75
Kezdődik az iskola
-
#35 ok
gtfo -
#34 NEM -
#33 TÉMA CLOSED -
#32 ez nemjo? :/ -
#31 vége van a nyárnak hűvösszelek járnak... -
#30 Mondjuk át lehetne nevezni 'Vége a nyárnak'-ra
bannert kérünk!:D -
Pityp6ng #29 remélem ezen a télen nem lesznek -10 fokos hidegek -
#28 király!!!legalább újra formába lendülök csocsoba:D -
#27 De téynleg nagyon hamar eltelt észre sem vettem, nem is tudom miket csináltam...
A legjobb az egészbe h uj barátokat szereztem -
#26 Jah :D:) de legalabb van jo oldala is, mert a 26-os busz es a 4-6os villamos uj lesz, es legalabb telen meleg :D:) (a 26osba nem vagyok biztos, a 4-6-os meg az uj combino lesz, az csak jobban futott mint a masik) -
ZsirosKenyer #25 együttérzek veletek, én is elsején megyek vissza melóba a szabim után :(
De nem is a munka zavar, hanem hogy megint milyen rövid volt a nyár, és most jön az őszi lehangolódás utána meg a téli depreszzió.. váá... -
#24 De az viszobt cink h -20 fok és nincs hó! Hó nélkül nem jóóó:S -
#23 mi kb egy hónappal tanévkezdés után kapjuk meg a könyvet uyg mint tavaly meg azelőtt és nem is használjuk! mindigb a füzetbe körmölünk kajak elő se vesszükCsak kib@szok több tiz rongyot -
#22 ezt hívják wellnes utazásnak :D (mert közben ott ülsz kabátban,izzadsz,de a fejed lefagy,és így jó,mert egyben fogsz is,de az izzadság nem csöpög a szemedbe :p) -
#21 azért mostanság a telek nem olyan hú de kemények! :) csoda ha havazik,és megmarad egy pár hétig! :D -
#20 bazeg,+fav :D
én azt sem tudom,hányra kell menni a könyvekért,mennyi lesz,stb. -
#19 Hat az ellen nincs kifogasom, h tanuljak valamennyit, de hogy minden nap 4-fel5-kor mar sotetedik, es csomoszor nem is tudok nagyon mit csinalni, csak gepezni, az ellen van :(
A 22-es buszrol nem is beszelve, ami telen a legjobb... paras ablakok, hideg, neha csopog a tetorol az olvadt ho... :]
Dejolesz :D:) -
#18 jah nekem akkor van a születésnapom (~ november 21...)
mondjuk nekem a télbe csak az tetszik h minden hófehér amikor reggel kinézek az ablakon ^^ meg a téliszünet...arról szép dolgok jutnak az eszembe..de egyébként summer jam! -
#17 a tél az király -
#16 Hát sztem minden évszaknak és időnek megvan a maga flesshe:
Érted nyáron még este 10 kor is kint rohadsz napközbe a városba meleg és világos
Télen azis jó sztem én már kicsit várom.. -
#15 vanezigy :/
a suli még elmegy, de hol lesz a 35 fokos celziuszt?:(( utálom a hideget!:(
az augusztus a kedvencem.. (bár tiszta szar idő volt végig)
jön az ősz, szedhetem minden 2. nap a faleveleket ,szelek, jön a gecy hó majd, lefagyott orr, karácsony, megfázás, félév, fagy, hideg, brrr
17:00-kor má tök sötét lesz stb... -
#14 Azt h csináltad megvetted előre 4 évre??? -
#13 jahh tiszta sablonosak leszenk a napok...
Meg full fáradt leszek -
#12 32ezer ftot fizettem a könyvekért! köcsög szarok -
#11 neked is ezen jár az agyad? énis rosszul vagyok a tudattól :( reggel felkel, eszik, mosakodás, suli (6óra), haza tanul (este 9) hullafáradt alxik, gépezni nincs idő..ez nálunk már csak így megy! -
#10 jahh EU pénz -
#9 ahogy mondja koléga!!! -
Braveheart #8 -
#7 van pénz
nekünk mióta megépült, annyira jó, hogy ahhoz hozzá se nyulnak nagyon -.- -
#6 uj épületünk lessz -
#5 kezdődik hát... hogy a roth@dás verné meg őket :( -
#4 ideje már -
Shadow_THH #3 új év, új ban -
#2 Jeeeee... -
#1 Szeptember 1. sulikezdés