213
-
dez #133 "A becsapódásoknál kezdődött az összeomlás, nem lent."
Igaz, viszont ettől még előfordulhatott volna, hogy az alsó rész nem esik így össze, hiszen ott erősnek kellett maradnia a magnak, hanem megáll az omlás, vagy oldalra dől nagyobb darabokban.
"Akik ott voltak a tűzben, azok nemigen menekültek ki.
A "robbanások" meg az összeroppanó elemeltek hangjai voltak (lásd linkek)."
Ez is lehetne egy magyarázat, csakhogy már előbb is hallották őket.
"Pontosabban az az összenyomott levegő kitörései (lásd linkek)."
Ez is lehetne a magyarázat, ha nem mindig több emelettel lejjebb lennének láthatók.
"Hol voltak ilyenek, és miért?"
Korábban a rutinszerű ellenőrzéshez tartoztak. És akkor említsük meg azt is (újra), hogy a kutyák elmaradásával egy időben (2 héttel korábban) sorozatosan lezártak részeket, "biztonsági okból" kizavarták az embereket, és fúrkálták a falakat... -
BiroAndras #132 "Ezek után ez a gyenge anyagú gép nekiütközik a masszív vasbetonnak, és miközben elpárolog, a harmadik körgyűrűt is áttöri?"
A Pentagon külső fala megerősített, a többi nem. A gépnek pedig a törzsében és a hejtóműveiben van elég anyag ahhoz, hogy átüsse a falat. A szárnyak nagyon könnyűek, és üregesek. Nagyrészt üzemanyag van bennük. A hatalmas tűzgolyó épp azt jelzi, hogy a szérnyak a sok kerozinnal kívül maradtak, és kívül robbantak fel.
JA igen, erről jut eszembe. A robabnásoknak általában nincs nagy szines lángja (csak a filmekben). Egy rakéta becsapódása nem így nézne ki (a rakétákban is van üzemanyag, de jóval kevesebb). Szóval a nagy szines láng rengeteg kerozin jelenlétére utal.
"Viszont egy érdekesség: van egy felvétel, amit a pentagonon kívül egy biztonsági kamera vett fel. Azon van egy helikopter + érzéseim szerint még egy. Bár ahogy nézegettem, lehet, hogy az egyik lehet akár vadászgép is. érdemes megnézni."
Érdemes megnézni igen. Nagyjából mindenki azt lát bele, amit akar. Ezeket a kamerákat nem erre tervezték. Még örülhetünk, hogy szines. -
dez #131 "Hagytak nyomot."
A #127-ben látható kép állítólag a bemeneti nyílás. Hol a szárnyak nyoma?
"Volt olyan valódi felvétel, amin tankkal döntöttek ki ilyen oszlopokat. Azok is egészben dőltek el, nem görbültek."
Csak tudod egy kicsit más egy lassú tank, és egy többszáz km/h-s repülőgép. Akkor is meg kellett volna hajolniuk, vagy valami, ha nincsenek is rögzítve, a tehetetlenség által.
"Maradt. Képek is vannak róla."
Most már látom, korábbi szövegek másról szóltak. Mondjuk, nem lehet kizárni a lehetőséget, hogy arár utólag is odatehették. -
BiroAndras #130 "Ne beszélj félre a szárnnyal kapcsolatban... Még a vakolatot sem bántják?"
De azt igen, csak a legtöbb képen kitakarja a füst, vagy a tűzoltók.
"Hát a rajtuk lévő hajtóművek? (Bár ezt nem tudom, hogy azok a lyukon belülre estek-e.)"
Igen, a lyukon belülre estek (közel vannaka törzshöz).
"Én úgy tudtam egy tévés dokumentumfilmből, hogy nem találtak semmit a repülőgépből."
Sok félrevezető tudósítás volt. Képek is vannak a roncsokról (lásd linkek).
"Miért volt egy fehér csík a behatolás irányában napokkal az eset előtt...?"
Passz. Utánna kéne nézni. Sok más érdekességre is lett teljesen logikus magyarázat.
Egyébként mire lett volna jó az a csík? Egy rakétának biztos nem kell. De még egy ember által irányított gépnek se jó, mert nem látszik elég messziről.
Később azért tűnhetett el, mert rengetegen járkálták össze a környéket.
"Merénylők: a feltételezett kb. 16 merénylőből 9 ma is él, és semmi köze az egészhez."
Erről is olvastam, hogy nem egészen igaz (pl. az egyiknek csak a neve ugyanaz, a másiknak az igazolványát lopták el). Ez is ott van a linkek közt. -
BiroAndras #129 "A 70. emeletre feljutottak a tüzoltók, és még erősítést is kértek, mondták hogyan lehet eloltatni a tüzet."
Kizártnak tartom, hogy ilyet mondtak volna. A videókon is látszik, hogy nem kicsi tűz volt.
Tudsz valami hiteles forrást?
"Azzal magyarázták hogy a tűz leterjedt 70 emeletet, és megolvasztotta a tartókat"
A becsapódásoknál kezdődött az összeomlás, nem lent.
"Akik kiértek, és kijutottak, azok nem megolvadásról beszélnek, hanem sorozatos robbanásokról."
Akik ott voltak a tűzben, azok nemigen menekültek ki.
A "robbanások" meg az összeroppanó elemeltek hangjai voltak (lásd linkek).
"Felvételen kielemzik, és mutatják, hogy ahogy döl lefele az épület, mindig található egy kis kitörés előtte, ami robbanásnak a nyoma."
Pontosabban az az összenyomott levegő kitörései (lásd linkek).
"Még talán lehetett volna magyarázni, hogy rosszul volt felépítve az épület nem tervek szerint, vagy hiba volt a számításokba."
Az épület a tervek szerint épült, bár voltak apróbb hiányosságok. A gondot maga az egyedi szerkezet okozta. (lásd linkek)
"De előtte rejtélyes módon a bomba szagoló kutyákat eltávolították az épületekből."
Hol voltak ilyenek, és miért?
"Még az se 100%, hogy a wtc-be is az utas szállító csapódott be."
Akkor mit láttunk a videókon? -
BiroAndras #128 "Nos, létezik, hogy a szárnyak semmiféle nyomot ne hagyjanak a lyuk körül?"
Hagytak nyomot.
"Létezik, hogy a többszáz km/h-s ütközés után a lámpaoszlopokon ne legyen egy horpadás sem, hanem csak úgy simán kihúzva a földből heverjenek?"
Ha megnézed a képeket láthatod, hogy a magyar szokással ellentétben nem lebetonozott oszlopok voltak, hanem csak csavarozottak. Sokkal könnyebb őket kitörni. Ezzel konzisztens, bár messze nem bizonyító erejű, hogy a filmekben és a játékokban is könnyen kitörnek ezek az oszlopok.
Volt olyan valódi felvétel, amin tankkal döntöttek ki ilyen oszlopokat. Azok is egészben dőltek el, nem görbültek.
Egy üreges henger elég erős tud lenni, ha nincs jól rögzítve, és nem középtájon találják el, akkor nem törik, hanem inkább dől.
Itt van szó a lámpaoszlopokról is : http://www.pentagonresearch.com/index.html
"Létezik, hogy azokból a masszív hajtóművekből semmi se maradjon?"
Maradt. Képek is vannak róla.
még link:
http://perso.orange.fr/jpdesm/pentagon/pages-en/dam-traj.html -
dez #127 Milyen csoda-vakolat lehet az épület falán...?
Azért ez mégiscsak érdekes, nem? -
dez #126 No és arra van valami magyarázatod, mit keres egy fehér csík a fűben pontosan a pár nappal későbbi becsapódás vonalában ezen a műholdképen? -
BiroAndras #125 "De a szárny még a becsapódás előtt tünt el, ami mégha előtte a földön csúszott volna a gép akkor lehet hogy surlódáskor elégett volna. De a fű az teljesen ép volt ott, oszlopok meg egészbe voltak a földön eldölve."
A becsapódáskor megvoltak a szárnyak. Az épület megerősített külső falán robbantak szét.
"Másrészt a filmbe azonosították az alkatrészeket. Az alkatrészeket azonosítják + összehasonlítják, és nem a boing 757 -esé."
Amit én láttam képeket, azok összehasonlítva a 757-es alkatrészekkel elég jól stimmelnek.
"Na meg hova tűnt a fekete doboz?"
Megvan az. http://archives.tcm.ie/breakingnews/2001/09/14/story23734.asp
Csak nem hozták nyílvánosságra.
Vannak itt olyan képek is, amiken látható a szárnyak által okozott kár is:
http://www.oilempire.us/pentagon.html
http://www.montalk.net/pentagon.html
http://www.abovetopsecret.com/pages/911_pentagon_757_plane_evidence.html
Még olyan kép is van, amin a gép is sejthető. Sajnos túl gyenge minőségű ahhoz, hogy bármi is biztos legyen. -
BiroAndras #124 "A gondot az okozza, hogy állitólag a hajtómű tipusa nem passzol a talált alkatrészekhez..."
Én úgy tudtam, hogy pontosan passzol.
Itt képek is vannak : http://www.abovetopsecret.com/pages/911_pentagon_757_plane_evidence.html
"ja, 2 féle emer van: az, aki logikusan gondolkozik és elemzi a tényeket, meg az, aki az előbbit összesküvés elméletezőnek titulálja"
ja, 2 féle emer van: az, aki logikusan gondolkozik és elemzi a tényeket, és vannak az összesküvés elméletezők.
Ott a link, amit írtam. Annál logikusabbat és tényelemzősebbet még nem láttam. Csak olvasni kéne megtanulni. -
BiroAndras #123 "valami biztos becsapódott, de ez szinte majdnem biztos hogy nem a boing 757-es."
Akkor az összes szemtanú CIA ügynök? És a roncsokat mikor és kik helyezték el? -
BiroAndras #122 "Az a luk szerintem csak a szád mérete, már bocs."
Hát ha már a pofák méreténél tartunk, szerintem kispályás vagyok hozzád képest.
"Alapvető dolgokat nem tudsz, és akkor jártatod a szád."
Ezt inkább rád mondanám.
"no, de hogy konkrétum: Wkipedia Boing 757
ez alapján látszik, hogy a szárnyfesztáv uszkve harmincnyolc méter. Vajon hova tűnt mindkét oldalt kb. 15 méter szárny???"
A Pentagonnak azt a szárnyát épp azelőtt újították fel. Alaposan megerősítették a külső falakat, és az ablakokat. Emiatt a szárnyak és a farok nem tudtak behatolni.
Olyan képet nem találtam, amin jól látszana a robmolás még a tűz előtt. Az biztos, hogy a lyuk mérete pontosan akkora, mint a 757-es törzse.
"nem beszélve arról, hogy ami képeket mutogatnak, az mind a vizszintes vezérsíkhoz közel tartogatja a hajtóművét."
Hol láttál ilyen képet?
"már kezd elegem lenni az elvakultakból..."
Eleged van magadból? Akkor nem csodálom, hogy ilyen ideges vagy. -
BiroAndras #121 EMBEREK! OLVASNI MÁ' NEM DIVAT?
Itten van a már sokszor idézett link, ahol rengeteg sok kérdésre kimerítően válaszolnak. Referenciákkal, szakértőkkel, képekkel, filmekkel, meg mindennel.
Majdnem minden elhangzott kérdésre ott a válasz. -
#120 Nem magyarázza semmi a torony alapjáig az összeomlását, szabadesés sebességével. A liftaknákon jutott le a tűz állítólag, és megolvasztotta az alapokon a tartó elemeket... Ez pedig kivan zárva hogy tökéletesen záródó légmentes liftaknába lejutott volna 70 emeletet a tűz. De főleg hogy onnan még kimenekültek, és a becsapódás után még a 70. emeletre feljutottak a tűzoltók, és oltották ott a tüzet.
semmi oka nem lett volna hogy összedöljön az épület, ennyi.
Úgy, ahogy az EST, meg a a másik felhőkarcoló sem dölt össze mert kigyulladt pár emelet. -
#119 Szerinted az ESB idején mekkora repülőgépek voltak, miből készültek és mekkora sebeséggel repültek? Az a B-25 -ös kb. 300 km/h val repkedett a becsapódáskor és 10 tonna körül lehetett a tömege. A B-757 kb. 7-800 kmh-val vágott be és kb. 200 tonna volt. A mozgási energiájuk közti difi kb. két nagyságrend és az ESB külsző része az nem üveg, hanem tégla vagy beton. (kettő közül valamelyik)
Ahol csak tűz volt, ott nem mentek gyallyra a tartók az ütközéstől. A felhőkarcolók kb. 180%-os szilárdsági tartalékkal épülnek és ott nem kerozin égett. Nem lágyulhattak meg annyira az acéltartók, mint a WTC-ben. -
Cleawer #118 1993 ban egy kb680 kg-s bomba robbant a WTC mélygarázsában,30mes kráter keletkezettbővebben itt
A repülőgép belement a toronyba 8:26kor és 10:28 kor összeomlott.Miért?A repülőgép a felsőemeletekbe ment be,s feltételezzük hogy ahol betört ott az anyag (vas,acél,ilyenoylan ötvözetű épületacél)meglágyult (nem tom mennyi Celsiuson ég a kerozin).S Mikor már a kerozin lángja anyira meggyengítette a az elemeket összedölt.Gondoljuk el igy .
DE a repülőgép betört az épületbe mintha egy bemetszést csináltunk volna az anyagra,arra kellett volna dőlni a toronynak mint pl egy fa.De a torony majden szabadeséssel dőlt össze.Függölegesen.
1945 juli 28-án egy bombázó eltévedt a sűrű ködben és belekukkantott az Empire State Bulidingbe.14 halott bővebben itt.A épület ma is áll.ESB 31en épült WTC 71ben 40 év ebben a műfajban eléggé sok.Uj anyagok fejlődő módszerek.
1991 februárjában Philadelphiában egy felhőkarcoló 19 órán keresztül égett,2004 októberben egy venezuelai felhőkarcoló 70 órán keresztül égett 26 emeletkiégett ,amíg el nem érte az emeletet.Egyik sem omlot össze
Most akkor mivan? -
#117 Azokat amiket kérdezel azokat titkolnak. Vannak bejelentések hogy kiürítették a repteret hogy kényszerleszállást hajt végre egy repülő nem annyira messze tőle.
Küldök privit hogy hogy tod leszedni -
#116 Én elhiszem, hogy egyeseknek nem stimmel minden, de hogy semmi se legyen igaz. És a lényeg elmodják, hogy szerintük, hogy történt. Ok. Rendben. De az általam kifogásolt érszekre nincs semmi modanivalótok? Honnan szedték a cuccokat és, ha úgy van ahpgy ti mondjátok, akkor hol vannak azok az emberek és gépek amikkel nem történt meg az amit hivatalosan állítanak?
Nem találtak holttesteket? Akkor kiket siratnak azok a hozzátartozók és barátok akiknek rokonai és barátai dolgoztak a Pentagonban és meghaltak? Különös nemde?
Mekkora a film és mi a pontos címe? Van hozzá felirat? Annyire nem vagyok profi, hogy egy egész filmet full angolban nézzek végi. Ha csak angol nyelvű felirat van az is jó. Honnan lehet leszedni. Talán megnézem. -
#115 Sztem több mindent nem tudunk, mert mindent eltitkolnak érdekes módon. Mér nem tudunk semmi mást hogy mi volt előtte. A robbanószert szagoló kutyákat eltávolították előtte az épületből. Mindig volt ott kutya, de érdekes módon akkor mindenhonnan eltávolították. Ha annyira őrizték volna azt a részt, akkor a becsapódástól meghaltak volna ott. Jól értettem hogy nem volt holtest?
Tények. Becsapódott egy boing 757-es. A lyuk amit csinált nem egyezik a méretekkel, legalábbis a szárny nincs. Becsapódás után a hajó teste, orra, meg mindene eltűnt nyomtalanul, holttesteket nem találtak, fekete dobozt állítólag igen, de azt el is vitték azonnal. Oszlopok egészbe karcolás mentesen fekszenek azon a füvön amin végig csuszott, de a fűvön nyoma sincs. Az épület nem úgy égett mint ahogy a repülő üzemanyagától kellett volna égnie. (->filmbe kivan elemezve).
És van egy hajtómű maradvány, meg egy ilyen kerék vagy mi, meg egy kis hajótest maradvány, ami képek alapján egyáltalán nem egy b757 -sé. Filmbe mond valamit hogy mié lehet.
Érdekel a film, elmondjam hogy tudod leszedni, vagy te is letod? -
#114 Hallanád miker beszélsz. A Pentagon biztonságára szerinted hány katona ügyel? Hány John Smith őrmester meg Bob akárkicsodcsa hadnagy meg még kitudja kik? MINDET kijátsszák és hallgatásra bírják? A USA fegyveres erőinek központjába bombát/robbanóanyagot bevinni? Te magadnál vagy?
És az a kisebb vadászgép honnan jött? Milyen volt? Távvezzérlésű kellet hogy legyen. Ha csak úgy repkedett a légtérben akkor készültségi vadásznak fel kellet volna mennie érte, mert nem azonosított repeszköz. EZ A VILÁGON MINDENHOL ÍGY VOLT még szept.11 előtt is. És az a gépet ki készítette fel? Ki vezette/távirányította? Max Q-4 -es Phantom célgép lehetne, de az is a USAF tulajdonában van. Biztos önként odaadták ilyen célra. Aztán meg meg se kérdezték, HA tényleg odaadták, hogy ugyan már hol van és mi lett vele, mert sokba van egy olyan szerkentyű és alig pár ember van aki képes vezérleni az a vackot. Egy ilyen alakulat van az egész USA-ban. Ismét csak próbáld eltitkolni.
-
#113 Nagy valószínűleg ez a megrendezett terror támadás ez már évekkel azelőtt készült. Nem hiszem hogy ez lett volna a legnehezebb. Bombák voltak az épületbe, ezt az állandó robbanások bizonyítják. Egy rakéta vagy egy kisebb vadászgép bőven elég volt hogy becsapódjon, és valami ilyesmi nyomokat haggyanak, meg halljanak valamit. Az oszlopok egészbe vannak karcolás mentesen a földön, azokat nem vitte le semmi, tehát még nagyobb repülő sem lehett. A becsapódás nyoma meg olyan mintha a földön csuszott volna, ám de a fű is teljesen ép, nyoma sincs hogy azon csuszott volna.
Tehát a külső részt azt valószínűleg bomba okozta, a maradványokat meg a belső gyűrűket meg egy erősebb rakéta vagy egy távirányításu vadászgép szakította be, és tette oda az egyértelműen nem b757 -es roncsdarabokat. Aki ezt tagadta kirugták, vagy valami hatására mégis igazat adtak.
A fekete doboz meg a legerősebb fémekből van össze téve, hogy mindent kibírjon. Ha a repülőgép egy darab része is kibírta, meg a hajtómű is, annak 100% hogy karcolás mentesen kéne hogy legyen, és megkellett hogy találják volna.
Sztem egy ilyen jóól megtervezett terrorakciónak, a vezetőknek nem akadály egy ilyet megszervezni hogy feltudjon szálni egy repülő úgy hogy "ne tudják -> vagy csak ne mondhassák el" valakik. -
#112 És a borítás szerited min van? Acél törzskereteken zsenikém. A borítása gyenge a gépnek nem a váza. A fekete doboz tudtommal is a farokrészen van. De ha figyelmesen olvásnál akkor azt írtam, hogy ÁLTALÁBAN marad meg épen azért mert nem épületbe zuhat ami szépen leborotválja az eégszet. A fekete doboz ettől még túl is élheti meg nem is.
Civil gépekben nincs titán mert kurva dárga.
Pentagonaban tudtommal nincs tégla. Vasbeton és acél az egész. Az meg ellentmodnásos, hogy egy kis gép tényleg hogyan üthatne át három gyűrűt. Akkor a gépnek nagynak kellett lennie. Ekkora kárt még egy 2000 fontos bomba se nagyon okoz.
Azt meg ,hogy bármelyik fegyvernem fegyver indítana a saját főhadiszállása ellen elég hihetetlennek tartom. Hol találsz olyan KATONÁT aki ezt megtenné? Tudom, hogy az esküt sokan semminek tartják, de ott is a haza védelmére esküsznek és az alkotmány betartására. Mellesleg milyen fegyver lehett ami ennyire pontos és nagyot szól? LEHETNE AGM-86, Tomahawk. A többi repcsiről indíthatót nem is érdems számba venni, mrt azok túl kis hatótávval rendelkeznek, nem lehetne észrevétlen távolságból indítani.
Ez a kettő is csak B-52 -es ről indítható vagy hajóról... Indíts úgy el egy hajórol vagy repcsiről ilyet, úgy hogy titokban maradjon. Elég nehéz. Először is ott a földi személyzet. Aztán ezek felettesi és raktáros aki kiadja a cuccot és még a pilóták. Aha. Az egész USA fegyvres erőiben összesesküvők vannak. -
#111 Egyébként olyan idegesítő néha a film. Van egy egész képernyős felirat, és akkor rárakja a magyar, megálítás nélkül nagy részüket el se bírtam volna olvasni -
#110 Nekem bejön a loosechange911.com :/
Filmbe valami rakétával kirobbantanak egy falat és mutatják hogy ugyan olyan mint a pentagon.
Az oszlopokkal csak annyi, hogy elvileg a repülő kiütötte, de az oszlopok egészbe vannak karcolás mentesen a földön.
Akik csinálták a filmet azok nem mehetettek oda nyomozni a pentagonba, azok képek alapján kérdezősködtek. Megvizsgálják az anyagokat még a hajtóművön belül. Valami azt is megálapították hogy a hajtóműbe a lapátoknak lekellett volna törni asszem, vagy valami ilyesmi. De mind1, nem egyezik a B757 -esével. Meg a többi dologgal sem amiről vannak ott képek.
Egy kamera folyamatosan veszi fel azt az épületet. Érdekes, a becsapódás idején kikapcsolt :)
Na meg megvizsgálták a képeken látható tüzet, összehasonlították, az se egyezik, nem úgy kellett volna égnie.
És ha nincs mit rejtegetniük, akkor miért nem játszák le a fekete dobozokat, meg ezeket? Vagy mér nem csináltak teljes köri kivizsgálást, robbanás nyomok után, fekete doboz. És mér rejtegetnek annyi mindent. -
Jonah #109 Tévedek, vagy jól tudom, hogy fekete doboz még a farokrészében is van egy a repülőknek?
A másik dolog, hogy ellent mondasz te is magadnak. Egyfelől mondod, hogy nagyon gyenge (értsd) lágy anyagokból áll a repülő,amit azért viccesnek tartok, hiszen emlékeim szerint egy B757-esben van némi titán ötvözet is a szárnyak a hajtóműtartó pilonok idomainál. Aztán mondod, hogy a Pentagon jó erős vasbeton szerkezet, amivel nem értek teljesen egyet (pl. van ott tégla is), de legyen. Ezek után ez a gyenge anyagú gép nekiütközik a masszív vasbetonnak, és miközben elpárolog, a harmadik körgyűrűt is áttöri? na ez a nonszensz. ha annyira gyenge anyag mint amit mondasz, akkor az első fal túloldala biztosan megfogja. Főleg, hogy az orkúp kompozit műanyag, a test gyak, két egymásra borított alucső és sorolhatnám.
Viszont egy érdekesség: van egy felvétel, amit a pentagonon kívül egy biztonsági kamera vett fel. Azon van egy helikopter + érzéseim szerint még egy. Bár ahogy nézegettem, lehet, hogy az egyik lehet akár vadászgép is. érdemes megnézni.
üdv.
-
#108 "Ne beszélj félre a szárnnyal kapcsolatban."
Nem beszélek félre. Éppen erre utaltam, hogy ha nem B-757 volt akkor tényleg a kis gép volt. De akkor hova tűnt a nagy gép? Hol zuhant le?. Az USA területén lezuhant egy nagy gép és senkinek se tűnt fel, hogy hol? Mellesleg a fekete doboz se bír ki mindent, lehet hogy ezért nem találták meg mindet, de ezt akkor közölni kellett volna.
-
dez #107 Egy tűzoltó nyilatkozott róla egy közismert újságnak (cikk linkelve volt a loosechange911.com-on), hogy valamilyen ügynökökkel (asszem CIA) együtt előkerítettek 3-at a 4 fekete dobozból! Természetesen az ügynökök magukkal vitték. -
dez #106 Az eltűnt loosechange911.com oldalon voltak erről is képek: az állítólagosan kidöntött lámpaoszlopok egészben, látható sérülés nélkül hevertek a fűben.
Ne beszélj félre a szárnnyal kapcsolatban... Még a vakolatot sem bántják? Hát a rajtuk lévő hajtóművek? (Bár ezt nem tudom, hogy azok a lyukon belülre estek-e.)
Én úgy tudtam egy tévés dokumentumfilmből, hogy nem találtak semmit a repülőgépből.
Miért volt egy fehér csík a behatolás irányában napokkal az eset előtt...? (Műholdképen látszott, az eset után eltűnt.)
Merénylők: a feltételezett kb. 16 merénylőből 9 ma is él, és semmi köze az egészhez. (Ez is Loosechange-es infó, képekkel, nevekkel, elérhetőségekkel.) -
#105 Nem olvastam el mindent. Mi van a lámpaoszlopokkal? Erről nem tudok semmit. Mi a baj velük?
A szárnyas kérdést kísérlet nélkül elég nehéz megválaszolni. Sajnos nem tudok most egy géppel se egy ápületbe belerepülni. Keressünk szponzort.
"Létezik, hogy azokból a masszív hajtóművekből semmi se maradjon?"
Lejebb valaki azt írta, hogy nem megefeleő hajtóműdarabokat találtak. Most akkor bakker találtak vagy nem? A sok összeesküvő már egymástnak is ellentmond?
"De nem kapják meg érdekes módon az engedélyt hogy megpróbálják kideríteni."
Milyen engedélyt? Állítólag volt nyomozás... Egy hiányzó repülőgeppel elég nehéz lenne elszámolni.
Valaki azt is gyanúsnak találta, hogy a pisták után maradt nyom. Nos, az ember szereti, hogy ha legalább tudják, hogy ő volt és mit tett. Azt, hogy kinek vagy minek a nevében az nem érdekes. Eléreék, hogy valszeg soha nem fogják a nevüket elfelejteni vagy legalábis amíg ez a faja USA ennmarad. Tehát lehet, hogy tényleg szándékosan hagytak hátra ezt-azt, hogy madj meséljen az utókornak. De ezt igen nehéz eldönteni. Nem látok bele mások gondolataiba, főleg nem halott emberekébe. -
#104 De hiányzott. De nem kapják meg érdekes módon az engedélyt hogy megpróbálják kideríteni. Épp ez az.
Pentagonba belezuhant a 2 utas szállító. Ámde a fekete dobot onnan is eltűnt? Pedig annak kikéne bírnia. Vagy csak eltüntették mielőtt kiderülne mik történtek a gépen. (Ha valami történik mindig ez az első amit megkeresnek)
Az tényleg baromság hogy kidőlt volna oldalra.
De a filmbe mindent kielemeztek, szakértőket kérdeztek meg. A 70. emeletre feljutottak a tüzoltók, és még erősítést is kértek, mondták hogyan lehet eloltatni a tüzet. A liftakna teljesen légzárt volt vagy valami ilyesmi. Azzal magyarázták hogy a tűz leterjedt 70 emeletet, és megolvasztotta a tartókat :/
Akik kiértek, és kijutottak, azok nem megolvadásról beszélnek, hanem sorozatos robbanásokról. Felvételen kielemzik, és mutatják, hogy ahogy döl lefele az épület, mindig található egy kis kitörés előtte, ami robbanásnak a nyoma.
Még talán lehetett volna magyarázni, hogy rosszul volt felépítve az épület nem tervek szerint, vagy hiba volt a számításokba. De előtte rejtélyes módon a bomba szagoló kutyákat eltávolították az épületekből.
Még az se 100%, hogy a wtc-be is az utas szállító csapódott be. Loose change-be elmondják hogy hol szállt le valószínűleg, bár azt a részt nem nagyon értettem hogy mi volt... :/ Mikor leszállt kiürítettek mindent, repteret is...
De akit érdekel a film az írjon privit! -
dez #103 Látom, a nehezebb kérdésekre nem válaszolsz, hanem valami egész másra...
Nos, létezik, hogy a szárnyak semmiféle nyomot ne hagyjanak a lyuk körül?
Létezik, hogy a többszáz km/h-s ütközés után a lámpaoszlopokon ne legyen egy horpadás sem, hanem csak úgy simán kihúzva a földből heverjenek?
Létezik, hogy azokból a masszív hajtóművekből semmi se maradjon? -
#102 Ok. Nem B-757 volt. De akkor mi??? Lejebb már leírtam. SENKINEK SEM HIÁNYZOTT KÉT KIBASZTOTT repülőgép?? Mert akkor hova tűnt a B-757 és ami lezuhant az is jött valahonnan. Erre válaszoljaatok már bammeg. TÉNYKET, nem elméleteket...
"Ha egy tornyot ilyen sokk ér, inkább meg kellett volna hajlania a becsapódással szemben levő oldalra és félbetörve a tornyot lezuhannia nagyjából egy darabban."
Azért a torny nem egy horkapálca. Az épület is akkor hajlik ki igazán amikor nagy szél van és akkor is csak max. 2-3 métert, mert az egész felületén tartósan éri a szél. Egy pillanatig tartó behatástól nem igazán hatódik meg. Inkább olyan mint egy kés. Félbevágja az épületet, de alig mozdítja meg a szerkezetet vagy "odébbtolja" az épületből azt a néháy szintet amit ért a becsapódás. Nem nyíró, hanem hajlító igénybevétel van. Persze ez leegyszerűsítés, de azért nézd az hogy mekkora tömegű az épület. Mekkora ipulzus kéne ahhoz, hogy lengejen az épület...? -
#101 De a szárny még a becsapódás előtt tünt el, ami mégha előtte a földön csúszott volna a gép akkor lehet hogy surlódáskor elégett volna. De a fű az teljesen ép volt ott, oszlopok meg egészbe voltak a földön eldölve.
Másrészt a filmbe azonosították az alkatrészeket. Az alkatrészeket azonosítják + összehasonlítják, és nem a boing 757 -esé.
Na meg hova tűnt a fekete doboz? :J -
#100 Azért ilyen sületlenségeket a repülőgépek szilárdságáról nem kéne írkálni.
A mai hajtóművek ezméletelenül erősek és strapabíróak. Légyszíves ne a gép burkolatát vadd hajtóműnek. A mai hajtóművek között vannak olyanok fennt a gépeekn amik 30-35 ezer(!) órát menek ámr én még meg sem voltak bontva és nem voltak leszedve a gépről. Biztos mert olyan gyengék. Ha egy gép lezuhan gyakorlatilag két dolog marad meg belőle. A hajtóművek és a gép farokrésze. A most lezuhant MIG-29 hajtóműve is nagyrésze egyben megvolt. Még a nyolvanas években volt, hogy elnézétk leszállsákor magasságot asszem egy DC-10-sel és vészteljesítményre vágták a hajtóműveket mközben a repcsi majd 10 méter magasról eltrafálta keményen az anyaföldet. Az egyik hajtómű rözgzítócsavarjai közül csak egy marad meg és azt tartotta tovább a lógó, de továbbra is működő hajtóművet.
Öböl-háborús felvételeken látható egy szátbombázott vadászgép. Abból is a farka és a hajtóművei maradtak meg. (Az is egy MIG-29 volt.
És még sorolhatám.
Egy egyszerű lezuhanás során a szárnyból szinte semmi sem marad, nemhogy ilyen esetben. A tűz erre még bőven rásegít. Aztán az épülettel keveredve a az aluhulladék nem negyon válik el a többi nem acélhulladéktól ami az épületben volt. De a 757-es szárnya nagyrész kompozit borítású ami 300 fokon is már szépen elég... Az acélvázból persze marad.
Valaki kifogásolta, hogy túl tiszta a becsapódási lyuk. Fua, mert szemre kb akkora, mint a törzsátmérője a gépnek. Az meg, nem értem miért gond, hogy az épület többi része nem dőlt össze. Maga a Penagon egy acészerkezetes vasbeton épület.
Annak azért van szilárdsága. A becsapódás helyén összezúzza az acélgerenfát és megrongálja a beton, de attól igen kis távolságban nem csiál semmit. Ha te egy gyors vékony tárggyal átszúrsz/lősz valamit akkor scak a becsapódás közvetelen közelben van rongálódás.
Azzal meg ne gyeretek, hogy nem értek hozzá. Apám repülőgépeket szerel kb. 30 éve MIG-21 -től kezdeve Airbus-320 és Boeing-737-ig bezárólag. Úgyhogy "picit" ért hozzá velem együtt. Velem röhög együtt a baromságaitokon. -
#99 Na megnéztem a Loose Change-t, letöltöttem. Hát végülis másabb mint a Fahrenheit 9/11. Bár ebbe inkább az állítólagos becsapódást vizsgálják ki, meg a rejtélyes szabályos összeomlását a videoknak.
Ezekszerint amik ebbe vannak ezek azok amik valós felvételek, és akkor ami a Fahrenheit 9/11 -be van azok trükkfelvételek :(:D Kérdés hogy mi igaz abból, bár szerintem nagy részük teljesen valós alap, arra van a teljesen jogos elmélet, ami talán nem 100%-ig igaz, de elég hogy egy kis része igaz legyen. Mert végülis a célja az, hogy bebizonyítsa hogy ez a megrendezett terror támadás és látványos leomoltatása az épületnek a kormány javára volt, és nem ellene, amiről nagyon jól tudtak a vezetők. Csak az embereket kellett eltéríteni. Ha beszélek amerikaiakkal neten, akkor terjesztem majd a videot :|
("megöltek sok amerikait meg felrobbantottak 2 tornyot csak hogy megölhessenek sok arabot a pénzért" - úgy hogy az amcsi emberek ne is tudják meg hogy miről is van szó itt)
Akit érdekel a video annak elmondom hogyan tudja leszedni (privi!)! -
#98 Tehát igaz!;))) -
dez #97 "A lyuk mérete pont megefelel a gépének."
Aha, a törzsnek. A szárnyak meg önálló életre keltek, és elrepültek... :P -
dez #96 Hopsz, lekapcsolták a loosechange911.com oldalt! -
irkab1rka #95 fyi: találtak egy tárcsát a hajtóműből, lapátok nélkül, szóval semmi elpárolgásról nincs szó.
A gondot az okozza, hogy állitólag a hajtómű tipusa nem passzol a talált alkatrészekhez... -
irkab1rka #94 "Az egyik szemtanút csak pár méterre kerülte el, szóval jól meg tudta nézni"
muhahahahaha, Biró andrás, kösz, te vagy a nap vicce .))))))
HUmanEmber41st: nem. Nem az volt a céljuk. Akartak élni egy nagy lehetőséggel, és résztvenni a gonosz (tengelye? :) elleni küzdelemben (tényleg hisznek benne). Ha valaki azt mondja, megbosszulhatod a halott anyádat, testvéredet, akkor 100-ával találsz ilyeneket a menekült-táborokban. Szerintem nézz körül, most sem lenne nehéz összetoborozni MO-n 1000 embert, akik fegyverrel mennének (HOLNAP!) elfoglalni egy-két részben magyar lakta területet, és kiirtanának minden nem magyart. Uezt értelemszerűen megtalálod a szomszédos államokban, csak a lakosság egészére vett részarányok változnak. Itt nyugodt a helyzet, mert már régóta nem volt háború és a személyes bosszuú csak kevesekben él. Ott tegnap is lőttek. A vérbosszú meg 10-20 évet is képes várni. Itt eltelt 40. Egyenlőre béke van.