Precedensértékű ítélet egy fájlcserélő elleni perben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
azért mégiscsak felháborító, hogy valaki pofátlanul letölt pár zenét! 😛
hajrá amerika!
nem lehetne, hogy a hold tömegét megnöveljük egy amerikányival?
2. A fõ kérdés pedig, hogy ez az Arista Records nevû kiadó, hogy tudta meg, hogy a winyón mik vannak? És hogy tudta bizonyítani is, hogy azok tényleg rajta vannak? :S
3. Ha az emberek többségének a winyóját és lemezgyûjteményét (cd/dvd) megtekintenék, akkor kb. 100.000.000 év börtönbüntetés és "kiseféride"-millió dollárra lehetne büntetni! 😄
No, de akkor már kezdjünk félni, hogy akárkik csak úgy kiválasztanak egy családot és rámutatnak, hogy illegális dolgokat tart a gépén...??
Bullshit
ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4
Csak halkan, mert ez illegális...
Azert Orwell-nek hihetetlenul jo jovobelato kepessege volt!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
hogy parancsra továbbterjeszthessem, a feleségemre és más Párttagokra. Más ügynökökkel együtt
meghamisítottam bankjegyeket, tönkretettem gyári gépeket, szennyeztem a vízkészletet, rakétabombákat irányítottam át Eurázsiáról célpontokra az Egyes Leszállópályán, kódolt rádiójelek segítségével. Itt állok, mint Emmanuel Goldstein betegségének áldozata. Minden vádpontban bûnösen. Örülök, hogy elkaptak. Elmebajos voltam. De most meggyógyultam. File-okat cseréltem az interneten, és fórumokat olvastam, miközben gondolatbûnt követtem el. Csak arra kérlek, hogy fogadjátok el szeretetem az Artisjus felé. Csak azt szereném, hogy lelõjenek, amíg elmém tiszta.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Egyébként szerinted mikor kapsz a trackertõl többször szeleteket?
a, a feltöltési sebességedet 1 k/sec-re állítod
b, --II-- 10 k/sec-re állítod.
Ez utóbbi esetben a 10k fel szinte alig vesz vissza a letöltési sebességbõl és még jót is teszel vele a többieknek, mert már 10k up kevés, de sokszor 10k..........
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"hogy a merevlemezre volt feltelepítve fájlcserélõ szoftver, így gyakorlatilag bizonyított a fájlcserélés ténye" hú ez kemény.
Mondok másikat: találnak nálad egy windows, meg egy C fordítót, tehát bizonyított, hogy vírust írtál.
Tovább megyek: nem találnak nálad windowst, találnak nálad egy c fordítót, tehát bizonyított, hogy hacker vagy.
hehe: találnak nálad egy counterstrike cd-t, és találnak nálad egy serial numbert, most már biztos, hogy serial killer vagy 😊)))
Végül: Olvasod az SG-t, irogatsz a fórumba: terrorista vagy!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
3 embernek teszik tönkre az életét
Férgek!
Kereskedett vele? Nem úgy tûnik...
Tovább osztotta ingyen? Lehet. ÉS?
Mindig is terveztem, hogy egyszer kimegyek és megnézem az indiánok és a maják földjét, de ezekre a bûnözõk sarjaira már régóta nem vagyok kiváncsi.
Felháborító és szánalmas amit mûvelnek.
Én nem égetném magam azzal annak a szarnak a jelével.
DC = olyan mint a vadkapitalizmus
Torrent = szabadság, egyenlõség, testvériség ;-)
A torrent mindjárt más... amit kapsz azt tovább adod, sõt a kliensek is akkor adnak neked nagyobb szeleteket ha a feltötésed is komolyabb sebesség.
A torrent a jelen és a jövõ... a DC a sakáloknak való... !NE VEDD MAGADRA!, mert nem ellened irányult a mondókám, hanem a DC ellen!
az alábbiakat bannoltam örökre az életembõl:
* Meat Loaf
* Allman Brothers Band
* The Alan Parsons Project
* The Kinks
* Krokus
* Prince
* Barry Manilow
* Melissa Manchester
* Whitney Houston
* Grateful Dead
* Ace of Base
* Sarah McLachlan
* Carly Simon
* Thompson Twins
* Air Supply
* Dionne Warwick
* Exposé
* Annie Lennox
* Diddy
* Kenny G
* Aretha Franklin
* Toni Braxton
* Patti Smith
* Usher
* Carrie Underwood
* Pink
* Tha' Rayne
* Monica
* Santana
kell vkinek 2 eredeti annie lennox album?
ÉS akár legdurvább börtönbõl is kiengedhetnek egyszer (vagy sem), mert ahhoz már spúrok, hogy elegendõ börtönt építsenek és egy életen át etessenek. Köztörvényeseket engednek ki nap mint nap. Ha egyszer valakit kiengedtek akinek tönkretették végleg az életét, akkor szembe kell nézniük a következményekkel is. AZOK PEDIG MINDIG VANNAK és LESZNEK!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
200dal vazze 12-15 normálisabb album-->6-8k*20 100-200k HUF nebassza már meg, hogy számolnak ki ezek 30milliókat???
kíváncsi lennék, hogy én mekkora csekket kapnék, ha szétnéznének a gépemen...<#vigyor>#vigyor>
Smoking IS allowed.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lentebb elhangzott Madonna neve szal csak azért emelem õt ki!!!
Mi a reteknek még több pénz neki
putri
Lehet hogy nem ép a legfrisebb házuk.. sõt az is lehet hogy nem az õvé (esetleg aki képben vna világositson fel) minden esetre megnézném hogy a kedves anyuka akit ép most itélnek el hogy él milyen házban..
Egyszerüen nem tudom felfogni hogy egy határ után minek kell több pénz?
Nem tudom hogy ezt az egészet pont az elõadók müvészek erõltetik vagy az artisjus etc önjelölt harácsolok bagázsa de valahogy nem értem miért kell azoknak jogvédõ szervezet akiknek ilyen házuk van.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Mindenkinek kötelezõ jelleggel egy DC++ ikont formázó jelvényt kéne viselnie
A telep fölött lebegõ reklámléghajókról projektorokkal minden ház falára és az utakra is "A FÁJLCSERÉLÉS BÛN!" és hasonló szlogeneket harsogó videókat vetítenek..
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Itt nem az a lényeg, hogy ki milyen értékben mit lop, hanem kitõl. Ahogy az államot is már rég gazdasági érdekcsoportok irányítják, úgy a bûn is átértékelõdik. Ha megölsz vkit, kapsz 10 évet, 5 után szabadulsz.
Ha letöltesz valamit kapsz 30 milla usd büntit, amitõl már az életedben nem szabadulsz, örülhetsz, ha csak rabszolgát csinálénak belõled...
Csak reménykedjünk, hogy az eu nem lép be sorba, bár nehéz lesz elkerülni a franciák is max csak késleltetni tudják.<#falbav>#falbav>
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Ja nem Afrikában meg a szegényebb országokban megmaradnak mert nem kapták meg a 100 dolláros laptopjukat.
De akkor kinek fog énekelni madonna? Etióp koncert turné?
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Kb. egy tucat CD (max. 30dollár/db *12) max. 360 dollar (~200 zene szám). Nos ott hogy buntetik aki ~360 dollár értékû dolgot ellop pl. egy TV-t ?
És 30 milla birság nem befizetését hány év alatt lehet leülni? És egy gyilkoság az hány év ?
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml