Kezdődik az iskola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy nem olyan szörnyû bejárni már erre a technikusi cuccra, igazából az nem is idegesít, hogy ott kell lenni de megint az a kva kibe... koránkelés na az idegesít... útálom, nem bírom megszokni, és nagyon szar, hogy szarul vagyok egész nap mert korán keltem 😞
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
unom már a sok isist,aki jön a net minden pontjára (pl ide is) szét-offolni mindent,csakhogy megmutassák,hogy õk mekkora májer jampecek...
jövö7tõl legalább nem kell napi 20 orán át azt olvasni,h "te szemét", meg "én vagyok a hiper okos a 14 tapasztalt évemmel,mig te hülye tapasztalatlan 30 éves vagy",vagy akár azt,h "hûûûûde köcsög vagy,mer nem válaszoltál azonnal a kérdésemre,hanem utána néztél,hogy ne válaszolj hülyeséget a kérdésemre,mer ugye én lusta vagyok használni minden létezõ keresõt (vagy nem értek hozzá,hogy beirjam,ami kell,és nyomjak 1 ENTER-t", stb stb...
szepttõl max napi 8 orában kell ezt olvasni <#eplus2>#eplus2>
legalább délelõttönként nyugi lesz itt is,mint a net létezõ bármely pontján <#vigyor3>#vigyor3>
ja,és ismétlem: tisztelet a kivételnek (ha vki vitázki akar,létezik PÜ)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
pénteken már oskola' ! máris? szinte holnap iskola,én sem akarok róla hallani,de akrárhova megyek,mindenhol ezt hallom,olvasom!
De k*rvajó géped van istenem....
üdvözöljük újdonsült tanulóinkat az elsõ osztályban...dolgozat..hogy telt a nyarad...
diák válasza: Piásan xD
technikusi 2.év....februárig suli..vizsgák :S....
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Csak nyomják a fölöst.

Muszály erre melékeztetni az embert nyáron??? Hagyjátok meg az örömét annak hogy szeptember1 ig nem kell gondolni rá... Thx 😛PP <#idiota>#idiota>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Mongyuk azt nem nehéz :c
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
van másfajta is? 😄
bár nekem mind1, a konyvek masikfele megsincs, szval egy honapig nem tanulunk, és utanna oktober, es apam azt mondta, ha addig jol tanulok (tanulom a semmit me nincs könyv😊, akko kapok motort szval jeee 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Mellesleg százezertrilliárd ilyen topik volt már, minden aug. végén eszébe jut valakinek nyitni egyet, holott van már egy ezzel foglalkozó "fõtopik", 1000 feletti hsz-szel.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
<#hehe>#hehe>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
ArtlessDesign!!!
A legjobb az egészbe h uj barátokat szereztem<#hehe>#hehe>
ArtlessDesign!!!