3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Szabi1991
    infok
  • passatgt
    fps elemekkel,esetleg nyomozni is lehetne benne és a rosszfiúkat üldözni külső nézetben

:)
  • Harly18
    Nem azt mondom, hogy egy gta koppintás legyen, hanem ennek a filmnek nem csak az autós üldözések voltak lényegesek, hanem a nyomozások is. Ha a játék, csak annyiból állna, hogy azzal a bmw-vel kellene hajkurászni a gyorshajtókat, mint ahogy a nfs3-ban is lehetett a rendőrökkel, akkor az dög unalom lenne...Ezen kivül nem tudom, mit találhatnak ki, mert pl.: a tuningolós rész nem tudom, hogy keveredhetne ide.......
  • 12346
    eh, ha gta-s lenne, akkor már törölném is a topikot a kedvencekből^^
  • csoola
    király, cobra 11 az jooo! és azért elég érdekes h 1 "sorozatbol" például elsö ránézésre jobb játékot csinálnak mint mondjuk 1 coast2coast... remélem nem lesz bovli az irányitása és optimalizált lesz, akkor már zuzni biztos nekiülök:P
  • passatgt
    az előző részekben volt fps,fegyverrel lehetettt mászkálni,irodába menni stb...(lagalábbis aképek alapján:))
  • Harly18
    Évek óta, mióta megy a sorozat, arra gondoltam ,hoyg ebből egy nagyon jó autós játékot lehetne csinálni, kombinálva tps elemekkel is, mint pl a GTA. Sima autós játékként is nagyon jó lenne, de ha esetleg nyomozni is lehetne benne és a rosszfiúkat üldözni külső nézetben ,akkor egy nagyon jó játék lenne....Bár szerintem ez csak autós játék lesz........
  • Istencsászár
    Most olvasom hogy Synetic. Akkor rossz nem lehet... A sorozatot szoktam nézni, látványos:). Legyen arcade, ebből nem is kell szimet csinálni és végre egy olyan arcade ami egy jó fejlesztő csapat kezében van, tud ujat nyujtani, nem a tunning lesz az elsődeleges célpont stb stb... Egy NFS verő IGAZI ARCADE autós játék lehet belőle... Persze nem bánnám ha lesznek benne nehezítések, és némi fizikát is aláraknak.
  • 12346
    gecoák:c ettől függetlenül engem kíváncsivá tett a múvi.
  • hykao #41
    Na úgy néz ki, az RTL nem várt többet a Synetictől sem, mint amennyit nyújt maga a TV sorozat: egy könnyed árkád buli lesz, mindenféle mod támogatás és szimuláció nélkül... :(
    (viszont a Synetic dolgozik még egy játékon, amihez jelenleg kiadót keres - tehát kiadói megkötések nélkül fejleszti elméletileg - és ez állítólag sokkal inkább a realitásra fog hajazni, teljes mod támogatással stb...)

Azért még a Cobra 11 Nitro is érdekes lehet, ha nyújtani tud majd valamit, ami elfeledteti az árkád mivoltát... :)
  • ngcsnet
    én úgy tudom Davilex csinálta a régebbieket
  • hykao #39
    Ja, amúgy ez már a 4. Cobra 11 PC-játék lesz...
  • passatgt
    nekem semmi bajom nincs a pattogással,a sorozatban is pattog ennyire:)
  • SötétBarom
    Tartok tőle hogy ez erősen árkéd lecc. -.-
  • hykao #36
    Hohó! Ezt is a Synetic csinálja??? Hát ez nagyon jó hír!!! Ugyanis szvsz utcai autós játékok tekintetében a WR1 és WR2 viszik a prímet! Aki kicsit jobban elmélyedt a WR2-ben, az tudja, hogy nem ARCADE módban egész elfogadható a fizika, és a játék modolhatósága is kitűnő! Remélem a belsőnézet hozzáadás lehetőség itt is megmaradt, csakúgy, mint a WR2-ben.

Amúgy az előző Cobra 11 játékot ki csinálta?

Na utánanézek a Syneticnél, mit lehet még tudni erről az új játékukról.
  • Coco
    ez csak egy játék...
  • Vlala #34
    Rádióba "kelet felé megy az A3-ason", a több km-re lévő kollégák elállják az útját, ha van esze, megáll, ha nincs, akkor úgyis mindegy. Semmi esetre sem kezdjük el üldözni, mert <nagyon - a cenzúra> nagy veszélyhelyzetet teremtünk vele, ami ugye filmben jól néz ki, de kicsit költséges emberéleti szempontból is.
  • ngcsnet
    és ha esetleg az utcai versenyzőket kell elkapni mint rendőr?
  • ngcsnet
    ez nem csilivili tuningjáték lesz, hidd el;)
  • Barney Tech
    Jó gamának tűnik.
    +fav
  • Vlala #30
    Hogy is jön össze az autpályarendőrség a nitróval? Szintén a lerágott csont kategória...(lassan a Piroska és a Farkas c. mesébe is kell driftpálya meg nitróspalack... broáf.)
  • ngcsnet
    szerintem élvezetes, bár egyáltalán nem realisztikus, de játékélményen dob azért ha jól meg van csinálva;)
  • ZsirosKenyer
    és miért szomorkodsz? szerintem nem rossz engine, bár mint többen megjegyezték lentebb is, az ütközéseknél kicsit idegesítő a "pattogás"...
  • Harly18
    Ez jó hir, mert a WR2 azért nem olyan rossz, s mégiscsak jobb, mint valami ismeretlen izé.....
  • DJ Skyline
    nem tűnik rossznak
  • passatgt
    hát sztem jó az.jobb mint az előző részek...
  • Szabi1991
    olvastam eg cikket amiben az irták a fizika a wr2 ből van/lesz :(
  • ngcsnet
    ahogy elnézem ennek a készítője is más...

Alarm für Cobra 11: Nitro
    Neuer Racer von Synetic

a régebbik szerintem Davilex gamek voltak
  • passatgt
    amikor nyitottam akkor csak a meglévő részeknek csináltam:D
  • Szabi1991
    az összes résznek volt a topic ;)
  • ZsirosKenyer
    az az előző rész, nem?
  • ZsirosKenyer
    +fav
  • Szabi1991
    Alarm für Cobra 11
    minek kelett uj topic ?
  • ngcsnet
  • SötétBarom
    Nagyon zsír ;DDDD

Kicsit télleg wr2... Főleg ahogy pattognak a verdák..
    Majd kiderül, így első ránézésre kisülhet belőle bármi jó.
  • hykao #15
    Pl: Amazon.de...

Amúgy érdekesnek ígérkezik, van törésmodell, fizika, és AUTOBAHN...kár, hogy belsőnézet nincs... :) (Engem valahogy kísértetiesen emlékeztet a WR2-re...)
  • icewolf
    egész jó, csak a kocsik tünnek túl papírnak... a gravitációjuk alapján.
  • passatgt
    én az előző verziókat is leszedném,ha tudnám honnan...
  • 12346
    videót hesszelve, azér kíváncsi vagyok rá
  • eörgs
    GTFO ANIMU FAGS