Lost 2. évad - Folytatódik a kultusz az RTL Klubon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ Sawyer.Direkt ment bele a vízbe, tudod õ szereti kínozni magát.Hogy a kis pici fejcskét miért nem tudja ezt befogadni...
igazából minden filmbe bele lehet kötni, így ebbe a sorozatba is. még szerencse, hogy a való életben minden logikus.

gondolom nem voltak olyan helyzetben, hogy logikusan gondolkozzanak. viszont azért a cápa hasát jól megfigyelted-e?😊
akar egy jo sorazat is lehetne ez, ha nem lenne zsufolva logikatlan nevetseges elemekkel. viszont ha igy nezzuk akkor elegge szorakoztato.

pl mai resz. sracok a tengeren bambusztutajon ucsorognek, aztan feltunik bambusztutaj masik, biztonsagosabb darabja. meglottvallu, verzo srac beugrik a tengerbe (ahol a capak jonnek mennek epp), fel kezzel odauszik. neger srac meglatja capakat, beszarik stb, s elkezd evezni s eleri a masik tutajt.

rem logikus :-)) lott, verzo vallal capak koze esszerubb beugrani. plane hogy 2 perc mulva sima evezessel is elerik azt a szart.

hat pl itt hangosan felrohogtem. csaladtagjaim meg nem ertettek, hogy a rem feszult helyzetben en miert rohogok.

ez csak egy pelda. sajnos csurig van ostobasaggal ez a sorozat. pedig tenyleg jo is lehetne.
a sorozatnak (mint minden sorozatnak) vagy egy tucat vagy annál is több rendezõje van. de írója is sok-sok. meg aztán a rendezõ az rendez, nem zsúfol és ötletel.

és mivel sorozat nem lesz vége, vagyis vége lesz, hiszen egyszer minden sorozatnak lecsökken a kritikus szint alá a nézettsége.

(viszont az értelmetlenségen vitatkoznék. lehet, hogy gagyi a sorozat, de nagyon aprólékosan fel van építve - az meg, hogy még egy webes játékszálat is bele tudtak applikálni, külön csoda.)
Esrohnoil
Ez a sorozat egy nagy rakás értelmetlen összevisszaság, amibe a rendezõ különbözõ jónak tûnõ ötleteket megpróbált belezsúfolni.
Egyébként meg sosem lesz igazán vége ha így haladnak...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

attól, hogy a lostban személyekre vannak szabdalva a részek még összefügg a sorozat. akárcsak a sliders, az x-akták vagy a bsg - vagy a szeret-nemszeret jóbarátok, hiszen ott is jó ideig kuszálódnak azok a bizonyos párkapcsolatok.

minden sorozatnak az a lényege, úg kreálják õket, hogy a végtelenségig menjenek. a nézõk lehet, hogy már a 2. évadban megunták rachel és ross szenvedését vagy mulder kishúgának keresését, mégis mindkettõ sorozatot "húzták", ahogy húzzák a többi sorozatot is. mert sorozat.

szerintem😊
Egy összefüggõ sorozatot azért nem lehet olyanokhoz hasonlítani, ahol önállóak az epizódok. Szóval egy X-Akták vs Lost vagy Battlestar Galactica vs Sliders dolog eleve baromság.

Csacsis
Vicces a 2. éved. Én már várom a 3.-at. Kár, hogy magyar adón magyar szinkronnal, magyar vágással, nézhetetlenek a sorozatok, így tölthetem le netrõl továbbra is.

Az hogy miért van jegesmaci a szigeten az már kiderült.
SPOILER
A Dharma kísérletezett az extrém élõhely változással, szóval ez egy génmanipulált maci.
Gerbill
Nekem a visszaemlékezésekben az tetszik, amikor mondjuk Shanon visszaemlékezésében az apja halálakor átsuhant a képen Jack, vagy éppen a repülõtéren Locke stb. Szerintem nagyon jó sorozat, csak kár hogy a második évad felétõl Jacknek megváéltozott a szinkronja. Csak az a baj hogy 1x lehet csak megézni úgy, hogy izgalmas is legyen.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

igazából, ha a füst érdekel, akkor érdemes nem nézni és kivárni, míg lesz válasz és megkérdezni valami fórumban😊 tényleg annyira fontos lenne?😊
Rem rendes 5-6 reszben? ?Mirol beszelsz?
Nick01
ha valamit megválaszolnak ,akkor uj dolgok kerülnek elõ ,amire nincs válasz
mondjuk a füst-re még 2 évadon keresztül nincs válasz ,csak annyi h védelmi rendszer,de mit véd?? stb..Jegesmedve hogyan került oda?!?Kik az otherek,elég modern technikájuk van ,mert áramozó lövedékük van ,meg amit a tutajra dobtak bombát az is modern volt.+lehet h hologramjuk is van😊(shannon látta Waltot vizesen ,pedig shannonak semmi köze walthoz) Valahol olvastam h mik lesznek a 3. évadban :uj szereplök ,vagyis nem ujjak ,csak nem mutatták õket eddig ,õk is túlélõk. meg h máshogy telik az idõ a szigeten és a külvilágba,de a füstre még itt se lesz válasz. 😞

ha belegondolok a jóbarátokat is 10, a rém rendes családot is 11 évig nyújtották, pedig 5-6 részben le lehetett volna rendezni. A simpsons 17 évérõl nem is beszélve.
ezekre szerintem mindre fény fog derülni a következõ évad(ok)ban. mert valahogy minden mindennel és mindenki mindekivel valamilyen összefüggésben van (ezért is várom már nagyon a 3. évadot 😊). például amikor 1. évadban Jin meglátogatja azt az államtitkár/miniszter/nemtommilyen pasast, annak a lánya épp Hurley lottós interjúját nézi. (ami ha Jin északi akkor elég fura, de még akkor is ha dél-koreai).

az utolsóhoz meg annyi, hogy talán azért nem deformálódott, mert hamarabb nyomta. kérdés lehet hogy akkor hogy rántotta le a repülõt, de annak így szerintem csak a mûszereit zavarta össze.

Érdekes hallani a véleményeket, hogy sz*r egy sorozat mert húzzák. Ez van, ilyen a jelenlegi TV marketing, meg ettõl sorozat. De a legtöbb sorozat igen csak sablonos és unalmas szerintem még a rétestészta Lost-hoz képest is. Meg ott van a 24, valami oknál fogva csak megélt ennyi részt ...

Nick01
Na ,van pár dolog ,amit nem értek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye desmond volt a bunkerben ,aki régen jack-el találkozott a stadion-ba és mondta h világ körüli utra indul,és majd találozni fognak egy másik életben.Ugy desmond viharba került,és a szigeten kötöt ki ,ahol egy faszi a bunkerbe vittem,és elmondta neki h 108 percenként be kell írni a számokat a gép-be és meg kell nyomni a gombot.Ugye a bunkerbol csak szkafanderbe mentek ki ,desmond észre vette h elvolt szakadva a faszi szkafandere és ugy ment ki a szigetre megjavítani desmond hajoját ,de nem volt semmi baja ,tehát akkor már nem vol virus a szigeten.Akkor desmond mért injeciozta még magát ,és mért kérdezte meg h lock-tol h van e még virus a szigeten.Meg a másik h ugye akik a farok részben ultek a gépben ,a többi tulélö,akik a sziket másik oldalán voltak ,volt ott lilli vagy ki ,aki 4 évell ezelött ,az õ hajoját adta oda ,vagyis a meghalt férje hajoját adta oda desmond-nak.Desmond amikor elmondja jack-éknek h nyomkodno kell a gombot ,akkor lelép a hajojával ,de amikor a többi tülélö találkozik michell-el meg sawjer-el
elmennek a bunkerhez jack-ékhez ,eddigre már desmondot vissza sodorja a viz a szigetre ,és hogy hogy nem találkoznak lilli és desmond ,igaz h michell késöbb lelövi lilli-t meg az anna luciát-T .
A másik az h ugye desmond nem tudta megnyomni a gombot idõbe,és akkor a mágnesesség tulterhelötött ,és magához vonzotta a sziget a repülöt ,utolsó részbe ,amikor lock nem nyomja meg gombot,akkor is tulterhelödött a mágnesesség
és minden ami a bunkerbe vas volt a bunkerbe eldeformálodott ,elhorpatt a számláló stb... De amikor desmond nem nyomta meg ,akkor semmi nem deformálodott el ,pedig akkor is nagy lehetet a mágneseság ,ha egy gépet igy magághoz vonzott!

otrosinka
Így van ....és még csavar a sztorin.
De a relytéjek számát is növeli....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

tommyg
Hát én már láttam az egész második évadot, nagyon zsíííír!<#mf1><#mf2><#vigyor2><#crazya>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

a második rész igen érdekes lesz.
Samanó
Igen azzal tépk az ember idegeit!😄
Deh jó hogy csinálták ezt a csavart a végén, hogy egy régi ismerõs visszakacsint a fegyver másik végérõl!😄
A 2.rész remélem sokat elárul!
Meg hogy mi lesz Szójerrel( bocs nem pontosan a nev(üket)ét) és a többiekkel!😄...<#email><#wow2>

jol indult a masodik evad😊csak a sok visszaemlekezes elotte!<#ticking>

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Donkey!

Érdekes, hogy aki nem osztja a véleményedet, az kukacoskodó hülyegyerek?
Tudod, én nem azt nézem, mit mondanak, hanem, hogy ki mondja... Ez a "cúnya vagy mer' nem aztat szereted amit én", óvodás tempó. Remélem, továbblépsz. Véleményt mondj, ne ítéletet.
Részemrõl ennyi.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

harmadik részben??? hoooooll???? éniissszaakaarrooommm

köszönjük... még szerencse hogy amerikai a sorozat így nem kell ezen filózni...

TeszteloPontHu
Így van. Kevés kivétel van, ilyen pl. a Buffy. Ott már pl. a 3-4. szezonban voltak olyan utalások, melynek kifejtése csak az 6-7. szezonban látott napvilágot. Ott eléggé meg volt tervezve a sztorivonal.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Sorozatról sokat nem tudok elmondani, nekem bejött, mindenki el tudta már dönteni kell-e neki 3. szezon. Nade csak mert viszkezt a tenyerem: a királynõ algoljában (GYK az általánosan elfogadott angol kiejtés) lászt. Rövidább á mint a last á-ja, de á. lószt semmiképp, ó r elõtt van csak.

hátte de undoritoan sunyi vagy^^ szerencse hogy láttam már a 2. évadot^^

Az elsõ évad nagyon bejött. Rá is vettem a szüleimet, meg a feleségemet, hogy megnézzék aztán a végén majdnem leharapták a fejem a hülye befejezés miatt (sok megválaszolatlan kérdés, elvarratlan szálak). Õk a második szezont meg se nézték. Én viszont a második szezon végén sokaltam be fõleg hogy állandóan azt olvastam, hogy "hú aztán most mennyi mindent megmagyaráznak", aztán mi derült ki... semmi. Én már passzolom a 3. évadot.
Ez a sorozat nem nekem való. Nekem 24, helyszínelõk, PB kell, ami évadonként többé-kevésbé kerek történetet alkotnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Blasta
Igen, nekem feltûnt, de nem értettem.
Azt én kétlem, hogy az invasion-ra lenne utalás, bár fenetudja

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

😊 én láttam az összeset, mégis hiszem, hogy sok jobb sorozat van nála, de hát kinek a pap.
A világ legjobb sorozata, az ne ítélkezzen aki látott 2 részt...
Ha valaki követi, elég izgalmas sorozat 😊 Én is nézem, és nagyon tetszik... Várom már a 3. évadot, mert már láttam az AXN-en a 2-at. Jó kikapcsolódás viszont a 20x50 perc vizuális élmény. ha nem így lenne, akkor nem nézne senki sem tv-t. De azt nem tudom mennyivel lennél okosabb pl egy ponyvaregénytól... Mindenkinek más jelent kikapcsolódás. Ha néha megnézek 1-2 dolgot a tvben, attól még nem leszek hülyébb...
hát én szeretem a lostot, de csak annyira h nekem elég ha megnézem az rtlen, de mondjuk a prison breaket már nem vártam meg.
de olvasok is, elég sokat, napi olyan 2-3 napilap (nem blikk és hasonlók 😊) meg hetilapok meg minden + idõnként könyvek, de ezzel egyre kevesebben vagyunk
Gerygrey
Ez az "olvass könyvet tv/számítógép helyett" nagyon elcsépelt demagóg duma. Mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás, ha valakinek a Lost is az, attól még nem biztos hogy hülye (és ez fordítva is igaz, BB Zsanett sem lesz,soha intelligens bármennyit is olvas) Egyébként a Lost 1. évad szinkronos HDTVrip-ben nincs meg véletlenül valakinek?

Én imádom a Lostot!!<#beka3>
Ja egyébként a Prison Break új részének elején az FBI-os fazon (aki a sheriff volt az Invasionban) egy csomó ideig néz egy kis vizet!!!

Szenzációs kikacsintás 😊 Én nagyon tudtam értékelni.

Másnak is feltûnt?

ez országfüggõ... hallottam már olyat is h lösztnek, lésztnek, sõt van ahol lisztnek ejtik!!! <#alien2>

serito
Osztom a véleményedet, ha olvasol többet nyersz mint ezzel az elba@-ott sorozattal!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Nem tudom hogy a kedves cikkíró miért gondolja azt hogy péntek este mindenképpen tévét kell nézni és otthon gubbasztani. Eddig egyetlen részét sem láttam és ajövõben sem tervezem hogy megnézem. Nem mondom hogy rossz a sorozat de engem nagyon nem hoz lázba. Annyira meg pláne nem hogy ennyi idõt rászánjak.
Tipikus húzzuk az idõt és nyútsuk a rétest sorozat.
Inkább olvassatok.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

valami 40 napja vannak és valóban szóba hozták és kiderült😊 a hatalmas mozgó dolog az aljnövényzetben is kiderült.

azt el kell fogadni, hogy bármilyen sorozat készítõinek vannak válaszai az ilyen rajongói kérdésekre, nem csak a lostnak. nem tudom, de számomra kissé naiv dolog feltételezni, hogy egy magyar fiatal a gép elõl rájön, hogy mi hibádzik egy sorozatban - és azok, akik napi szinten ezzel foglalkoznak, ez a szakmájuk nem jönnének rá. (ez nem a lostra, hanem minden sorozatra igaz, persze.)
A daginak neve is van: Hurley, és mint kiderül vannak sunyi kis készletei...
És az a 20 rész nem felesleges, csak az ilyen kukacoskodó hülyegyerekeknek.
AtomHeart: biztos vagyok benne.
Az Invasion meg azé kapott cancelt me alapból kevesen nézték. Ennyi. Nem kell mindenbe belekötni.

Valaki arulja mar el a dagi miert nem fogy? Ezer eve vannak a szigeten,epp hogy van mit enni,de a dagi tartja a sulyat.....
Hat pl. ezert szar ez a sorozat😊Logikai hibak tomkelege,plusz meg unalmas is.....(meg egy pelda csak igy hirtelen:az 1. evadban,amikor a szigetre kerulnek,latnak mozogni valami hatalmas dolgot az aljnovenyzetben,de nem tudjak/latjak hogy mi az es senk nem parazik miatta,nem beszelnek rola,stb....vagy esetleg rosszul emlekszek?)
Spoilerkedjek? <#zavart2>
A 2x01-et érdemes megnézni, jó, aztán 20 részt nyugodtan kihagyhattok, mert semmi nem történik. Utána nézzétek meg az évadzárást. Az a 20 rész csak értelmetlen, fölösleges idõhúzás volt, nem éri meg a drága idõt. Keressetek jobb szórakozást.

Örülök, ha valakinek sikerült megspórolnom 20x42 perc idegbajt (nekem nem volt, aki szóljon... <#szomoru1> )

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

AtomHeart
Ebben biztos vagy?

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Blasta
Nincs az az Isten, hogy 5 évadig elhúznák ezt a marhaságot.
Hamarabb meg fogják únni a nézõk és az lesz a vége mint az invasionnek.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

én már láttam a lost tejjes 2. évaggyát magyar feliratal, és bárki letöltheti az episodokat fájlcserélökkel, de mivel ez angol, magyar felirat is kell, amit a netröl simán lehet szedni ugyancsak
amugy a 2. évad sokkal jobb mint az elsö!!!
Ájjájj duplahsz ill tripla :S:S bocs. Majd a modik végzik a dolgukat 😊.

Losztnak ejtik. 😊
Nem kell cifrázni. Neten biztos van egyébként valahol intro felrakva, eredeti, nézd meg. (most jut eszembe ott nem mondják a címét csak írják 😄). Akkor maradnak a podcastok, ott csak kiejtik a szájukon a lost szót, és ha hiszed ha nem LOSZTnak mondják 😛.

Losztnak ejtik. 😊
Nem kell cifrázni. Neten biztos van egyébként valahol intro felrakva, eredeti, nézd meg.

Oldal 1 / 2Következő →