86
Amiket nem tudtunk meg a filmekből...
-
jefferson83 #86 Anyamuslicából :) -
#85 Honnan jön ez a retek sok muslica????? (tudom, h erjedő gyümölcsökből, pl, de honnan kerül oda a lárva, vagy pete, vagy mi...?) -
#84 Sziasztok!
Érdekel titeket a filmszemle idei felhozatala. Mert itt mindent megtaláltam róla!!! -
#83 -
Hajnalcat #82 Huh, micsoda rejtély! -
#81 :D nem csak szemet szúrt ,hogy nézem melyik topik az első..keresem keresem...mondom -mialol? D: -.- 2-től kezdődött -.-
_<----ittnemvótsemmi
2.
3.
s
t
b -
Hajnalcat #80 Kagylók után legnépszerűbb téma mániás lettél? -
#79 Miért nincs most pl a legnépszerűbb témák között 1.? -
#78 mi lesz ,ha keresztezünk egy meleget és egy eszkimót? -- Szakíts,ha birsz... -
#77 Az a kerék, amihez közel rakod a kezed, és elkezd foorgni, valami "rejtélyes" erő miatt.. Kiderült róla, hogy nem a testhőtől, de nem is valami rejtélyes energiától.. -
#76 ez az a megfogod, és elszíneződik zöldre az aurád alapján, akkor boldogvagy műszer, vagy mifene?
mertez persze hogy f@sság :) -
#75 Azt a forgó micsodáját (Egely-kerék) egy másik fórumon tételesen cáfolták. :) -
#74 ez nekem spec megvan (már nemtudom honnan)
Egely-ről azért tudni kell, hogy azért nemgyengén van feltűnési viszketegsége, leginkább a bulvártémákban "alkot"...
de ennek ellenére azért nemhiszem, hogy nincs alapja annak, amiket ír...az igazságot úgyse tudjuk meg soha :)
egy biztos, érdekesnek érdekes olvasmány volt... -
#73 Mizéé? :D sexshopokban új árú érkezett :Ð erotic shell :D -
#72 tuti könyv lehet -
#71 Marcellus Wallace (remélem jól írtam a nevét) lelke amit eladott az ördögnek, majd visszavásárolt, (a lényeg, hogy elbizniszelte ) de a 3 srác akiket Travolta meg Smauel L. Jackson kinyír ellopták tőle. -
#70 Tiltott találmányok... -
#69 Az kérem speciális effekt, mint amikor a Sárkány visszatérben Bruce Lee megöli őt. -
Hajnalcat #68 Jaj, olyan izé vagy. -
#67 Azalone in the dark vége :S nem értettem de lehet ez csak Uwe Boll hibája XD -
Prof William #66 Hogy marad néha a Chuck Norris filmekben az akit pörgőrug a mester? Vagy azokat nem rugja teljes erővel? -
#65 #58,#60 - ez még mindig filmes rejtélyek üldözésére létrehozott topic!!! -
#64 vagy csák norissz -
#63 Travolta arcára vetülő fényből következtetve arany, vagy valami aranyosan fénylő drog. :D:D:D -
#62 -
#61 :D nalátod nekem a matek örök rejtély :D -
#60 mi a legnagyobb prímszám:) -
#59 a forgatokönyv -
#58 Hova a pi##ába tűnik el mostanában a papucsom? -
#57 Ponyvaregényben mi van a táskában?
-=ZR=- -
jefferson83 #56 Nem egy hatalmas film, de ha a játék tükrében nézzük a filmet, akkor nem nevezném egy rossz adaptációnak. Persze ha a hasonló jellegű filmekkel hasonlítjuk össze. -
jefferson83 #55 Ez nem az a topik :))) -
#54 Bermuda 3szög -
#53 az trendy -
#52 Lochness -
#51 OrioN de egy állat vagy te! :DS_AAS:SAD -
#50 amúgy meg inkább egy kis csikizés mint csimbókos seggel mászkálni -
#49 én nemtom :d még nemcsinálták nekem :d te honnantudod? ;) -
Hajnalcat #48 Fújjj, de az csikizett neki. :DDD -
#47 kinyallintotta a kulát a likából