Felvidéki támadások!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hagyjuk a Fradit könyörgöm, elég nekünk az NBII..

Fradi meccsen: "Jan Slota must die" "Fuck Slovakia" és az "Artmedia" áthúzva volt,
Kispesten: "Szlovákok örökkés a rabszolgánik maradtok", Debrecenben: "Szlovákia: se múlt, se jelen, se jövõ",
Pécsett: "Felvidék kitartás"
minden magyar szurkoló elítélte a felvidéki magyarellenes megnyilvánulásokat...
+ még nálunk volt a budapesti szlovák követség elé festették "elég volt"

hunbasser
nagy hungarista lehetsz,hallod-e...

ReaL MaDRid x siempre

és ki fog összefogni kivel?
fölemeled a hangod a magyarságért a saját fajtád fog leköpni mondván,
hogy antiszemita vagy.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Nem pont erre gondolok...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Milyen "furcsa", hogy pont egy fradi szurkoló mond ilyeneket...
Truck Driver001
Tehát küldjünk ki 100ezer magyart,és rendezünk zászlóégetõs bulit?Utána tömegverekedést?😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Pontosan.Így egy csöppet túlerõbe vagyunk😄.Nem olyan hülyék,tudják hogy hol a helyük.Megtámadnak,Bush legyint,és küldi az Atomot😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

bertino
nagyon nem lehetsz képben, ha nem érted

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Adom, csak Magunkra számíthatunk. A Magyarok összefogása szügségleltetik e Haza rendbetételéhez.
Gerbill: én már nem hiszek a Natoban, Euban meg hasonlókban, csak az ÖSSZEFOGÁS ereje lendíthet Minket túl ezene a korszakon. Mindent átélt már ez a Nemzet, nem pont most fog összerogyni... Hiszek és remélek. Ez a két dolog segíthet. És ha eljön az idõ a cselekvés is csatlakozik eme két dologhoz.

HAJRÁ MAGYAROK!

De pontosan kik meneküljenek?honnan és hová?csak ezt nem értem

Gerbill
A Natonak kötelessége hogy bevonuljon és támogasson minket katonai szampontból, ha megtámadnak a szlovákok, mert ha nem teszik akkor elveszti az egész a hitelességét. Ez nem olyan hogy most lenének minket és nincs kedvük bejönni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bertino
mi lesz a vége ? jóra senki se számítson, inkább meneküljetek, amíg még lehet...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hunbasser
az biztos,h nem lesz jó a vége és.és még a magyar nép azt hitte,h nem lehet rosszabb...dehogynem...lassan már románia is utólér bennünket...

ReaL MaDRid x siempre

ja és egy másik dolog!
az 1848-49-es forradalom után, mind olyan honatyáink voltak akik
ide-oda nyaltak. a jobbra-balra nyalásnak az lett a vége, hogy mindíg mi
maradtunk a legnagyobb szarban. mindenki utál minket, még azok is akik miatt belekerültünk a ganéba.
eu, nato?
vegyétek már észre, hogy egyedül vagyunk európában.
és még az országon belül is csak a szargörgetés megy.

és én kérdem, hogy ennek mi lessz a vége, mert nem sok jó az biztos.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

NFP
ott a pont! <#eljen>

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Nem szabad elfelejtnei, hogy Szlovákia nem került ki annyira Oroszo. és fõleg a KGB látókörébõl mint Lengyelo., Cseho. vagy Magyaro., sokkal erõsebb odaát az orosz jelenlét mint az amerikai...

Basic
Én el tudom mondani, hogyén hogy látom az eseményeket itt felvidéken.
Volt itt már említve, hogy nem az egész szlovák nép ilyen fajgyûlölõ, hanem csak bizonyos része. Az a baj, hogy ameddig a Slota nem került be a kormányba, addig a szlovákok magyargyûlölõ része nem nagyon tett semmit. Csak sajnos a nép már a választások elõtti kampányban is megismerte Slota magyarellenességét. Nyíltan nyilatkozott a médiában, bárhol a magyarokat alázva. Sajnos a választások után bekerült a kormányba, és ez volt a nagy hiba, ugyanis folytathatja a magyargyalázást, persze csak szóban. De ezek a "lelkes" szlovákok gondolták, hogyha egy ilyen magas pozíziót betöltõ ember gyalázhatja a maygarokat, akkor mi miért nem? És innentõl kezdett kiélezõdött a helyet.

maradjunk annyiban, hogy ez így útopisztikus, fantazmagória. (mert Nato, Eu, és kivitelezhetetlen, mivel Magyarország Szlovákiával szemben a legvédhetõbb, Duna illetve az É-középhg, ellenben Szlovákia Magyarországról katonailag a legtámadhatóbb)
Slota elérte volna a célját? Nem kell félni bizonyos szlovák õrült kijelentéseitõl, a szlovák többség ennél azért békésebb, sokkal, csak monhatni most "nemtörödömség" van odaát. Amit írtam 70% az a szlovák szavazókra vonatkozik és nem a szlovák népre, szlovák nemzetiségre.

és nem fog senki sem leköpni ha felakarod vásárolni az ország túró, Arany fácán és becherovka készletét 😊 és akkor sem ha síelni támad kedved.

+ most az is vicces, hogy a Markiza TV(ca mint nálunk az RTL) csatlakozott(Sme, Újszó is) a Poszonyi tüntetéshez, miközben õk adták a legtöbb mûsoridõt Slotának. Média... Ez se "tipikus" szlovák jelenség, hanem generált...

akyyy
Ebbe szerintem meg simán beleszolhatna az EU és egyéb ország..

De lehet h amagyar kormány pont erre vár, egy kis csata, és majd jönnek az amcsik segíteni....vagy nem.. á lá de ismerõs helyzet valahonnátE!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Véleményem szerint, azok az emberek ott Magyarország északi részén, azt gondolják az alkoholista, divatmagyargyûlölõ Slota vezetésével kiûzhetik Hazájukból a MAGYAROKAT... Kacagnom kell, ugyanis amíg egyetlen IGAZ Magyar is élni fog e Földön, a szlovákiának nevezett országrész a Miénk. Istenünk kezében eme Ország, hát ne éljünk vissza bizalmával, és ne tegyük tönkre. Mégha a parlamentben ülõk erõsen próbálkoznak is ezzel...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(mindjárt megkapom az elsõ olyan válasz hozzászólásokat/püket, amiben le akarnak majd oltani, hogy te mekkora hülye vagy hogy hiszel NagyMagyarországban... Nem kedves barátaim, az a hülye, aki Nem hisz Magyarország Feltámadásában...)

ÉBRESZTÕ MAGYAROK!

Olyan birka lett ez a nép, hogy akkor fog majd csak felébredni (vagy talán még akkor sem?!) amikor már nem tudja eltartani magát, a szülõ nem tud ételt adni a gyerekének, nem lesz mibõl fiztenie a rezsit, nem lesz munkahely (már most sincs!) csonka hazájukban verik majd a Magyart, de Te nem tehetsz feljelentést mert a saját Hazádban Téged fognak sittre vágni, nem a roma/néger/szlovák/szerb... "bevándorlókat" a tetteikért.

ha csak pár ilyen lekes fiatal lenne, valszeg nem lenne egy fajgyülölõ párt a szlovák kormányban, amit a szlovák választók nagyja támogat. Tehát a baj nagyobb annál, mint "pár fiatal"

Vagy még annyit sem...

bejönni lehet,hogy be tudnának.
de kifelé élve egy sem.

hát az, hogy mégtöbb magyart fognak megverni a magyarsága miatt,
mert az eu magasról leszarja a magyarokat. a "dicsõ" kormányunk politikája pedig
annyit ér, mint lószar a kerítésen.

Gerbill
Nem egészen, mivel a szlovák politikus(miniszterelnök?), Slota, magyarellenességre szólítja fel a szlovákokat, ezt is õ mondta egy élõ mûsorban:
-Bevonulunk Budapestre a tankjainkal, és porig romboljuk

hunbasser
tudom,most gondolkoztam is kicsit az elmúlt percekben -.-
de kérdés:mi lehet a legsúlyosabb dolog,ami következhet ebbõl?

ReaL MaDRid x siempre

akyyy
de nem arról van szó h pár lelkes fiatal veri a magyarokat?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gerbill
Ha kilépnek és megtámadnak, akkor a Natonak a segítségünkre kell sietnie, ráadásul valószínûleg az eu-ból is kidobnák õket.

ez így azért nem pontos, verik Szlovákiában a romákat is, és a faji elkülönítésre jó példa Zsolna(Slota a polgármester) ahol a város "szegénynegyedeit" bekerítette még régebben... Illetve szintén egy éve elég forrú volt a hangulat Kassa-Rimaszombat környékén... A Szlovák Hadseregnek kellett felvonulnia...

Hagyjuk már ezt a rohadtul álszent dumát. Ha ugyanezen megoldási módszerekrõl topik nyílna itt, az SG-n, valószínûleg elég sokan támogatnák. Szóval elvileg nem vagyunk sokkal jobbak Slotánál.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

akyyy
már elgé sokszor szoltam neked h a muszáj az pontos J!

hunbasser
mondjuk ez igaz 😊
akkor gyorsan kilépnek,és megtámadnak minket -.-

ReaL MaDRid x siempre

Gerbill
Nem támadhatnak meg, mert az számukra súlyos következmányeket vonna maga után, mivel ugyanannak a katonai szövetségnek a tagjai vagyunk, ha jól tudom.

hunbasser
szeretném ha kifejtenéd a véleményed,csak azt tedd kicsit lightosabb formában 😊

ReaL MaDRid x siempre

erre jobb ha nem válaszolok, mert jön a 4.

hunbasser
ezt már nem tudom.
de nem tudom,h ti h vagytok vele,de én félek,h ezek ránk küldik a hadseregüket,slota közremûködésével.persze még messze állunk ettõl,de ki tudja,h hová fajulhat a dolog.ha mi is elkezdjük ezt a "szar szlovákia" stílust felvenni,akkor a szlovák nép is megutál minket,nem csak a szlovák nacionalisták

ReaL MaDRid x siempre

Az egy dolog, hogy megvertek egy szlovákot, de a kérdés az, hogy nemzetiségi okokból tették e, vagy csak "egyszerûen" rablótámadás, vagy huliganizmus volt.
hunbasser
az egy dolog,h te nem tudsz,de volt.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hírt nem keresek,de emlékszek rá,h az volt,h itt megvertek egy szlovákot,aztán szlovákok is megvertek egy magyart.

ReaL MaDRid x siempre

okés, vettem,
csak írtam h írjon erre példát (mert ez nem egy "jelenség" hogy itt is vernek szlovákokat, ott is vernek magyarokat "elv"), mert magyországi magyar-szlovák konfliktusról nem tudok.

hunbasser
az a hszem nem igazán volt komoly hsz,ha megfigyelted 😊
de végülis,az is egy ötlet volt 😊

ReaL MaDRid x siempre

Vegyél vissza a lendületbõl. Még most, mielõtt indulatból kezdesz irogatni.
a blikk szerint meg egyik sem halt meg

http://www.lohere.net - a MagyarChan

konkértan, esetleg link, így nem hisz neked senki,(legalább én nem)
mert a "volt a híradóban" ezért ez kevés....

(a híradó szerint II.János Pál 8-szor, Szaddam Husszein vagy 10-szer halt meg....)

NFP
jaa 😄
tényleg

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

és valóban meg vannak a hsz-ek

most a fórumscript is magyar ellenes lett 😞(8

NFP
Eltûnt a ravaszul megfogalmazott hozzászólásom is, amiben azt kérdeztem meg, hogy emlékszik-e még valaki a 150 éves török hódoltságra. 😊
ejnye

hunbasser
nem törölték.van fent egy zöld alapon fehér nyíl.listázás idõrendi sorrendben,és akkor az 1. hsz-t is látod.
csak jó a fórum motorja nagyon,ahogy shadow mondaná 😄

ReaL MaDRid x siempre

politikai töltetü volt

én mondtam :Ccc

NFP
Mi ez a baromság, hogy 65 hozzászólást úgy ahogy van, törölnek, má' bocs.

hunbasser
kb 1-2 éve volt a híradóban,nem én találtam ki 😛

ReaL MaDRid x siempre