3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • detoxic
    Sziasztok.
    Tökéletesen ment a játék,viszont azóta amióta felraktam a honosítást csak fekete képernyő van,+ a gép is kiakad....Ez mi lehet? Geforce 7600 GS vid.kártyám van.
    Segítséget előre is köszönöm.
  • SötétBarom
    Ez mit tud?
  • hykao #1682
    Traffic mod by King Megané
  • Balaka
    Látom.És hova kel bemásolni?
  • Balaka
    Császtok!Vannak kiegészítők a játékhoz?
  • nagygabor5
    Hello.Ezt én is szeretném tudni.
  • csgabi
    Sziasztok
    Kérdezném, hogy mi az oka annak, hogy nagyon későn reagál a billentyűzetre a kocsi?
  • arty
    Hardon? Kizárt.

Könnyeb fokozatokon pedig annyira nincs kihivás, h ott a játékélmény 0.
  • gabo91
    Jo játék szerintem, csak tul rövid. 2 óra alatt végiglehet játszani. De nagyon izgalmas játék.
  • Zsolt01
    Jó ok. Most már rájöttem, AFC11:N Download Overview (- excel).
  • hykao #1674
    Hogyhogy nem akadtál rá? A Cobra 11 -hez aztán tényleg nincs sok addon. Az excel táblázat meg eléggé átlátható szerintem.

Magyarítás és Szim mód együtt azért nem működik (legalábbis a szöveges magyarítás) mert ugyanaz a fájl tartalmazza mind a módosított szövegeket mind pedig a szimulátorosra módosított adatokat, így bármelyiket is használjuk - az felülírja a másikat...
    Én meg lusta voltam egyesével bevinni a magyarítás sorait megint a szimulátoros adatokat tartalmazó .ds fájlba. Ha valakinek van kedve hozzá, dobjon rám egy privit, és megbeszéljük...
  • Zsolt01
    Ez a "simulation patch" -el nem megy a magyarosítás (úgy veszem észre) !
    Van rá megoldás ?
  • Zsolt01
    Szerinted mi volt az első dolgom "ADDONOK LETÖLTÉSÉHEZ KATT IDE!!!"
    Csak én ott nem akadtam rá. (de mindegy)
  • hykao #1671
    Azaz, de amúgy meg ott a szöveg a bannerkép alatt: "ADDONOK LETÖLTÉSÉHEZ KATT IDE!!!"
  • Zsolt01
    Azt hiszem megvan. Ez az, igaz ! ( "Cobra 11 - Nitro" simulation patch)
  • ngcsnet
    Krom honlapján
  • Zsolt01
    " van szimulátor mód Krom jóvoltából "

Erről érdeklődnék, hogy hol található !

Köszi.
  • [HUN]FaTaL
    le van véve lowra wr2 meg highon fut:D sztem a sokkal nagyobb forgalom miatt akad kicsit, sim modot le fogom szedni:)
  • hykao #1666
    Hát állíts a grafikán ha szaggat! Vedd visszább a grafikus beállításokat.
    (na és ja, van szimulátor mód Krom jóvoltából - tedd fel ha szimesebb fizikát akarsz)
  • [HUN]FaTaL
    mondjuk eléggé szaggat a játék, a wr2nek mintha kisebb gépigénye lenne
  • [HUN]FaTaL
    nincs, alapgamet próbáltam
  • arty
    van "szim fizika" mod, remélem az fentvan! :)
  • [HUN]FaTaL
    Hát kipróbáltam a gamét nekem sajna nemjönbe:( WR2es fizikára számítottam de ahhoz képest ez a fizika sztem hulladék:D Mindegy azért elökörködök vele:D
  • ngcsnet
    ajánlom Krom ptx workshopját, azzal bele tudsz nézni a ptx textúrákba, és ajánlom az MTkit2-t, amivel át tudod szerkesztni grafikusan is a kerekek koordinátáit
  • zolo
    A letölthető wr2 autók között találtam sok jót, csak nem mindegyiknél ugyanaz a textura fájlok neve, mint a kobránál, és ezért előfordul , hogy fekete a kocsi színe, és a felnik sincsenek a helyükön.
    Az eredeti Cobra 11 autóknál melyik textura fájlok tartalmazzák a szín, és felniadatokat?
  • Zsolt01
    pl.
  • LeePí17
  • devil8
    Sziasztok!
    Valaki nem tudna egy linket adni, ahonnan le tudom tölteni?
  • ngcsnet
    ha az addon autóhoz csináltak törésmodellt, akkor igen
  • zolo
    Ha a Leon helyére beteszek egy addon autót, akkor az fog törni?
  • [HUN]FaTaL
    köszi
  • hykao #1653
    Nem igazán.
  • [HUN]FaTaL
    Azon kívül hogy jobb videókártya kell a játék futtatásához, nagyobb a gépigénye mint a World Racing 2-nek?
  • fbd195
    HALI VKI NEM TUDNA EGY MENTÉST KÖZZÉTENNI? VAGY ELKÜLDENI AZ [email protected] kössz
  • Dtomka
    én onnan szedtem le autokat és eraktam a c11be:)
  • hykao #1649
    Hmm?
  • Dtomka
    http://worldracing2zone.wo.funpic.de/include.php?path=content/downloadcats.php
  • hykao #1647
    Ilyesmihez inkább a WR2-t ajánlanám.
  • Dtomka
    köszi...;)esetleg azon kívül máshonnan ujabb autokat leszedni?
  • hykao #1645
    Bannerkép alatti szövegre katt, legörgetsz az új ablakban, letöltöd az AFC11-hez tartozó excel formátumú listát, abban kiválasztod ami kell, rákattintasz, majd letöltöd...