3508
-
Szabi1991 #50 infok -
#49 fps elemekkel,esetleg nyomozni is lehetne benne és a rosszfiúkat üldözni külső nézetben
:) -
#48 Nem azt mondom, hogy egy gta koppintás legyen, hanem ennek a filmnek nem csak az autós üldözések voltak lényegesek, hanem a nyomozások is. Ha a játék, csak annyiból állna, hogy azzal a bmw-vel kellene hajkurászni a gyorshajtókat, mint ahogy a nfs3-ban is lehetett a rendőrökkel, akkor az dög unalom lenne...Ezen kivül nem tudom, mit találhatnak ki, mert pl.: a tuningolós rész nem tudom, hogy keveredhetne ide....... -
#47 eh, ha gta-s lenne, akkor már törölném is a topikot a kedvencekből^^ -
csoola #46 király, cobra 11 az jooo! és azért elég érdekes h 1 "sorozatbol" például elsö ránézésre jobb játékot csinálnak mint mondjuk 1 coast2coast... remélem nem lesz bovli az irányitása és optimalizált lesz, akkor már zuzni biztos nekiülök:P -
#45 az előző részekben volt fps,fegyverrel lehetettt mászkálni,irodába menni stb...(lagalábbis aképek alapján:)) -
#44 Évek óta, mióta megy a sorozat, arra gondoltam ,hoyg ebből egy nagyon jó autós játékot lehetne csinálni, kombinálva tps elemekkel is, mint pl a GTA. Sima autós játékként is nagyon jó lenne, de ha esetleg nyomozni is lehetne benne és a rosszfiúkat üldözni külső nézetben ,akkor egy nagyon jó játék lenne....Bár szerintem ez csak autós játék lesz........ -
#43 Most olvasom hogy Synetic. Akkor rossz nem lehet... A sorozatot szoktam nézni, látványos:). Legyen arcade, ebből nem is kell szimet csinálni és végre egy olyan arcade ami egy jó fejlesztő csapat kezében van, tud ujat nyujtani, nem a tunning lesz az elsődeleges célpont stb stb... Egy NFS verő IGAZI ARCADE autós játék lehet belőle... Persze nem bánnám ha lesznek benne nehezítések, és némi fizikát is aláraknak. -
#42 gecoák:c ettől függetlenül engem kíváncsivá tett a múvi. -
#41 Na úgy néz ki, az RTL nem várt többet a Synetictől sem, mint amennyit nyújt maga a TV sorozat: egy könnyed árkád buli lesz, mindenféle mod támogatás és szimuláció nélkül... :(
(viszont a Synetic dolgozik még egy játékon, amihez jelenleg kiadót keres - tehát kiadói megkötések nélkül fejleszti elméletileg - és ez állítólag sokkal inkább a realitásra fog hajazni, teljes mod támogatással stb...)
Azért még a Cobra 11 Nitro is érdekes lehet, ha nyújtani tud majd valamit, ami elfeledteti az árkád mivoltát... :) -
#40 #23
én úgy tudom Davilex csinálta a régebbieket -
#39 Ja, amúgy ez már a 4. Cobra 11 PC-játék lesz... -
#38 nekem semmi bajom nincs a pattogással,a sorozatban is pattog ennyire:) -
#37 Tartok tőle hogy ez erősen árkéd lecc. -.- -
#36 Hohó! Ezt is a Synetic csinálja??? Hát ez nagyon jó hír!!! Ugyanis szvsz utcai autós játékok tekintetében a WR1 és WR2 viszik a prímet! Aki kicsit jobban elmélyedt a WR2-ben, az tudja, hogy nem ARCADE módban egész elfogadható a fizika, és a játék modolhatósága is kitűnő! Remélem a belsőnézet hozzáadás lehetőség itt is megmaradt, csakúgy, mint a WR2-ben.
Amúgy az előző Cobra 11 játékot ki csinálta?
Na utánanézek a Syneticnél, mit lehet még tudni erről az új játékukról. -
Coco #35 ez csak egy játék... -
Vlala #34 Rádióba "kelet felé megy az A3-ason", a több km-re lévő kollégák elállják az útját, ha van esze, megáll, ha nincs, akkor úgyis mindegy. Semmi esetre sem kezdjük el üldözni, mert <nagyon - a cenzúra> nagy veszélyhelyzetet teremtünk vele, ami ugye filmben jól néz ki, de kicsit költséges emberéleti szempontból is. -
#33 és ha esetleg az utcai versenyzőket kell elkapni mint rendőr? -
#32 ez nem csilivili tuningjáték lesz, hidd el;) -
#31 Jó gamának tűnik.
+fav -
Vlala #30 Hogy is jön össze az autpályarendőrség a nitróval? Szintén a lerágott csont kategória...(lassan a Piroska és a Farkas c. mesébe is kell driftpálya meg nitróspalack... broáf.) -
#29 szerintem élvezetes, bár egyáltalán nem realisztikus, de játékélményen dob azért ha jól meg van csinálva;) -
ZsirosKenyer #28 és miért szomorkodsz? szerintem nem rossz engine, bár mint többen megjegyezték lentebb is, az ütközéseknél kicsit idegesítő a "pattogás"... -
#27 Ez jó hir, mert a WR2 azért nem olyan rossz, s mégiscsak jobb, mint valami ismeretlen izé..... -
#26 nem tűnik rossznak -
#25 hát sztem jó az.jobb mint az előző részek... -
Szabi1991 #24 olvastam eg cikket amiben az irták a fizika a wr2 ből van/lesz :( -
#23 ahogy elnézem ennek a készítője is más...
Alarm für Cobra 11: Nitro
Neuer Racer von Synetic
a régebbik szerintem Davilex gamek voltak -
#22 amikor nyitottam akkor csak a meglévő részeknek csináltam:D -
Szabi1991 #21 az összes résznek volt a topic ;) -
ZsirosKenyer #20 az az előző rész, nem? -
ZsirosKenyer #19 +fav -
Szabi1991 #18 Alarm für Cobra 11
minek kelett uj topic ? -
#17 -
#16 Nagyon zsír ;DDDD
Kicsit télleg wr2... Főleg ahogy pattognak a verdák..
Majd kiderül, így első ránézésre kisülhet belőle bármi jó. -
#15 Pl: Amazon.de...
Amúgy érdekesnek ígérkezik, van törésmodell, fizika, és AUTOBAHN...kár, hogy belsőnézet nincs... :) (Engem valahogy kísértetiesen emlékeztet a WR2-re...) -
#14 egész jó, csak a kocsik tünnek túl papírnak... a gravitációjuk alapján. -
#13 én az előző verziókat is leszedném,ha tudnám honnan... -
#12 videót hesszelve, azér kíváncsi vagyok rá -
#11 GTFO ANIMU FAGS