203
  • Trisztin
    #203
    Nini kiket találtam:




    S. Hegyi Lúcia kollekció
  • Dexantreal
    #202
    barom, lökött, idióta stb-stb...
  • Dexantreal
    #201
    Ja, ok, thanks infot!
  • Harly18
    #200
    Az origo-n volt azt hiszem...
  • djukel
    #199
    szopmodell vagyok
  • Dexantreal
    #198
    Ez a felmérés honnan? Amúgy grat, hogy a topikod győzött, a Topmodell leszek, de azért ez a cucc se kapott olyan sokat.
    Amúgy, ami szerintem kuka kapásból a felsoroltak közül: Győzike, Dopeman (Győzikének max a reklámját nézem, Dopemant nem is láttam, se ne mtudtam, hogy volt és mindkettő nagy lol szerintem), Dorina (ki, vagy mi a fene és ez is lol)
    A többi úgy, ahogy tűrhető, Bár a Viasaton az mi volt? :S Amúgy ennyi erővel Dorina is kivehető kukából, mert nem tudom mi az.
  • Trisztin
    #197
    2001 óta volt pár reality a hazai tévékben. Melyik volt a kedvenc?
    Bár a Viasaton ____534 -> 12.4 %
    Big Brother 1-2 ___752 -> 17.4 %
    Való Világ 1-2-3 __767 -> 17.8 %
    Dorina a VIVA-n ___61 -> 1.4 %
    Dopeman a VIVA-n __42 -> 1.0 %
    Győzike összes ____359 -> 8.3 %
    Survivor 1-2 ______644 -> 14.9 %
    Nagy Ő 1-2-3 ______84 -> 1.9 %
    Kísértés __________192 -> 4.4 %
    Topmodell, Viasat _884 -> 20.5 %
    Összesen: 4319
  • paul161
    #196
    hali!
    Rékáról tudnátok még beténne képeket??
  • mimichan
    #195
    sztem annnyira de annyira gáz h ez a kommerszarcú szőke liba nyert....annyira nem kifutóra való..még egy fürdőruhakatalógusban el tudom képzelni bár, mellei se nagyon vannak de hát kifutón...szhhh...jó nő de nem TOPMODELL, tök átlagos
  • Trisztin
    #194
    mindenkinek meg van a véleménye...de azért a cooltúra ne vágja ki a bisztosítékot!!
    Várható végeredmény volt,hogy Réka nyer [fiatal,mki megfordulna utána] ... ezen kivül a műsor zárásában remekül állt neki az estélyiruha [hogy őszinte legyek,volt mit beleraknia!]

    Szerettem Annát,de szerintem a zsűri helyesen döntött!!!
  • Harly18
    #193
    A végeredmény az lett, amire gondoltam. De ez a műsor valami ultra gagyi volt. Látszott, hogy a lehető legkevesebb pénzből akarták megcsinálni. A műsorvezetők pedig eléggé s*arul poénkodtak. Ez az egész sorozat nagyon gyenge volt. Mondjuk az a beszólás, hogy Valentinát nem tudnák elképzelni topmodellnek, hát....Erre a szakmára ő volt a legalkalmasabb, csak gondolom furán nézett volnak ki, ha egy olyan nyeri meg, aki már modellkedik egy ideje. Az Anna érdekesség talán a szeme volt, de lencsével bárkinek lehet ilyen.

    A Réka érdemelte meg a legjobban, ettől függetlenül ő sem az a tipikus topmodell. De szerintem a zsűri egy kicsit fogalomzavarban van ezzel kapcsolatban ,hogy miylen is egy igazi topmodell, de hát ők tudják...
  • knadam
    #192
    Szerintem Te is eljátszadoznál azzal a törpe kis gnómmal!
  • knadam
    #191
    Aghr! Megelőztél! Ádi megmondta már rég, de nem hittünk neki!
    Elég sok ajándékot kapott Réka! Lehet csak azért nyerte meg mert fiatalabb, de az tuti, hogy nagyon jól néz ki! Bár nem lennék meglepődve, ha Anna is feltűnne 1-2 reklámban!
    Lesz folytatás?
  • [Jakuza]
    #190
    Torpe kis gnom, de legalabb meg van a kovetkezo torpe Baywatch picsa
  • lang14
    #189
    and the winner is: RÉKA
  • knadam
    #188
    Réka és Anna! Uh de izgi!
  • knadam
    #187
    Mindhárman nagyon csinosak voltak!
    Mónikáról volt néhány képsor és nagyon megváltozott!
    Nincs jogom kritizálni a műsort, de nagyon spontán és amatőr sztem! Illett volna jobban megcsinálni egy döntőhöz! :S
  • lang14
    #186
    az mondjuk kicsit durva, hogy Réka mennyit fogyott... mintha kicsit össze lenne zuhanva, mintha kiszívták volna a "töltő tömeget"... nagyon sovány, már nem is olyan kis kerekded ... nem is tudom...
  • knadam
    #185
    Valentina, Réka és Anna folytatják!!!
  • knadam
    #184
    Kíváncsi vagyok ki nyer! Kicsit fura, hogy nem láttam vagy 6 részt, most meg a döntőt nézem!
    Először fenntartásokkal fogadtam a Totálkáros csávókat, de végülis jól csinálják a dolgukat!
    Úgy láttam, hogy Valentinát szavazták vissza a nézők!
    Anna és Réka közül nem tok választani!
  • knadam
    #183
    Jó képek! Réka és Anna nagyon pengék!
  • Trisztin
    #182
    Néhány afrikai kép...
  • Trisztin
    #181




  • Trisztin
    #180



  • Trisztin
    #179

  • Trisztin
    #178


  • Harly18
    #177
    Én alapból is ő rá gondoltam volna a műsorvezetés tekintetében. A Viki egy tök szinpatikus nő, de a tv-zés nem neki való.....Majd kiderül, hogy neki hogy megy majd a műsorvezetés...
  • Trisztin
    #176
    Epres Panni jó választás...

    Vámosi Vikiről nem hallottam,a Topmodell előtt [igaz utána minden vele volt tele] ... legalább Epres Pannit még a közemberek egy rétege is ismeri...

    nagyon +++ [mármint pozítiv]
  • Harly18
    #175
    Epres Panni a Topmodell új háziasszonya

    Budapest - Megtalálták a Topmodell új háziasszonyát. A Blikk megtudta, hogy Epres Panni (30) váltja a VIASAT3 műsorában Vámosi Vikit, akit - mint megírtuk - a műsor készítői a döntő előtt váltottak le, s a ma esti adásban láthatnak utoljára a nézők.
    Panni hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb modellje. Karrierje tizenkét évvel ezelőtt a Supermodel of the World magyarországi versenyén indult.
    A világ számos kifutóján felléphetett, ám magánélete miatt az utóbbi években csak itthon vállalt munkát. Az idén a III. Fashion Awards Hungary díjkiosztón az év modellje lett.
    Panni izgatottan készül a döntőre, bár nincs túl sok ideje, hiszen december 22-én, pénteken eldől, ki lesz Magyarország első Topmodell versenyének győztese.
    - A lányokkal már megismerkedtem, ez valamelyest megkönnyíti a dolgomat. Sajnos csak néhány adást láttam, mert igen elfoglalt vagyok.
    Az lesz a legnehezebb, hogy őszintén elmondjam a véleményemet a versenyzőknek úgy, hogy senkit ne bántsak meg. Szeretném, ha a kritikám inkább építő jellegű lenne számukra - magyarázta Panni. (Blikk)
  • lang14
    #174
    köszi a képet... tényleg ő az :)
  • Harly18
    #173
    Sikerült megoldani, bár a minőség nem tökéletes, de felismerhető :)
  • Harly18
    #172
    Amúgy a műsor színvonala tényleg nagyon elmarad a külfölditől :(
  • knadam
    #171
    Ezek itt vitáznak össze vissza, de ki tudja mennyien nézik a műsort!? Lehet a mutatók a béka feneke alatt vannak és az sem kizárt, hogy csak egy kis reklám áll a dolog mögött! De ez már igencsak összeesküvés elmélet szagú...
  • Harly18
    #170
    Perrel fenyegetik a Viasatot a Topmodell miatt

    A Topmodell című modellkereső valóságshow december 22-i döntőjében immár biztosan nem szerepel a műsor eddigi házigazdája, Vámosi Viktória. A Cinematrix Kft. képviseli az ügyben a modellt: ma bejelentették, hogy perlik a csatornát.

    A műsorvezető-modell menedzsmentje és a Viasat által megbízott, a műsort gyártó Interaktív Kft. közötti nézetkülönbségek következményeként Vámosi Viktória nem szerepelhet a Topmodell döntőjében.

    "Viktória műsorbeli megjelenése sok kritikát kapott, annak ellenére, hogy a felvételek során az általa kért szakmai stábbal (sminkes, stylilst, fodrász) dolgozhatott. Az utómunkák során minden technikai lehetőséget kiaknáztunk, hogy javítsunk a felvett képeken, de Viki menedzsmentje ezt is kevesellte" - mondta Árpa Attila, a műsor producere.

    "A műsorvezető képviselői olyan megoldást javasoltak a probléma kiküszöbölésére, mely ellentmond a szerződésünkben foglaltaknak, illetve a nemzetközi televíziós normáknak, ezért elálltunk a további együttműködéstől. Szerződésünk a 12 felvett epizódról szólt, a döntő, mint opció szerepelt benne, de ezt a lehetőséget már nem használjuk ki" - tette hozzá Hámori Barbara, a Viasat 3 programigazgatója.

    "A Vámosi Viktória érdekeit képviselő Cinematrix Produkció számára már az adások felvételei alatt bizonyossá vált, hogy az adások minősége elmarad mind a Tyra Banks nevével fémjelzett amerikai, mind az egyéb - többek között Heidi Klum által jegyzett német - mutációktól. Viktória mind személyesen, mind képviselői útján még a felvételek alatt többször jelezte felmerült kifogásait, amelyeket elismerve a gyártó többször ígéretet tett az utólagos korrigálásra. Ez azonban nem történt meg, sőt, a színvonal javítására tett konstruktív erőfeszítéseink a továbbiakban is eredménytelennek bizonyultak. Sem a gyártó, sem Viasat részéről nem mutatkozott hajlandóság a problémák megoldására, utóbbi még a tárgyalásos rendezésétől is elzárkózott, bár jeleztük, hogy a sorozat elindultával mind a divatszakma, mind a közönség, mind a közreműködők közül számos további panasz is felmerült" - áll a Cinematrix sajtóközleményében.

    A Cinematrix szerint a gyártó és Viasat 2006. december 6-áig bizonyíthatóan több ponton is szerződésszegést követett el: "Nem tudott semmilyen garanciát adni a döntő felvételeinek megfelelő színvonalára, Vámosi Viktória úgy döntött, lezárja az együttműködést a televízióval, és a topmodell nem adja nevét a műsorhoz" - áll a közleményben. A Cinematrix Kft. különben a vitát lezártnak tekinti, a továbbiakban nem kíván sajtónyilatkozat-háborúba bonyolódni. A modell sérelmei, valamint a Viasat 3 és a gyártó magatartása miatt jogi úton vesz elégtételt.

    A fenti közlésre a csatorna is reagált szerda délután egy újabb nyilakozattal: "A Viasat 3 december 11-én hivatalos közleményben tudatta a sajtóval, hogy a Topmodell című műsor döntőjének tekintetében nem tart igényt Vámosi Viktória közreműködésére, és a korrekt tájékoztatás jegyében e tényt jogi képviselője útján, ezt megelőzően, december 10-én közölte az érintettekkel. A fentiek ismeretében nem csak érthetetlennek, de jó hírnevünket sértőnek is tartjuk, hogy Mentes Endre Vámosi Viktória nevében december 12-én, kedden azt közölte a sajtóval, hogy Vámosi Viktória úgy döntött, lezárja az együttműködést a televízióval, és a topmodell nem adja nevét a műsorhoz." (origo)
  • knadam
    #169
    No comment! Ez a magyar valóság...
  • Harly18
    #168
    "Vámosi Viki túl csúnya?

    Budapest - Vámosi Viki számára véget ért a Topmodell. Szinte hihetetlen, de a nemzetközi hírű modell, aki műsorvezető és egyben a zsűri elnöke is, már nem vesz részt a verseny döntőjén. A producer, Árpa Attila szerint menedzserének köszönheti, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt Viki munkájára.
    Vámosi Viki az egyik legsikeresebb magyar modell. Karrierje 1994-ben indult, amikor a párizsi Metropolitan ügynökséggel szerződött. 1995-ben debütált a kifutón, a párizsi Fashion Week Nina Ricci-bemutatóján. Ettől kezdve olyan tervezőkkel dolgozott együtt, mint Givenchy, Emanuel Ungaro, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne, Jean Louis Scherrer, Vivienne Westwood, Christian Lacroix, Roberto Cavalli, Krizia vagy Issey Miyake.
    A bemutatókon testközelből tanulhatott a legnagyobbaktól, együtt szerepelt Claudia Schifferrel, Naomi Campbell-lel, Karen Mulderrel és Carla Brunival. A kifutós szezonok között divatfotózásokon vett részt, megjelent a Hermés, a Revlon, a Benetton és a L’Oreal nemzetközi kampányaiban, utóbbiban Milla Jovovich oldalán.
    - Azért Viki mellett döntöttünk a kezdetekkor, mert olyan szupermodellt kerestünk, aki hiteles a nézők szemében - kezdte Árpa Attila. - Ő pedig külföldi viszonylatban is hihetetlen sikereket ért el. A televíziós szereplés valóban nem az erőssége, de ez még nem is lett volna gond. A problémát a menedzsere okozza, aki olyan elvárásokat támaszt a gyártással szemben, amit nem lehet teljesíteni.
    Nem tetszik neki Viki külseje az adásokban, ezért utómunkákat kér, ami televíziós műsoroknál nem szokás, csak reklámfilmeknél. Számos műsort készítettem már, rengeteg sztár elképzelhetetlen feltételeit tudtam megoldani, de még soha életemben nem találkoztam olyannal, hogy a saját menedzsere tegye tönkre valakinek a karrierjét - magyarázta Attila, aki hozzátette, egyelőre még nem találták meg Viki utódját.
    Szerettük volna Vikit is megkérdezni a történtekről, de lapzártánkig nem sikerült elérnünk. Menedzsere, Mentes Endre is csak szűszavúan nyilatkozott.
    - Vikinek aláírt szerződése van, ezért mi úgy tekintjük, hogy szerepelni fog a döntőben - közölte Mentes." (Blikk)
  • Harly18
    #167
    Még nincsen, de a héten ha minden igaz sikerül megcsinálni. Ha a Rékás képre gondoltál :)
  • lang14
    #166
    kész a kép?
  • Harly18
    #165
    Egyre biztosabb számomra, hogy a Réka lesz a befutó....
  • Harly18
    #164
    Ha sikerül feltöltöm. Különben nem figyelem árgus szemekkel, mindig csak véletlenül veszek észre ilyesmiket. Ha a Valentina érdekel, akkor nézd meg Zoób Kati oldalát, hátha vannak fent képek. Az téli-őszi kollekció volt, mindenkinek vörös haja volt. Kb ennyire emlékszem :)