Kezdődik az iskola
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
együttérzek veletek, én is elsején megyek vissza melóba a szabim után 😞
De nem is a munka zavar, hanem hogy megint milyen rövid volt a nyár, és most jön az õszi lehangolódás utána meg a téli depreszzió.. váá...
De nem is a munka zavar, hanem hogy megint milyen rövid volt a nyár, és most jön az õszi lehangolódás utána meg a téli depreszzió.. váá...
mi kb egy hónappal tanévkezdés után kapjuk meg a könyvet uyg mint tavaly meg azelõtt és nem is használjuk! mindigb a füzetbe körmölünk kajak elõ se vesszük<#buck>#buck>Csak kib@szok több tiz rongyot
ArtlessDesign!!!
ezt hívják wellnes utazásnak 😄 (mert közben ott ülsz kabátban,izzadsz,de a fejed lefagy,és így jó,mert egyben fogsz is,de az izzadság nem csöpög a szemedbe :p)
ReaL MaDRid x siempre
azért mostanság a telek nem olyan hú de kemények! 😊 csoda ha havazik,és megmarad egy pár hétig! 😄
bazeg,+fav 😄
én azt sem tudom,hányra kell menni a könyvekért,mennyi lesz,stb.
én azt sem tudom,hányra kell menni a könyvekért,mennyi lesz,stb.
ReaL MaDRid x siempre
Hat az ellen nincs kifogasom, h tanuljak valamennyit, de hogy minden nap 4-fel5-kor mar sotetedik, es csomoszor nem is tudok nagyon mit csinalni, csak gepezni, az ellen van 😞
A 22-es buszrol nem is beszelve, ami telen a legjobb... paras ablakok, hideg, neha csopog a tetorol az olvadt ho... :]
Dejolesz 😄😊
A 22-es buszrol nem is beszelve, ami telen a legjobb... paras ablakok, hideg, neha csopog a tetorol az olvadt ho... :]
Dejolesz 😄😊
jah nekem akkor van a születésnapom (~ november 21...)
mondjuk nekem a télbe csak az tetszik h minden hófehér amikor reggel kinézek az ablakon ^^ meg a téliszünet...arról szép dolgok jutnak az eszembe..de egyébként summer jam!
mondjuk nekem a télbe csak az tetszik h minden hófehér amikor reggel kinézek az ablakon ^^ meg a téliszünet...arról szép dolgok jutnak az eszembe..de egyébként summer jam!
a tél az király<#hawaii>#hawaii>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hát sztem minden évszaknak és idõnek megvan a maga flesshe:
Érted nyáron még este 10 kor is kint rohadsz napközbe a városba meleg és világos
Télen azis jó sztem én már kicsit várom..<#awink>#awink>
Érted nyáron még este 10 kor is kint rohadsz napközbe a városba meleg és világos
Télen azis jó sztem én már kicsit várom..<#awink>#awink>
ArtlessDesign!!!
vanezigy :/
a suli még elmegy, de hol lesz a 35 fokos celziuszt?😞( utálom a hideget!😞
az augusztus a kedvencem.. (bár tiszta szar idõ volt végig)
jön az õsz, szedhetem minden 2. nap a faleveleket <#idiota>#idiota>,szelek, jön a gecy hó majd, lefagyott orr, karácsony, megfázás, félév, fagy, hideg, brrr<#falbav>#falbav>
17:00-kor má tök sötét lesz stb...
a suli még elmegy, de hol lesz a 35 fokos celziuszt?😞( utálom a hideget!😞
az augusztus a kedvencem.. (bár tiszta szar idõ volt végig)
jön az õsz, szedhetem minden 2. nap a faleveleket <#idiota>#idiota>,szelek, jön a gecy hó majd, lefagyott orr, karácsony, megfázás, félév, fagy, hideg, brrr<#falbav>#falbav>
17:00-kor má tök sötét lesz stb...
jahh tiszta sablonosak leszenk a napok...<#szomoru1>#szomoru1>
Meg full fáradt leszek<#szomoru1>#szomoru1>
Meg full fáradt leszek<#szomoru1>#szomoru1>
ArtlessDesign!!!
neked is ezen jár az agyad? énis rosszul vagyok a tudattól 😞 reggel felkel, eszik, mosakodás, suli (6óra), haza tanul (este 9) hullafáradt alxik, gépezni nincs idõ..ez nálunk már csak így megy!
ahogy mondja koléga!!!<#pardon1>#pardon1>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
<#taps>#taps>
War. War never changes.
van pénz
nekünk mióta megépült, annyira jó, hogy ahhoz hozzá se nyulnak nagyon -.-
nekünk mióta megépült, annyira jó, hogy ahhoz hozzá se nyulnak nagyon -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kezdõdik hát... hogy a roth@dás verné meg õket 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
új év, új ban
http://www.lohere.net - a MagyarChan
← ElőzőOldal 2 / 2