29
-
#29 áh, csak ábrándoztam... =) -
#28 szerintem nem =) (sajnos..) -
#27 Hmmm, ezt fölfoghatom úgy is, hogy ingyen kapok 2gb+ tárhelyet online, amit feltölthetek bármivel és bárhonnan, bárkivel is megoszthatom? (direkt http vagy ftp linkek :) -
Sundance #26 Gdriveról nincs valakinek infója?
Mikor lesz már kész végre???? :( -
#25 " Aki tarhelyet ad az akar "vegtelen" mennyisegu informacio birtokaba juthat ez altal."
És minden bizonnyal végtelen sok szabad idejükben a mi adatainkat fogják böngészni. -
taoce #24 ez a 2Gbite meg van a mac-nél is. mondjuk ott annyival van megspékelve aszem, hogy egy teljes winchi képet csinálhatsz és, amikor teszemazt átköltözöl egy másik mac-re, akkor csak meg kell nyomni egy gombot és mindent feltesz. alkalmazások prymán futnak, file-ok megvannak... de jó h a MS-nál is van. legalább lesz hova feltenni a törött xp-t -
#23 Itt egyesek annyira be vannak tojva attól, hogy kik mi mindent megtudnak ha ezt csinálod, ha azt. Kár, hogy arra nem gondoltok, hogy azzal, hogy a számítógépetek csatlakozott a nethez, onnantól kezdve már nem te vagy. Onnantól már mindegy mit csinálsz... -
Caro #22 "ismerek iyet... de van aki pl linuxot futtat PlayStation2-őn és webszervernek használja.."
Én olyat is ismerek, aki PDA-n csinálja ezt :)
Vagy legalábbis csinálná, csak wifi driver még nincs a gépéhez :) -
#21 valamint MacOS is unix alapú ,)
mindenesetre ha valaki megdobna egy PowerBookal
nem lennék annyira elvetemült h debianra cseréljem az OsX-et (ismerek iyet... de van aki pl linuxot futtat PlayStation2-őn és webszervernek használja..)
-
#20 Természetes hogy viccelt..csak gyenge poén volt =)
kbupdate az életét is egy windowsos lélegeztetőgépre bízná ,) -
#19 talán mert ms egy utolsó szar geci banda? -
#18 dehát tudtommal ezek gecik -
#17 Ez nálam is így van... Csak nálam Mac OSX :)
Ennek ellenére miellőt bárki komolyan venné természetes hogy kbupdate csak poénkodott hogy a sok hiszékeny elhiggye...! :) -
turul16 #16 kbupdate szerintem csak viccelt.
MSN -en kuldot dumat lehet titkositani.
google is kemkedik utanad :) Miert csak az MS -rol feltetelezi mindenki..
Mi volna ha hotmailjuket, nem csak webesen lehetne elerni.. pop3,imap. etc. ezzel nem foglalkoznak. -
#15 Egyébként valóban korrekt mennyiség ez ingyen a M$tól, főleg ha nem teszik platformfüggővé a használatot..
Igazán amugy is csak akkor lehetne kihasználni ha nem átlagba 128kbit/s uploaddal vagy kevesebel szúrnák ki a szemünk..(bár persze külhonban más a helyzet *hüpp*) -
#14 Még ha igaz is lenne akkor sem fenyegetne ez a veszély
Ubuntu/Debian -
#13 hogyne töltené fel...
azt azért ne mondd, hogy beszélgetés közben a du meter egyébként is 0.2 kbyte adatforgalmat jelent nekem felfelé a NETre, gondolkozzál már kicsit...
max látja, de nem feltölti -
chokeerigo #12 az üzi az adatait féltő júzereknek ment akik írták :D
---
amúgy tök jó :)
-
chokeerigo #11 jaj ti kis titkosügynökök meg ne tudják az adataitokat :D -
kbupdate #10 Sajnos ha már MSN-t használsz már akkor megtud mindent rólad az MS, mert mialatt beszélgetsz, feltölti teljes vincsesztered tartalmát microsofthoz, lassan és biztosan. Tehát tök mindegy. Vagy amikor internet kapcsolatot észlel a windowsod, már akkor is tölt fel fileokat. leginkább a doc fileokat szokta feltölteni elsősorban. szóval jobb ha be sem kapcsolod gépet!! -
#9 Értelemszerüen csak titkosított, 3szor lejelszavazott adatokat szabad feltölteni.. -
Caro #8 Nem baj, titkosítsatok csak mindent GnuPG-vel, aztán mehet fel -
#7 Nekem errol a baranyborbe bujr farkas esete ugrik be azonnal.
Aki tarhelyet ad az akar "vegtelen" mennyisegu informacio birtokaba juthat ez altal.
Vagy csak en vagyok ennyire paranoias? -
#6 jöjjön csak, jöjjön csak tárhelyből sose elég, pláne ha ingyé van -
nimfas #5 Nem vagy hülye...
A Gmail-es fiókkal rendelkezők is kihasználhatják a netes területet :-)
Van meghajtó driver, amivel úgy látod mint a saját wincsidet és a Firefox-hoz is van plugin, olyan mint egy ftp progi. Én már elég sok segédprogit feltettem oda magamnak, így bárhonnan elérem. -
#4 Lehet én vok hülye hozzá de a goolge az nem a kereső? -
nedudu #3 Ne legyek paranioás, de nem jó ha tudják mire is használod? Egyébként meg azért jó nekik, mert akkor valószínűleg az összes többi szolgáltatásukat is használni fogod. Reklám=pénz. Pénz=még több pénz, és egyébként is a google-t ki kell nyírni.
-
#2 és ez mér éri meg nekik, hogy bárkinek adnak ingyen 2GB tárhelyet a semmiért cserébe? -
Benedicht #1 Jo hir!
Nekem legalabbis.