirol beszelsz?
  • Nick01
    #72
    ha valamit megválaszolnak ,akkor uj dolgok kerülnek elő ,amire nincs válasz
    mondjuk a füst-re még 2 évadon keresztül nincs válasz ,csak annyi h védelmi rendszer,de mit véd?? stb..Jegesmedve hogyan került oda?!?Kik az otherek,elég modern technikájuk van ,mert áramozó lövedékük van ,meg amit a tutajra dobtak bombát az is modern volt.+lehet h hologramjuk is van:)(shannon látta Waltot vizesen ,pedig shannonak semmi köze walthoz) Valahol olvastam h mik lesznek a 3. évadban :uj szereplök ,vagyis nem ujjak ,csak nem mutatták őket eddig ,ők is túlélők. meg h máshogy telik az idő a szigeten és a külvilágba,de a füstre még itt se lesz válasz. :(
  • winnie
    #71
    ha belegondolok a jóbarátokat is 10, a rém rendes családot is 11 évig nyújtották, pedig 5-6 részben le lehetett volna rendezni. A simpsons 17 évéről nem is beszélve.
  • metaljesus
    #70
    ezekre szerintem mindre fény fog derülni a következő évad(ok)ban. mert valahogy minden mindennel és mindenki mindekivel valamilyen összefüggésben van (ezért is várom már nagyon a 3. évadot :)). például amikor 1. évadban Jin meglátogatja azt az államtitkár/miniszter/nemtommilyen pasast, annak a lánya épp Hurley lottós interjúját nézi. (ami ha Jin északi akkor elég fura, de még akkor is ha dél-koreai).

    az utolsóhoz meg annyi, hogy talán azért nem deformálódott, mert hamarabb nyomta. kérdés lehet hogy akkor hogy rántotta le a repülőt, de annak így szerintem csak a műszereit zavarta össze.
  • Inquisitor
    #69
    Érdekes hallani a véleményeket, hogy sz*r egy sorozat mert húzzák. Ez van, ilyen a jelenlegi TV marketing, meg ettől sorozat. De a legtöbb sorozat igen csak sablonos és unalmas szerintem még a rétestészta Lost-hoz képest is. Meg ott van a 24, valami oknál fogva csak megélt ennyi részt ...
  • Nick01
    #68
    Na ,van pár dolog ,amit nem értek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugye desmond volt a bunkerben ,aki régen jack-el találkozott a stadion-ba és mondta h világ körüli utra indul,és majd találozni fognak egy másik életben.Ugy desmond viharba került,és a szigeten kötöt ki ,ahol egy faszi a bunkerbe vittem,és elmondta neki h 108 percenként be kell írni a számokat a gép-be és meg kell nyomni a gombot.Ugye a bunkerbol csak szkafanderbe mentek ki ,desmond észre vette h elvolt szakadva a faszi szkafandere és ugy ment ki a szigetre megjavítani desmond hajoját ,de nem volt semmi baja ,tehát akkor már nem vol virus a szigeten.Akkor desmond mért injeciozta még magát ,és mért kérdezte meg h lock-tol h van e még virus a szigeten.Meg a másik h ugye akik a farok részben ultek a gépben ,a többi tulélö,akik a sziket másik oldalán voltak ,volt ott lilli vagy ki ,aki 4 évell ezelött ,az ő hajoját adta oda ,vagyis a meghalt férje hajoját adta oda desmond-nak.Desmond amikor elmondja jack-éknek h nyomkodno kell a gombot ,akkor lelép a hajojával ,de amikor a többi tülélö találkozik michell-el meg sawjer-el
    elmennek a bunkerhez jack-ékhez ,eddigre már desmondot vissza sodorja a viz a szigetre ,és hogy hogy nem találkoznak lilli és desmond ,igaz h michell késöbb lelövi lilli-t meg az anna luciát-T .
    A másik az h ugye desmond nem tudta megnyomni a gombot időbe,és akkor a mágnesesség tulterhelötött ,és magához vonzotta a sziget a repülöt ,utolsó részbe ,amikor lock nem nyomja meg gombot,akkor is tulterhelödött a mágnesesség
    és minden ami a bunkerbe vas volt a bunkerbe eldeformálodott ,elhorpatt a számláló stb... De amikor desmond nem nyomta meg ,akkor semmi nem deformálodott el ,pedig akkor is nagy lehetet a mágneseság ,ha egy gépet igy magághoz vonzott!
  • otrosinka
    #67
    Így van ....és még csavar a sztorin.
    De a relytéjek számát is növeli....
  • tommyg
    #66
    Hát én már láttam az egész második évadot, nagyon zsíííír!
  • winnie
    #65
    a második rész igen érdekes lesz.
  • Samanó
    #64
    Igen azzal tépk az ember idegeit!:D
    Deh jó hogy csinálták ezt a csavart a végén, hogy egy régi ismerős visszakacsint a fegyver másik végéről!:D
    A 2.rész remélem sokat elárul!
    Meg hogy mi lesz Szójerrel( bocs nem pontosan a nev(üket)ét) és a többiekkel!:D...
  • joubi
    #63
    jol indult a masodik evad:)csak a sok visszaemlekezes elotte!
  • Falatka2003
    #62
    Donkey!

    Érdekes, hogy aki nem osztja a véleményedet, az kukacoskodó hülyegyerek?
    Tudod, én nem azt nézem, mit mondanak, hanem, hogy ki mondja... Ez a "cúnya vagy mer' nem aztat szereted amit én", óvodás tempó. Remélem, továbblépsz. Véleményt mondj, ne ítéletet.
    Részemről ennyi.
  • Tibmanus
    #61
    harmadik részben??? hoooooll???? éniissszaakaarrooommm
  • Tibmanus
    #60
    köszönjük... még szerencse hogy amerikai a sorozat így nem kell ezen filózni...
  • TeszteloPontHu
    #59
    Így van. Kevés kivétel van, ilyen pl. a Buffy. Ott már pl. a 3-4. szezonban voltak olyan utalások, melynek kifejtése csak az 6-7. szezonban látott napvilágot. Ott eléggé meg volt tervezve a sztorivonal.
  • Kingfisher
    #58
    Sorozatról sokat nem tudok elmondani, nekem bejött, mindenki el tudta már dönteni kell-e neki 3. szezon. Nade csak mert viszkezt a tenyerem: a királynő algoljában (GYK az általánosan elfogadott angol kiejtés) lászt. Rövidább á mint a last á-ja, de á. lószt semmiképp, ó r előtt van csak.
  • SirLord
    #57
    hátte de undoritoan sunyi vagy^^ szerencse hogy láttam már a 2. évadot^^
  • Hoz_Hun
    #56
    Az első évad nagyon bejött. Rá is vettem a szüleimet, meg a feleségemet, hogy megnézzék aztán a végén majdnem leharapták a fejem a hülye befejezés miatt (sok megválaszolatlan kérdés, elvarratlan szálak). Ők a második szezont meg se nézték. Én viszont a második szezon végén sokaltam be főleg hogy állandóan azt olvastam, hogy "hú aztán most mennyi mindent megmagyaráznak", aztán mi derült ki... semmi. Én már passzolom a 3. évadot.
    Ez a sorozat nem nekem való. Nekem 24, helyszínelők, PB kell, ami évadonként többé-kevésbé kerek történetet alkotnak.
  • Blasta
    #55
    Igen, nekem feltűnt, de nem értettem.
    Azt én kétlem, hogy az invasion-ra lenne utalás, bár fenetudja
  • winnie
    #54
    :) én láttam az összeset, mégis hiszem, hogy sok jobb sorozat van nála, de hát kinek a pap.
  • 1Obi1
    #53
    A világ legjobb sorozata, az ne ítélkezzen aki látott 2 részt...
  • Byth
    #52
    Ha valaki követi, elég izgalmas sorozat :) Én is nézem, és nagyon tetszik... Várom már a 3. évadot, mert már láttam az AXN-en a 2-at. Jó kikapcsolódás viszont a 20x50 perc vizuális élmény. ha nem így lenne, akkor nem nézne senki sem tv-t. De azt nem tudom mennyivel lennél okosabb pl egy ponyvaregénytól... Mindenkinek más jelent kikapcsolódás. Ha néha megnézek 1-2 dolgot a tvben, attól még nem leszek hülyébb...
  • nbj
    #51
    hát én szeretem a lostot, de csak annyira h nekem elég ha megnézem az rtlen, de mondjuk a prison breaket már nem vártam meg.
    de olvasok is, elég sokat, napi olyan 2-3 napilap (nem blikk és hasonlók :)) meg hetilapok meg minden + időnként könyvek, de ezzel egyre kevesebben vagyunk
  • Gerygrey
    #50
    Ez az "olvass könyvet tv/számítógép helyett" nagyon elcsépelt demagóg duma. Mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás, ha valakinek a Lost is az, attól még nem biztos hogy hülye (és ez fordítva is igaz, BB Zsanett sem lesz,soha intelligens bármennyit is olvas) Egyébként a Lost 1. évad szinkronos HDTVrip-ben nincs meg véletlenül valakinek?
  • Raptor 7
    #49

    Én imádom a Lostot!!
  • Zedas
    #48
    Ja egyébként a Prison Break új részének elején az FBI-os fazon (aki a sheriff volt az Invasionban) egy csomó ideig néz egy kis vizet!!!

    Szenzációs kikacsintás :) Én nagyon tudtam értékelni.

    Másnak is feltűnt?
  • p00h
    #47
    ez országfüggő... hallottam már olyat is h lösztnek, lésztnek, sőt van ahol lisztnek ejtik!!!
  • serito
    #46
    Osztom a véleményedet, ha olvasol többet nyersz mint ezzel az elba@-ott sorozattal!!
  • NorbyI
    #45
    Nem tudom hogy a kedves cikkíró miért gondolja azt hogy péntek este mindenképpen tévét kell nézni és otthon gubbasztani. Eddig egyetlen részét sem láttam és ajövőben sem tervezem hogy megnézem. Nem mondom hogy rossz a sorozat de engem nagyon nem hoz lázba. Annyira meg pláne nem hogy ennyi időt rászánjak.
    Tipikus húzzuk az időt és nyútsuk a rétest sorozat.
    Inkább olvassatok.