Hibás Dvd,Cd lemez mentése.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem tudom nem vagyok szakértõ a témába, de mintha olyasmit hallottam, hogy a Philips csak CD -be jó ! ?
2x -es írás, volt, hogy próbáltam és nehezen olvasta vissza. De ez lemez és író függõ is lehet - talán. (4x -est használok.)
Sztem a lemezzel nem lesz gond Philips DVD és csak 2X-esen írtam
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Még esetleg a tippem az lenne, hogy gyenge minöségü lemez gyorsan lett írva.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Van olyan lejátszó program ami ezt lekezeli, érzékelve a rossz részeket átugorja egybõl ???
Megviccelni akarsz valakit !
Vagy valaminek a helyetesítésére kell, mert említettél MINI IMAGÉT.
Ha nem akarod ide írni, akkor privátba leírhatnád. Kiváncsi lennék, hogy ... !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
esetleg csinálok egy cd képet, és szépen megbuherálnám hogy ne lehessen semmit se olvasni rola, de a fájlokat látja.
De még mindig nem értem mit is akarsz - elérni - csinálni !!!
Ez TIPP !
Vagy elkezded az írást rendesen és ahol vannak forrás fájlok (amit megattál az írásnál) 1-2 perc után törlöd õket a winyóról.
Ez is csak tipp !
Így elvileg fájl nevek rajta maradnak, de nem lehet õket megnyitni.
Valamilyen szinten lekéne zárni a lemezt. Régebbi Cd író programiknál volt rá lehetõség, hallottam. Dvd-nél passz.
De nagyon ÉRDEKELNE, hogy mihez kell !!!
Köszönöm szépen a listát ! <#smile>#smile>
néhány adamentõ program:
getdataback 3.03(Runtime Software )
final recovery 1.4
badcopy pro
recover my files 3.95
Azzal, hogy nyitsz egy felesleges topicot nem lesz jobb a helyzet, azzal meg még rontasz is rajta, hogy újranyitod mindegy, hogy milyen címmel.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amit elöször nyitottam bezárták és két külön téma, csak midkettõhöz illett a kérdésem.
"Egy programot keresek" nem eggyenlõ a "Hibás Dvd,Cd lemez mentésével" !
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
már többször kérdeztem én is ott, és lóf@szt sem kaptam nemhogy választ
practitioner of the forbidden arts of death
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elfér a sima segítségkérõ topikban.
Te vagy a mod v Pheel?
Amit nyitottam " #5" bezárták, de márt ?! Pedig ilyen hasonlot nem találtam.
Dvd írásnál kérdeztem még, de eszembe jutott, hogy multkor is kérdeztem ott hasonlót, de semmi válasz nem volt.
Ezért nyitottam ezt.
Ha ezért kapok büntetõ pontot !
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Qwerty4
Az egyik progi amit keresek: ami a hibás (olvasási hibás) Dvd lemez tartalmát lehetõ legjobban és viszonylag gyorsan lementi. Magyar nyelvü kellene, mivel angolul nemigen tudok (és persze korlátlan idejig használható)
Sok Dvd lemezt mentetem le az Alcohol 120%-kal Képrögzités varázslóval és olvasási hibák kihagyásával .Számítógépen mindegyik nézhetõ lessz. Csak valamikor Nero Express Dvd videó fájlok kiírása. (Azért szoktam így, mert ha gond lehet szól.) azt közli, hogy az aztali lejátszókon nem biztos, hogy menni fog.
Ez a másik progi ami után érdeklõdnék! Ilyen létezik, hogy ami olvasási hibák kihagyásával biztosan lejátszhatóra csinálja asztali lejátszón?
Alcohol 120%-kal csak az a gondom, hogy néha igencsak sokáig dolgozik egy olvasási hibás lemezzel. Rekord 13 óra!
Nagyon szépen elõre is köszönöm, ha tudnátok ajánlani valamiket a fentiek alapján!!!