Kína az oroszokkal közösen fedezné fel a Marsot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább örülök neki. Az amerikaiak pofája megin el van szállva így újra versenybe kerülhetnek. A kínaika gazdasága most kapott egy nagy löketet úgyhogy ebbõl még jó is kisülhet. Hajrá nekik...
Logikus. Kinának pénze van, az Oroszoknak pedig tudásuk.
Titokban felkülden?Hova,minek,hol küldtek fel titokban embereket?Ne gyeremár teis ezzel a gagyi "Iljusin vót az elsõ ûrhajós és nem Gagarin" persze,Iljusin volt,mert õ volt a jobb berepülõpilóta és ezért jutalmul õt felküldték úgy,hogy közben mind 2 lába el volt törve.Ne máá.Én szeretem a Spektrum Tv-t mert általában objektív,deezt a baromságot nem hiszem el nekik.A jelenlegi helyzetrõl annyit,hogy szurkolok az oroszoknak.Unom már az amcsi hegemóniát,úgyhogy inkább hajrá oroszok.Amúgy régebben én sem szerettem az oroszokat,hanem inkább amcsi párti voltam,de változott a véleményem.

Bexter
És az oroszok hány embert akarnak titokban felküldeni, mint régen? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Az oroszok is gagyit gyártottak a népnek, de a csúcstechnikát megkapta a hadsereg/ûrkutatás. Kínában is így lesz, presztizskérdés nekik is, nem küldenek fel vackot.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

D-Koreát ne vedd bele, te is örülnél ha ott tartanánk, mint õk...

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Vamp17
az a fo baj hogy ti azokbol a kinai gyartmanyokbol indultok ki amik magyaro. ra erkznek! pedig ez nagy hiba! a kinai cuccok amiket maguknak gyartanak!!! a legjobbak koze tartoznak higyetek el nekem! az hogy mi a szart kapjuk nem veletlen. mennek ki az orszagbol a szar alapanyagok, ok megcsinaljak belole a szar cipot polot stb aztan visszakuldik 😊

"Virágozzék száz virág" - azt hiszem ez a mozgalom is Kínában bontakozott ki az 50-es években, talán maga Mao indította. A vége nem sikerült jól, de akkor is.
Nem baj az, ha többen is felfedezik a spanyolviaszt. Oprendszerekben sem lenne jó, ha csak Windows létezne.
Nem tudom, ha mindenki egy közös akolban lenne, az jelentene-e valamilyen magasabb minõséget.
Inkább egy nagy vízfej alakulna ki, sok bürokratával, merev szabályokkal.

Kara kánként folytatom tanításom.

hát igen ez lenne a szép és a jó, de ez megmarad sztem sokáig illúziónak, sajnos...
Biztosan ennyit értesz hozzá LOL
Az összes ûrszondán ott virít már most is😊

Gracie Barra

Az oroszok simán fellövik, de hogy a kínai kütyük rajta hány nap múlva mennek tönkre, a halál sem tudja...

Ûrszonda oldál ott fog vajon virítani "büszkén" a Made in China felirat?
Én egyiknek sem drukkolok, mert egyik szemetebb mint a másik...
"Rajz az orosz Phobos-Grunt szondáról, ami valószínûleg kínai mûszerekkel lesz felszerelve"
De ha azok a mûszerek igazi kínai gyártmányúak lesznek, akkor a ruszkik bajban lesznek...
<#vigyor5><#vigyor><#lookaround><#nyes><#eplus2><#mf1><#banplz>

Szép elképzelés, de egyenlõre csak a verseny motiválja a feleket. Szóval én a versenynek szurkolok!
Hajrá Kína-Oroszország, Hajrá USA!!!

Már régen nem komcsik. Én inkább államkapitalizmusnak hívnám.
Az amerikaiak meggyûlöltették magukat, pedig amíg itt voltak az oroszok, addig szimpatikusak voltak számomra. Ezért inkább az orosz-kínai tengelynek drukkolok, mert tele van a tököm az amerikai hegemóniával, és a hazugságdömpingjükkel. Kell az ellensúly, mert már nagyon elszemtelenedtek.
Sanyix
Amcsiktól ilyeneket ne várj. Ha nem verhetik magukat, hogy õk egyedül megcsinálták, akkor mindent visszatartanak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

papabear
Szerinted abban a számítógépben, amirõl az üzenetet írtad hány nem kínában (+DKorea) készült alkatrész van?
...leszáll a Marsra az elsõ Kínai Ûrhajós, ChanGagyiSan... találkozik egy marslakóval, beszélgetnek...Kínai kérdezzi, milyen technológiátok van, milyenek az itteni körülmények, milyen a társadalmatok, és amugy hanyas lábad van?

...
😊

Elnézést a Sorokért:)

Én meg annak örülnék, ha nem verseny vagy prsztizskérdés lenne az ürkutatás, hanem "emberiség" kérdése. Mennyivel elõrébb járhatna a kutatás, ha nem fedezné fel újra és újra minden nagy, tehetõsebb nemzet ugyanazt a dolgot. Biztosra veszem, hogy pl. az amerikaiak nem mondat el minden tapasztalatot, infót az "emberes" ûrutazásról a kinaiaknak. Pedig ha megosztanák a tudást, vagy közösen dolgoznának, finanszíroznák, feleannyiba kerülne kétszer annyi tudás.

Ú kínai mûszerek.Remélem fõleg orosz mûszerek lesznek inkább mert amúgy nem kapunk sok értékelhetõ infót.De remélem az orosz szonda megelõzi az amcsit.

gruntról nem tudok sokat,de a Phobos a Mars holdja.

Mindenestere én inkább a csinuknak szurkolok.
edios
Addig jó amíg verseny van, nem háború<#eljen> Ezért jó az ûrkutatás az emberiségnek

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

neevous
sztem õ sem tudja

az miért lesz jó neked?

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

remélem amcsi megelõzi a rohadt komcsikat!<#mf1><#ejnye1><#boxer><#boxer><#violent>

ok, én támogatom. 😊

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

"Kína egyébként mindössze a harmadik állam, amely önerõbõl embert juttatott a világûrbe."

mindössze harmadik?

craesh
q3-q2 modell nevek? <#idiota>