213
-
#13 Aztán a mindkét torony váratlan összeomlása rész is egetverő baromság.
Az acél és minden anyag szilárdsága hőmérékletfüggő. Az szerkezet úgy van megtervezve, hogy az acél tartószerkezet elbírja az épületet, de nem 500-600 fokos hőmérsékleten.
Az acélok szilárdsága itt már jó, ha fele, harmada az eredetinek és jobban deformálódnak és "folynak". Maga az alakváltozás is besegít előrelendíteni a folyamatot. A kerozin képes égni 900-1000 fokon lazán bárhol.
És még ehhez jön egy kb. 200-250 tonnás gép becsapódása 600-800 km/h -val. Hogy az istenbe bírná ezt ki. Ez úgymod félbevágta a szerkezetet és a hő erre segített rá. A felső X szint ezután elkezdett zuhnni. Ha több tízezer tonna még kis sebességet is ér el szerinted mekkora ütást mér az alatta lévő részre???? Felülről a lezuhanó elem összeropanja az egész szerkezetet.
-
#12 Hihetetlen bromságokat tartalmaz a cucc. Hogyan tudnád elintézni, hogy a légitársaság NE töltse meg a gépeit? Parancsba adod? Ki engedelmeskedne és hogyan?
Vagy közli az úriember, hogy innen meg innen jöttem Mr.Akárki megbízásából. Ott kép perc alatt kiderülne...
Ezek menetrendszerű járatok voltak. Azok akkor is fellszállnak, ha éppen nincs sok utas rajtuk. A terroristák nyilván figyelték a járatokat és azért olyanra igyekeztek feljutni amin várhatóan kevesen vannak. Lehet, hogy ámr épp a megszüntetés szélén állatak és azérthajtották végre úgy ahogyan tették. -
petko000 #11 Tényleg nagyon jó a film! Nekem megvan dvd-n, láttam v. 3x... Van benne pár durva jelenet... -
petko000 #10 -
unranked #9 Nem rossz. Érdekes cikk. Nem hiszem el szó szerint, de hogy valami már régóta készülődik globális szinten az szinte biztos. -
#8 nem bírtam kihagyni. Van erről egy film is, Fahrenheit 9/11, ebbe jobban érthető, több mindent figyelembe vettek itt (hamis választásoktól kezdve mindent, egymás mellé álítanak mindent, nagyon jó!)
Szerintem is igaz... De ez mégse tartozik a cikkhez, nem is írtam semmit az előbb mikor linkeltem :|
-
#7 ez uncsi én a más helyeken lévő mészárlást nézném inkább :d -
rhonkhan #6 amikor megtörtént én élőben néztem ezt végig, nah csak a TV előtt, de a CNN élő adását láttam.
Pár percel a gép becsapódása után. -
#5 szerintem nem hülyeség, ami le van írva -
Ronny #4 még a végén elfelejtik, hogy miért is kell szétrugni az arabok hátsóját -
sgbo #3 nem lehet kihagyni mi.... -
#2 ez is naggyából ide tartozik -
#1 ez már 5 éve volt? :) hihetetlen hogy telik az idö. öregszem, ahh...