3508
-
#1724 látom, van itt csomo király kis kép,de ezeket az autokat honnan tölthetem le? és hogy tegyem be öket? :) -
#1723 Mert ebben nem teljesen ua. a téma, mint a wr2-ben... Krom írta is, hogy a wr2 modelleket egy kicsit át kell alakítani az AFC11:N-hez... -
#1722 Na ez egy másik érdekes probléma. Van amelyiknek igen, van amelyiknek van benne valami fekete izé keresztben, de van amelyiknek egyáltalán nem.
Valami ötlet arra, miért állnak befelé a jobb oldali kerekek némelyik autón? -
#1721 Belsőnézet működik az addonoknál? -
#1720 Nagyon jó ez a program! Már be is tettem néhány autót, viszont az a baj, hogy a jobb oldalon a játék közben a kerekek fordítva állnak (belül van a felni külseje), visszajátszásnál viszont rendesen látszik. És olyan mintha néhány textúra hiányozna, pedig átírtam amit kellett.
Esetleg még valamit kell csinálni, vagy van valakinek más ötlete? -
#1719 köszönhetően a jol sikerült játéknak, sokáig huzta/huzza ;) -
Szabi1991 #1718 :DD -
#1717 Off:
most nézem, hogy ezt a topikot én nyitottam
on: -
#1716 Nap, mint nap jönnek ki új autók a WR2-höz, amiket be lehet rakni az AFC11N-be is...kicsit tessék olvasni a linkre kattintva, Krom leírja, hogy mi az az egy dolog, amit meg kell változtatni minimum az AFC11N-be rakás esetén... -
Szabi1991 #1715 külön autók :)
-
#1714 Ezután az autók külön autónként fognak megjelenni, vagy ugyanúgy felülírják valamelyik eredetit? -
Szabi1991 #1713 -
Szabi1991 #1712 be is lehet.. -
GPx8 #1711 Azok már 1000 éves dolgok. Azt hittem, hogy így be lehet rakni WR2-es modelleket. -
Szabi1991 #1710 talán banner ??
( ADDONOK LETÖLTÉSÉHEZ KATT IDE!!! ) -
GPx8 #1709 Jó, de milyen autókat? WR2? Ha igen, honnan lehet ezeket letölteni? -
Szabi1991 #1708 je !!!
keresem is a telepitő CD-t :)) -
#1707 Krom elkészített egy kis progit az AFC11N-hez, amivel immáron addon autókat lehet berakni a játékba. -
#1706 érzékenységet(sensivity) próbáld meg állítgatni, nálam is volt ilyesmi, pedig sosem piszkáltam, de magától előjött 1 idő után -
#1705 igen! ki ne hagyd! :) -
#1704 jó gém lehet... -
#1703 nálam nem (wr2ben sem) -
davos80 #1702 Jelentkezett valakinél az a hiba,hogy egy idő után a játék irányíthatatlan lesz,el kezd magától húzni balra-jobbra a kormány,ill. ha én gázt adok,fékezek,később jelentkezik a hatása. ?
Gondoltam a graf magas,lejjebb vettem,akkor is jelen van a hiba.
A world racing kettőnél is volt.Más járéknál nem,tehát nem a bill. a szar.
Ötlet? -
#1701 "ADDONOK LETÖLTÉSÉHEZ KATT IDE!!!" ... -
detoxic #1700 "szim mod+traffic mod" Ezeket honnan tudom letölteni.Mi változik tőle a játékban?Esetleg valaki tudna pár képet adni róla?
Előre is köszi ;) ,tudom-tudom...csak a baj van velem mindig :) -
#1699 szim mod+traffic mod ujra visszatéritett a játékra... 2 misszio kellett, h HARDON teljesen kész legyen a game, egyet megcsináltam, de ezt az egyet nem tudom :( Lehetséges egyáltalán? Vki megcsinálta? (bizonyitékot! :D )
valami tippet lécc, hogyan tudnám megcsinálni :) mitől sérülnek brutálisat? (az feltünt h pl ha kamionba elelököm őket, ami felrobban, akkor az 50% sérülés, de ez ugye ritka helyzet!)
-
#1698 az pont 2 uolyan kodek 90%ban :)
rakjál még mellé 1 wmv-t, 1 powerDVD(mainconcept)mpeg 1,2-t -
#1697 nem használok codec packot csak xvid+divx -
#1696 mi nem használunk kodekpakkot - ezért nincs is gondunk a játékokkal (sem) -
detoxic #1695 Köszi :)
Átállítottam VMW8-ra,így már faxa :)
Nem értem a kodek-em mit kavar bele mindenbe....Ti mit használtok?Én K-Lite pack-ot....
Jó ez a gamma,nagyon jó!Haver azt mondta hogy gagyi,mert hamar végig lehet tolni....Jah,hát nem könnyű fokozaton kellett volna végigvinnie ;) -
Szabi1991 #1694 pff ezt elnéztem.. -
#1693 Nem tudom. A videók lemennek az elején? Ha nem, kapcsold ki őket a játékon kívüli grafikai beállítások menüben, és próbáld úgy. -
detoxic #1692 Elfurulyáztam vmit?Miért,hogy lehet azt rosszul felrakni? -
#1691 Nekem krekk van, nem lehet h jó az?Vagy az más tészta? -
#1690 Bazz ne vezesd már félre az embereket! Az AFC11:N-hez én nem tudok róla, hogy lenne peccs! Akinek nem megy a magyarítás felrakása után, az elfurulyázott valamit! Peccs a WR2-höz van, az más tészta! -
Szabi1991 #1689 pl. hivatalos oldal... -
detoxic #1688 De én azt az 1-et sem találom,gugli sem akar segíteni :( -
#1687 Ha jól tudom, csak egy van, nem? -
detoxic #1686 Peccs?Melyik kell hozzá!Válaszolj plz.... -
Szabi1991 #1685 nincs fent a pecccsss