3508
-
detoxic #1684 Sziasztok.
Tökéletesen ment a játék,viszont azóta amióta felraktam a honosítást csak fekete képernyő van,+ a gép is kiakad....Ez mi lehet? Geforce 7600 GS vid.kártyám van.
Segítséget előre is köszönöm. -
#1683 Ez mit tud? -
#1682 Traffic mod by King Megané -
#1681 Látom.És hova kel bemásolni? -
#1680 Császtok!Vannak kiegészítők a játékhoz? -
nagygabor5 #1679 Hello.Ezt én is szeretném tudni. -
csgabi #1678 Sziasztok
Kérdezném, hogy mi az oka annak, hogy nagyon későn reagál a billentyűzetre a kocsi? -
#1677 Hardon? Kizárt.
Könnyeb fokozatokon pedig annyira nincs kihivás, h ott a játékélmény 0. -
#1676 Jo játék szerintem, csak tul rövid. 2 óra alatt végiglehet játszani. De nagyon izgalmas játék. -
Zsolt01 #1675 Jó ok. Most már rájöttem, AFC11:N Download Overview (- excel). -
#1674 Hogyhogy nem akadtál rá? A Cobra 11 -hez aztán tényleg nincs sok addon. Az excel táblázat meg eléggé átlátható szerintem.
Magyarítás és Szim mód együtt azért nem működik (legalábbis a szöveges magyarítás) mert ugyanaz a fájl tartalmazza mind a módosított szövegeket mind pedig a szimulátorosra módosított adatokat, így bármelyiket is használjuk - az felülírja a másikat...
Én meg lusta voltam egyesével bevinni a magyarítás sorait megint a szimulátoros adatokat tartalmazó .ds fájlba. Ha valakinek van kedve hozzá, dobjon rám egy privit, és megbeszéljük... -
Zsolt01 #1673 Ez a "simulation patch" -el nem megy a magyarosítás (úgy veszem észre) !
Van rá megoldás ? -
Zsolt01 #1672 Szerinted mi volt az első dolgom "ADDONOK LETÖLTÉSÉHEZ KATT IDE!!!"
Csak én ott nem akadtam rá. (de mindegy) -
#1671 Azaz, de amúgy meg ott a szöveg a bannerkép alatt: "ADDONOK LETÖLTÉSÉHEZ KATT IDE!!!" -
Zsolt01 #1670 Azt hiszem megvan. Ez az, igaz ! ( "Cobra 11 - Nitro" simulation patch) -
#1669 Krom honlapján -
Zsolt01 #1668 " van szimulátor mód Krom jóvoltából "
Erről érdeklődnék, hogy hol található !
Köszi. -
#1667 le van véve lowra wr2 meg highon fut:D sztem a sokkal nagyobb forgalom miatt akad kicsit, sim modot le fogom szedni:) -
#1666 Hát állíts a grafikán ha szaggat! Vedd visszább a grafikus beállításokat.
(na és ja, van szimulátor mód Krom jóvoltából - tedd fel ha szimesebb fizikát akarsz) -
#1665 mondjuk eléggé szaggat a játék, a wr2nek mintha kisebb gépigénye lenne -
#1664 nincs, alapgamet próbáltam -
#1663 van "szim fizika" mod, remélem az fentvan! :) -
#1662 Hát kipróbáltam a gamét nekem sajna nemjönbe:( WR2es fizikára számítottam de ahhoz képest ez a fizika sztem hulladék:D Mindegy azért elökörködök vele:D -
#1661 ajánlom Krom ptx workshopját, azzal bele tudsz nézni a ptx textúrákba, és ajánlom az MTkit2-t, amivel át tudod szerkesztni grafikusan is a kerekek koordinátáit -
#1660 A letölthető wr2 autók között találtam sok jót, csak nem mindegyiknél ugyanaz a textura fájlok neve, mint a kobránál, és ezért előfordul , hogy fekete a kocsi színe, és a felnik sincsenek a helyükön.
Az eredeti Cobra 11 autóknál melyik textura fájlok tartalmazzák a szín, és felniadatokat? -
Zsolt01 #1659 pl. -
LeePí17 #1658 #1615 -
#1657 Sziasztok!
Valaki nem tudna egy linket adni, ahonnan le tudom tölteni? -
#1656 ha az addon autóhoz csináltak törésmodellt, akkor igen -
#1655 Ha a Leon helyére beteszek egy addon autót, akkor az fog törni? -
#1654 köszi -
#1653 Nem igazán. -
#1652 Azon kívül hogy jobb videókártya kell a játék futtatásához, nagyobb a gépigénye mint a World Racing 2-nek? -
fbd195 #1651 HALI VKI NEM TUDNA EGY MENTÉST KÖZZÉTENNI? VAGY ELKÜLDENI AZ [email protected] kössz
-
Dtomka #1650 én onnan szedtem le autokat és eraktam a c11be:) -
#1649 Hmm? -
Dtomka #1648 http://worldracing2zone.wo.funpic.de/include.php?path=content/downloadcats.php -
#1647 Ilyesmihez inkább a WR2-t ajánlanám. -
Dtomka #1646 köszi...;)esetleg azon kívül máshonnan ujabb autokat leszedni? -
#1645 Bannerkép alatti szövegre katt, legörgetsz az új ablakban, letöltöd az AFC11-hez tartozó excel formátumú listát, abban kiválasztod ami kell, rákattintasz, majd letöltöd...