3508
-
#90 Köszi!Tök jót nevettem!Te egy büdös nagy barom rohadék vagy!!! -
#89 Köszi
-
#88 sry nem igazán van warez verzió.. -
csoola #87 kedves srác vagy, szerencsétlen meg majd jol megnézi:P
-
#86 Próbáld meg itt ..
-
#85 Vki? -
#84 Nem tudna vki egy régebbi cobra 11 játék linket berakni nekem? -
#83 -
#82 előzetes + néhány új kép -
#81 ^^ -
#80 Télleg az vagy ami a neved! -
#79 Há bazmeg mit kell leugatni egy kérdésért?Nem tok angolul honnan tudjam h mi az?? -
#78 Frau Engelhart powah! -
#77 Ezér már télleg ban bazmeg. Egy hozzászólást NEHÉZ visszaolvasni???? -
Szabi1991 #76 #74 -
#75 Nem tudjátok a megjelenés időpontját? -
#74 itt láttam
Release: 15.11.2006 -
#73 Pár új kép fellelhető: itt, és itt. -
#72 "hát nekem grafikailag nem nagyon jön be, viszont a játékélmény lehet, hogy jó lesz."
Ezt egyáltalán nem negatív kritikaként írtam. Jobban szeretem azokat a játékokat, amiknek nem igazán 'mai' a grafikája, de a játékélmény miatt öröm velük játszani. Úgy értettem, hogy remélem ez is ilyen lesz. -
#71 amúgy jó lenne, ha a WR2-be lévő autókat be lehetne szuszakolni :D -
#70 engem csak az zavar, hogy az autók az út szélességéhez képest kicsinek tűnnek. egy sávban elfér 3-4... -
#69 hello!Nincs vkinek meg 1 korábbi Cobra 11 játék torrentje?Ha vkinek mégis linkelje már be. Köszi -
#68 Gumi? :)))érdekes meglátás.. -
#67 WR2őt nem nevezném reálisnak.. Olyan gumi feelingje van, mintha minden műanyag lenne.. (ettől függetlenül az NFSeknél nyilván reálisabb)
Egyetlen reális képvilágú játék az OFP -
#66 Ja fú de randa, nem olyan csilli villi mint az NFS, de ez leglább reális képi világgal rendelkezik... ha a Wr2-őt láttad akkor tudhatod hogy a grafika szép! -
#65 hát nekem grafikailag nem nagyon jön be, viszont a játékélmény lehet, hogy jó lesz. -
#64 jó párbeszéd ^^ -
#63 np^^ -
#62 Sorry, -
#61 #54^^ -
#60 Uj képek a HSW-n. -
#59 Whááá ez kurrrrvva yoo.. Végre egy gém amiben van hosszú autópálya.. Remélem a synetic továbbfejleszti a WR hangjait, az az 1 része ami nagyon tudott irritálni.. -
#58 hinnye. tényleg. fakanál:/ pedig már olvastam is. -
#57 A #41-ben az "úgy néz ki" = "Synetic fórumán írták"...sajna ez van... -
#56 elnézegetve a képeket tényleg elég nyilvánvaló a wr beütés. viszont az a "position 6/6" érdekes. ezek szerint nem leszünk kábszer kereskedők, se gyerekrablók, akik szólóban menekülnek, míg ki nem sétál eléjük egy vak nő vagy vmi? úgy néz ki, natur rendőrös racsing lesz talán. így esetleg a belsőnézet utólagos beapplikiálásnak lehetősége is elérhetőbbnek tűnik, ha a témán kívül minden marad wr-es. -
#55 nagyon ráálltál:D bezzeg, ha nem lenne benne a synetic keze, az érdeklődés sem volna ekkora, mi?:))) -
#54 Pár új kép -
#53 Belsőben -
#52 huh, most néztem meg a videót, nagyon baba, néhol elnagyolt dolgok, de igazi forgalom várható. na majd meglátjuk novemberben nincs az már messze -
#51 az legalább jó hír, hogy végre egy rendes motor lesz alatta, még akár jó is lehet majd.