3508
-
#173 Ja, meg pl. az a kék autó, aminek hátulról olyam Maseratis a lámpája, valójában egy Audi A8... :) -
#172 Igen én ezt értem, de ha jól tudom ez sok autós játékban problémát okozott ez a jogdíjas dolog, és sokszor arra hivatkoztak, hogy az ő autójukat ne lehessen törni a játékba. -
#171 igen, védjegyeket átalakították, pl. merci lámpáit -
#170 Egyszerűen arról van szó, hogy nem akartak jogdíjakat fizetni az autógyáraknak.
Ami szerintem nagy pofátlanság, hogy egyáltalán kérnek... Nemhogy örülnének az ingyenreklámnak... -
#169 "Fél füllel hallottam, hogy a grafikus engine nem új: erre épült a régi Mercedes-Benz World Racing és a kicsit újabb VW játéka is. Lehet ezt majd a BMW vagy az Audi fogja támogatni?"
- Akkor rossz volt az a fél fül... :))) Ugyanis a Cobra11 játéksorozat 4. részének grafikus és fiziaki motorja leginkább a WR2-éhez hasonlítható. (Ami ugye végül nem VW lett, mert azt egy másik cég megcsinálta külön)
Amúgy ahogy elnézem nem csak, hogy a márkajelzéseket távolították el, de egy kissé meg is változtatták a modelleket. -
#168 Jaja, lehet még nincs letárgyalva a márkatípusokkal. -
#167 ..."Lehet ezt majd a BMW vagy az Audi fogja támogatni?"
Hát ez eléggé valószínűtlen, ránézésre minden márkajelzés és védjegy le lett kaparva a képekről. -
#166 Így igaz! Feldolgozzák a Magyarországon is népszerű Cobra 11-et.
Ha egy részben nem zúznak porrá 8-10 autót, az már nem az igazi. A látványos sorozat adaptációja mindenképpen ilyen kell, hogy legyen, hiszen a Cobra 11 név már összenőtt a robbanásokkal és az óriási ütközésekkel. Egyelőre még nem tudni túl sokat, viszont képekből nincs hiány. A 15 különböző misszió nagy része természetesen az autópályán játszódik, de a képeket vizsgálgatva városi környezetet is felfedezhetünk, ami nyilvánvalóan szükséges is lesz az egyhangúság elkerülése érdekében.
Tovább:..::ITT::.. -
#165 Készítettem egy bannert, ha valaki tudja hogy kell berakni és lát benne fantáziát akkor berakhatná
-
#164 is-is, amúgy ez egy új kép elméletileg, de szép az kétségtelen.
bár a jobb első kocsik árnyéka nem valami szép (mivel hogy nincs) -
#163 Te vagy nagyon hülye vagy, vagy nagyon alternatív a humorod.. ;D -
#162 én nem látom
-
#161 nekem már lennt van, tessék itt egy saját készítésű kép...
[apro];))) na erre varjatok gombot ;) -
#160 már milliószor el lett mondta hogy
1, ne waroljatok már :C
2, torrenten fenn van az egyik, de 0kb/s-el jön :)
3, 1. rész demóját le lehet szedni, google rules.
4, többi nincs fenn se dc-n, se rapidon, se torrenten -
#159 Én is ezt kérdeztem de még nem válaszoltak.Amúgy sztem is tök jó volt a tegnapi rész. -
#158 inkább egy zsák 5 ezrest!!! na de téleg most van a demon kivül amit le lehet tölteni ez előzö résekböl??? -
#157 virágot is rakjunk mellé neked ? -
#156 nem !!de az elözö részek teljes verzióját le lehet tölteni csak ne torrenten legyen kösz!! -
#155 te el vagy varázsolva -
#154 hali lelehet ezt szedni valahonan a mai rész is király volt!! -
#153 "Inkább ez egy teljesen uj és teljes minőségi gém:)"
remélhetőleg -
#152 Inkább ez egy teljesen uj és teljes minőségi gém:), mivel amiket láttam a vol1,2,3-ból az eléggé vicces volt:) -
#151 értsd már meg, ez a 4. rész nem a 3. -
#150 Fejezd már be a torrent linkelgetést! Illetve ó bocs...a linkelgetési kísérletezést...
Akinek van hozzáférése ahhoz az oldalhoz, amit próbálsz linkelgetni, úgyis tudja, hogy mi van fent, akinek meg nincs hozzáférése, az úgysem tudja megnézni.
Mellesleg ez a 4. rész topikja, úgyhogy ne hemzsegd már a 3. részt itt annyira... -
#149 Sztem egész jó game lehet! Várom a megjelenést! -
#148 örülj neki
megj.: Alarm für Cobra 11: NITRO ≠ Alarm für Cobra11 vol3 -
#147 Sziasztok! Nekem meg van az Alarm für Cobra11 vol3. A grafika nem egy nagy szám.
-
#146 stfu -
#145 Ez mi? -
#144 Ja és demó még nincs? -
#143 Vki adjon be egy cobra 11 játék linket.De ne megvásárlósit. -
#142 Értem, köszi. -
#141 Egy moderátor kitörölte, mert biztos nem volt odavaló a tartalma.... -
#140 Hol van a 135-137-es hsz.? -
#139 mellesleg mi a szart linkeltél? -
#138 3-at kell visszaolvasnod.... ez nem ez a játék!! -
#134 régebbieket nem tudtam próbálni, nem jött le
aki próbálta az szóljon -
#133 A vol 3 az az eggyel ez előtti verzió sajna nem a nitro :( -
#132 Te hol nézted? -
#131 RTL.Alarm.fuer.Cobra.11.Vol.3.GERMAN.CSSClone-MAX
Na milyen lett a game valaki probálta már ?