631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
-
Grenzjager #223 3 hazai NB I-es és egy hazai NB II-es meccsen volt ez, ennyi, ez így nem ok semmilyen külpolitikai lépésre, és elényésző válaszlépés Slota kormányralépésére, és annak következményeire, ezek a rigmusok a magyarverések után kezdődtek, és ugye Slota Budapestig jönne! (a választók 70% támogatja Slotát, a többit nem érdekli, igaz a többit az sem érdekli ha nagy-magyaroszágos meg árpádsávos zászlót húzol a faágakra miközben megiszod a becherovkáját meg megiszod, megveszed az összes sörét és balhé mentesen továbbállsz) Szóval már nem csak a Felvidéki magyarságról van szó, szóval ez szerintem egy minimális velejárója annak, hogy ultrák és huligánok is jártak, járnak és járni fognak a futballmeccsekre. Ez szinte semmiség, a HírTV meg elmegy a fenébe, mert amikor 4 pécsi kifeszít egy drapit, akkor erről úgy számol be mintha a Heysel tragédia történt volna, generálja, szítja a hangulatot, ahelyett h csöndben lenne. Volt itt szókimondóbb drapi nálnuk(FTC) is a hétvégén,(igaz nem Szlovákiának szólt) benne volt Szlovákia is. és ebben a "szar szlovákia, utálunk szar szlovákia" rigmussal sem ért mindenki egyet, pont azért hogy mit ronthat odát, de már ideátról is szól, 10nézőnél 30 másodperc után behalt a rigmus, szal nem kell felfújni... -
#222 Nem a hungaristáknak. A Szálasistáknak. Kicsit más a két dolog. Ezért nem kéne ezzel a szóval nagyon dobálózni, mert kb. egyenértékű a Sieg heil-lel. -
Wawro #221 A hungaristáknak! Adom a választ, de te abban hogy hungarista mit látsz? Érdekelne... -
Borg #220 2. És már akkor is pont olyan üres volt, mint most. -
#219 mellékneveket -
#218 Na végre. Erről van szó. -
#217 1. Bármennyire is szeretjük szép hazánkat, a melléneveket továbbra is kis betűvel kell írni.
2. Tudod, hogy a "Kitartás!" kiknek volt a jelszava? -
#216 -
Takezó #215 jajj, hogy nem pontos az idézet, az teljesen mindegy, a szánalmas "Szar Szlovákiázás" nagyjából ugyanezt jelenti -.- -
fradista91 #214 További szép napot minden Magyar embernek a Fórumon, és azon túl!
Kitartás! -
Grenzjager #213 De a Ballagó időkben nem egy csaj énekli? (amúgy üdv, nem is tudtam ha büntizve vagyok képet se tudok linkelni :( ) -
Wawro #212 Oké meglesz:D -
#211 nem ők a szerző..... -
Grenzjager #210 Lehet, hogy az eredetire gondolsz, amit még a 90-es évek legelején is a "Ballagó idők" énekelt, azt hiszem övék az eredeti, a többi (Magozott Cs, E'Fejbőr csak átvette, mint sok minden mást)
lemaradt a kép, vagy nem müxik az előbb, na most kiderül
-
fradista91 #209 Jelzésértékű, és szép dolog, hogy csatlakoznak a felvonuláshoz. -
#208 Wawro
Ha használod a válasz gombot könnyebben megértjük kinek küldöd az üzenetet. -
Wawro #207 de bocsánat ezt nemkellett volna... -
Wawro #206 Hát könnyen lehet hogy azért csinálták (TA3) mert ők is más rasszt képviselnek... -
tattooed #205 csak ezt most komolyan is gondolják, vagy ez egy mosom kezeimet duma.
(mármint a szlovákok részéről) -
Wawro #204 A románok most is ugyanúgy csinálják mint azelőtt ,csak nemhallani ezekről a dolgokról ,hidd el láttam! -
#203 A szlovákoknál is ez volt, amég nem voltak eu tagok addig nem volt ilyen nagy a magyar gyűlölet, meg addig nem volt fajgyűlölő kormány. Sajnos Erdély autonómiájára valymi kevés az esély. -
#202 ja lenne egy kérdésem. nem teljesen idevág de hátha:
egészséges fejbőr - magyarország .. ennek van egy eredeti verziója amiben egy csaj énekel.. ha esetleg ismerné valaki megadhatná a címet, mert nem találom :)
(szerintem egy nagyon jó szám! nem oyan moslék mint oláhé) -
Grenzjager #201 de "pozitiv" hozzáállásról is szót kell emeleni
Pozsonyi demonstráció a rasszizmus ellen(MNO)
Rasszizmus-ellenes felhívást tettek közzé a legjelentősebb szlovákiai médiumok a nyitrai magyarverés kapcsán, és jövő szombaton várhatóan demonstrációt is tartanak Pozsonyban a támadás miatt – írja a Hírszerző.
Egységesen elítélte a szlovák média a hétvégén a Nyitrán történt magyarellenes támadást. A TA 3 kereskedelmi hírtelevízió rasszizmusellenes felhívást tett közzé, amelyhez csatlakozott többek között a Sme című politikai napilap, a pozsonyi Új Szó, a legnépszerűbb szlovák hírrádió, és a Markiza nevű kereskedelmi televízió is. (Utóbbi adta ellenben a legnagyobb teret korábban Ján Slota szélsőséges megnyilvánulásainak.) Úgy tűnik, a civil szféra is megmozdul az ügyben. A Hírszerző úgy tudja, több jogvédő szervezet arra készül, hogy jövő szombaton csendes felvonulást rendezzen Pozsony belvárosában a magyarellenes támadások miatt. (bár tudtommal egy rasszhoz tartozunk)
itt amúgy rengeteg szlovák (!) karikatúra van az ügyről: http://www.kalerab2.sk
de ez a legjobb:
-
fradista91 #200 Akkor engem is jellemeztél :)
Mert szerintem nem keltettem hangulatot, és nem dobálóztam üres jelszavakkal...
Ha mégis akkor elnézést, de nemzeti-érzelmű magyar emberek nem tudják feszültség nélkül megtárgyalni az ilyen dolgokat. -
#199 ezen a témán minden magyarérzelmű ember feltudja magát húzni...:) -
tattooed #198 a románok most leálltak a magyarveréssel.
szerintem azért, mert ha netalán mégis erdély autonómiát kap,
könnyen fordulhat a kocka. -
#197 ah.. elnézést ha vkire rátámadtam volna némey hozzászólásban csak ezen a témán túl könnyen fel tudom magam húzni :)
-
#196 végülis olyan mindegy :D -
#195 A rutin? Netán a megszokás? :D -
fradista91 #194 Igazad van, nemcsak magamról beszéltem... -
#193 Mondjuk dobhatsz hatoldalú kockával és ha 1-től 5-ig dobsz, akkor megverünk...ha hatost dobsz, újra dobhatsz! :D -
#192 bocs :) -
#191 vagy hülye vagyok
szlovák _:D -
#190 HOLNAP ESTE TÜNTETÉS A ROMÁN KÖVETSÉG ELŐTT!
itt a felhívás
legyünk sokan!!!! -
ekezetnelkul #189 -
Wawro #188 nah látod -
Wawro #187 Nefélj én nagyon is tisztában vagyok ezekkel a fogalmakkal... -
tattooed #186 ez igaz! -
Borg #185 És ha én azt mondom neked, hogy én konkrétan tudom magamról, hogy Hungarista vagyok, és pont, de mégsem értek egyet az ilyesfajta hangulatkeltéssel, meg üres jelszavakkal? -
Wawro #184 Nemigaz azért mondták ,mert így védekeznek ! ugyanis ,ha azt mondanák ,hogy ők most nácik vagy akármi más ,akkor szted lenne vmi esélyük arra hogy megússzák vagy mi?