Ismerd fel a képről a repülőt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
okk a válasz
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De milyen. 😊 Azt nemtom
Csak az elsõ gondolatom volt a Bulldog, mert naon hasonlított rá. 😊 Életemben eddig kétszer láttam élõben bulldog-ot, akkor is csak látogatóban volt LHJK-n. Amúgy egyébként az alant lévõ gép milyen gép? Még nem válaszolta meg senki.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ha amcsi, akkor valamilyen régi Pilatus katonai oktatógép.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
a villamososok rápacsaltak...
SOLIDARITATE
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
<#gonosz1>#gonosz1><#zavart2>#zavart2>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"