3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • hykao #253
    Mert a WR2-nél "Textures_PC" a megfelelő mappa neve, a Cobra11-ben pedig csak "Textures"...
    Gondolom azt elfelejtetted átnevezni vagy valami.
    Nálam megjelennek a textúrák: (pl. motortextúra)
  • Szabi1991
  • Sland

Textúra semmi... Nemtom mi a baj :S
  • DJ BP
    aha, és a belső nézet?
  • hykao #249
    A letöltött autó fájljait is át kell nevezni a megfelelő módon, nem csak a mappákat. Ha megvan minden, akkor az eredetit felülírni.
  • DJ BP
    leírnád hogy tudnám berakni? :)
  • zolo
    A demoban benne van, November 2 on PC
  • hykao #246
    Hát igen...látszik, hogy nem indította el a C11_Setup.exe-t...pedig felnyomhatta volna a grafikát maxra...
    Amúgy ki lehet cserélni a motor-, váltó-, kipuffogóhangokat is.
    Próbaképpen beraktam a WR2-höz (Synetic CLS alapokon) készített CLS 55AMG-met. A motortextúra oké, a törésmodell kicsit más, de nem túlságosan. Sofőr is kicserélhető.
    Sokat nem érdemes szarakodni szerintem a demóval, főleg, hogy November 2-án érkezik a teljes.
    Ja és a belsőnézetet is sikerült előhozni, csak a pozícionáláshoz hozzá kéne nyúlni a .DS fájlhoz. Majd a teljes megérkezte után kiderül mennyire lehet variálni.

Íme:

• DJ BP
    De hogy? az M5-öt simán bemásoltam az Autos mappába, áttírtam TOM-ra mappa nevét, de fagy
  • Djemba
    ennek a gamenak mi a lényege zsaruk vagyunk és el kell kapni a rossz bácsikat vagy mi?MIKOR JELENIK MEG A TELJES?
  • ngcsnet
    "Could not create direct3d device" hibaüzenettel kilép

pedig wr2 az elindult,
    wr2 topicban ezt találtam válasznak:
    min vga dx8 comaptible ati 8500 ( nem gef4mx ami = gef2 )
    * ATI Radeon 8500, 9500, 9550, 9600, 9700, 9800, X700, X800, X850
    * Matrox Parhelia
    * nVidia GeForce 3, 4-TI4x00, FX5700, FX 5900, 6600, 6800

Nekem geforce 4-ti 4200-am van, azzal nem kéne futnia?
  • passatgt
    leszedtem,felraktam.Nekem tetszik,jó lesz ha moddolható.De összességébe tök jó.Tök jó, amikor benyomom a szirénát és lehúzodnak a kocsival
  • Szabi1991
    elméletileg igen !
  • DJ BP
    az összes WR2 autó működik?
  • Sland
    köszi
  • Szabi1991

letőltés
    Wr2-hőz !
  • ZsirosKenyer
    A törés a lényeg ember!!

A grafikán meg ne csodálkozz, hisz low-ban nyomod, a képek undorítóak!
  • Sland
    Egy M5-ös BMW linket tud valaki adni, amit be lehet rakni? A WR2 Topicban láttam párat de 404 hibát ír ki...
  • Szabi1991
    olvastam és értelmeztem is...
    de nem találtam meg MustangGT -oldalát ahonan le lehetne szedni :(
  • DJ BP
    valaki betehetné a filmzenét :), de valami hosszabb verziót. Gondolom ez nem lesz annyira védve mint a WR2. Biztos meg fogják csinálni a drága jó modderek az eredeti BMW-t és Mercedest belső nézettel, király lenne . Legalábbis remélem ez eszükbe jut
  • hykao #233
    Olvassad, amiket írok, és értelmezd is...
  • Szabi1991
    vannak vhol letőtlhető autok a demohoz ?
    (esetleg feltőltőd amit csináltál?)
    mert nem sikerűlt nekem rendesen betenni a kocsit :(
  • hykao #231
    Magam is belelestem a fájlokba. A szerkezetek szinte ugyanolyanok, mint a WR2 esetében. Úyhogy nagy esély van a forgalom és a játszható autók módosítására, kicserélésére, bővítésére, valamint a textúrák módosítására. A tájtól az égig, az autók és a vezetők textúráján át gyakorlatilag mindent. Valszeg a WR2-höz készített TOOL-ok használhatóak lesznek, vagy csak kis módosításokat kell majd eszközölni...

...de ami engem jobban érdekel, felreppent a hír, hogy ebből esetleg a pályákat beleműtik majd a WR2-be...
  • Szabi1991
    kár hogy nem lehet menteni a demoban :S
  • Szabi1991
    kőzbe sikerűlt nekem is :)
    és most enzoval űldőzőm a roszfiukat xD
  • M@TriX
    akkor valszeg nem lesz túl komplikált ;))))

na így mindjárt jobb lesz
  • hykao #227
    Nyilván a demó miatt még behatároltabbak a lehetőségek, de íme, MustangGT már be is rakta a Mustangját a gyári autó helyére:

• Istencsászár
    WR2
  • ngcsnet
    WR2?
  • Kisvigyori
    ez meik játék ba van?
  • garam93
    Köszi, már szedem is.
  • Szabi1991
    tényleg , lesz benne multyplayer ? vagy lan ?(Hamachi-hoz)
  • Szabi1991

remélem tényleg be lehet tenni őket , és sok addon lesz + Crack is lesz talán :)
    és akkor favorit játék lesz :)
  • M@TriX
    mondjuk ezzel menni szembeforgalomba ;)

• M@TriX
    jah, valszeg igen, jó lenne...
  • hykao #218
    Hmm, úgy tűnik bele lehet trükközni a WR2 addonjait... :)))
    Ha tudok bővebbet, majd írok.
  • hykao #217
    Dehogynem. Nézz körül jobban...

Amúgy innen is szedhető pl: KATT...vagy innen: KATT
  • DJ BP
    egész f*sza, szembe a forgalommal állat. Csak én kicsit szűkebbre venném a sávokat, hogy ne legyen már olyan egyszerű elmenni közöttük. Mert nagyobb kihívás lenne, ha ugrálni kéne a sávok között, nem csak tövignyomva végig menni a pályán. Én ezt hiányolom csak. De lehet, hogy a full izgalmasabb lesz ennek ellenére, mert így most kicsit unalmas. Meg állat lenne, ha egy-két forgalmi autó szándékosan akadályozna, meg combozna, erőlködne :DDD
  • garam93
    Ezt ingyen nem lehet letölteni?
  • Istencsászár
    Kellemeset csalódtam, végülis olyan lett ami várható volt. Nagyon WR2 + COBRA 11. Forgalom törés jó, talán túl jó is, hamar felrobbannak a kocsik, bár ez a pörgés és a látvány miatt van igy. Hang olyan mint a WR2őben, meg minden más is. Autópályán való száguldás, üldözés, tömegkarambolok, erről szól a gém. Nekem tetszik. Grafika még szebb lesz, mivel csak medium választható, a fullban még feljebb lehet majd tekerni.