75
Kezdődik az iskola
-
#75 nekem is és annyira örülök hogy nem kell bemennem a középiskolámba, részvétem mindenkinek-.- -
[Walaki]D`Lair #74 Ja és én várom a sulit, mert már unom magam :) -
[Walaki]D`Lair #73 Nekem Szeptember 11 a kezdés :PPP -
Nuki #72 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o_O -
#71 én nézegettem az előző osztály órarendjét, és csak eccer van az h 7:45-re kell bemenni... a többi az h 10-11kor kezdődikaz h később jövök haza? 1 miskolc nagyváros, 2 ugyis csak photoshopolni fogunk egész nap..:D -
#70 Nekem technikusi 2. év van hátra, a végén vizsgákkal. A vizsgákkal is állandóan ijesztgetnek a tanárok, de mostmár leszarom, mert érettséginél is ugyanez volt, és 2 év "otthonnemtanulás", "érettségireegyáltalánnemtanulás" után 4-es 5-ösök lettek az érettségi jegyeim :). Biztos a technikusi vizsga nehezebb lesz, de úgyis csak az lesz a lényeg, hogy átmentem-e vagy nem, az hogy milyen jeggyel mentem át már senkit nem fog érdekelni, nem úgy mint az érettséginél.
Amúgy nem olyan szörnyű bejárni már erre a technikusi cuccra, igazából az nem is idegesít, hogy ott kell lenni de megint az a kva kibe... koránkelés na az idegesít... útálom, nem bírom megszokni, és nagyon szar, hogy szarul vagyok egész nap mert korán keltem :( -
#69 ez a tiéd vagy a coldfireé? mert az utobbi érdekel de mind1 -
#68 szvsz ideje végre a sulinak... (a következő kommentre is érvényes: tisztelet a kivételnek)
unom már a sok isist,aki jön a net minden pontjára (pl ide is) szét-offolni mindent,csakhogy megmutassák,hogy ők mekkora májer jampecek...
jövö7től legalább nem kell napi 20 orán át azt olvasni,h "te szemét", meg "én vagyok a hiper okos a 14 tapasztalt évemmel,mig te hülye tapasztalatlan 30 éves vagy",vagy akár azt,h "hűűűűde köcsög vagy,mer nem válaszoltál azonnal a kérdésemre,hanem utána néztél,hogy ne válaszolj hülyeséget a kérdésemre,mer ugye én lusta vagyok használni minden létező keresőt (vagy nem értek hozzá,hogy beirjam,ami kell,és nyomjak 1 ENTER-t", stb stb...
szepttől max napi 8 orában kell ezt olvasni
legalább délelőttönként nyugi lesz itt is,mint a net létező bármely pontján
ja,és ismétlem: tisztelet a kivételnek (ha vki vitázki akar,létezik PÜ) -
#67 az egész hét lerövidült hirtelen 3 napra! :S
pénteken már oskola' ! máris? szinte holnap iskola,én sem akarok róla hallani,de akrárhova megyek,mindenhol ezt hallom,olvasom! -
#66 Gyerekek! Még van egy egész hét a nyárból muszál máris az iskoláról beszélni??? -
LeePí17 #65 állat lesz idén is a suli..főleg h csomó ünnepség SZOMBATra fog esni
üdvözöljük újdonsült tanulóinkat az első osztályban...dolgozat..hogy telt a nyarad...
diák válasza: Piásan xD
technikusi 2.év....februárig suli..vizsgák :S.... -
#64 nem,befér a tolltartóba is! :) -
Goth #63 iskolatáskádba? :0 -
#62 ezt a smilet elteszem! :D -
zoolee #61 Sok spemer tanár.
Csak nyomják a fölöst.
-
#60 kis kikapcsolódás addig is! :D -
fradista91 #59 Ejnye-bejnye, ezt kell látnom az új témáknál: Kezdődik az iskola...
Muszály erre melékeztetni az embert nyáron??? Hagyjátok meg az örömét annak hogy szeptember1 ig nem kell gondolni rá... Thx :PPP -
Goth #58 ahhoz képest az értelmi színvonalad rádupláz az akyyy-éra.
Mongyuk azt nem nehéz :c -
#57 általános, szval még a negyedénél se vagyok tul a suliknak... :'( -
#56 nézd már meg kitől kérdeztem ember:CCC nem egy harmadikostó:CC -
Goth #55 szar.
van másfajta is? :D -
#54 biztos nem bírták volna ki,hogy negyedikén keződjön a suli! :| -
#53 milyen suli? -
#52 dá, sok nyomorék...
bár nekem mind1, a konyvek masikfele megsincs, szval egy honapig nem tanulunk, és utanna oktober, es apam azt mondta, ha addig jol tanulok (tanulom a semmit me nincs könyv:), akko kapok motort szval jeee :D -
#51 te ne izgulj, uj baratok, fényképezés, rajzolás, tiszta jó sulid lesz ^^ -
#50 Azért marha jó, hogy pénteken be kell menni, de még a kollégistáknak is, újra jól megoldották a kis geciek ::CC -
#49 épp hogy azok amradnak, me nem tanulnak:) -
FLeK0 #48 Idén lesz nyelvtan oktatás? -
#47 Nem baj, legalább letisztultabbak lesznek a fórumok és eltűnik a sok infantilis degenerált.
Mellesleg százezertrilliárd ilyen topik volt már, minden aug. végén eszébe jut valakinek nyitni egyet, holott van már egy ezzel foglalkozó "főtopik", 1000 feletti hsz-szel. -
#46 muilyne jó lesz majd az alkoholista énektanár szagát szagoplni miközbe 45 percből nem éneklünk semmit és csak ordibál... -
#45 hát aki megteheti :D -
#44 N00bok, nekem 16.-án kezdődik a suli... -
#43 ohhjajjj <: [4 hónapja lógatja a lábát] -
endiboy #42 hehe, nekem nincs suli...de örülök neki :P -
#41 Egyszerubb felkészülni a rosszra. -
Norbi7 #40 Na hát én sem fogok unatkozni, nyomom a fősulit levelezőn meg mellette az 5. évet szakközépben ahol érettségiztem. -
#39 én meg msot fogok érettségizni, azért nem várom a sulit, bár uncsi tesóm azt mondta nem olyan nehéz az, mint ahogy riogatnak vele :| -
thhommy #38 gyakorolni az F betüt szinezés és két oldal a vukból...faszom a suliba
-
Goth #37 a f@szt nem... rühellem a havat -
#36 Vazze... néhány szerencsétlen próbálná még kiélvezni a maradék időt erre lépten-nyomon ebbe botlik... muszáj ezt itt is?