631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
-
Grenzjager #103 ha csak pár ilyen lekes fiatal lenne, valszeg nem lenne egy fajgyülölő párt a szlovák kormányban, amit a szlovák választók nagyja támogat. Tehát a baj nagyobb annál, mint "pár fiatal" -
fradista91 #102 Vagy még annyit sem... -
tattooed #101 bejönni lehet,hogy be tudnának.
de kifelé élve egy sem. -
tattooed #100 hát az, hogy mégtöbb magyart fognak megverni a magyarsága miatt,
mert az eu magasról leszarja a magyarokat. a "dicső" kormányunk politikája pedig
annyit ér, mint lószar a kerítésen.
-
#99 Nem egészen, mivel a szlovák politikus(miniszterelnök?), Slota, magyarellenességre szólítja fel a szlovákokat, ezt is ő mondta egy élő műsorban:
-Bevonulunk Budapestre a tankjainkal, és porig romboljuk -
#98 tudom,most gondolkoztam is kicsit az elmúlt percekben -.-
de kérdés:mi lehet a legsúlyosabb dolog,ami következhet ebből? -
#97 de nem arról van szó h pár lelkes fiatal veri a magyarokat? -
#96 Ha kilépnek és megtámadnak, akkor a Natonak a segítségünkre kell sietnie, ráadásul valószínűleg az eu-ból is kidobnák őket. -
Garfield #95 ez így azért nem pontos, verik Szlovákiában a romákat is, és a faji elkülönítésre jó példa Zsolna(Slota a polgármester) ahol a város "szegénynegyedeit" bekerítette még régebben... Illetve szintén egy éve elég forrú volt a hangulat Kassa-Rimaszombat környékén... A Szlovák Hadseregnek kellett felvonulnia...
Hagyjuk már ezt a rohadtul álszent dumát. Ha ugyanezen megoldási módszerekről topik nyílna itt, az SG-n, valószínűleg elég sokan támogatnák. Szóval elvileg nem vagyunk sokkal jobbak Slotánál. -
#94 már elgé sokszor szoltam neked h a muszáj az pontos J! -
#93 mondjuk ez igaz :)
akkor gyorsan kilépnek,és megtámadnak minket -.- -
#92 Nem támadhatnak meg, mert az számukra súlyos következmányeket vonna maga után, mivel ugyanannak a katonai szövetségnek a tagjai vagyunk, ha jól tudom. -
#91 szeretném ha kifejtenéd a véleményed,csak azt tedd kicsit lightosabb formában :) -
Grenzjager #90 erre jobb ha nem válaszolok, mert jön a 4. -
#89 ezt már nem tudom.
de nem tudom,h ti h vagytok vele,de én félek,h ezek ránk küldik a hadseregüket,slota közreműködésével.persze még messze állunk ettől,de ki tudja,h hová fajulhat a dolog.ha mi is elkezdjük ezt a "szar szlovákia" stílust felvenni,akkor a szlovák nép is megutál minket,nem csak a szlovák nacionalisták -
Borg #88 Az egy dolog, hogy megvertek egy szlovákot, de a kérdés az, hogy nemzetiségi okokból tették e, vagy csak "egyszerűen" rablótámadás, vagy huliganizmus volt. -
#87 az egy dolog,h te nem tudsz,de volt. -
#86 hírt nem keresek,de emlékszek rá,h az volt,h itt megvertek egy szlovákot,aztán szlovákok is megvertek egy magyart. -
Grenzjager #85 okés, vettem,
csak írtam h írjon erre példát (mert ez nem egy "jelenség" hogy itt is vernek szlovákokat, ott is vernek magyarokat "elv"), mert magyországi magyar-szlovák konfliktusról nem tudok. -
#84 az a hszem nem igazán volt komoly hsz,ha megfigyelted :)
de végülis,az is egy ötlet volt :) -
Borg #83 Vegyél vissza a lendületből. Még most, mielőtt indulatból kezdesz irogatni. -
Shadow_THH #82 a blikk szerint meg egyik sem halt meg -
Grenzjager #81 konkértan, esetleg link, így nem hisz neked senki,(legalább én nem)
mert a "volt a híradóban" ezért ez kevés....
(a híradó szerint II.János Pál 8-szor, Szaddam Husszein vagy 10-szer halt meg....) -
#80 jaa :D
tényleg -
Shadow_THH #79 és valóban meg vannak a hsz-ek
most a fórumscript is magyar ellenes lett :((8 -
#78 Eltűnt a ravaszul megfogalmazott hozzászólásom is, amiben azt kérdeztem meg, hogy emlékszik-e még valaki a 150 éves török hódoltságra. :)
ejnye -
#77 nem törölték.van fent egy zöld alapon fehér nyíl.listázás időrendi sorrendben,és akkor az 1. hsz-t is látod.
csak jó a fórum motorja nagyon,ahogy shadow mondaná :D -
Shadow_THH #76 politikai töltetü volt
én mondtam :Ccc -
#75 Mi ez a baromság, hogy 65 hozzászólást úgy ahogy van, törölnek, má' bocs. -
#74 kb 1-2 éve volt a híradóban,nem én találtam ki :P -
Shadow_THH #73 lol eltünt közel 70 hsz :D -
#72 Erdély:amikor atadtak CSikszeredahelyen a magyar nagykovetseget az ujsagokban a kephez azt irtak hogy: "Nagy ajandekot kapott Szekelyfold".
Ajandek????EZ A MINIMUM,amit ok ertunk tettek -
Grenzjager #71 ha írsz valamit, akkor ne te találd ki!!(mert ez így egy nagy kamu)
A Magyar Köztrásaság területén mikor vertek magyar vagy szlovák állampolgárságú szlovák nemzetiségű személyeket faji/nemzeti okokból?????
MIKOR??? és HOL ????
(elárulom: sehol!! max vmi foci meccs, de azt is kétlem, mert még anno az itteni Fradi-Slovanon sem volt balhé... A magyarországn élő szlovák kisebbséggel meg senkinek sincs semmi gondja...) -
#70 Első 65 hozzászólás huss? :) -
Vlala #69 Politica. -
#68 Hopp... Itt meg mi történt? -
#67 most olvastam,h slotának az 1.felesége magyar volt,és most ő szlovákiában a 2. legnépszerűbb politikus -
#65 mondjuk én azt tenném,h az ottani magyarokat arra inteném,h jöjjenek "haza".
Felesleges, intik erre őket a tutajos buta tótok nélküled is :D -
Grenzjager #64 amúgy a HVIM már talált is valamit amit eddig a Szlovák rendőrség nem:
felvidek.ma ->>> cikk
Íme a Nyitrai szélsőjobbos csűrhe:
és a nyitrai magyarverő fajgyűlölők fantomfotói:
a fehér sapkás nyurga nekem gyanús... -
Shadow_THH #63 jam egyátalán nem kampánycélból kezdtem csak gondoltam felvilágosítást adok :DD