Megismétli szeptember 11-et a CNN.com

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nagy valószínûleg ez a megrendezett terror támadás ez már évekkel azelõtt készült. Nem hiszem hogy ez lett volna a legnehezebb. Bombák voltak az épületbe, ezt az állandó robbanások bizonyítják. Egy rakéta vagy egy kisebb vadászgép bõven elég volt hogy becsapódjon, és valami ilyesmi nyomokat haggyanak, meg halljanak valamit. Az oszlopok egészbe vannak karcolás mentesen a földön, azokat nem vitte le semmi, tehát még nagyobb repülõ sem lehett. A becsapódás nyoma meg olyan mintha a földön csuszott volna, ám de a fû is teljesen ép, nyoma sincs hogy azon csuszott volna.
Tehát a külsõ részt azt valószínûleg bomba okozta, a maradványokat meg a belsõ gyûrûket meg egy erõsebb rakéta vagy egy távirányításu vadászgép szakította be, és tette oda az egyértelmûen nem b757 -es roncsdarabokat. Aki ezt tagadta kirugták, vagy valami hatására mégis igazat adtak.

A fekete doboz meg a legerõsebb fémekbõl van össze téve, hogy mindent kibírjon. Ha a repülõgép egy darab része is kibírta, meg a hajtómû is, annak 100% hogy karcolás mentesen kéne hogy legyen, és megkellett hogy találják volna.

Sztem egy ilyen jóól megtervezett terrorakciónak, a vezetõknek nem akadály egy ilyet megszervezni hogy feltudjon szálni egy repülõ úgy hogy "ne tudják -> vagy csak ne mondhassák el" valakik.

Molnibalage
És a borítás szerited min van? Acél törzskereteken zsenikém. A borítása gyenge a gépnek nem a váza. A fekete doboz tudtommal is a farokrészen van. De ha figyelmesen olvásnál akkor azt írtam, hogy ÁLTALÁBAN marad meg épen azért mert nem épületbe zuhat ami szépen leborotválja az eégszet. A fekete doboz ettõl még túl is élheti meg nem is.

Civil gépekben nincs titán mert kurva dárga.

Pentagonaban tudtommal nincs tégla. Vasbeton és acél az egész. Az meg ellentmodnásos, hogy egy kis gép tényleg hogyan üthatne át három gyûrût. Akkor a gépnek nagynak kellett lennie. Ekkora kárt még egy 2000 fontos bomba se nagyon okoz.

Azt meg ,hogy bármelyik fegyvernem fegyver indítana a saját fõhadiszállása ellen elég hihetetlennek tartom. Hol találsz olyan KATONÁT aki ezt megtenné? Tudom, hogy az esküt sokan semminek tartják, de ott is a haza védelmére esküsznek és az alkotmány betartására. Mellesleg milyen fegyver lehett ami ennyire pontos és nagyot szól? LEHETNE AGM-86, Tomahawk. A többi repcsirõl indíthatót nem is érdems számba venni, mrt azok túl kis hatótávval rendelkeznek, nem lehetne észrevétlen távolságból indítani.

Ez a kettõ is csak B-52 -es rõl indítható vagy hajóról... Indíts úgy el egy hajórol vagy repcsirõl ilyet, úgy hogy titokban maradjon. Elég nehéz. Elõször is ott a földi személyzet. Aztán ezek felettesi és raktáros aki kiadja a cuccot és még a pilóták. Aha. Az egész USA fegyvres erõiben összesesküvõk vannak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Balumann
Egyébként olyan idegesítõ néha a film. Van egy egész képernyõs felirat, és akkor rárakja a magyar, megálítás nélkül nagy részüket el se bírtam volna olvasni <#falbav>

Balumann
Nekem bejön a loosechange911.com :/
Filmbe valami rakétával kirobbantanak egy falat és mutatják hogy ugyan olyan mint a pentagon.
Az oszlopokkal csak annyi, hogy elvileg a repülõ kiütötte, de az oszlopok egészbe vannak karcolás mentesen a földön.

Akik csinálták a filmet azok nem mehetettek oda nyomozni a pentagonba, azok képek alapján kérdezõsködtek. Megvizsgálják az anyagokat még a hajtómûvön belül. Valami azt is megálapították hogy a hajtómûbe a lapátoknak lekellett volna törni asszem, vagy valami ilyesmi. De mind1, nem egyezik a B757 -esével. Meg a többi dologgal sem amirõl vannak ott képek.
Egy kamera folyamatosan veszi fel azt az épületet. Érdekes, a becsapódás idején kikapcsolt :)
Na meg megvizsgálták a képeken látható tüzet, összehasonlították, az se egyezik, nem úgy kellett volna égnie.
És ha nincs mit rejtegetniük, akkor miért nem játszák le a fekete dobozokat, meg ezeket? Vagy mér nem csináltak teljes köri kivizsgálást, robbanás nyomok után, fekete doboz. És mér rejtegetnek annyi mindent.

Tévedek, vagy jól tudom, hogy fekete doboz még a farokrészében is van egy a repülõknek?

A másik dolog, hogy ellent mondasz te is magadnak. Egyfelõl mondod, hogy nagyon gyenge (értsd) lágy anyagokból áll a repülõ,amit azért viccesnek tartok, hiszen emlékeim szerint egy B757-esben van némi titán ötvözet is a szárnyak a hajtómûtartó pilonok idomainál. Aztán mondod, hogy a Pentagon jó erõs vasbeton szerkezet, amivel nem értek teljesen egyet (pl. van ott tégla is), de legyen. Ezek után ez a gyenge anyagú gép nekiütközik a masszív vasbetonnak, és miközben elpárolog, a harmadik körgyûrût is áttöri? na ez a nonszensz. ha annyira gyenge anyag mint amit mondasz, akkor az elsõ fal túloldala biztosan megfogja. Fõleg, hogy az orkúp kompozit mûanyag, a test gyak, két egymásra borított alucsõ és sorolhatnám.
Viszont egy érdekesség: van egy felvétel, amit a pentagonon kívül egy biztonsági kamera vett fel. Azon van egy helikopter + érzéseim szerint még egy. Bár ahogy nézegettem, lehet, hogy az egyik lehet akár vadászgép is. érdemes megnézni.

üdv.
Molnibalage
"Ne beszélj félre a szárnnyal kapcsolatban."

Nem beszélek félre. Éppen erre utaltam, hogy ha nem B-757 volt akkor tényleg a kis gép volt. De akkor hova tûnt a nagy gép? Hol zuhant le?. Az USA területén lezuhant egy nagy gép és senkinek se tûnt fel, hogy hol? Mellesleg a fekete doboz se bír ki mindent, lehet hogy ezért nem találták meg mindet, de ezt akkor közölni kellett volna.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egy tûzoltó nyilatkozott róla egy közismert újságnak (cikk linkelve volt a loosechange911.com-on), hogy valamilyen ügynökökkel (asszem CIA) együtt elõkerítettek 3-at a 4 fekete dobozból! Természetesen az ügynökök magukkal vitték.

Az eltûnt loosechange911.com oldalon voltak errõl is képek: az állítólagosan kidöntött lámpaoszlopok egészben, látható sérülés nélkül hevertek a fûben.

Ne beszélj félre a szárnnyal kapcsolatban... Még a vakolatot sem bántják? Hát a rajtuk lévõ hajtómûvek? (Bár ezt nem tudom, hogy azok a lyukon belülre estek-e.)

Én úgy tudtam egy tévés dokumentumfilmbõl, hogy nem találtak semmit a repülõgépbõl.

Miért volt egy fehér csík a behatolás irányában napokkal az eset elõtt...? (Mûholdképen látszott, az eset után eltûnt.)

Merénylõk: a feltételezett kb. 16 merénylõbõl 9 ma is él, és semmi köze az egészhez. (Ez is Loosechange-es infó, képekkel, nevekkel, elérhetõségekkel.)

Molnibalage
Nem olvastam el mindent. Mi van a lámpaoszlopokkal? Errõl nem tudok semmit. Mi a baj velük?

A szárnyas kérdést kísérlet nélkül elég nehéz megválaszolni. Sajnos nem tudok most egy géppel se egy ápületbe belerepülni. Keressünk szponzort.

"Létezik, hogy azokból a masszív hajtómûvekbõl semmi se maradjon?"

Lejebb valaki azt írta, hogy nem megefeleõ hajtómûdarabokat találtak. Most akkor bakker találtak vagy nem? A sok összeesküvõ már egymástnak is ellentmond?

"De nem kapják meg érdekes módon az engedélyt hogy megpróbálják kideríteni."

Milyen engedélyt? Állítólag volt nyomozás... Egy hiányzó repülõgeppel elég nehéz lenne elszámolni.

Valaki azt is gyanúsnak találta, hogy a pisták után maradt nyom. Nos, az ember szereti, hogy ha legalább tudják, hogy õ volt és mit tett. Azt, hogy kinek vagy minek a nevében az nem érdekes. Eléreék, hogy valszeg soha nem fogják a nevüket elfelejteni vagy legalábis amíg ez a faja USA ennmarad. Tehát lehet, hogy tényleg szándékosan hagytak hátra ezt-azt, hogy madj meséljen az utókornak. De ezt igen nehéz eldönteni. Nem látok bele mások gondolataiba, fõleg nem halott emberekébe.

Balumann
De hiányzott. De nem kapják meg érdekes módon az engedélyt hogy megpróbálják kideríteni. Épp ez az.
Pentagonba belezuhant a 2 utas szállító. Ámde a fekete dobot onnan is eltûnt? Pedig annak kikéne bírnia. Vagy csak eltüntették mielõtt kiderülne mik történtek a gépen. (Ha valami történik mindig ez az elsõ amit megkeresnek)

Az tényleg baromság hogy kidõlt volna oldalra.
De a filmbe mindent kielemeztek, szakértõket kérdeztek meg. A 70. emeletre feljutottak a tüzoltók, és még erõsítést is kértek, mondták hogyan lehet eloltatni a tüzet. A liftakna teljesen légzárt volt vagy valami ilyesmi. Azzal magyarázták hogy a tûz leterjedt 70 emeletet, és megolvasztotta a tartókat :/
Akik kiértek, és kijutottak, azok nem megolvadásról beszélnek, hanem sorozatos robbanásokról. Felvételen kielemzik, és mutatják, hogy ahogy döl lefele az épület, mindig található egy kis kitörés elõtte, ami robbanásnak a nyoma.
Még talán lehetett volna magyarázni, hogy rosszul volt felépítve az épület nem tervek szerint, vagy hiba volt a számításokba. De elõtte rejtélyes módon a bomba szagoló kutyákat eltávolították az épületekbõl.

Még az se 100%, hogy a wtc-be is az utas szállító csapódott be. Loose change-be elmondják hogy hol szállt le valószínûleg, bár azt a részt nem nagyon értettem hogy mi volt... :/ Mikor leszállt kiürítettek mindent, repteret is...

De akit érdekel a film az írjon privit!

Látom, a nehezebb kérdésekre nem válaszolsz, hanem valami egész másra...
Nos, létezik, hogy a szárnyak semmiféle nyomot ne hagyjanak a lyuk körül?
Létezik, hogy a többszáz km/h-s ütközés után a lámpaoszlopokon ne legyen egy horpadás sem, hanem csak úgy simán kihúzva a földbõl heverjenek?
Létezik, hogy azokból a masszív hajtómûvekbõl semmi se maradjon?

Molnibalage
Ok. Nem B-757 volt. De akkor mi??? Lejebb már leírtam. SENKINEK SEM HIÁNYZOTT KÉT KIBASZTOTT repülõgép?? Mert akkor hova tûnt a B-757 és ami lezuhant az is jött valahonnan. Erre válaszoljaatok már bammeg. TÉNYKET, nem elméleteket...

"Ha egy tornyot ilyen sokk ér, inkább meg kellett volna hajlania a becsapódással szemben levõ oldalra és félbetörve a tornyot lezuhannia nagyjából egy darabban."

Azért a torny nem egy horkapálca. Az épület is akkor hajlik ki igazán amikor nagy szél van és akkor is csak max. 2-3 métert, mert az egész felületén tartósan éri a szél. Egy pillanatig tartó behatástól nem igazán hatódik meg. Inkább olyan mint egy kés. Félbevágja az épületet, de alig mozdítja meg a szerkezetet vagy "odébbtolja" az épületbõl azt a néháy szintet amit ért a becsapódás. Nem nyíró, hanem hajlító igénybevétel van. Persze ez leegyszerûsítés, de azért nézd az hogy mekkora tömegû az épület. Mekkora ipulzus kéne ahhoz, hogy lengejen az épület...?

Balumann
De a szárny még a becsapódás elõtt tünt el, ami mégha elõtte a földön csúszott volna a gép akkor lehet hogy surlódáskor elégett volna. De a fû az teljesen ép volt ott, oszlopok meg egészbe voltak a földön eldölve.
Másrészt a filmbe azonosították az alkatrészeket. Az alkatrészeket azonosítják + összehasonlítják, és nem a boing 757 -esé.
Na meg hova tûnt a fekete doboz? :J

Molnibalage
Azért ilyen sületlenségeket a repülõgépek szilárdságáról nem kéne írkálni.

A mai hajtómûvek ezméletelenül erõsek és strapabíróak. Légyszíves ne a gép burkolatát vadd hajtómûnek. A mai hajtómûvek között vannak olyanok fennt a gépeekn amik 30-35 ezer(!) órát menek ámr én még meg sem voltak bontva és nem voltak leszedve a géprõl. Biztos mert olyan gyengék. Ha egy gép lezuhan gyakorlatilag két dolog marad meg belõle. A hajtómûvek és a gép farokrésze. A most lezuhant MIG-29 hajtómûve is nagyrésze egyben megvolt. Még a nyolvanas években volt, hogy elnézétk leszállsákor magasságot asszem egy DC-10-sel és vészteljesítményre vágták a hajtómûveket mközben a repcsi majd 10 méter magasról eltrafálta keményen az anyaföldet. Az egyik hajtómû rözgzítócsavarjai közül csak egy marad meg és azt tartotta tovább a lógó, de továbbra is mûködõ hajtómûvet.
Öböl-háborús felvételeken látható egy szátbombázott vadászgép. Abból is a farka és a hajtómûvei maradtak meg. (Az is egy MIG-29 volt.
És még sorolhatám.

Egy egyszerû lezuhanás során a szárnyból szinte semmi sem marad, nemhogy ilyen esetben. A tûz erre még bõven rásegít. Aztán az épülettel keveredve a az aluhulladék nem negyon válik el a többi nem acélhulladéktól ami az épületben volt. De a 757-es szárnya nagyrész kompozit borítású ami 300 fokon is már szépen elég... Az acélvázból persze marad.

Valaki kifogásolta, hogy túl tiszta a becsapódási lyuk. Fua, mert szemre kb akkora, mint a törzsátmérõje a gépnek. Az meg, nem értem miért gond, hogy az épület többi része nem dõlt össze. Maga a Penagon egy acészerkezetes vasbeton épület.
Annak azért van szilárdsága. A becsapódás helyén összezúzza az acélgerenfát és megrongálja a beton, de attól igen kis távolságban nem csiál semmit. Ha te egy gyors vékony tárggyal átszúrsz/lõsz valamit akkor scak a becsapódás közvetelen közelben van rongálódás.

Azzal meg ne gyeretek, hogy nem értek hozzá. Apám repülõgépeket szerel kb. 30 éve MIG-21 -tõl kezdeve Airbus-320 és Boeing-737-ig bezárólag. Úgyhogy "picit" ért hozzá velem együtt. Velem röhög együtt a baromságaitokon.

Balumann
Na megnéztem a Loose Change-t, letöltöttem. Hát végülis másabb mint a Fahrenheit 9/11. Bár ebbe inkább az állítólagos becsapódást vizsgálják ki, meg a rejtélyes szabályos összeomlását a videoknak.

Ezekszerint amik ebbe vannak ezek azok amik valós felvételek, és akkor ami a Fahrenheit 9/11 -be van azok trükkfelvételek :(:D Kérdés hogy mi igaz abból, bár szerintem nagy részük teljesen valós alap, arra van a teljesen jogos elmélet, ami talán nem 100%-ig igaz, de elég hogy egy kis része igaz legyen. Mert végülis a célja az, hogy bebizonyítsa hogy ez a megrendezett terror támadás és látványos leomoltatása az épületnek a kormány javára volt, és nem ellene, amirõl nagyon jól tudtak a vezetõk. Csak az embereket kellett eltéríteni. Ha beszélek amerikaiakkal neten, akkor terjesztem majd a videot :|
("megöltek sok amerikait meg felrobbantottak 2 tornyot csak hogy megölhessenek sok arabot a pénzért" - úgy hogy az amcsi emberek ne is tudják meg hogy mirõl is van szó itt)

Akit érdekel a video annak elmondom hogyan tudja leszedni (privi!)!

NEXUS6
Tehát igaz!;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"A lyuk mérete pont megefelel a gépének."

Aha, a törzsnek. A szárnyak meg önálló életre keltek, és elrepültek... :P

Hopsz, lekapcsolták a loosechange911.com oldalt!

fyi: találtak egy tárcsát a hajtómûbõl, lapátok nélkül, szóval semmi elpárolgásról nincs szó.
A gondot az okozza, hogy állitólag a hajtómû tipusa nem passzol a talált alkatrészekhez...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

"Az egyik szemtanút csak pár méterre kerülte el, szóval jól meg tudta nézni"

muhahahahaha, Biró andrás, kösz, te vagy a nap vicce .))))))

HUmanEmber41st: nem. Nem az volt a céljuk. Akartak élni egy nagy lehetõséggel, és résztvenni a gonosz (tengelye? :) elleni küzdelemben (tényleg hisznek benne). Ha valaki azt mondja, megbosszulhatod a halott anyádat, testvéredet, akkor 100-ával találsz ilyeneket a menekült-táborokban. Szerintem nézz körül, most sem lenne nehéz összetoborozni MO-n 1000 embert, akik fegyverrel mennének (HOLNAP!) elfoglalni egy-két részben magyar lakta területet, és kiirtanának minden nem magyart. Uezt értelemszerûen megtalálod a szomszédos államokban, csak a lakosság egészére vett részarányok változnak. Itt nyugodt a helyzet, mert már régóta nem volt háború és a személyes bosszuú csak kevesekben él. Ott tegnap is lõttek. A vérbosszú meg 10-20 évet is képes várni. Itt eltelt 40. Egyenlõre béke van.

ja, 2 féle emer van: az, aki logikusan gondolkozik és elemzi a tényeket, meg az, aki az elõbbit összesküvés elméletezõnek titulálja >))

srácok, eddig volt egy olyan, hogy csak azt szabadott mutatni, hogy az emberek segitik egymást. akkor az most nincs ugye?
Ha valaki felnyomná az egészet archivumba, az szuper lenne. ne a youtube-re, mert annak szar a minõsége, hanem mondjuk google videóra (az nem flashben játszik le)

elõre is köszi

"A pentagonnál készült képeken nem látni szárnyakat,szárnyak általl ütött lyukat,a 3 stabilizátort,és a 2 hajtómûvet.
Elpárolgott?"

Igen sajnos ez egy zavaro tenyezo, a legutobbi boeing balesetnel sem maradt a gep testebol semmi ami nagyobb egy zsebkendonel. Pedig az a gep sokkal lassabb volt amikor becsapodott es raadasul puhabb talajra esett. Tobbnyire ez van ha a gep nem tobb egy felfujt aluminiumlufinal es muanyagbol csinaltak a farokreszet. A legtobb airbus is ilyen gyenge anyagbol van. (a szivacsos szigetelessel is csak 1.5 cm vastagok, az alu boritas csak par mm) A regi tu154-esek meg a kis fokker jetek meg fembol voltak, ha egy olyan zuhan le az legalabb hagy nehany rocsot. A mai hajtomuvek is tul gyenge anyagbol vannak, mar tobbszor fordult elo, hogy egy hajtomu egyszeruen leesett egy felszallo geprol. A Pentagonnal egyebkent valoszinuleg az egyik hajtomu szallt be az epulet kozepeig, mert a gep testet mar az elso betonfalnak szet kellett tepnie.

Egyebkent szerintem is megrendezett volt a terrortamadas, es igen az amerikai titkosszolgalat is tudott rola. (ok kepeztek ki annak idejen bin laden-t) Viszont a merenylok valodiak voltak, sajnos nagyon sok megvezetett arab fiatal van, aki azt hiszi hogy a hiteert vagy a hazajaert harcol, kozben fu alatt az ellensegei iranyitjak a tetteit.
Balumann
valami biztos becsapódott, de ez szinte majdnem biztos hogy nem a boing 757-es.

A pentagonnál készült képeken nem látni szárnyakat,szárnyak általl ütött lyukat,a 3 stabilizátort,és a 2 hajtómûvet.
Elpárolgott?

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Az a luk szerintem csak a szád mérete, már bocs. Alapvetõ dolgokat nem tudsz, és akkor jártatod a szád.

no, de hogy konkrétum: Wkipedia Boing 757
ez alapján látszik, hogy a szárnyfesztáv uszkve harmincnyolc méter. Vajon hova tûnt mindkét oldalt kb. 15 méter szárny??? nem beszélve arról, hogy ami képeket mutogatnak, az mind a vizszintes vezérsíkhoz közel tartogatja a hajtómûvét. Ezen meg, fura mód a szárnya alatt van. Meg tudod különböztetni a kettõt András? vagy ehhez is fél évet kell magyarázni?

üdv.

ui.: akit érzékenyen érint a szövegstílus, azoktól bocsi, csak már kezd elegem lenni az elvakultakból...
Te egy "sejtes" miatt blokkolnal egy orszagot?
Ez ilyen vmi bûzlik Dániában helyzet.
Mindenki sejti, hogy hazudnak össze vissza csak a baj, hogy senki se tud, és azért valjuk be nem is igen mernek tenni ellenük semmit. Hisz melyik az az állam aki szövetségese lévén beszól a jenkiknek? Lehet kis gazdasági visszaesés jelentkezne eme államban.
"a felvételen (azon az egy képkockán ami látszik)
nekem nagyon nem tûnik 747s-nek"

Nem az volt, hanem sokkal kisebb 757-es.

"Méretre, sebességre"

A lyuk mérete pont megefelel a gépének.

"és ha igazak ezek az idézett "szemtanuk beszámolói" akkor hangja alapján
(inkább vadászgép,"rakétaszerû")"

Nos, akik nem csak hallották, hanem látták is, azok szerint nagy repülõgép volt. Az egyik szemtanút csak pár méterre kerülte el, szóval jól meg tudta nézni.
Egyébként érdekes, hogy civilek hang alapján felismernek egy cirkálórakétát.

Ráadásul én láttam egy csomó képet meg filmet, amiken jól felismerhetõ repülõgép roncsok láthatók.

Szemtanúk
Képek meg egyebek
A WTC-rõl részletesen

sztem az összedõlése téleg kicsit fura mivel ha rázuhan a felsõ rész akkor a kövi szinten picit megáll mig az összeroskad alatta
meg ez lassit is rajta
igy a végére már meg kelett volna állnia az egésznek max a zuhano rész kidõl olalra
de ehelyett az egész! épület elkezd zuhanni
bár biztos vmi eszelõs épithette pont iylen alkalmakra...<#banplz><#circling><#vigyor2><#zavart1><#pardon1>

Balumann
Most töltöm a Loose change filmet, kiváncsi vok arra is

Balumann
persze egybõl a tv-be

Balumann
Jah, mikor megkapta a hírt, egy iskolába volt. És mikor megtudta a hírt akkor is még az iskolába magyarázta a gyerekeknek hogy kell olvasni tanulni ^^
Aztán visszament és kijelentette hogy kik voltak, elõtte konkrétan a világbékérõl beszél, ez után meg egybõl háboruról és egybõl tudta hogy kik voltak az elkövetõk. (film szerint aztán amíg a primitív katonákat elküldte a háborúba, addig õ meg vígan golfozott, kell egy kis pihenés a nagy meló mellett)

Hát olvass néhány régebbi ujságot el!
A terroristáknak-szabadságharcosoknak MINDIG van valami céljuk, amit a világ tudomására is hoznak minden létezõ eszközzel.
Egy kicsit hiteltelen, amikor a megtámadott állam jelenti ki , h ez és ez volt, mert az elkövetõk valahogy nem akartak jelentkezni...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Hát igen..
Persze kérdés az is, mennyi kerozin volt a tankokban? Az mennyi idõ alatt tud elégni normál légnyomáson? A Beton mennyire adja át ezt a hõt ( meg a különféle hõszigetelõk, esetleg tûzálló gipszkartonburkolat stb) mert sztem nem csak ott meredeztek mindenféle burkolat nélkül azok a bizonyos acélgerendák..
És akinek nem gyanús ez a tökéletes önmagába omlása mindkét toronynak, az bizony még nem bontott épületet..
Ha egy tornyot ilyen sokk ér, inkább meg kellett volna hajlania a becsapódással szemben levõ oldalra és félbetörve a tornyot lezuhannia nagyjából egy darabban. Ez helyett csak törmelékkupac maradt a helyén, meg a terroristák útlevele...ehh..

Balumann
Nem, az Arab terroristák csak úgy gondoltak egyet, nem tetszett nekik amerikában az a wtc meg a pentagon, és fogták a repülési útmutatót és eltérítették a gépet, bele az épületekbe! Jó nyomokat hagyva hogy õk voltak azok (rendes név, meg levél üzenet, ami kibírta a repülõ robbanást meg az épület összedölést, meg az állítólagos többszáz fokos hõséget ahonnan erõsítést kértek).

Terroristák nem szoktak azzal foglalkozni hogymi lesz a következmény (pl a Hezbollah akciója épp mostanság)...Fõleg ilyenek, akiknek igazán sok konkrét céljuk sincs (ne felejtsük nem ez volt az elsõ Al-Kaida merénylet-többiben sem volt motiváció)...

Van egy ellenségkép, az kitölti az életüket. Ezzel boldogok. Könnyebb úgy élni ha létezik a gonosz.

Ilyen embereket és tetteiket nem tudod megérteni hagyományos fejjel.
# 24-es kérdésemre még senki sem reagált?
Szóval az arab teroristáknak az volt a célja a merénylettel, h amerika lerohanja valamelyik arab államot?

Csak hogy világos legyen, a dõltbetûs rész (meg felette a bevezetõ) a legenda, és alatta áll a valós történet.

NEXUS6
Persze hogy nem igaz, a kormányszóvivõ nem ezt mondta.
LOL

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mi nem igaz?

Ilyen hülyeségeket már rég olvastam....
Balumann
Na majd veszek egyet, hogyha netán mennénk kirándulni az ûrbe, legyen mivel megírni a házi feladatot

Warpcore
Így ebben a formában nem igaz,)
Egy külsõ cég fejlesztette ki közel egymillió dollárból, de az tényleg hülyeség h csak a sulytalanság miatt, mai normális tollak legtöbbjével gond nélkül tudnak írni ISS-en (persze tollak sem egyformák)

Vákumot,Extrém meleg és hömérsékletváltozást,víz-tûzálló so stb..
NASA csk vett tõlük darabja kb 20$volt anno,)
(késõbb oroszok is ugyanugy tõlük vették)
Még ma is kapni,)

Ceruzával meg kezdetek óta baj volt, a szétszálló grafitpor zárlatot okozhat elektronikában, tûzveszélyes..stb

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Balumann
:DDDD

Elsõ világháborúban is megvárták míg elgyengülnek a népek és Õ mint nagy megmentõ lépett be, és sikerült legyõznie a már kimerült országokat. Szerintem a második világháborúba is hasonló terveik voltak, csak a japánok ezt nem engedték. Kaptak is két atomot tök fölöslegesen.
Pár hete láttam errõl egy dokumentumfilmet azokról akik ledobták. Marha büszke embereket képzeljetek el akik bárhova mennek amerikaiak ezre gyûlnek össze aláírásért, és hogy hozzáérjenek a nemzet nagy "hõseihez".
Ebben a filmben megszólaltek japán CIVILEK akik túlélték ezt a a támadást. Én személyszerint nem mondanám õket hõsnek, inkább tömegmészárosoknak. És ezek a hõsõk??? És ez az ország a legerõsebb a világon??? Nagy bajban vagyunk emberek!!!!
Molnibalage
A vége az egy általánosan terjedõ baromság. Nem igaz. Már vagy ezer helyen leírták, hogynem igaz.

Ugyan már ez nem az elsõ eset, alá Pearl Harbor. Az amerikai nép nem igazán volt hajlandó belemenni a háborúba,így kellett valami,ami felbuzdítja a népet a háborúra.S "véletlenül" eltünt a japán hadüzenet.
Alapból elég érdekes ez a háború.
Csak néhány példa:
Amerikaiak helikopterrõl angol gyalogosokat támadtak meg, mert iraki ellenségként azonosították õket.

Kifejlesztettek egy tankot, kifejezetten ehhez a háborúhoz, sivatagi környezetbe. A próba során lövésnek kellett volna történnie ehelyett a parancs kiadása után fél perccel a legénység rohanva hagyta el a tankot majd a tank felrobbant. Magyarázat: Homok ment a csõbe:P Hihetetlen a sivatagban van homok, hát nem röhej?

Újjabb kísérlet: Már nem gátolta a tankot, a homok + olyan pálcénzattal látták el, hogy kivédje az irakiak által használt páncéltörõt (amit nem mellékesen az amcsiktól vásároltak még annó:P), egy baj volt csak vele. sikerült olyan nehézre csinálni, hogy elsülyedjen a azokon a részeken ahol a homok kicsit lazább. Így ugyan nem tudták kilõni az irakiak a tankot egyszerûen csak megvárták, hogy kiszálljanak a jenkik mivel elkezdtek szomjazni:P

Hát igen felszereltség mindenek felett.

De hogy nem tudnak tanulni semmibõl ez nevetséges. Ûrkutatás, hidegháború. A Földön használt toll nem használható a világûrben, az amcsik 2-3 millió dollárt fektettek egy olyan toll kifejlesztésébe amit az ûrben is tudtak használni. Az oroszek felvittek egy ceruzát!!!