3508
-
#213 háát, az irodai gépet nem szereti, az Fo2 elfut az ati 9200se-n ez meg még el sem indul. úgy tűnik nem hiába van a readme-ben a 9600 or better ;)
pancserek -
#212 kitűnő terep2 fíling kicsit modernebb változatban :D -
LeePí17 #211 szvsz jó kis game..hangok..hát 1xre mindent nem lehet :)
az eddigiek sem voltak rosszak..de ez azért már javulás :D -
LeePí17 #210 nagyon zsírostészta!!
ha hazajövök ki kell próbálni cugeher az egész modot..
easyn mentem most..majd továbbmegyek..
hangulatos kis gáme! -
DJ BP #209 ez most gúny volt, vagy...? :DDD Még most szedem -
#208 JJÁÁÁÁ EZ NAGYON KEMÉNY KIS GAME :déasd:asdéasd::as:asd:a:da_da:ds -
#207 jájj de itt nem arról van szó, nézd meg a demot és meglátod h miről beszélek :) -
DJ BP #206 Első és legnagyobb probléma hogy az autók nagyon könnyen törnek. Belemész valakibe akár kicsit is, már szállnak lefelé az ajtói :)
A második a hangok. Hát no comment. A töréshangok valami nagyon "jók" :)
Hát ilyen a valóság, ott is ha ütközöl pályán ,,kicsit", valószínűleg nem bírsz továbbmenni... -
#205 simán, ez olyan bekapcsolom, zuzok egy kicst stilusu gamenak tunik nekem -
#204 mondasz valamit, de ez más téma kicsit, elférnek egymás mellett ;) -
#203 of korsz, da akkor inkább a fo2:)) -
#202 egy kis autópályás törés-zúzásra csak alkalmas lesz... ;) -
#201 Megnéztem, nem vagyok tőle elragadtatva h őszinte legyek :) (persze bizos lesz akinek bejön :) )
Első és legnagyobb probléma hogy az autók nagyon könnyen törnek. Belemész valakibe akár kicsit is, már szállnak lefelé az ajtói :)
A második a hangok. Hát no comment. A töréshangok valami nagyon "jók" :)
A grafika erősen elmegy kategória. A gépigény nem vészes. A játékélmény mint azt már említettem, nekem nem tetszett. Valami hiányzik belőle.. :)
..és végül pár kép tőlem, nektek:
) -
#200 Demo -
#199 nekem nem xD
dem ind1 meglestem őket -
#198 Hm? Nekem egy katt, aztán mégegy a PLAY gombra, és megy, gyorsan... -
#197 issstenem de csóri oldal, alig lehet elindítani a töltést is, meg lejátszást is
azért kösz a linket -
#196 Néhány mini-videó, 3 törésmodell bemutató, egy drifting... -
#195 ja reméljük csak lene már kiadva -
#194 +fav
Tuti király game lesz :P -
#193 De hülye vok.Pedig nem rég olvastam.Bocsi, nem akartam hülyeséget kérdezni. -
#192 #187... Csak párat kellett volna visszaolvasni... -
#191 Demo nem lesz? -
#190 én már nagyon várom megvan nekem a 3-dik része is de az nagyon szar.Én is úgy tudom hogy November 16-án fog megjelenni -
#189 jah sorry akkor nem szóltam -
#188 csácsi, nem tud nekem segíteni valaki, hogy ezt a gamet- honnan tudom le tölteni? -
#187 Nos azt csiripelik a madarak, hogy goldmaster státuszba került a játék, illetve talán valamiféle demó is várható olyan November eleje környékén...de ne tessék készpénznek venni... -
#186 nem! ha minden igaz 2006.11.15-én fog megjelenni -
#185 hali !! Meg jelent már ez a game? -
#184 ja a multkor látam a tescoba ps 2 höz a cobra 11 et méggelöttem is h nincs még pc be -
#183 hi aalll ezt agamét ps2ön toltam!! hát ultra gagyi....talán p jobb lesz de em bizom benne -
#182 Ez van írva a 74-es hsz-ben. -
#181 jó volt a mai rész is igaz már láttam!!! -
#180 senki se meteorológus mihály vazz..:C majd kiderül. -
#179 Nem másodika? -
#178 kösz és meg is fog jeleni v csúszik? -
#177 2006.11.15 -
#176 és van már megjelenési időpont?? -
#175 Igen, igazad van. Én kiváncsian várom a játékot. -
#174 Szerintem ez kamuhivatkozás... Mint korábban már írtam valahol, ha ez így lenne, akkor mi a helyzet a filmekkel, ahol általában több autót törnek ripityára, robbantanak fel, semmisítenek meg, mint amúgy a játékokban...
Mellesleg meg ha a WR2-ben törhetnek a gyári autók, amit egy sokkal kisebb - és sokkal kevésbé tőkeerős - cég csinált, mint mondjuk az NFS sorozatot - Akkor talán az EA is meg tudná oldani.
Szerintem a fő ok inkább a vásárlók igényeinek erőszakos degradálása, idő és költségmegtakarítás okán...kb. mint a belsőnézet ügyben. Ugye több ideig tartana kidolgozni részletes törésmodellt, meg belsőnézetet minden autóhoz, mint ezek nélkül kiadni egy játékot...