631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
  • Grenzjager
    sajnos te,m ert egy olyan idézetet írtál, amit eddig csak tőled láthattam, Magyarországon sehol máshol. Ilyet senki sem mondott a Szlovákokról, se ebben a topikban, se egy Magyarországon kiadott újságban, se futballmeccsen..
  • fradista91
    Igen, ez jellemző a mai médiára... Mert én pl. nem vagyok bakancsos, mindenkit megverek ember... Csak szeretem a Hazámat, ami ma már lassan bűnnek számít.
  • BlackShadow
    én inkább a neonácit alkalmaznám.. a skinheadet már rámondják minden kopaszra akit látnak az utcán ha véletlen bakancs van rajta..
  • BlackShadow
    egy nagyon jó oldal ha valaki ráér úgy 2-3 órára :)
    http://www.igazsag.extra.hu

ha nem ismernétek még..
  • Gerbill
    Az ilyeneket inkább neonácinak vagy skinheadnek hívják, nem?
  • Voltan
    Ki kelt feszültséget?
  • BlackShadow
    ime az agymosott társadalom egyik tagja. nc.
  • Borg
    És sajnos nem alaptalanul.
  • fradista91
    Ha nem tudod mi zaljik egy magyar foci mérkőzésen, ne szólj hozzá, ne kelts indulatot/feszültséget.
  • BlackShadow
    én azon néztem mikor írták h a 'Felvidék kitartás' szöveg után lefújnak egy meccset..
  • Csesza
    Milyen "furcsa", hogy ennyire elfogult vagy!
  • Grenzjager
    Ilyet senki se mondott vagy írt Magyarországon. Ez felesleges hangulatkeltés
  • fradista91
    Találkoztam hasonló emberekkel, bátyámnak kisvárosi piacon mondták (1-2 éve, és nem magyarok) hogy vegye le a Nagy Magyarország kitűzőt, mert ez "nem jó dolog".
  • Truck Driver001
    Most komolyan hozzá szólva a témához,biztos nem lesz ennek jó vége.Sőt!Szerintem ha ez így folytatódik még a háború is elképzelhető!A Magyarok se olyan elesettek azért!Főleg hogy Amerika a szövetségesünk,ami azért nem mind1,mert világhatalom!Szóval elég kicsi rá az esély hogy megtámadnának.Ők járnának szarul.Arról nemis beszélve hogy kibasznák őket az EU-ból.Szóval [szerintem] ilyen dolgoktól még nem kell tartani.Csak ha nagyon rosszabbodik a helyzet.Akkor már az esély meglesz rá.Egypk Biztos vagyok benne hogy NATO vlmelyik tagállama segítene rajtunk.Az Amcsik ígyis lógnak nekünk:P [Lásd Iraq,magyar katonák segédkeztek]
  • BlackShadow
    a hungarista a mai médiai kijelentésben : Náci, antiszemita, kopasz bakancsos, mindenkit megverek ember.
  • Voltan
    Lol, szerinted a "Dögöljetek meg szlovák gecik"-ezés a a legjobb módja a nemzetért való kiállásnak? Na ne.
  • fradista91
    Hungarista... Ha a Hungarista azt jelenti hogy Istenben hívő, Magyarországért aggódó, tenni akaró ember, akkor igazad van. Hungarista vagyok, és vállalom.
  • BlackShadow
    na ez az undorító ma ebben az országban. a média agymos mindenkit..
    most szigeten vettem egy kitűzőt magamnak amin volt egy turulmadár.. erre páran a saját társaságomból lecikifejeznek h milyen gáz ez.. na akkor pattant el a húr :)
  • fradista91
    Milyen furcsa hogy csak a magyar foci szurkolói látják kötelességüknek hogy felemeljék hangukat a Nemzetük iránt...
  • fradista91
    Tisztában vagyok azzal hogy ma a média által agyamosott magyarok többsége lenézi az olyan embereket, akik így gondolkodnak...

Ki fog összefogni kivel?
    Reményeim szerint Magyar a Magyarral.
    Ha nem ébredünk fel, és mindig csak a saját érdekeinket fogjuk szem előtt tartani, elveszünk. Lassan Nemzetünk léte a tét, remélem vannak még emberek akik szemében fontos Magyarország jövője.
  • Grenzjager
    hagyjuk a Fradit könyörgöm, elég nekünk az NBII..

Fradi meccsen: "Jan Slota must die" "Fuck Slovakia" és az "Artmedia" áthúzva volt,
    Kispesten: "Szlovákok örökkés a rabszolgánik maradtok", Debrecenben: "Szlovákia: se múlt, se jelen, se jövő",
    Pécsett: "Felvidék kitartás"
    minden magyar szurkoló elítélte a felvidéki magyarellenes megnyilvánulásokat...
    + még nálunk volt a budapesti szlovák követség elé festették "elég volt"
  • hunbasser
    nagy hungarista lehetsz,hallod-e...
  • tattooed
    és ki fog összefogni kivel?
    fölemeled a hangod a magyarságért a saját fajtád fog leköpni mondván,
    hogy antiszemita vagy.
  • fradista91
    Nem pont erre gondolok...
  • Borg
    Milyen "furcsa", hogy pont egy fradi szurkoló mond ilyeneket...
  • Truck Driver001
    Tehát küldjünk ki 100ezer magyart,és rendezünk zászlóégetős bulit?Utána tömegverekedést?:D
  • Truck Driver001
    Pontosan.Így egy csöppet túlerőbe vagyunk:D.Nem olyan hülyék,tudják hogy hol a helyük.Megtámadnak,Bush legyint,és küldi az Atomot:D[Amilyen gyogyos...]
  • bertino
    nagyon nem lehetsz képben, ha nem érted
  • fradista91
    Adom, csak Magunkra számíthatunk. A Magyarok összefogása szügségleltetik e Haza rendbetételéhez.
    Gerbill: én már nem hiszek a Natoban, Euban meg hasonlókban, csak az ÖSSZEFOGÁS ereje lendíthet Minket túl ezene a korszakon. Mindent átélt már ez a Nemzet, nem pont most fog összerogyni... Hiszek és remélek. Ez a két dolog segíthet. És ha eljön az idő a cselekvés is csatlakozik eme két dologhoz.

HAJRÁ MAGYAROK!
  • Grenzjager
    De pontosan kik meneküljenek?honnan és hová?csak ezt nem értem

• Gerbill
    A Natonak kötelessége hogy bevonuljon és támogasson minket katonai szampontból, ha megtámadnak a szlovákok, mert ha nem teszik akkor elveszti az egész a hitelességét. Ez nem olyan hogy most lenének minket és nincs kedvük bejönni.
  • bertino
    mi lesz a vége ? jóra senki se számítson, inkább meneküljetek, amíg még lehet...
  • hunbasser
    az biztos,h nem lesz jó a vége és.és még a magyar nép azt hitte,h nem lehet rosszabb...dehogynem...lassan már románia is utólér bennünket...
  • tattooed
    ja és egy másik dolog!
    az 1848-49-es forradalom után, mind olyan honatyáink voltak akik
    ide-oda nyaltak. a jobbra-balra nyalásnak az lett a vége, hogy mindíg mi
    maradtunk a legnagyobb szarban. mindenki utál minket, még azok is akik miatt belekerültünk a ganéba.
    eu, nato?
    vegyétek már észre, hogy egyedül vagyunk európában.
    és még az országon belül is csak a szargörgetés megy.

és én kérdem, hogy ennek mi lessz a vége, mert nem sok jó az biztos.
  • NFP
    ott a pont!
  • Grenzjager
    Nem szabad elfelejtnei, hogy Szlovákia nem került ki annyira Oroszo. és főleg a KGB látóköréből mint Lengyelo., Cseho. vagy Magyaro., sokkal erősebb odaát az orosz jelenlét mint az amerikai...
  • Basic
    Én el tudom mondani, hogyén hogy látom az eseményeket itt felvidéken.
    Volt itt már említve, hogy nem az egész szlovák nép ilyen fajgyűlölő, hanem csak bizonyos része. Az a baj, hogy ameddig a Slota nem került be a kormányba, addig a szlovákok magyargyűlölő része nem nagyon tett semmit. Csak sajnos a nép már a választások előtti kampányban is megismerte Slota magyarellenességét. Nyíltan nyilatkozott a médiában, bárhol a magyarokat alázva. Sajnos a választások után bekerült a kormányba, és ez volt a nagy hiba, ugyanis folytathatja a magyargyalázást, persze csak szóban. De ezek a "lelkes" szlovákok gondolták, hogyha egy ilyen magas pozíziót betöltő ember gyalázhatja a maygarokat, akkor mi miért nem? És innentől kezdett kiéleződött a helyet.
  • Grenzjager
    maradjunk annyiban, hogy ez így útopisztikus, fantazmagória. (mert Nato, Eu, és kivitelezhetetlen, mivel Magyarország Szlovákiával szemben a legvédhetőbb, Duna illetve az É-középhg, ellenben Szlovákia Magyarországról katonailag a legtámadhatóbb)
    Slota elérte volna a célját? Nem kell félni bizonyos szlovák őrült kijelentéseitől, a szlovák többség ennél azért békésebb, sokkal, csak monhatni most "nemtörödömség" van odaát. Amit írtam 70% az a szlovák szavazókra vonatkozik és nem a szlovák népre, szlovák nemzetiségre.

és nem fog senki sem leköpni ha felakarod vásárolni az ország túró, Arany fácán és becherovka készletét :) és akkor sem ha síelni támad kedved.

+ most az is vicces, hogy a Markiza TV(ca mint nálunk az RTL) csatlakozott(Sme, Újszó is) a Poszonyi tüntetéshez, miközben ők adták a legtöbb műsoridőt Slotának. Média... Ez se "tipikus" szlovák jelenség, hanem generált...
  • akyyy
    Ebbe szerintem meg simán beleszolhatna az EU és egyéb ország..

De lehet h amagyar kormány pont erre vár, egy kis csata, és majd jönnek az amcsik segíteni....vagy nem.. á lá de ismerős helyzet valahonnátE!
  • fradista91
    Véleményem szerint, azok az emberek ott Magyarország északi részén, azt gondolják az alkoholista, divatmagyargyűlölő Slota vezetésével kiűzhetik Hazájukból a MAGYAROKAT... Kacagnom kell, ugyanis amíg egyetlen IGAZ Magyar is élni fog e Földön, a szlovákiának nevezett országrész a Miénk. Istenünk kezében eme Ország, hát ne éljünk vissza bizalmával, és ne tegyük tönkre. Mégha a parlamentben ülők erősen próbálkoznak is ezzel...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (mindjárt megkapom az első olyan válasz hozzászólásokat/püket, amiben le akarnak majd oltani, hogy te mekkora hülye vagy hogy hiszel NagyMagyarországban... Nem kedves barátaim, az a hülye, aki Nem hisz Magyarország Feltámadásában...)

ÉBRESZTŐ MAGYAROK!

Olyan birka lett ez a nép, hogy akkor fog majd csak felébredni (vagy talán még akkor sem?!) amikor már nem tudja eltartani magát, a szülő nem tud ételt adni a gyerekének, nem lesz miből fiztenie a rezsit, nem lesz munkahely (már most sincs!) csonka hazájukban verik majd a Magyart, de Te nem tehetsz feljelentést mert a saját Hazádban Téged fognak sittre vágni, nem a roma/néger/szlovák/szerb... "bevándorlókat" a tetteikért.