631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
  • Grenzjager
    3 hazai NB I-es és egy hazai NB II-es meccsen volt ez, ennyi, ez így nem ok semmilyen külpolitikai lépésre, és elényésző válaszlépés Slota kormányralépésére, és annak következményeire, ezek a rigmusok a magyarverések után kezdődtek, és ugye Slota Budapestig jönne! (a választók 70% támogatja Slotát, a többit nem érdekli, igaz a többit az sem érdekli ha nagy-magyaroszágos meg árpádsávos zászlót húzol a faágakra miközben megiszod a becherovkáját meg megiszod, megveszed az összes sörét és balhé mentesen továbbállsz) Szóval már nem csak a Felvidéki magyarságról van szó, szóval ez szerintem egy minimális velejárója annak, hogy ultrák és huligánok is jártak, járnak és járni fognak a futballmeccsekre. Ez szinte semmiség, a HírTV meg elmegy a fenébe, mert amikor 4 pécsi kifeszít egy drapit, akkor erről úgy számol be mintha a Heysel tragédia történt volna, generálja, szítja a hangulatot, ahelyett h csöndben lenne. Volt itt szókimondóbb drapi nálnuk(FTC) is a hétvégén,(igaz nem Szlovákiának szólt) benne volt Szlovákia is. és ebben a "szar szlovákia, utálunk szar szlovákia" rigmussal sem ért mindenki egyet, pont azért hogy mit ronthat odát, de már ideátról is szól, 10nézőnél 30 másodperc után behalt a rigmus, szal nem kell felfújni...
  • Voltan
    Nem a hungaristáknak. A Szálasistáknak. Kicsit más a két dolog. Ezért nem kéne ezzel a szóval nagyon dobálózni, mert kb. egyenértékű a Sieg heil-lel.
  • Wawro
    A hungaristáknak! Adom a választ, de te abban hogy hungarista mit látsz? Érdekelne...
  • Borg
    2. És már akkor is pont olyan üres volt, mint most.
  • Voltan
    mellékneveket
  • Voltan
    Na végre. Erről van szó.
  • Voltan
    1. Bármennyire is szeretjük szép hazánkat, a melléneveket továbbra is kis betűvel kell írni.

2. Tudod, hogy a "Kitartás!" kiknek volt a jelszava?
  • BlackShadow
  • Takezó
    jajj, hogy nem pontos az idézet, az teljesen mindegy, a szánalmas "Szar Szlovákiázás" nagyjából ugyanezt jelenti -.-
  • fradista91
    További szép napot minden Magyar embernek a Fórumon, és azon túl!
    Kitartás!
  • Grenzjager
    De a Ballagó időkben nem egy csaj énekli? (amúgy üdv, nem is tudtam ha büntizve vagyok képet se tudok linkelni :( )
  • Wawro
    Oké meglesz:D
  • Punker
    nem ők a szerző.....
  • Grenzjager
    Lehet, hogy az eredetire gondolsz, amit még a 90-es évek legelején is a "Ballagó idők" énekelt, azt hiszem övék az eredeti, a többi (Magozott Cs, E'Fejbőr csak átvette, mint sok minden mást)

lemaradt a kép, vagy nem müxik az előbb, na most kiderül
  • fradista91
    Jelzésértékű, és szép dolog, hogy csatlakoznak a felvonuláshoz.
  • Gerbill
    Wawro
    Ha használod a válasz gombot könnyebben megértjük kinek küldöd az üzenetet.
  • Wawro
    de bocsánat ezt nemkellett volna...
  • Wawro
    Hát könnyen lehet hogy azért csinálták (TA3) mert ők is más rasszt képviselnek...
  • tattooed
    csak ezt most komolyan is gondolják, vagy ez egy mosom kezeimet duma.
    (mármint a szlovákok részéről)
  • Wawro
    A románok most is ugyanúgy csinálják mint azelőtt ,csak nemhallani ezekről a dolgokról ,hidd el láttam!
  • Gerbill
    A szlovákoknál is ez volt, amég nem voltak eu tagok addig nem volt ilyen nagy a magyar gyűlölet, meg addig nem volt fajgyűlölő kormány. Sajnos Erdély autonómiájára valymi kevés az esély.
  • BlackShadow
    ja lenne egy kérdésem. nem teljesen idevág de hátha:

egészséges fejbőr - magyarország .. ennek van egy eredeti verziója amiben egy csaj énekel.. ha esetleg ismerné valaki megadhatná a címet, mert nem találom :)
    (szerintem egy nagyon jó szám! nem oyan moslék mint oláhé)
  • Grenzjager
    de "pozitiv" hozzáállásról is szót kell emeleni

Pozsonyi demonstráció a rasszizmus ellen(MNO)
    Rasszizmus-ellenes felhívást tettek közzé a legjelentősebb szlovákiai médiumok a nyitrai magyarverés kapcsán, és jövő szombaton várhatóan demonstrációt is tartanak Pozsonyban a támadás miatt – írja a Hírszerző.
    Egységesen elítélte a szlovák média a hétvégén a Nyitrán történt magyarellenes támadást. A TA 3 kereskedelmi hírtelevízió rasszizmusellenes felhívást tett közzé, amelyhez csatlakozott többek között a Sme című politikai napilap, a pozsonyi Új Szó, a legnépszerűbb szlovák hírrádió, és a Markiza nevű kereskedelmi televízió is. (Utóbbi adta ellenben a legnagyobb teret korábban Ján Slota szélsőséges megnyilvánulásainak.) Úgy tűnik, a civil szféra is megmozdul az ügyben. A Hírszerző úgy tudja, több jogvédő szervezet arra készül, hogy jövő szombaton csendes felvonulást rendezzen Pozsony belvárosában a magyarellenes támadások miatt. (bár tudtommal egy rasszhoz tartozunk)

itt amúgy rengeteg szlovák (!) karikatúra van az ügyről: http://www.kalerab2.sk
    de ez a legjobb:
  • fradista91
    Akkor engem is jellemeztél :)
    Mert szerintem nem keltettem hangulatot, és nem dobálóztam üres jelszavakkal...
    Ha mégis akkor elnézést, de nemzeti-érzelmű magyar emberek nem tudják feszültség nélkül megtárgyalni az ilyen dolgokat.
  • hunbasser
    ezen a témán minden magyarérzelmű ember feltudja magát húzni...:)
  • tattooed
    a románok most leálltak a magyarveréssel.
    szerintem azért, mert ha netalán mégis erdély autonómiát kap,
    könnyen fordulhat a kocka.
  • BlackShadow
    ah.. elnézést ha vkire rátámadtam volna némey hozzászólásban csak ezen a témán túl könnyen fel tudom magam húzni :)

• NFP
    végülis olyan mindegy :D
  • Sir Quno Jedi
    A rutin? Netán a megszokás? :D
  • fradista91
    Igazad van, nemcsak magamról beszéltem...
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk dobhatsz hatoldalú kockával és ha 1-től 5-ig dobsz, akkor megverünk...ha hatost dobsz, újra dobhatsz! :D
  • NFP
    bocs :)
  • NFP
    vagy hülye vagyok

szlovák _:D
  • NFP
    HOLNAP ESTE TÜNTETÉS A ROMÁN KÖVETSÉG ELŐTT!
    itt a felhívás

legyünk sokan!!!!
  • ekezetnelkul
  • Wawro
    nah látod
  • Wawro
    Nefélj én nagyon is tisztában vagyok ezekkel a fogalmakkal...
  • tattooed
    ez igaz!
  • Borg
    És ha én azt mondom neked, hogy én konkrétan tudom magamról, hogy Hungarista vagyok, és pont, de mégsem értek egyet az ilyesfajta hangulatkeltéssel, meg üres jelszavakkal?
  • Wawro
    Nemigaz azért mondták ,mert így védekeznek ! ugyanis ,ha azt mondanák ,hogy ők most nácik vagy akármi más ,akkor szted lenne vmi esélyük arra hogy megússzák vagy mi?