86
Amiket nem tudtunk meg a filmekből...
-
Hajnalcat #46 Jó tudni. Kösz az infót. :) Na ebből is látszik, hogy egy értelmetlen film volt. :S
Trisztin:
Amúgy én is láttam egy olyan filmet, amelyben tengeri kagylók voltak WC papír helyett (ilyen jövőben játszódó film volt), de azt bezzeg nem mutatták meg, hogyan használják őket.
-
jefferson83 #45 Ez a vége. Olyan mintha egymás mellett lennének csak egy másik dimenzióban és nem látják egymást :) -
Hajnalcat #44 Ja, és tényleg visszarakhatná valaki a filmes fórumba ezt a topikot. -
Hajnalcat #43 Most néztem meg a Silent Hill végét. Nincs vége, eltűnt. Vagy igazából is ez a vége? Hazatér a nő a gyerekkel (aki szerintem nem is a gyereke volt, hanem az a másik kislány gonosz szelleme, akit találtak, legalábbis a nézéséből azt vettem ki). Szóval hazatérnek, leül a nő a fotelre a kislány mászkál a szobában a pasi csak annyit vesz észre, hogy nyitva van a bejárati ajtó, kinéz és szakad az eső, körbenéz és nem lát senkit sem. Ennyi. Most akkor ez a rendes vége? Akkor a nő nem is jött haza, csak a szelleme volt az?
Amúgy meg az egész film tök értelmetlen volt. :S -
#42 Hogy néz ki Huffnágel Pisti? -
#41 Dehogy haragszom, én tartoztam bocsánattal -
#40 Ronin - a táska tartalma -.-' -
#39 Ne haragudj :))) Neked is köszi :)))
Sárkányszív - Dráko valódi neve... nem tudja kimondani,mert pont összeesik :) -
#38 Én speciel korábban észrevettem KÖSZÖND MEG! -
#37 köszönöm... végre valaki észrevette,hogy a filmekről kéne itt beszélni... -
#36 nézzétek meg Daniken filmjét
elég sok rejtéjt fogtok bent találni -
#35 oppá, én is srry -
#34 :DDDD
#10:Talán egy szétázott sátánista rocker hullája? -
#33 Jaja, igazad van, később láttam csak, hogy ez filmes izé, sry. -
#32 felső: horror film forgatást elmosta a hurrikán,és a maszk partot ért valahol
alsó: egy koszos néger gyerek a barlangban
-
#31 -
#30 a legkisebb mind megette, s megfájdult a hasa tőle (remélem így van, ha nem, most jól leégtem :D)
-
#29 ti hisztek benne? :D -
#28 chupacabra XDD -
#27 az alsó képe az a kecskezabáló micsoda :D
-
#26 örülök neki,hogy a tevepókotok miatt sikeresen félre értelmezték a filmes topikomat...
Tevepók --> létezik...de a méretét digitálisan is és perspektívából is felnagyították... jah és nem emberevő,mint ahogy a körlevél mondta..!!!
#10 --> A felső kép az egy művész alkotása ... és nem a cunami vetette partra...!!! További info itt!!!!
Alsó kép -- én egy ppt-ben találkoztam vele... és ott sem örültem neki... ennél még a Nagylábús képek is valódibbak...
ui.:Megkérnék egy modot,hogy helyezze vissza a Topikomat a Tv,Mozi,Dvd mappába,úgyani s a topic más célokra jött létre csak az itt beszélgetők terelték félre a témát... előre is thx...
Aki nem hiszi,az olvassa el a #1-et vagy a teljes címet... -
spy803 #25 Az alsónak van egy története:
Egyszer egy barlangász (vagy valami tudós) elment egy barlangba. Az emberkét nem találták meg, de a fényképezőjét igen, az utolsó kockán volt az a "kobold". Persze gondolom többféle verziója is van, de a lényeg ez, vagy rosszul tudom? -
Shadow_THH #24 nincs róla képem, a béke fenntartó amcsi kezében van és olyan mintha 3 rák lenne egymáshoz csatolva, óriási lábakkal, az egész állat homok szinű -
#23 Olyan, mint az olajfaló -
#22 chupacabra vagy mi, spektrumon volt :D
azt mondták csirkék vérét szívja -
Hajnalcat #21 A felső úgy néz ki, mint egy cápafej, de nagyon durva, az alsó meg olyan, mintha egy barlangban megfagyott őskobold lenne. :S Mi a fenék ezek? -
#20 miért fake a felső?
mi az alsó? -
#19 camel spider? Sziriában nem egyet vertünk agyon a sátrakban. Nagyobb mint a tenyered, agressziv, és állitólag belemar a teve pofájába amig az vizet iszik és szivja a vérét. De valami érzéstelenitőt használ, igy a teve észre sem veszi. -
#18 Az emberiséget igazán csak két kérdés foglalkoztatja:
1. ki találta fel a munkát?
2. a többi miért nem verte agyon? -
#17 engem mind kettő kurvára zavar :D -
#16 akkor már az is zavaron h chuck norris kétszer elszámolt végtelenig -
#15 :D
Engem inkább az zavar, hogy mindig volt. Mindennek kell legyen kezdete -
#14 én soha nem jöttem rá, hogy miért nincs vége a világűrnek.valahol csak vége van mer ez így nem jó -
Nuki #13 ez nekem is szöget ütött a fejembe, nehéz elképzelni ahogy azzal kapirgálnak XD
fú nekem is van egy csomó ilyen, és mikor belejövök, és filmet kritizálok akkor eszembe jut de most :S -
#12 vérpistike2000? :D -
Shadow_THH #11 felső fake minta camelspider
alsó meg nem tudom mit kéne nézni rajta -
#10 Sry... de berittyentek minnya
-
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/ChupaHead.gif
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/cavecritter.jpgezpaszmek ezmialol? -
#8 Sliders utolsó rész:( -
#7 és ha azzal törölte ki ?