Battlefield 2142 - hi-tech háborúk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv
Nekem lenne egy problémám. A bf 2142 multiban spawnolás után vmi miatt lefagy és nemtom miért<#nemtudom>. Ha vki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
soma62
Hi all a fegyvereket amit a custom ban találok(fegyverválasztás alatt) ott azokat hogyan tudom megszerezni??<#vigyor5>

www.flickr.com/photos/soma62sco

Uff!

Lenne egy kérdésem? Tik letöltöttétek már a Bf 2142 demót sikeresen? Csak azért kérdezem, mert én már 3* letöktöttem és mindenegyik alkalommal pontosan 51,7%-nál kiírja(opera 7), hogy hiba a letöltésben. Nem tom nálam rossz valami vagy az ftp-n lévõ install hibás.
Évente jönnek az új Battlefieldek, félévente a kiegészítõk, pedig csak eggyet kellene csinálni, de azt bugmentesre!
HuAn82
Szerintem ezzel nem vagy egyedül. Engem egy coop.AvP-3 bõven kielégítene.<#finom>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Én azért örülnék az olyan játékoknak ahol coorporative módon lehetne közös küldetéseket tolni.

Realizmus a BF1942-ben?

Vadászgépen 15 bomba, tankok aknavetõként lõnek, a Sherman gond nélkül sebzi a Tigrist stb stb...

Nagyon jó játék de a realizmussal köszönõviszonyban sincs, ami persze nem baj :)

Icebird
"Azt a fajta realizmust":DDDD inkább nem kommentálom mert már így is fáj a hasam a röhögéstõl:)

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Sanyix
Hát neked a realizmus a játék kárára megy, ezt megértem. De van aki tud játszani :)

"az UT az ugri-bugri majmoknak való a Crysis a grafikárahokizóknak" pont mint a Bf2 :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

a counter strike is egy jelenkorban játszódó taktikai fps ezenkívûl van még jópár, amit az elmúlt 3 évben adtak ki, keresgélj, és találsz:)

Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!

Adam II
Tisztelet a kivételnek

mesor
<#levele>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Szerintem jó játék lesz.bár a grafikája elég gyenge.szerintem

schrank
nnna megszólalt a OFP-s <#kuss> sokra mész a relisztikáddal amikor a játszhatóság kárára megy <#whatever> a cikkíró meg ne hasonlítgassa a ratyi crysishoz a bf-et mert semmi köze egymáshoz <#ejnye1> az UT az ugri-bugri majmoknak való a Crysis a grafikárahokizóknak Enemy Territory: Quake Wars meg egy silány bf koppintás lesz aminek majd sokan elsõre bedõlnek csak majd jól pofára fognak esni amikor kiderülnek a turpisságok a pályák tulajdonságaival kapcsolatban <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sawyer 01
Battlefield 2 jelenkorban játszódó taktikai fps.

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyûzetem a felelõs. | d|O_o|b

PsyhoApu
Nem akarlak összekuszálni, de a jenkik is nyakig benne voltak az elsõ ww végében....

http://kutyuszoba.blog.hu/

Adam II
Inkább csináltak volna egy élvezhetõ jelenkorban játszódó taktikai FPS-t de nem most áttértünk az Xrzb 0120-as plazmavetõs játékokra.
Ez nem lenne gond de elég szar ,hogy a fejlesztõk egymást majmolják. Világháborús játékok majd Vietnámos aztán jelenkori (amibõl a legkevesebb és legszarabbak készültek de kár ,hogy pont ezeket szeret(em)ném) és most mindenki a közeljövõre 2100 valahányra gyúr kisebb nagyobb sikerrel.

0Speed0
Lehetne WW csak pl az 1...<#vigyor3> De szerintem ebben mint mindenbe óriási szerepe van az amcsi piacnak...õk nem vettek részt benne anno, és azt sem tudják h volt e egyáltalán, arról nem is beszélve hogy hol...szal lehet nem vennék olyan mértékbe a cuccot... És szerintem ez is szerepet jáccik abba h még nem dolgozták fel úgy mint a WWII-õt... no meg persze nem volt olyan fegyverarzenál mint késõbb, a sok ideig húzódó állóháborúrol nem is beszélve...De szerintem lehetne összehozni egy hangulatos játékot ebbõl is...sõõõõt...<#wink>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

"ahol az embereknek már tele van a padlása a világháborús játékokkal." Ott a pont. Bármi lehet, csak WW ne.
Xx B xX
nekem be fog jönni :P

sweech
fílinges

Sanyix
"Azt a fajta realizmust" höhö :DDDD jóvicc.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)