Örök rejtélyek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anyamuslicából 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ZilogR
Honnan jön ez a retek sok muslica????? (tudom, h erjedõ gyümölcsökbõl, pl, de honnan kerül oda a lárva, vagy pete, vagy mi...?)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ILLNeo
Sziasztok!
Érdekel titeket a filmszemle idei felhozatala. Mert itt mindent megtaláltam róla!!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

OrioN the S
<#buck>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Huh, micsoda rejtély! <#alien>

OrioN the S
😄 nem csak szemet szúrt ,hogy nézem melyik topik az elsõ..keresem keresem...mondom -mialol? D: -.- 2-tõl kezdõdött -.-
_<----ittnemvótsemmi
2.
3.
s
t
b

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kagylók után legnépszerûbb téma mániás lettél?<#idiota>

OrioN the S
Miért nincs most pl a legnépszerûbb témák között 1.?

Trisztin
mi lesz ,ha keresztezünk egy meleget és egy eszkimót? -- Szakíts,ha birsz...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

sz4bolcs
Az a kerék, amihez közel rakod a kezed, és elkezd foorgni, valami "rejtélyes" erõ miatt.. Kiderült róla, hogy nem a testhõtõl, de nem is valami rejtélyes energiától..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

joebacsi
ez az a megfogod, és elszínezõdik zöldre az aurád alapján, akkor boldogvagy mûszer, vagy mifene?
mertez persze hogy f@sság 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

sz4bolcs
Azt a forgó micsodáját (Egely-kerék) egy másik fórumon tételesen cáfolták. 😊

joebacsi
ez nekem spec megvan (már nemtudom honnan)
Egely-rõl azért tudni kell, hogy azért nemgyengén van feltûnési viszketegsége, leginkább a bulvártémákban "alkot"...
de ennek ellenére azért nemhiszem, hogy nincs alapja annak, amiket ír...az igazságot úgyse tudjuk meg soha 😊
egy biztos, érdekesnek érdekes olvasmány volt...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

OrioN the S
Mizéé? 😄 sexshopokban új árú érkezett :Ð erotic shell 😄

Kori
tuti könyv lehet

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

CodeRed
Marcellus Wallace (remélem jól írtam a nevét) lelke amit eladott az ördögnek, majd visszavásárolt, (a lényeg, hogy elbizniszelte <#vigyor1>) de a 3 srác akiket Travolta meg Smauel L. Jackson kinyír ellopták tõle.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ivjoe
NEOreg3
Az kérem speciális effekt, mint amikor a Sárkány visszatérben Bruce Lee megöli õt.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

<#vigyor>Jaj, olyan izé vagy.

Black Hawk
Azalone in the dark vége :S nem értettem de lehet ez csak Uwe Boll hibája XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hogy marad néha a Chuck Norris filmekben az akit pörgõrug a mester? Vagy azokat nem rugja teljes erõvel?
Trisztin
#58,#60 - ez még mindig filmes rejtélyek üldözésére létrehozott topic!!!

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

OrioN the S
vagy csák norissz

sz4bolcs
Travolta arcára vetülõ fénybõl következtetve arany, vagy valami aranyosan fénylõ drog. 😄😄😄

Kori
<#eljen>

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

OrioN the S
😄 nalátod nekem a matek örök rejtély 😄

Aquir
mi a legnagyobb prímszám😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

OrioN the S
a forgatokönyv

Spaw
Hova a pi##ába tûnik el mostanában a papucsom?

ZilogR
Ponyvaregényben mi van a táskában?

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Nem egy hatalmas film, de ha a játék tükrében nézzük a filmet, akkor nem nevezném egy rossz adaptációnak. Persze ha a hasonló jellegû filmekkel hasonlítjuk össze.

Ez nem az a topik 😊))

Mincsi
Bermuda 3szög

Rush!

OrioN the S
az trendy

Fido4life
Lochness

DJ Skyline
OrioN de egy állat vagy te! 😄S_AAS:SAD

OrioN the S
amúgy meg inkább egy kis csikizés mint csimbókos seggel mászkálni <#vigyor3>

OrioN the S
én nemtom :d még nemcsinálták nekem :d te honnantudod? 😉

Fújjj, de az csikizett neki. 😄DD

OrioN the S
kinyallintotta a kulát a likából

Jó tudni. Kösz az infót. 😊 Na ebbõl is látszik, hogy egy értelmetlen film volt. :S

Trisztin:
Amúgy én is láttam egy olyan filmet, amelyben tengeri kagylók voltak WC papír helyett (ilyen jövõben játszódó film volt), de azt bezzeg nem mutatták meg, hogyan használják õket.

Ez a vége. Olyan mintha egymás mellett lennének csak egy másik dimenzióban és nem látják egymást 😊

Ja, és tényleg visszarakhatná valaki a filmes fórumba ezt a topikot.

Most néztem meg a Silent Hill végét. Nincs vége, eltûnt.<#wilting> Vagy igazából is ez a vége? Hazatér a nõ a gyerekkel (aki szerintem nem is a gyereke volt, hanem az a másik kislány gonosz szelleme, akit találtak, legalábbis a nézésébõl azt vettem ki). Szóval hazatérnek, leül a nõ a fotelre a kislány mászkál a szobában a pasi csak annyit vesz észre, hogy nyitva van a bejárati ajtó, kinéz és szakad az esõ, körbenéz és nem lát senkit sem. Ennyi. Most akkor ez a rendes vége? Akkor a nõ nem is jött haza, csak a szelleme volt az?
Amúgy meg az egész film tök értelmetlen volt. :S

NEOreg3
Hogy néz ki Huffnágel Pisti? <#wilting>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BlackArt
Dehogy haragszom, én tartoztam bocsánattal <#mf1>

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Frosty01
Ronin - a táska tartalma -.-'

practitioner of the forbidden arts of death

Trisztin
Ne haragudj 😊)) Neked is köszi 😊))

Sárkányszív - Dráko valódi neve... nem tudja kimondani,mert pont összeesik 😊

BlackArt
Én speciel korábban észrevettem KÖSZÖND MEG!

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Trisztin
köszönöm... végre valaki észrevette,hogy a filmekrõl kéne itt beszélni...

Oldal 1 / 2Következő →