Online tárhelyet kínál a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Mikor lesz már kész végre???? :(
És minden bizonnyal végtelen sok szabad idejükben a mi adatainkat fogják böngészni.
Én olyat is ismerek, aki PDA-n csinálja ezt :)
Vagy legalábbis csinálná, csak wifi driver még nincs a gépéhez :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
mindenesetre ha valaki megdobna egy PowerBookal
nem lennék annyira elvetemült h debianra cseréljem az OsX-et (ismerek iyet... de van aki pl linuxot futtat PlayStation2-õn és webszervernek használja..)
<#worship>#worship>
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
kbupdate az életét is egy windowsos lélegeztetõgépre bízná ,)
Ennek ellenére miellõt bárki komolyan venné természetes hogy kbupdate csak poénkodott hogy a sok hiszékeny elhiggye...! :)
MSN -en kuldot dumat lehet titkositani.
google is kemkedik utanad :) Miert csak az MS -rol feltetelezi mindenki..
Mi volna ha hotmailjuket, nem csak webesen lehetne elerni.. pop3,imap. etc. ezzel nem foglalkoznak.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Igazán amugy is csak akkor lehetne kihasználni ha nem átlagba 128kbit/s uploaddal vagy kevesebel szúrnák ki a szemünk..(bár persze külhonban más a helyzet *hüpp*)
Ubuntu/Debian <#worship>#worship>
azt azért ne mondd, hogy beszélgetés közben a du meter egyébként is 0.2 kbyte adatforgalmat jelent nekem felfelé a NETre, gondolkozzál már kicsit...
max látja, de nem feltölti
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
---
amúgy tök jó :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Aki tarhelyet ad az akar "vegtelen" mennyisegu informacio birtokaba juthat ez altal.
Vagy csak en vagyok ennyire paranoias?
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Gmail-es fiókkal rendelkezõk is kihasználhatják a netes területet :-)
Van meghajtó driver, amivel úgy látod mint a saját wincsidet és a Firefox-hoz is van plugin, olyan mint egy ftp progi. Én már elég sok segédprogit feltettem oda magamnak, így bárhonnan elérem.
<#banplz>#banplz><#gun>#gun><#violent>#violent><#mf1>#mf1>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nekem legalabbis.