126
  • Broafka
    csúnya!
  • Mike65
    mintha már mondtál volna ilyesmiket tavaly is :D
  • NEXUS6
    Ezt a kiba logikát!

Képzeld még én sem zuhantam le soha repülővel! Asszem igazad is van, csak hálivúdi kitaláció az egész!;))))
  • Gruber
    Mire kijön a PS3, addigra lejár még 1 ciklus a nextgen időszakból. :) PS3 csak gyűjtői változatban fog megjelenni?! :D Nehogy előbb jöjjön a PS4...A Sony mindenre képes
  • Mike65
    hát te nagyon kész vagy gyerek :D (sírva fetrengős röhögős smiley)
  • Super DANTE
    Egyébként ez a hír már rég meg lett cáfolva, mára ez is csak egy Kikizo/Meryl Linch szintű dolog, valaki valamit csúnyán félreértett,kb. 2 millió gép lesz novemberben a 11-én és 17-én a boltok polcain. a TGS-en pedig 27 kipróbálható játék, valamint 35 másik game videó formájában.
  • Sanyix
    Ennyire egyik sem...
  • Sanyix
    Tényleg? Egy egy db 3 magos pc processzort sem láttam :\
  • roliika
    Jav.: Oblivion.
  • roliika
    És 1-2 játék nem csak az Obivon durván beszaggat rajta...1 konzolon...szóval köhmm...
  • roliika
    Meglássuk. :) Xdoboz akkoris csak 1 PC...
  • muerte2
    A karcolásról, melegedésről röviden... Nekem idei kiadádú BOX360-am van, semmit nem karcolt, melegedni meg nem melegszik rendellenesen bár mlegebb mint a sima BOX. egyébként van egy olyan sejtésem, hogy a MS előbb piacra dobja az új csíkszélességgel gyártott sokkqal hidegebb BOX-okat mint ahogy a SONY tényleg villant is valamit.
    20-30gép teljesítménye?! Bahh Ha utánnanézel jó ha a BOX360 kétszeresét tolja.. Talán... Maximum..
    Majd 2év múlva. :D
  • muerte2
    Mi köze a SONY bénáázásának az XBOX fan-okhoz? LOL
  • roliika
    Ez igaz. De nézdcsak, 6 éve adák ki a PS2-t és még mais szép játékok vannak rajta és akkoriban 1ik PC sem tudta azt a teljesítményt még 3*-os áron sem hozni. PS1 már 16 éves cucc akkoriban max 586-osok és 6x86-osok voltak itt-ott, az is ütött ám akkoriban és még ma is veszegetik, mert mamár jó buli és olcsó, akkoriban pedig csúcs volt. Sony mindíg is tudta mi kell a népnek. :) Telefonjaik is jók voltak, mostanság a svédekkel társulva pedig a Sonyerix szintén nagyon jó ár/érték arányt mutat, pláne strapabíró cuccok.
    Most ázott szét a K700i /Pest ugye tüzijáték/ 2 nap alatt kiszáradt és műxik csak nincs kijelző világítás, de komolyan moöndom csoda,hogy megy, mert folyt belőle a víz...na szal Sony az nekem mindíg is bejött, tudják mitől döglik a légy és emberi áron meg is valósítják.
  • Krinyo
    tetszenek ezek az "előrejelzések" hogy mekkora brutál lesz a gép.
    Aztán mindig csak egy konzolt kapunk ami mégcsak beszélni sem tud és még a világbékét sem hozza el:D
  • Tinman #31
    Sajnos csak megerősíteni tudom... egy haverral elcseréltük a masináinkat PS2 <--> box...7 nap.

Alig vártam, hogy visszakapjam a PS2-öt.

Akár hiszitek akár nem az Oblivion bizony be-be szaggat a Box-on is! Arról már nem is beszélve, hogy a melegedésről szóló beszámolók nem túlzóak.

Ez nem jelenti azt, hogy a Box egy raklap kaki, sokkal inkább azt, hogy kissé korábban dobták piacra, mint azt kelett volna.
    Nekem a Box-os játékok sem jönnek be annyira, hogy most rohanjak a boltba 75-ért dobozt venni.
  • kbupdate
    biztos az MS intézte el:D:D:D (bárcsak, akár...)
  • edios
    Melyik nagy cég nem?..
  • roliika
    Őőőőő hát nem csoda. Az X doboz csak cd karcolásra és kenyérpirításra jó másra nemnagyon :). PS3 meg azért ekkora mert 20-30gép teljesítményét azért valamibe bele is kell pakolni . :DDD
  • Sanyix
    LOL baze már amikor elkezdődött a nagy hype ezt mondtam, hogy a sony szokás szerint hazudozni fog durván, fele se lesz igaz amit ígérget, de mondták, hogy nem úgy lesz. Aztán jött a pofáraesés, hogy hoppá nemjelenik meg 2006 elején, és most megint egy kvanagyot hazudtak undorító egy cég ez a sony...
  • Zozo76
    Igy azert nem eppen egy szep latvany foleg ezzel az ives tetovel... :(
  • Krinyo
    és akkor lez mind2 verziobol egy? :D
  • Krinyo
    a pcben a hely nagysága az ok, de nézz meg egy iMac-et ;)
  • N0S
    ennyi itt az xbox fan?
  • dez
    Kár, hogy nem kérdezték meg, hogy mégis miről beszélt az a Phil Harrison.
  • savior
    nem a konzol nagy, hanem a japanok kicsik :)
  • fourgee
    Nem kell csodálkozni, a legnagyobb bevétel az amerikai piacból van. A dagadt amerikai gyerek meg mit akar? Mindenből Super Size-t. Ezért ekkora először minden PS. Ebből persze nem az következik, hogy az X-Box nem akar kitörni az amerikai piacról, hanem az, hogy nem tudnak kisebbet csinálni :)
  • schrank
    az alja az egy az egyben a régi ps2 mérete és még a formája is annyival magasabb hogy rajta van az az íves "spolyler" de mint tudjuk a sony mint az eddigi konzolainál is tette csinál majd ebből is egy slim verziót nemúgy mint az X
  • dez
    Hátulról.
  • Tinman #17
    Szép ez... csak lenne már 60-70k körül :-(
  • Sir Quno Jedi
    Ez itt a PS3 háta kérem szépen, term. nem túl szép látvány, minrtahogy egyik konzol hátulja sem. Előlről azért pofásabb. Felőlem lehet 8x ekkora is, akkor is kisebb mint a PC-s miniserver házam, szal. elfér.
  • Muad Dib
    Az nem olyan biztos ám.
  • NEXUS6
    Az én tévémet még évekig nem takarja el az biztos, mert hogy azért elég drága is lesz.;(((
  • Muad Dib
    "engemet különösebben nem érdekel mekkora... úgysem azt fogom bámulni miküzben játszok"

Nehéz lesz, ha eltakarja a tévét...
  • Richard90
    engemet különösebben nem érdekel mekkora... úgysem azt fogom bámulni miküzben játszok
  • Lazarus
    lol! :D

"Mégsem gyártják a PS3" nc
  • NEXUS6
    Höhöhö!;)

Jó kis fake, kb 2-vel kell osztani a képet!
  • Muad Dib
    És hatalmas! Ezt nézzétek meg, komolyan:

Hatalmas a PS3
  • Petys
    Komolyan így néz ki a PS3???
  • Muad Dib
    Na végre megvan a végső igazság:

PS3