25 éves az MTV - új kihívók a láthatáron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tányéros upc-n biztos, máshol nem tudom

http://www.raphirek.hu

bld
és ez hol fogható?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

az mtv már a hip-hop miatt is indított egy csatornát az MTV Base-t, aki hip-hop-ot akar hallgatni egész nap annak csak ajánlhatom 😄

http://www.raphirek.hu

Jó neked! A vasútmodellezés szép dolog!
Egy barátom meg pont azért nem nézi az MTV (Europe-t) mert "tele van néger zenével".
De minek elõadók oldalán keresni, mikor minden egy helyen megvan? Amúgy a szerzõi jogvédelem... 😄
Sebaj.
MTV -rõl a véleményem az, hogy nagyon elmentek az alternatív zene irányába, ami azoknak biztos jó, akik azt szeretik, de nekem jobban tetszett, mikor percenként mentek rendes nigga zenék, (nem Gay-Unot) és nem folyamatosan Cold Play, meg ilyen-olyan angol "Csúcs" csapatok mestermûvei 😉
Remélem nem bántottam meg senkit!
Gerygrey
Eddig sem néztem zenecsatornát, és most sem a youtube miatt nézem kevesebbet. Maga a tévé nekem túl passzív dolog, a készüléket szinte már csak divx/dvd nézésre használom. Amúgy a videoklip nem esik szerzõi jogvédelem alá? Mert a youtubeon nem nagyon törölgetik õket, és sok zenekar oldaláról tölthetõ le ingyen klip.
peetig
huhhhú!!! elõször csak a fõoldalon olvastam a rövidke bevezetõt...és azt hittem, hogy a Magyar Televízióról van szó<#wow3>. még szerencse, hogy végigböngésztem a cikket!hát hiába, reggel 5-kor keltem, és ma 6 és fél órát vonatoztam.<#buck>

Smoking IS allowed.

bertino
más képet be se lehetett volna tenni a cikkhez, más nem kelti fel az ember érdeklõdését legalább annyira, hogy az ember elolvassa a cikket 😊

szép volt SG 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

egy rockcsapat frontembere mondta egyik koncertjükön, hogy utálják az mtv-t az embereknek zene kell nem csengõhang és társkeresõ 😊

(az utálni szó helyett egy másikat használt, azt hiszem 😉
TothLaci
Jó is az a "Video Killed the Radio Star" címmel ellátott zeneszám. MTV-ben azt nem szeretem, hogy telerakják mindenféle reklámmal, és egy idõ után unalmassá válik a zenecsatornái...
Madonna forevör 😄