12
-
Feriboy #12 a tányéros upc-n biztos, máshol nem tudom -
#11 és ez hol fogható?
-
Feriboy #10 az mtv már a hip-hop miatt is indított egy csatornát az MTV Base-t, aki hip-hop-ot akar hallgatni egész nap annak csak ajánlhatom :D -
JL666 #9 Jó neked! A vasútmodellezés szép dolog! -
Jack Bauer ahős #8 Egy barátom meg pont azért nem nézi az MTV (Europe-t) mert "tele van néger zenével". -
HJPOWER #7 De minek előadók oldalán keresni, mikor minden egy helyen megvan? Amúgy a szerzői jogvédelem... :D
Sebaj.
MTV -ről a véleményem az, hogy nagyon elmentek az alternatív zene irányába, ami azoknak biztos jó, akik azt szeretik, de nekem jobban tetszett, mikor percenként mentek rendes nigga zenék, (nem Gay-Unot) és nem folyamatosan Cold Play, meg ilyen-olyan angol "Csúcs" csapatok mesterművei ;)
Remélem nem bántottam meg senkit! -
#6 Eddig sem néztem zenecsatornát, és most sem a youtube miatt nézem kevesebbet. Maga a tévé nekem túl passzív dolog, a készüléket szinte már csak divx/dvd nézésre használom. Amúgy a videoklip nem esik szerzői jogvédelem alá? Mert a youtubeon nem nagyon törölgetik őket, és sok zenekar oldaláról tölthető le ingyen klip. -
#5 huhhhú!!! először csak a főoldalon olvastam a rövidke bevezetőt...és azt hittem, hogy a Magyar Televízióról van szó. még szerencse, hogy végigböngésztem a cikket!hát hiába, reggel 5-kor keltem, és ma 6 és fél órát vonatoztam. -
#4 más képet be se lehetett volna tenni a cikkhez, más nem kelti fel az ember érdeklődését legalább annyira, hogy az ember elolvassa a cikket :)
szép volt SG ;) -
darthwalk #3 egy rockcsapat frontembere mondta egyik koncertjükön, hogy utálják az mtv-t az embereknek zene kell nem csengőhang és társkereső :)
(az utálni szó helyett egy másikat használt, azt hiszem ;) -
#2 Jó is az a "Video Killed the Radio Star" címmel ellátott zeneszám. MTV-ben azt nem szeretem, hogy telerakják mindenféle reklámmal, és egy idő után unalmassá válik a zenecsatornái... -
chokeerigo #1 Madonna forevör :D