206
Red Bull Air Race world series - Hajra Besenyei!
-
#120 pár perces képek:
-
#119 Mai edzés:
-
Barcelona:
-
#117 na nézte ma valaki?
Hall nagyon megérdemelte a dobogót, meg Besenyei is a 4. helyet -
#116 pedig a tv műsorba nincs kint hogy bármikor is adná/adta volna -
#115 na ezt nem is tudtam -
#114 No igen, de a Sportklub leadja az egész versenyt. -
#113 rtl-en szokott lenni a verseny után egy héttel az összefoglaló, de én youtube-n fel vagyok iratkozva a hivatalos csatornára és megnézem ott mindig angolul... -
#112 Én is nézném a Sportklubb szokott közvetíteni(?), csak mindig lemaradok róla... :( -
#111 én csak vasárnap de az egész bajnokságot nézem és követem az eseményeket... -
#110 Én kinn voltam, mindkét nap. Jó volt! -
#109 Nehogy már senki se foglalkozzon ezzel a csodálatos sporttal -
#108 Mindenképpen profin nyomja az látszik. -
#107 azt nem tudom de Besenyei a időmérön 3. lettt !!!! -
#106 nem tudjátok, hogy a metróval ki lehet-e jutni a verseny helyszínére? nem zárják le azt a megállót? -
#105 köszi
én is emgtalátam már
mi az a betét program ?
Kvalifikációs nap (kedd, augusztus 19.)
13:00 Ajtónyitás
13:30 Betétprogramok
16:00 Kvalifikáció 1
16:40 Eredmények, Elemzés, Interjúk, Betétprogramok
17:00 Kvalifikáció 2
17:40 Eredmények, Összefoglaló, Interjúk, A nap fénypontjai
19:00 Zárás
Versenynap (szerda, augusztus 20.)
10:00 Ajtónyitás
13:30 Betétprogramok és Pálya Bemutatás
14:15 VERSENY KEZDÉS
14:15 Egy pontos verseny
14:30 Szuper Nyolcak
15:00 Eredmények, Elemzés, Interjúk, Betétprogramok
15:20 Középdöntő
16:00 Verseny a 3. helyért
16:10 Döntő
16:45 Díjátadó Ünnepség
22:00 Zárás
-
#104 16-18h közt. -
#103 helosztok nem tudjátok ma mikor lesz az időmérő ? -
#102 hu azt megköszönném -
#101 Én csináltam párat, bár nem a legjobb. Holnap lehet h. berakom öket. Jol el is feledkeztem a sajat topikomrol :) -
#100 hellotok
voltam kinn versenyen meg elötte is. nagyon jo volt.
nincs vkinek képe a RedBull-os helikopterröl akcio közbe? az én fényképezöm nem "látott" el addig. pedig nagyon jol nyomta. ha vkinek van az küldene?
köszönöm -
#99 Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy lesz e bemutató a verseny előtt?
-
#98 tejóisten legyen már vége ennek a Budapesti versenynek, mert közlekedni sem lehet tőle -
gabatika #97 azt hiszem, Tökölről szállnak fel, tehát szerintem nehezen megoldható, hogy két helyszínen legyél egyszerre :-) + nemtom, hogy oda kiket engednek be -
#96 Köszi az informáciot. Arra még kiváncsi lennék hogy a repülöket meg lehet majd nézni verseny elött vagy után közelröl? Szokott lenni bemutato vagy ilyesmi? -
gabatika #95 hi!
ingyenes, de ha jó helyet akarsz, akkor már reggel, délelőtt érdemes kimenni kajával, piával
én a pesti rakpartot ajánlom, ott is a felhajtókat, délután már szinte lehetetlen jó helyet kifogni
a képeket ITT tudod megnézni -
#94 Hellotok
Most lesz megint Bp-n gondolom tudjátok. Azt szeretném megkérdezni hogy aki volt tavaly hogy ez hogyan zajlik? Kell-e belépö hova érdemes helyezkedni mikor kéne ott lenni pesten meg minden hasznos informáciora szükségem lenne. Netet böngészve nem sok mindent tudtam meg.
Előre is köszi!
acsati -
#93 Ő Shenker Benjamin, aki jövőre AIRRACE-n is ottlesz
még eléggé hot a kép :) nincs 30órás.. -
#92 szép pálya ezis... passzol a kupa, bejön:) -
#91 Igy Peti holtversenyben a masodik:
1 Kirby Chambliss Red Bull USA 28
2 Mike Mangold Mangold USA 24
2 Peter Besenyei Red Bull HUN 24 -
-
#89 Idojaras miatt elmaradt az egesz verseny, szoval a kvalifikacios eredmenyek szamitanak a hivatalos vegeredmenynek.
Due to adverse weather conditions it is with great regret that the Red Bull Air Race at Longleat has had to be cancelled.
The Air Race safety committee made this decision based on continued weather reports of strong winds making it too dangerous to fly.
All spectators who purchased tickets for the event will be refunded the full amount.
Qualification results from Friday will now stand as the official results for the Longleat Air Race. Therefore the results are as follows: 1. Paul Bonhomme (UK), 2. Peter Besenyei (HUN), 3. Kirby Chambliss (USA).
The Red Bull Air Race team and Longleat regret any disappointment caused by the cancellation of the event due to the weather, but the safety of both pilots and spectators is paramount.
-
#88 Itt vannak a longleati kvalifikacios eredmenyek:
s Name Nat. Time
1 Paul Bonhomme GBR 02:31.43
2 Peter Besenyei HUN 02:35.39
3 Kirby Chambliss USA 02:35.58
4 Mike Mangold USA 02:35.92
5 Michael Goulian USA 02:38.41
6 Nigel Lamb GBR 02:50.53
7 Alejandro Maclean ESP 02:50.89
8 Klaus Schrodt GER 02:51.79
9 Nicolas Ivanoff FRA 02:52.87
10 Frank Versteegh NED 02:55.26
11 Steve Jones GBR dq -
#87 Hehh, palik az egy allat :D -
#86 jövőre már bmx-is lesz az airrace-s a magyar vb bajnok SHENKER BENJAMIN nevében (őis redbull szponzorált)
ma mondták az osg-n
képzelem már palikot előre, hogy nemvágja a trükkneveket :D -
#85 Gondoltam. -
#84 aztjelenti hogy a topicban pangás van -
#83 mivan? -
#82 -
#81 Igen, erről beszéltem a #71-ben is, hogy (többek közt) ezért is szeretik a bírák a versenyeken.