Minden héten egy kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem igazán az a topik a furcsa kérdésekre kér valami választ olvasd el az elejét
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Testvértopik? Mert azért van hasonlóság 😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez már ami hazánkban jelenleg folyik, az már nem szimpla politika 😄 Nem is értem, hogy tarthatunk itt, ahol most vagyunk...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mi az hogy mi magyarok mindent csak tûrünk???Egyáltalán miért kellene tüntetni???Egyébként nem gondolom azt hogy a Franciaországi események követendõ példák lennének!Szerintem az emberek többsége azt se tudta hogy mi ellen tüntetett!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem mondom mer tényleg ki leszek innen tiltva oylanokért kapok büntetést amiért nem is kéne szoval ha kifejteném sztem uyg ahoyg vagyok kitörölnének az egész sg-rõk inkább kussolok
ArtlessDesign!!!
heti válasz:
de,bármi,nincs annyi sajtunk
de,bármi,nincs annyi sajtunk
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Az elején tudtam, hogy politikai uszítás lesz belõle.
Menjetek a homokozóba játszani, az SG nem sárdobálásra való.
Menjetek a homokozóba játszani, az SG nem sárdobálásra való.
mondjuk az érdekes: akikkel személy szerint beszltem mindenki ebben látja a hibát, hogy nincs összetartás dfe ha ilyen sokan gondolják ezt akkor miért nem tezünk ellene?
Mert nincs elég összetartás és ...inkáb nem fejetm ki mertt kapok még egy büntit..<#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck>
ArtlessDesign!!!
csak építõjellegû kritika:máskor írhatnád nagybetûvel az országneveket..
Kérdésre:mert a magyarok birkák...
Kérdésre:mert a magyarok birkák...
ups and downs
hát miért tûrjük?sztem az itteni emberek nagyon kiszolgáltatottaknak érzik magukat a hatalommal szemben + túl passzívak is.
Qwerty4
Igen.
O_o egy kérdésrõl volt szó
REAL MADRID
Az elsõ kérdés:
Te elmennél utcai tüntetésre? Ha igen akkor mik lennének azok az elvek, dolgok
amikért harcolnél? Hogy lehet hogy franciaországban apro kis törvénymodosítás
miatt tüntetés alakult ki, mi magyarok pedig mindent csak tûrünk?
Te elmennél utcai tüntetésre? Ha igen akkor mik lennének azok az elvek, dolgok
amikért harcolnél? Hogy lehet hogy franciaországban apro kis törvénymodosítás
miatt tüntetés alakult ki, mi magyarok pedig mindent csak tûrünk?