53
  • Tinman #53
    Ez a hsz odavágott... jobbá tetted a napomat
  • Ackro
    szerintem nem kéne ilyen kesztűs kézzel bánni a nővel: jobb lenne, ha kivennék a méhét, levágnák a végtagjait, a melleit, megvakítanák és a fülébe forró cd olvadékot öntenének majd ezután beásnák egy tűzhangyafészekbe nyakig.
    azért mégiscsak felháborító, hogy valaki pofátlanul letölt pár zenét! :P
    hajrá amerika!
    nem lehetne, hogy a hold tömegét megnöveljük egy amerikányival?
  • bela111
    1. Mióta töröl a töredezettségmentesítő fájlokat?? - no, ezt csak úgy mellékesen kérdeztem meg (én is).
    2. A fő kérdés pedig, hogy ez az Arista Records nevű kiadó, hogy tudta meg, hogy a winyón mik vannak? És hogy tudta bizonyítani is, hogy azok tényleg rajta vannak? :S

3. Ha az emberek többségének a winyóját és lemezgyűjteményét (cd/dvd) megtekintenék, akkor kb. 100.000.000 év börtönbüntetés és "kiseféride"-millió dollárra lehetne büntetni! :D

No, de akkor már kezdjünk félni, hogy akárkik csak úgy kiválasztanak egy családot és rámutatnak, hogy illegális dolgokat tart a gépén...??

Bullshit
  • progee
    lehet Zambo Jimmyt töltött azért 30 milla :D
  • RomaniaBoy
    Haha. Ilyen buta butetések. Nekem naponta tölt le kb 40-100 GB az DC++-böl. Huha. Huhh. De nem szoktam kalózás... De inkább filmet tölt le. Mert itt nincs erdeti film. Pl : USA-ban megjelent korábban. Itt nagy részben lassan átjön került boltokban. De én élt magyarország kivül. ès ide olyan lassan megjelentik kb 6 honappal késöbb mint usa-ban. DC++ nagyon simán megy mindenben De van olyan megosztás 1-2TB is. 6 Milliárd földön lakik, mindenki tölt le illegális dolgok. De bizonyos Politikus is igy csinálta. De azt féltek hogy rossz helyzetben. Minden beszarok.... Király DC++ és másik P2P szofterek....
  • arty
    30 milla?

sirjak?
    nevessek?
    épelméjű odaát VALAKI ?!?! hahóóóó!
  • zsotee
    Azért egy peerguardian lehet sok kellemetlenségtől megóvta volna..
  • exxile
    Nagyon jooo! :))
    Azert Orwell-nek hihetetlenul jo jovobelato kepessege volt!
  • bazsiboj
    Kapzsi profitéhes aljadék terroristák !!!!!
  • HUmanEmber41st
    Ehh, már mindent leírtatok.. :)
  • mogyi925
    Vádlom magam a következõ bûnökben: elcsábítottam Párttagokat mindkét nembõl, jártam a prolik területén, akarattal elkaptam a szifiliszt
    hogy parancsra továbbterjeszthessem, a feleségemre és más Párttagokra. Más ügynökökkel együtt
    meghamisítottam bankjegyeket, tönkretettem gyári gépeket, szennyeztem a vízkészletet, rakétabombákat irányítottam át Eurázsiáról célpontokra az Egyes Leszállópályán, kódolt rádiójelek segítségével. Itt állok, mint Emmanuel Goldstein betegségének áldozata. Minden vádpontban bûnösen. Örülök, hogy elkaptak. Elmebajos voltam. De most meggyógyultam. File-okat cseréltem az interneten, és fórumokat olvastam, miközben gondolatbűnt követtem el. Csak arra kérlek, hogy fogadjátok el szeretetem az Artisjus felé. Csak azt szereném, hogy lelõjenek, amíg elmém tiszta.
  • Sir Quno Jedi
    Elég, ha otthon tárolod és ellopják! Erre nem is gondoltál! Teee, te TÖMEGGYILKOS! :DDDD
  • assdf
    Akkor amúgy szögezzük le tényszerüen: ha én bemegyek a boltba és ellopok 30 db cd-t, majd ezeket kihajitom nagy ivben a kukába, amit a szemetes elvisz, akkor ezek szerint én okoztam 30 milliós kárt, mert ugye ezt a 30 cd-t a kukás megtalálja, hazaviszi, lemásolja, majd ismét kihajitja, egym ásik megint lemásolja és igy tovább... Tehát ha bármit megveszel a boltba és azt kidobod, akkor máris milliókra lehetne perelni, lévén hogy azt igy akár 6 milliárd ember is lemásolhatja... Legalábbis számomra ez jön át ebből az ügyből.
  • Tinman #40
    ADSL-em van nekem is... mégsincs gondom, persze aki mindent xart leszed és elspájzol annak szívás az ADSL, aki megnéz/töröl az jól elvan vele és még félnivalója nincs. /sorozataddiktság rulz :D/

Egyébként szerinted mikor kapsz a trackertől többször szeleteket?
    a, a feltöltési sebességedet 1 k/sec-re állítod
    b, --II-- 10 k/sec-re állítod.

Ez utóbbi esetben a 10k fel szinte alig vesz vissza a letöltési sebességből és még jót is teszel vele a többieknek, mert már 10k up kevés, de sokszor 10k..........
  • scooterbr
    Jah persze. Minél gyorsabban töltesz fel annál többet kapsz. Csak hát az ADSL átka hogy nagyon kicsi a feltöltés és ráadásul még lehuzza a letöltést is ha fullosan megy fel az adat. A fullos itt elég nevetséges sebesség.
  • irkab1rka
    Örülök, hogy a bűntetés arányos a társadalmi veszélyességgel. Egy kocsmai pofont az USA_ban ezek szerint halállal kéne büntetni. (kivéve Texas-t)

"hogy a merevlemezre volt feltelepítve fájlcserélő szoftver, így gyakorlatilag bizonyított a fájlcserélés ténye" hú ez kemény.
    Mondok másikat: találnak nálad egy windows, meg egy C fordítót, tehát bizonyított, hogy vírust írtál.
    Tovább megyek: nem találnak nálad windowst, találnak nálad egy c fordítót, tehát bizonyított, hogy hacker vagy.
    hehe: találnak nálad egy counterstrike cd-t, és találnak nálad egy serial numbert, most már biztos, hogy serial killer vagy :))))
    Végül: Olvasod az SG-t, irogatsz a fórumba: terrorista vagy!
  • Fasza gyerek
    És honnan tudták meg hogy letöltötte? A net szolgáltatótol kikérte az adatokat a filmaes cég vagy hogy mert nem igazán értem.
  • Macc
    Ha kepesek lennenek osszefogni az emberek, csak annyit kene tenni, hogy 2 honapig nem venni 1 db cd-t, dvd-t, kazit, lemezt stb-t sem, maris rengeteg kiado csodbemenne. De aki ezeket megveszi, annak a java azt mondana, hogy most a kis csoro kocsogok miatt nem mondok le errol-arrol... Nem gondolnak arra, hogy itt elvekrol van szo!
  • gErEth
    ilyenkor arra gondolnak hogy az anyuka egyedül nevelei a két gyerekét????
    3 embernek teszik tönkre az életét
  • Puskapor
    Ez kemény,ahogy anno Andi Vajna mondta ő bevonná a hatóságokat is... h miért mert megakarja venni a 126odik medencés villáját

Férgek!
  • Tinman #33
    "Mivel a nő egyedül neveli a két gyermekét,"

Kereskedett vele? Nem úgy tűnik...
    Tovább osztotta ingyen? Lehet. ÉS?
    Mindig is terveztem, hogy egyszer kimegyek és megnézem az indiánok és a maják földjét, de ezekre a bűnözők sarjaira már régóta nem vagyok kiváncsi.
    Felháborító és szánalmas amit művelnek.
  • Tinman #32
    "Mindenkinek kötelező jelleggel egy DC++ ikont formázó jelvényt kéne viselnie"

Én nem égetném magam azzal annak a szarnak a jelével.

DC = olyan mint a vadkapitalizmus
    Torrent = szabadság, egyenlőség, testvériség ;-)

A torrent mindjárt más... amit kapsz azt tovább adod, sőt a kliensek is akkor adnak neked nagyobb szeleteket ha a feltötésed is komolyabb sebesség.
    A torrent a jelen és a jövő... a DC a sakáloknak való... !NE VEDD MAGADRA!, mert nem ellened irányult a mondókám, hanem a DC ellen!
  • avman
    nem mintha az arista lett volna az aki egy mili vanilli nevű tátika formációval verte volna át a népet? hümm. meg azért a grateful dead tagoktól elvárnám, h ilyen ügyben elhatárolódjon a kiadójától. meg úgy általában bármilyen előadótól.
    az alábbiakat bannoltam örökre az életemből:
    * Meat Loaf
    * Allman Brothers Band
    * The Alan Parsons Project
    * The Kinks
    * Krokus
    * Prince
    * Barry Manilow
    * Melissa Manchester
    * Whitney Houston
    * Grateful Dead
    * Ace of Base
    * Sarah McLachlan
    * Carly Simon
    * Thompson Twins
    * Air Supply
    * Dionne Warwick
    * Exposé
    * Annie Lennox
    * Diddy
    * Kenny G
    * Aretha Franklin
    * Toni Braxton
    * Patti Smith
    * Usher
    * Carrie Underwood
    * Pink
    * Tha' Rayne
    * Monica
    * Santana
    kell vkinek 2 eredeti annie lennox album?
  • Zivos
    Mar megint beugrottatok? Mostanaban olvastam mi kell a tudatlan nepnek: Nagy szamok. leirtak egy szamot (30M$), es errol szol a vita. Regi trukk, de ugy nez ki hasznos ... Ugy nez ki, hogy a legutobbi P2P cikk mar a kutyat nem erdekelte, ezert leirtak: 30M$. Regi csont a kutyat nem erdekli. Amugy szogezzuk le: nem 30 albumrol van szo, hanem 30 albumrol, amit X -szer toltottek/tolthettek el. Akar 1000 -szer, akar 1M -szor.
  • fawcet
    Hát ha kiderül hogy tényleg ennyit sóznak a nyakába, akkor én is harcolnék ez a multinacionális erőszak ellen.
  • Sir Quno Jedi
    Biztos valami tévedés van a dologban. Azonban, ha engem (egyszeri kisembert) mondjuk 30 millió USD büntetésre ítélnének BÁRMYILYEN OKBÓL KIFOLYÓLAG IS, akkor legyek bármilyen békés és törvénytisztelő ember amúgy, valószínűleg a legdurvább arab öngyilkos merénylőket is megszégyenítő ellenakcióba kezdenék azok kárára, akik ezt a "kissé" eltúlzott bűntetést a nyakamba varrták. Szimpla önvédelem és ha már nincs vesztenivalóm, hát azt észben kell tartsák, hogy nekik van!

ÉS akár legdurvább börtönből is kiengedhetnek egyszer (vagy sem), mert ahhoz már spúrok, hogy elegendő börtönt építsenek és egy életen át etessenek. Köztörvényeseket engednek ki nap mint nap. Ha egyszer valakit kiengedtek akinek tönkretették végleg az életét, akkor szembe kell nézniük a következményekkel is. AZOK PEDIG MINDIG VANNAK és LESZNEK!
  • kutyaxxon
    és tényleg gáz,hogy egy gyilkosságot 5-10 évből megúszol.
  • kutyaxxon
    torrent rulez
  • intrex
    Egy biztos: ha az anyukát pénzbüntetésre ítélik, akkor bűnözővé kell válnia, hogy vissza tudja fizetni. A legjobban akkor teszi, ha illegálisan letöltött dalokat árul a neten. :)
  • echo
    Szerintem ezekkel ügyekkel előbb utóbb túlcsordul a pohár és kitör valami forradalom és amerikai iskolások mészárolnak a bíróságokon. Régen a kenyér volt a kulcs. Ma az info :)
  • Mice
    van olyan széles csekk? ráfér annyi nulla?:)):P
  • Mice
    :))))))))))))))))))))vazzzzzeeee:)))))))
  • Mice
    :) még a végén kiderül, hogy irakot sem az amcsi hadsereg foglalta el, hanem a tv-s hírkürtölés előtt ingyen laptopokat osztogattak az iraki hadseregben előtelepített filecserélő progikkal és így tüntették el a őket:))
  • peetig
    precedens értékű. csak nehogy már általánossá váljon
  • Mice
    akár a 30 millió dollárt is.

200dal vazze 12-15 normálisabb album-->6-8k*20 100-200k HUF nebassza már meg, hogy számolnak ki ezek 30milliókat???
  • peetig
    Ez egyszerűen felháborító!ha már most megengednek ilyet, mi lesz később?Csatlakozom papabear ellenutópisztikus elképzeléséhez. és ők hívják magukat "demokratikus jogállam"-nak?
    kíváncsi lennék, hogy én mekkora csekket kapnék, ha szétnéznének a gépemen...
  • Sith
    Elnézést a kisebb helyesirási bakikért de kicsit késő van :)
  • Sith
    Feltehetem azt a kérdést amit már anyiszor feltettem?
    Lentebb elhangzott Madonna neve szal csak azért emelem őt ki!!!
    Mi a reteknek még több pénz neki
    putri
    Lehet hogy nem ép a legfrisebb házuk.. sőt az is lehet hogy nem az ővé (esetleg aki képben vna világositson fel) minden esetre megnézném hogy a kedves anyuka akit ép most itélnek el hogy él milyen házban..

Egyszerüen nem tudom felfogni hogy egy határ után minek kell több pénz?
    Nem tudom hogy ezt az egészet pont az előadók müvészek erőltetik vagy az artisjus etc önjelölt harácsolok bagázsa de valahogy nem értem miért kell azoknak jogvédő szervezet akiknek ilyen házuk van.
  • flatszeru
    Szerencsétlen flótás. kb 7 milliárd forint bünti szaros 20 album letöltéséért :-) Egyébként nem értem hogy hogyan engedheti meg egy ország magának hogy ilyen tök piti büneset miatt ilyen mértékű kártéritést erőszakoljanak ki szerencsétlen anyukáktól.Amugy elég érdekes dolog ez.Ha az ember bemegy a boltba és ellopja a 20 cd t akkor töredékét sem kapja a büntetésnek.Szemét pénzéhes dögök. :-(
  • papabear
    Nem börtönbe rakják őket, csak egy(inkább több) életre eladósodnak. Amit már persze bünti nélkül is egyre többen elérnek. Nem baj majd kihozzák a törvényt, hogy anyu fájlcseréléseinek büntijét még az unokák is törlesztik....