22
-
wizzy #22 Üdv
Nekem lenne egy problémám. A bf 2142 multiban spawnolás után vmi miatt lefagy és nemtom miért. Ha vki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
-
#21 Hi all a fegyvereket amit a custom ban találok(fegyverválasztás alatt) ott azokat hogyan tudom megszerezni?? -
Taren #20 Uff!
Lenne egy kérdésem? Tik letöltöttétek már a Bf 2142 demót sikeresen? Csak azért kérdezem, mert én már 3* letöktöttem és mindenegyik alkalommal pontosan 51,7%-nál kiírja(opera 7), hogy hiba a letöltésben. Nem tom nálam rossz valami vagy az ftp-n lévő install hibás.
-
Aquark #19 Évente jönnek az új Battlefieldek, félévente a kiegészítők, pedig csak eggyet kellene csinálni, de azt bugmentesre! -
#18 Szerintem ezzel nem vagy egyedül. Engem egy coop.AvP-3 bőven kielégítene. -
fawcet #17 Én azért örülnék az olyan játékoknak ahol coorporative módon lehetne közös küldetéseket tolni. -
haxoror #16 Realizmus a BF1942-ben?
Vadászgépen 15 bomba, tankok aknavetőként lőnek, a Sherman gond nélkül sebzi a Tigrist stb stb...
Nagyon jó játék de a realizmussal köszönőviszonyban sincs, ami persze nem baj :) -
#15 "Azt a fajta realizmust":DDDD inkább nem kommentálom mert már így is fáj a hasam a röhögéstől:) -
#14 Hát neked a realizmus a játék kárára megy, ezt megértem. De van aki tud játszani :)
"az UT az ugri-bugri majmoknak való a Crysis a grafikárahokizóknak" pont mint a Bf2 :) -
rhonkhan #13 a counter strike is egy jelenkorban játszódó taktikai fps ezenkívűl van még jópár, amit az elmúlt 3 évben adtak ki, keresgélj, és találsz:) -
#12 Tisztelet a kivételnek
-
#11 -
Dévids #10 Szerintem jó játék lesz.bár a grafikája elég gyenge.szerintem -
#9 nnna megszólalt a OFP-s sokra mész a relisztikáddal amikor a játszhatóság kárára megy a cikkíró meg ne hasonlítgassa a ratyi crysishoz a bf-et mert semmi köze egymáshoz az UT az ugri-bugri majmoknak való a Crysis a grafikárahokizóknak Enemy Territory: Quake Wars meg egy silány bf koppintás lesz aminek majd sokan elsőre bedőlnek csak majd jól pofára fognak esni amikor kiderülnek a turpisságok a pályák tulajdonságaival kapcsolatban -
#8 Battlefield 2 jelenkorban játszódó taktikai fps. -
#7 Nem akarlak összekuszálni, de a jenkik is nyakig benne voltak az első ww végében.... -
#6 Inkább csináltak volna egy élvezhető jelenkorban játszódó taktikai FPS-t de nem most áttértünk az Xrzb 0120-as plazmavetős játékokra.
Ez nem lenne gond de elég szar ,hogy a fejlesztők egymást majmolják. Világháborús játékok majd Vietnámos aztán jelenkori (amiből a legkevesebb és legszarabbak készültek de kár ,hogy pont ezeket szeret(em)ném) és most mindenki a közeljövőre 2100 valahányra gyúr kisebb nagyobb sikerrel.
-
#5 Lehetne WW csak pl az 1... De szerintem ebben mint mindenbe óriási szerepe van az amcsi piacnak...ők nem vettek részt benne anno, és azt sem tudják h volt e egyáltalán, arról nem is beszélve hogy hol...szal lehet nem vennék olyan mértékbe a cuccot... És szerintem ez is szerepet jáccik abba h még nem dolgozták fel úgy mint a WWII-őt... no meg persze nem volt olyan fegyverarzenál mint később, a sok ideig húzódó állóháborúrol nem is beszélve...De szerintem lehetne összehozni egy hangulatos játékot ebből is...sőőőőt... -
Luminas #4 "ahol az embereknek már tele van a padlása a világháborús játékokkal." Ott a pont. Bármi lehet, csak WW ne. -
#3 nekem be fog jönni :P -
#2 fílinges -
#1 "Azt a fajta realizmust" höhö :DDDD jóvicc.