Kezdődik az iskola

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
nekem is és annyira örülök hogy nem kell bemennem a középiskolámba, részvétem mindenkinek-.-

[Walaki]D`Lair
Ja és én várom a sulit, mert már unom magam 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nekem Szeptember 11 a kezdés 😛PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o_O

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

akyyy
én nézegettem az elõzõ osztály órarendjét, és csak eccer van az h 7:45-re kell bemenni... a többi az h 10-11kor kezdõdik<#fogmosas>az h késõbb jövök haza? 1 miskolc nagyváros, 2 ugyis csak photoshopolni fogunk egész nap..😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sanyix
Nekem technikusi 2. év van hátra, a végén vizsgákkal. A vizsgákkal is állandóan ijesztgetnek a tanárok, de mostmár leszarom, mert érettséginél is ugyanez volt, és 2 év "otthonnemtanulás", "érettségireegyáltalánnemtanulás" után 4-es 5-ösök lettek az érettségi jegyeim 😊. Biztos a technikusi vizsga nehezebb lesz, de úgyis csak az lesz a lényeg, hogy átmentem-e vagy nem, az hogy milyen jeggyel mentem át már senkit nem fog érdekelni, nem úgy mint az érettséginél.
Amúgy nem olyan szörnyû bejárni már erre a technikusi cuccra, igazából az nem is idegesít, hogy ott kell lenni de megint az a kva kibe... koránkelés na az idegesít... útálom, nem bírom megszokni, és nagyon szar, hogy szarul vagyok egész nap mert korán keltem 😞

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

akyyy
ez a tiéd vagy a coldfireé? mert az utobbi érdekel de mind1

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

soulhunter
szvsz ideje végre a sulinak... (a következõ kommentre is érvényes: tisztelet a kivételnek)
unom már a sok isist,aki jön a net minden pontjára (pl ide is) szét-offolni mindent,csakhogy megmutassák,hogy õk mekkora májer jampecek...

jövö7tõl legalább nem kell napi 20 orán át azt olvasni,h "te szemét", meg "én vagyok a hiper okos a 14 tapasztalt évemmel,mig te hülye tapasztalatlan 30 éves vagy",vagy akár azt,h "hûûûûde köcsög vagy,mer nem válaszoltál azonnal a kérdésemre,hanem utána néztél,hogy ne válaszolj hülyeséget a kérdésemre,mer ugye én lusta vagyok használni minden létezõ keresõt (vagy nem értek hozzá,hogy beirjam,ami kell,és nyomjak 1 ENTER-t", stb stb...

szepttõl max napi 8 orában kell ezt olvasni <#eplus2>
legalább délelõttönként nyugi lesz itt is,mint a net létezõ bármely pontján <#vigyor3>

ja,és ismétlem: tisztelet a kivételnek (ha vki vitázki akar,létezik PÜ)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

DJ Skyline
az egész hét lerövidült hirtelen 3 napra! :S
pénteken már oskola' ! máris? szinte holnap iskola,én sem akarok róla hallani,de akrárhova megyek,mindenhol ezt hallom,olvasom!

Fülüke
Gyerekek! Még van egy egész hét a nyárból muszál máris az iskoláról beszélni???

De k*rvajó géped van istenem....

állat lesz idén is a suli..fõleg h csomó ünnepség SZOMBATra fog esni<#rinya><#shakehead>

üdvözöljük újdonsült tanulóinkat az elsõ osztályban...dolgozat..hogy telt a nyarad...
diák válasza: Piásan xD

technikusi 2.év....februárig suli..vizsgák :S....

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
nem,befér a tolltartóba is! 😊

iskolatáskádba? :0

DJ Skyline
ezt a smilet elteszem! 😄

Sok spemer tanár.
Csak nyomják a fölöst.

DJ Skyline
kis kikapcsolódás addig is! 😄 <#idiota>

Ejnye-bejnye, ezt kell látnom az új témáknál: Kezdõdik az iskola...
Muszály erre melékeztetni az embert nyáron??? Hagyjátok meg az örömét annak hogy szeptember1 ig nem kell gondolni rá... Thx 😛PP <#idiota>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

ahhoz képest az értelmi színvonalad rádupláz az akyyy-éra.
Mongyuk azt nem nehéz :c

ColdFire
általános, szval még a negyedénél se vagyok tul a suliknak... :'(

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

akyyy
nézd már meg kitõl kérdeztem ember:CCC nem egy harmadikostó:CC

szar.

van másfajta is? 😄

DJ Skyline
biztos nem bírták volna ki,hogy negyedikén kezõdjön a suli! :|

akyyy
milyen suli?

ColdFire
dá, sok nyomorék...

bár nekem mind1, a konyvek masikfele megsincs, szval egy honapig nem tanulunk, és utanna oktober, es apam azt mondta, ha addig jol tanulok (tanulom a semmit me nincs könyv😊, akko kapok motort szval jeee 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
te ne izgulj, uj baratok, fényképezés, rajzolás, tiszta jó sulid lesz ^^

hen-tes
Azért marha jó, hogy pénteken be kell menni, de még a kollégistáknak is, újra jól megoldották a kis geciek ::CC

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ColdFire
épp hogy azok amradnak, me nem tanulnak😊

Idén lesz nyelvtan oktatás?

Dynamic
Nem baj, legalább letisztultabbak lesznek a fórumok és eltûnik a sok infantilis degenerált.
Mellesleg százezertrilliárd ilyen topik volt már, minden aug. végén eszébe jut valakinek nyitni egyet, holott van már egy ezzel foglalkozó "fõtopik", 1000 feletti hsz-szel.
bardocz
muilyne jó lesz majd az alkoholista énektanár szagát szagoplni miközbe 45 percbõl nem éneklünk semmit és csak ordibál...
SLICK
hát aki megteheti 😄

Beast Machine
N00bok, nekem 16.-án kezdõdik a suli...

...vágod?

gnar killer
ohhjajjj <: <4 hónapja lógatja a lábát>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

hehe, nekem nincs suli...de örülök neki 😛

Taranov
Egyszerubb felkészülni a rosszra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Na hát én sem fogok unatkozni, nyomom a fõsulit levelezõn meg mellette az 5. évet szakközépben ahol érettségiztem. <#idiota>

SLICK
én meg msot fogok érettségizni, azért nem várom a sulit, bár uncsi tesóm azt mondta nem olyan nehéz az, mint ahogy riogatnak vele :|

gyakorolni az F betüt szinezés és két oldal a vukból...faszom a suliba
<#hehe>
a f@szt nem... rühellem a havat

modellmaker
Vazze... néhány szerencsétlen próbálná még kiélvezni a maradék idõt erre lépten-nyomon ebbe botlik... muszáj ezt itt is?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nyamiag
ok

gtfo

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

PESK
NEM<#duhos2>

ArtlessDesign!!!

Pheaper
TÉMA CLOSED

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nyamiag
ez nemjo? :/

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

PESK
vége van a nyárnak hûvösszelek járnak...<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

ArtlessDesign!!!

tigeroo
Mondjuk át lehetne nevezni 'Vége a nyárnak'-ra<#smile>

bannert kérünk!😄
remélem ezen a télen nem lesznek -10 fokos hidegek
bigfoot
király!!!legalább újra formába lendülök csocsoba😄

PESK
De téynleg nagyon hamar eltelt észre sem vettem, nem is tudom miket csináltam...<#fejvakaras>
A legjobb az egészbe h uj barátokat szereztem<#hehe>

ArtlessDesign!!!

Extraboy
Jah 😄😊 de legalabb van jo oldala is, mert a 26-os busz es a 4-6os villamos uj lesz, es legalabb telen meleg 😄😊 (a 26osba nem vagyok biztos, a 4-6-os meg az uj combino lesz, az csak jobban futott mint a masik)

Oldal 1 / 2Következő →