22
  • wizzy
    Üdv
    Nekem lenne egy problémám. A bf 2142 multiban spawnolás után vmi miatt lefagy és nemtom miért. Ha vki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
  • soma62
    Hi all a fegyvereket amit a custom ban találok(fegyverválasztás alatt) ott azokat hogyan tudom megszerezni??
  • Taren
    Uff!

Lenne egy kérdésem? Tik letöltöttétek már a Bf 2142 demót sikeresen? Csak azért kérdezem, mert én már 3* letöktöttem és mindenegyik alkalommal pontosan 51,7%-nál kiírja(opera 7), hogy hiba a letöltésben. Nem tom nálam rossz valami vagy az ftp-n lévő install hibás.
  • Aquark
    Évente jönnek az új Battlefieldek, félévente a kiegészítők, pedig csak eggyet kellene csinálni, de azt bugmentesre!
  • HuAn82
    Szerintem ezzel nem vagy egyedül. Engem egy coop.AvP-3 bőven kielégítene.
  • fawcet
    Én azért örülnék az olyan játékoknak ahol coorporative módon lehetne közös küldetéseket tolni.
  • haxoror
    Realizmus a BF1942-ben?

Vadászgépen 15 bomba, tankok aknavetőként lőnek, a Sherman gond nélkül sebzi a Tigrist stb stb...

Nagyon jó játék de a realizmussal köszönőviszonyban sincs, ami persze nem baj :)
  • Icebird
    "Azt a fajta realizmust":DDDD inkább nem kommentálom mert már így is fáj a hasam a röhögéstől:)
  • Sanyix
    Hát neked a realizmus a játék kárára megy, ezt megértem. De van aki tud játszani :)

"az UT az ugri-bugri majmoknak való a Crysis a grafikárahokizóknak" pont mint a Bf2 :)
  • rhonkhan
    a counter strike is egy jelenkorban játszódó taktikai fps ezenkívűl van még jópár, amit az elmúlt 3 évben adtak ki, keresgélj, és találsz:)
  • Adam II
    Tisztelet a kivételnek
  • mesor
  • Dévids
    Szerintem jó játék lesz.bár a grafikája elég gyenge.szerintem
  • schrank
    nnna megszólalt a OFP-s sokra mész a relisztikáddal amikor a játszhatóság kárára megy a cikkíró meg ne hasonlítgassa a ratyi crysishoz a bf-et mert semmi köze egymáshoz az UT az ugri-bugri majmoknak való a Crysis a grafikárahokizóknak Enemy Territory: Quake Wars meg egy silány bf koppintás lesz aminek majd sokan elsőre bedőlnek csak majd jól pofára fognak esni amikor kiderülnek a turpisságok a pályák tulajdonságaival kapcsolatban
  • Sawyer 01
    Battlefield 2 jelenkorban játszódó taktikai fps.
  • PsyhoApu
    Nem akarlak összekuszálni, de a jenkik is nyakig benne voltak az első ww végében....
  • Adam II
    Inkább csináltak volna egy élvezhető jelenkorban játszódó taktikai FPS-t de nem most áttértünk az Xrzb 0120-as plazmavetős játékokra.
    Ez nem lenne gond de elég szar ,hogy a fejlesztők egymást majmolják. Világháborús játékok majd Vietnámos aztán jelenkori (amiből a legkevesebb és legszarabbak készültek de kár ,hogy pont ezeket szeret(em)ném) és most mindenki a közeljövőre 2100 valahányra gyúr kisebb nagyobb sikerrel.
  • 0Speed0
    Lehetne WW csak pl az 1... De szerintem ebben mint mindenbe óriási szerepe van az amcsi piacnak...ők nem vettek részt benne anno, és azt sem tudják h volt e egyáltalán, arról nem is beszélve hogy hol...szal lehet nem vennék olyan mértékbe a cuccot... És szerintem ez is szerepet jáccik abba h még nem dolgozták fel úgy mint a WWII-őt... no meg persze nem volt olyan fegyverarzenál mint később, a sok ideig húzódó állóháborúrol nem is beszélve...De szerintem lehetne összehozni egy hangulatos játékot ebből is...sőőőőt...
  • Luminas
    "ahol az embereknek már tele van a padlása a világháborús játékokkal." Ott a pont. Bármi lehet, csak WW ne.
  • Xx B xX
    nekem be fog jönni :P
  • sweech
    fílinges
  • Sanyix
    "Azt a fajta realizmust" höhö :DDDD jóvicc.