Az Universal az ingyenletöltésre szavaz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Nem vagyok hajlandó másolásvédett CD-t venni.
-Elvárom, hogy kedvem szerint írhassam CD-re, ha már fizetek érte.
- Elvárom, hogy a NON DRM lejátszómon is menjen.
- Elvárok egy korrekt minõséget.
- Elvárom a minõségi kínálatot. Briteny meg menjen oda, ahová gondolom:)"
Ööö, kissé sokkalom az elvárásaid ingyen stuffokhoz képest ...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Az internet végre olyan média, ahol user végre elvárhatja, hogy tükörfényesre ny***k azt :)))
Mert ha bemész egy zene boltba, akkor eszed nem eszed 5000 forint a Cd. Nos elõször is ilyen áron, inkább a gép elé ül. És ha nem azt kapja amivel elégdett, keres egy másik oldalt.
Ez az amit nem értenek a kiadók, nem a piaci modelleknél van a hiba. Ez utóbbi ugyanis egyenesen okozata, az elõbbi oknak.
Ha nekik ez a legfontosabb, engem nem zavar.
Örülök a dolognak, hogy végre.. végre... De nem értem minek szarakodnak a minõségrontással meg a korlátozással. Mert ha nagyon szigorúan csinálják, akkor SENKI nem fogja ezt az oldalt használni! És ott vannak ahol elindultak, meg lehet bevágni a durcásat.
Az internet pont arról szól, nem baxtathatod a júzert, nem nyomhatod a pofájába a szemetet, mint hagyományos médiákoknál, ha a júzer nem akarja, mert máshova fog menni.
Szal én is asszondom: Tessék már engem kiszolgálni! Ha már eddig is azt mondták, hogy õk azért vannak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én meg úgy gondlom, hogy ha a DC-rõl letöltök zenét, igenis van hozzá jogom, a CD-be épített jogdíj miatt.
ehát jobban jársz ha változatlanul letöltesz, és ráírod a jogdíjjal terhelt CD-re. És nem vagy korlátozva.
Nem látom a dologban az elõnyt. Lehet ez tényleg csak az én hibám.
Winyót úgyis azonnal kobozzák... de sztem lemezt is...
Winyót úgyis azonnal kobozzák...
De: minõséget akarsz, meg hogy menjen nonDRM lejátszón meg ilyenek? Hát, sajnos ezekrõl le kell mondanod, mivel INGYENES! Ezen van a hangsúly, ezért nem feltétlen jogos, hogy azt csinálhass vele, amit akarsz. Legalábbis a kiadók részérõl. Az meg egy másik dolog, hogy ha filmet vagy zenét találnak nálad, akkor nem csinálhatnak semmit, ugye pont a jogdíjak miatt, de ezen is variálni akarnak...
(Eminemet és tsait és is naon utálom, csak egy potenciális példát akartam felhozni, manapság sajna a nagy átlag ilyeneket hallgat...)
Én két dolog miatt vagyok elégedetlen.
1. Valóban nekem is van hordozható lejátszóm. De ez nem garancia, hogy a DRM-es eminem megy rajta. (Mellesleg utálom azt a kis *****t)
2. Ne hari, de minden Ki****ott CD-n nem 2 forint a jogdíj. Ezt akkor is kipengetem, ha a nászutamról készült fényképeket írom rá. Magyarán a jogdíjról ne ugassanak, mert behajtják. Ha jogos, ha nem.
A legalitás részével egyetértek. DE.
-Nem vagyok hajlandó másolásvédett CD-t venni.
-Elvárom, hogy kedvem szerint írhassam CD-re, ha már fizetek érte.
- Elvárom, hogy a NON DRM lejátszómon is menjen.
- Elvárok egy korrekt minõséget.
- Elvárom a minõségi kínálatot. Briteny meg menjen oda, ahová gondolom:)
Csak ennyi bajom van ezzel :)
Jöttek a kiadók, hogy engednek, a csóró Józsika meghallgathatja a hõn áhitott Eminem cd-t, ezzel lemondva rakat zsérõl, meg az eddigi elveik egy részérõl, és mindjárt jönnek a fikázók, hogy én akkor is azonnal cd-re írom 3 példányban, meg hogy szar, leszarom, nem jó.
Hát bazz, aki naon jó minõséget akar, az vegye meg eredetiben, ez egy naon kegyes és jó nyitás a kiadók részérõl... Fõleg ahogy innen-onnan jönnek az mp3-ak, többsége 128kbit-es, azt meg pótolhatják...
Megszorítások meg természetesen vannak. De manapság mindenkinek van hordozható cucca...
És WMA-t meg nem töltök sosem :)
Nekem ez még mindíg nem megoldás.
Egyébként Live!, Audigy1-4, és sok más kártya esetén az a "what u hear" nem lesz éppen csúcsminõség, ugyanis többszörös (leginkább az említetteknél) alacsony minõségû sample-rate konverzión megy keresztül szegény hang. (Nem fog recsegni, vagy ilyenek, csak épp olyan mûhangja lesz. Bár ezt PC-s speakereken kevésbé lehet meghallani, jobb hangrendszeren annál inkább.)
Starcraft + Diablo III - esemve
"what u hear..." ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!