39
Élőben az AXN műsorán.
-
Monoton #39 http://www.ustream.tv/channel/CBS-News -
#38 Megvan! http://www.tvunetworks.com/watchTV/index.html#c=10018
Firefox-szal tuti működik, csak le kell tölteni egy plugint a honlapról. Hajnalban re -
#37 wazz tényleg nem adja :/
Kellene valami streamet szerválni -
#36 Pro7 adta éveking, de most nem látom, hogy adná... -
#35 valamelyik német adó is adja, én már évek óta ott nézem. bár tudom hogy mindig felidegesítem magam a 2 díj - reklám - 2 díj elven, de utólag visszaemlékezve meg van a feelingje. "Ruf mich an" :) -
#34 Idén sajna az HBO-n lesz az Emmy-díj átadása, úgyhogy kereshetek streamet :( -
#33 Idei ölég szar volt szerintem, egyrészt kedvenc sorozataim sem nagyon voltak ott, másrészt az egész show is ritka szar volt, alig volt mulatságos pillanat. Nevetséges, hogy reality műsorvezetőknek adják a műsorvezetést (a saját műsorukban jók, de nem ide valók), ahelyett, hogy Conan O' Brient, Jon Stewartot vagy Stephen Colbertet raknák be, akik csinálnak is valami hangulatot. -
kovi04 #32 Már csak 2 és fél nap van hátra az idei Emmy-díjátadásig. Ti melyik sorozatnak drukkoltok ? -
kovi04 #31 Már nyagyon várom. Hajrá Doktor House !!! -
#30 Ismét lesz Emmy-díjátadó hétfőn hajnali 2-től élőben az AXN-en, illetve a Pro7-en. -
#29 ki az a magyar származású hölgy??
-
mastertime #28 Néhány infó magyarul -
#27 Azért ne felejtsük el megemlíteni a Daily showt John Stewart-al, hisz 2 emmyt kapott -
#26 Conan O' Brien pedig egy akkora állat :))))))
Elején tök jó volt, amikor kereste az emmy-ket, és mindenféle sorozatban csöppent bele :)))
-
#25 Nos, jó, hogy éjszaka megnéztem :)
A 24 3-at megnyert!!!!!!!!!!!!!!!
LEGJOBB DRÁMAI SOROZAT!!!! (legyőzve olyanokat, mint a House, West Wing)
LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ DRÁMAI SOROZATBAN!!!! (ott is voltak nagy nevek a jelöltek között, pl. Martin Sheen)
LEGJOBB RENDEZÉS!!!! (Jon Cassar)
(+2 a Creative awards díj)
Ja, és külön öröm, hogy nyert az Amazing Race, valamint egy olyan hölgy, aki magyar származású(faterja magyarországon született). -
jefferson83 #24 *Multimédia -
jefferson83 #23 Tonlány Multémédia csomagban ingyé van , mint nekem is :) -
#22 szoríts helyettem is a 24-re -
#21 megyek, lefexem, hogy fel tudjak kelni 2-kor :) -
#20 köcsögök és nem jelölték :@@@@ -
#19 axn a legdrágább tv-csomagban van szal kihagyom ^^ -
FLeK0 #18 nálunk van még pro7 upc-n :) -
#17 Utóbbi. Keresek valami Pro7 streamet :) -
#16 Már egyre többnek van. UPC-n is van AXN tudomásom szerint. Vagy csak a Direkt-en? -
#15 Szvsz az még kevesebb embernek van :) -
#14 az AXN is adja, akinek megvan nézheti ott. -
#13 Nálunk van Prohét, lehet belekukkantyok. Hajrá 24!!! -
#12 Pro7 is adja, nemrég vette le a UPC... -
#11 remélem -
#10 Kedves kötekedő fórumozótársam!
Tv, Mozi, DVD kategóriában EZ A LEGELSŐ emmy-díjjal foglalkozó topik. Szal megköszönném, ha legközelebb utánanéznél, hogy miért is nyílt meg ez a topik. -
#9 Remélem Kiefer megszerzi az emmyt, és a 24 is megkapja a díjat -
#8 Viszont azt meg is nyeri. -
#7 Prison Breaket furcsállom, hogy csak a főcímzene kategóriában jelölték... -
#6 minek kell minden évben ilyen olyan díjaknak topikot nyitni miért nem írsz a legelső emmy-s topikba -
nagy hős #5 house md? :c -
#4 Van egy olyan érzésem hogy köcsög UPC-nek köszönhetően nem nézem. -
#3 24-nek drukkolok -
#2 Jelöltek -
#1 Van egy olyan érzésem, hogy megnézem :)