3508
-
#253 Mert a WR2-nél "Textures_PC" a megfelelő mappa neve, a Cobra11-ben pedig csak "Textures"...
Gondolom azt elfelejtetted átnevezni vagy valami.
Nálam megjelennek a textúrák: (pl. motortextúra)
-
Szabi1991 #252 -
Textúra semmi... Nemtom mi a baj :S -
DJ BP #250 aha, és a belső nézet? -
#249 A letöltött autó fájljait is át kell nevezni a megfelelő módon, nem csak a mappákat. Ha megvan minden, akkor az eredetit felülírni. -
DJ BP #248 leírnád hogy tudnám berakni? :) -
#247 A demoban benne van, November 2 on PC -
#246 Hát igen...látszik, hogy nem indította el a C11_Setup.exe-t...pedig felnyomhatta volna a grafikát maxra...
Amúgy ki lehet cserélni a motor-, váltó-, kipuffogóhangokat is.
Próbaképpen beraktam a WR2-höz (Synetic CLS alapokon) készített CLS 55AMG-met. A motortextúra oké, a törésmodell kicsit más, de nem túlságosan. Sofőr is kicserélhető.
Sokat nem érdemes szarakodni szerintem a demóval, főleg, hogy November 2-án érkezik a teljes.
Ja és a belsőnézetet is sikerült előhozni, csak a pozícionáláshoz hozzá kéne nyúlni a .DS fájlhoz. Majd a teljes megérkezte után kiderül mennyire lehet variálni.
Íme:
-
DJ BP #245 De hogy? az M5-öt simán bemásoltam az Autos mappába, áttírtam TOM-ra mappa nevét, de fagy -
Djemba #244 ennek a gamenak mi a lényege zsaruk vagyunk és el kell kapni a rossz bácsikat vagy mi?MIKOR JELENIK MEG A TELJES? -
#243 "Could not create direct3d device" hibaüzenettel kilép
pedig wr2 az elindult,
wr2 topicban ezt találtam válasznak:
min vga dx8 comaptible ati 8500 ( nem gef4mx ami = gef2 )
* ATI Radeon 8500, 9500, 9550, 9600, 9700, 9800, X700, X800, X850
* Matrox Parhelia
* nVidia GeForce 3, 4-TI4x00, FX5700, FX 5900, 6600, 6800
Nekem geforce 4-ti 4200-am van, azzal nem kéne futnia? -
#242 leszedtem,felraktam.Nekem tetszik,jó lesz ha moddolható.De összességébe tök jó.Tök jó, amikor benyomom a szirénát és lehúzodnak a kocsival -
Szabi1991 #241 elméletileg igen ! -
DJ BP #240 az összes WR2 autó működik? -
#239 köszi -
Szabi1991 #238
letőltés
Wr2-hőz ! -
ZsirosKenyer #237 A törés a lényeg ember!!
A grafikán meg ne csodálkozz, hisz low-ban nyomod, a képek undorítóak! -
#236 Egy M5-ös BMW linket tud valaki adni, amit be lehet rakni? A WR2 Topicban láttam párat de 404 hibát ír ki... -
Szabi1991 #235 olvastam és értelmeztem is...
de nem találtam meg MustangGT -oldalát ahonan le lehetne szedni :( -
DJ BP #234 valaki betehetné a filmzenét :), de valami hosszabb verziót. Gondolom ez nem lesz annyira védve mint a WR2. Biztos meg fogják csinálni a drága jó modderek az eredeti BMW-t és Mercedest belső nézettel, király lenne . Legalábbis remélem ez eszükbe jut -
#233 Olvassad, amiket írok, és értelmezd is... -
Szabi1991 #232 vannak vhol letőtlhető autok a demohoz ?
(esetleg feltőltőd amit csináltál?)
mert nem sikerűlt nekem rendesen betenni a kocsit :( -
#231 Magam is belelestem a fájlokba. A szerkezetek szinte ugyanolyanok, mint a WR2 esetében. Úyhogy nagy esély van a forgalom és a játszható autók módosítására, kicserélésére, bővítésére, valamint a textúrák módosítására. A tájtól az égig, az autók és a vezetők textúráján át gyakorlatilag mindent. Valszeg a WR2-höz készített TOOL-ok használhatóak lesznek, vagy csak kis módosításokat kell majd eszközölni...
...de ami engem jobban érdekel, felreppent a hír, hogy ebből esetleg a pályákat beleműtik majd a WR2-be... -
Szabi1991 #230 kár hogy nem lehet menteni a demoban :S -
Szabi1991 #229 kőzbe sikerűlt nekem is :)
és most enzoval űldőzőm a roszfiukat xD -
#228 akkor valszeg nem lesz túl komplikált ;))))
na így mindjárt jobb lesz -
#227 Nyilván a demó miatt még behatároltabbak a lehetőségek, de íme, MustangGT már be is rakta a Mustangját a gyári autó helyére:
-
#226 WR2 -
#225 WR2? -
#224 ez meik játék ba van? -
#223 Köszi, már szedem is. -
Szabi1991 #222 tényleg , lesz benne multyplayer ? vagy lan ?(Hamachi-hoz) -
Szabi1991 #221
remélem tényleg be lehet tenni őket , és sok addon lesz + Crack is lesz talán :)
és akkor favorit játék lesz :)
-
#220 mondjuk ezzel menni szembeforgalomba ;)
-
#219 jah, valszeg igen, jó lenne... -
#218 Hmm, úgy tűnik bele lehet trükközni a WR2 addonjait... :)))
Ha tudok bővebbet, majd írok. -
#217 Dehogynem. Nézz körül jobban...
Amúgy innen is szedhető pl: KATT...vagy innen: KATT -
DJ BP #216 egész f*sza, szembe a forgalommal állat. Csak én kicsit szűkebbre venném a sávokat, hogy ne legyen már olyan egyszerű elmenni közöttük. Mert nagyobb kihívás lenne, ha ugrálni kéne a sávok között, nem csak tövignyomva végig menni a pályán. Én ezt hiányolom csak. De lehet, hogy a full izgalmasabb lesz ennek ellenére, mert így most kicsit unalmas. Meg állat lenne, ha egy-két forgalmi autó szándékosan akadályozna, meg combozna, erőlködne :DDD -
#215 Ezt ingyen nem lehet letölteni? -
#214 Kellemeset csalódtam, végülis olyan lett ami várható volt. Nagyon WR2 + COBRA 11. Forgalom törés jó, talán túl jó is, hamar felrobbannak a kocsik, bár ez a pörgés és a látvány miatt van igy. Hang olyan mint a WR2őben, meg minden más is. Autópályán való száguldás, üldözés, tömegkarambolok, erről szól a gém. Nekem tetszik. Grafika még szebb lesz, mivel csak medium választható, a fullban még feljebb lehet majd tekerni.