Mégsem gyártják a PS3-at

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
rengeteg hasonló cikkeket olvashatsz ps2-vs-xbox teljesítményérõl... és ?

sztem csak azért van ez a hírezés is , hogy mindig beszéljenek róla! egy olyan konzolról, amirõl már mindent tudsz nem lehet újat mondani, de amíg nincs piacon fennt kell tartani az érdeklõdést, ezért minden héten bedobnak vmi hírt, amit a köv héten megcáfolni sejtetnek! így lesz egy álhírbõl kettõ! és hidd el ez már így fog menni mindennel!

N0S
"Az árkülönbség pedig jelentõs. A legolcsóbb PS3 is 499$, ami azt jelenti, hogy 140eFt alatt nemigen lehet majd Európában hozzájutni. A vinyóval ellátott prémium X360 95eFt."

ahogy szoktak mondani, a minoseget ugyebar meg kell fizetni. <#hehe>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

N0S
koszonnyuk az ertelmes hsz-edet. <#eljen>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Nem tudom ti hogy, vagytok vele, de elõttem már elvesztette hitelét a Sony. Ez a folyamatos kamuzás borzasztó. Kezdõdöt az egész a Cell hypolásával, hogy szuperszámítógépeket megszégyenítõ lesz a teljesítménye (errõl csak a rakétakilõvõvezérlõ PS2 jut eszembe<#eplus2>). Folytatódott azzal, hogy a megjelenés elhalasztását a Blu ray meghajtóra fogták, közben, mint kiderült még normális devkitek sem voltak akkoriban. Ezekhez még jöttek Kutaragi állandó agymenései és a mostani ügyük esetében is kamuztak. Vajon miért nem cáfolták már hettekkel ezelõtt a gyártás megindításával kapcsolatos híreket? Asszem ez inkább költõi kérdés részemrõl.<#nyes>

Olvasom fórumot és úgy látom sokan benyelték a Sony marketing maszlagát a boxot szanaszét alázó teljesítményrõl. Itt olvasható egy cikk, ami a Microsoft PS3-mal kapcsolatos véleményét tartalmazza. Egy kicsit elfogult, meg persze van benne egy két csúsztatás és természetesen nem kell kézpénznek venni az ábrákat sem, de a konklúzió teljesen logikusnak tûnik a leírtak alapján. A cikk lényege, hogy a 360 összességében kiegyensúlyozottabb és játékok szempontjából elõnyösebb arhitektúra mint a PS3, mert 3 teljesértékû általános processzormagot tartalmaz, szemben a PS3-mal, ami ugyan nyolcat, de csak egy teljes értékû általános magot. A többi 7 csak SPE, ami jelentõsen limitált, lévén nincs cache-se, nem éri el közvetlenül a memóriát és nem tartalmaz elágazás becslést. A cikk szerint a Cell inkább multimédiás alkalmazásohoz jó, amit az is alátámaszt, hogy a Sony is videótömörítéssel promózta a Cellt az elején. Ehhez jön, hogy a boxnak 5x akkora a max sávszéle, mint a PS3-nak és az x360-ban található ATI GPU is gyorsabb és fejlettebb is (directx 10-hez közeli feature lista, unified shader achitecture) a PS3 GPU-jánál, ami a mostani GeForce-okra épül.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a PS3 szar. Sõt, valószínüleg jó kis gép lesz, köszönhetõen a Cell streaming teljesítményének, de pont a fentiek miatt lesz majd lehetetlen kiaknázni a benne lévõ potenciált játékok alatt. Ezért is nem lesz szerintem nagy különbség a PS3 javára az x360-osokhoz képest . Véleményemet alátámasztják a mostanában kikerült nem túl meggyõzõ realtime PS3 képek is. Az árkülönbség pedig jelentõs. A legolcsóbb PS3 is 499$, ami azt jelenti, hogy 140eFt alatt nemigen lehet majd Európában hozzájutni. A vinyóval ellátott prémium X360 95eFt. Persze lehet mondani, hogy a PS3 lejátszik Blu Ray is, de a boxhoz is kapható HDDVD lejátszó ócsóé, amit nem nyomnak mindenképpen le a vásárló torkán. Különben is amint lejjebb megy az aszatali lejátszók ára csak kevesen fognak konzollal filmet nézni.
Mindezek mellett az M$ nem követi el korábbi hibáját és sokkal jobban lobbizik a kiadóknál az xbox érdekében, lásd GTA4 Sony exluzivitás megszünése, 12 hónapos xbox exluzivitás a ProEvo Soccer 6 és a FIFA 07 esetében (most jelentették be), stb.

"és 1-2 játék nem csak az Obivon durván beszaggat rajta...1 konzolon...szóval köhmm..."
Te játszottál-e már az Oblivionnal x360-on, vagy csak olvastad valahol? Egyáltalán nem szaggat be durván az Oblivion. Teljesen simán fut, csak nagyon ritkán akad be egy pillanatra.
Amúgy melyik egy-két játékról beszélsz?

N0S
mivel annyian szidjak a ps-t, ill. a sony-t, kovetkeztetesbol, ok a nagy xbox, ill. ms fanok. <#gunyos1>

Nem pixeles, csak egy kicsit AF-hiányos. 😊

bertino
"gyönyörûszép játékok vannak rajta"

gyönyörû a pixeles kép télleg!!! 😄ddddddDd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Skynet
Xbox 360-at cserélnék 3 mázsa lótrágyára! Jelige: Szart szarért!
😊
Tess😊))
Zsemle vs kifli... Kb errõl vitatkoztok ^^ De nem baj, a viccesebbnél viccesebb érveken jókat lehet röhögni.

Az igazet írtad. De!! FF van x360-ra is😊

Krinyo
hagyjuk már ezt az irigykedés szót mert nagyon nem ide való.
Ha valaki annyira irigykedne, az venne konzolt.
A konzol játékok 90%-a olyan amire egy pc-s nem vágyik, és fordítva. A pc rts-ben, fps-ben, és mmo-kban erõs, és még az egyéb online teszek-veszek dolgokban. Ha tekkenezni tamad kedvem nem irigykedem hanem veszek ps2-t.

bertino
LOL, neszenektek PS3 konzol

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
Milyen hozzászólással? Leírtam az igazságot baj?
Amúgy igen, bunkó vagy de szerencsére ezt már mindenki tudja 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tinman
Srácok... induljatok ki abból, hogy az átlag játékos nem annyire olvasott, mint itt sokan.

Mit hall ez az átlag user?

Box: Melegszik, karcol, xy gamá szaggat, világot bejárt kép amin autós game kiakad + Microsoft termék. Fúúúj-fúúúj "fújja" a sok hozzáértõ, ami Microsoft az csak szar lehet, mert divat az MS-t fikázni, holott õk is csak zixpével nyomulnak.
Ez baj, mert ez pipe-seeing ezerrel.

Ps3: Ps2 fanboyból kapásból mondok nektek 30 nevet, akik GoW-ra, meg Tekken-re meg FF-re erektálnak.
Ez baj? Nem baj... igényes címek, max sok az igénytelen user, de ettõl a PS2 még mindig egy nagyon patináns név. És milyen hír árnyékolja be?
Max az, hogy számítógépként próbálta a Sony elsütni... na bumm.

Miket hallanak? Vinyó, Linux, kékfény, net, nexgen csúcs, és olyan shootok, hogy az ember csak les.
Ez mellett persze azt is hallják egy ideje, hogy csúszik + csúszik + csúszik és sokak számára esztétikailag hagy némi kivetnivalót maga után.
Nekem a Rolls Royce sem tetszik mégis beletenném a hátsóm...

És akkor a lényeg: A fentiek tudatában a FÕ vásárló réteg (dehogy TE vagy én HC gamerek), hogy dönt?

Nagyon is reálisnak tûnnek azok a jóslatok, mely szerint az Sony tarolni fog... szvsz a Wii is!
Ki marad a 3. helyen? Találjátok ki.

Azt meg ki sem kell találnotok, hogy a japánok a szart is megveszik ha ezt a betût duplán látják:
"F".
Márpedig õk gondolkodás nélkül azt a masinát veszik meg, melyen folytathatják a "végsõ fantáziát."

A PS3 értékesítése esetében nem is fontos, hogy "jobb-e" vagy "rosszabb", mint a doboz... egyszerûen jobb a híre, jobb elõdei voltak olyan játéknevekkel, melyre még a PC-sek is irigykedve néznek... ez meg még megspékelve azzal, hogy ez egy "mindent egybe" masina ígéretét hordozza magában.
Nem kérdés az eredmény.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szomoroggyakmeg ha nekem szaggat az oblivion😊 De azért azt ne feledjük el ha egy kicsit szaggat az nem baj,mert a pcm-be a videokártya fájt 70-be és keményen szaggatott. Azé én várom a péjesháromt is. Ha emberi áron megy,és már a játékok is "olcsóbbak" lesznek akkor nekem biztos köll egy.( ha elfér a szobámba😊 )

Dzson
A CELL processzor nem marketing duma. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
"egyébként van egy olyan sejtésem, hogy a MS elõbb piacra dobja az új csíkszélességgel gyártott sokkqal hidegebb BOX-okat"

Tele lenne már vele a net, ha ilyenre készülnének, és beállítanák a hevenyészett és alultervezett hûtés kijavítását, mint a PS3 elleni újabb érvet. 😊 Az ixbox-hoz sem nyúltak semmit rövidke és dicstelen páylafutása során. Valamint a CPU-t nem a microsoft gyártja, és abból a prociból nem létezik keskenyebb csíxélességû, mivel rendes computerházakba és rendes alaplapokra tervezték õket, nem egy agyonzsúfolt PCB + kis mûanyag házba.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Super DANTE
X360: 1 teraflops
PS3: 2,2 teraflops

Azt hiszem nincs rajta mit magyarázni.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Dzson
Na, kis<#kocsog>, ilyen beszólással indítasz és én vagyok a bunkó? 😊 PÖCSIX!

Mardel
Hiaba akarnak itt bizonyitani XBOX360 tulajok teny,hogy PS3 jobb

Az a gond, hogy nincs mit bizonyítania a sony fanboyoknak, még le sem gyártották, de már jobb?
Esetleg beszereztél egy betát, vagy bevedted a sony marketing dumáját?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

honnan a rákból tudod te ezt? még meg sem jelent teeee.. és sokan mondták már(olyanok akik értenek is hozzá) hogy a 2 gép között kevés különbség lesz, méghogy a ps3 2x jobb pff, a játékokon nem lehet majd észre venni semmit, a programokkal meg várj még, nem vagy te olyan bennfentes hogy te ilyeneket tudj
Ombika
Hiaba akarnak itt bizonyitani XBOX360 tulajok teny,hogy PS3 jobb, ezt bekell latni arrol nem is beszelve,hogy millioval tobb progi lesz hozza!!!

Mint említettem, én is "sony-s" vagyok, ennek ellenére nem hiszem, hogy az X-Box tehet arról, hogy beszaggat az Oblivion. Más oldalról nézve PS2-re is lehet írni olyan játékot, ami beszaggat. A fejlesztõktõl függ, hogy mit hoznak össze. Ha bénák, akkor nincs mit tenni.

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Mardel
Olvasd már el, jobban!

Mindazonáltal azt az állitást nem korrigálta, hogy a next-gen konzolok gyártása még nem indult el.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szori hogy enyiszer van.
Ennek hirnek itt van még egy cáfolata. www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18965
Ennek hirnek it van még egy cáfolata. www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18965
Ennek hirnek it van még egy cáfolata. www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18965
Super DANTE

Broafka
csúnya!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

mintha már mondtál volna ilyesmiket tavaly is 😄
NEXUS6
Ezt a kiba logikát!

Képzeld még én sem zuhantam le soha repülõvel! Asszem igazad is van, csak hálivúdi kitaláció az egész!😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#nevetes1> Mire kijön a PS3, addigra lejár még 1 ciklus a nextgen idõszakból. 😊 PS3 csak gyûjtõi változatban fog megjelenni?! 😄 Nehogy elõbb jöjjön a PS4...A Sony mindenre képes <#nevetes2> <#vigyor2>
hát te nagyon kész vagy gyerek 😄<#taps><#nevetes1><#nevetes2> (sírva fetrengõs röhögõs smiley)
Super DANTE
Egyébként ez a hír már rég meg lett cáfolva, mára ez is csak egy Kikizo/Meryl Linch szintû dolog, valaki valamit csúnyán félreértett,kb. 2 millió gép lesz novemberben a 11-én és 17-én a boltok polcain. a TGS-en pedig 27 kipróbálható játék, valamint 35 másik game videó formájában.

Sanyix
Ennyire egyik sem...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Tényleg? Egy egy db 3 magos pc processzort sem láttam :\

Jav.: Oblivion.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

És 1-2 játék nem csak az Obivon durván beszaggat rajta...1 konzolon...szóval köhmm...

Meglássuk. 😊 Xdoboz akkoris csak 1 PC...

A karcolásról, melegedésrõl röviden... Nekem idei kiadádú BOX360-am van, semmit nem karcolt, melegedni meg nem melegszik rendellenesen bár mlegebb mint a sima BOX. egyébként van egy olyan sejtésem, hogy a MS elõbb piacra dobja az új csíkszélességgel gyártott sokkqal hidegebb BOX-okat mint ahogy a SONY tényleg villant is valamit.
20-30gép teljesítménye?! Bahh Ha utánnanézel jó ha a BOX360 kétszeresét tolja.. Talán... Maximum..
Majd 2év múlva. 😄
Mi köze a SONY bénáázásának az XBOX fan-okhoz? LOL
Ez igaz. De nézdcsak, 6 éve adák ki a PS2-t és még mais szép játékok vannak rajta és akkoriban 1ik PC sem tudta azt a teljesítményt még 3*-os áron sem hozni. PS1 már 16 éves cucc akkoriban max 586-osok és 6x86-osok voltak itt-ott, az is ütött ám akkoriban és még ma is veszegetik, mert mamár jó buli és olcsó, akkoriban pedig csúcs volt. Sony mindíg is tudta mi kell a népnek. 😊 Telefonjaik is jók voltak, mostanság a svédekkel társulva pedig a Sonyerix szintén nagyon jó ár/érték arányt mutat, pláne strapabíró cuccok.
Most ázott szét a K700i /Pest ugye tüzijáték/ 2 nap alatt kiszáradt és mûxik csak nincs kijelzõ világítás, de komolyan moöndom csoda,hogy megy, mert folyt belõle a víz...na szal Sony az nekem mindíg is bejött, tudják mitõl döglik a légy és emberi áron meg is valósítják.

Krinyo
tetszenek ezek az "elõrejelzések" hogy mekkora brutál lesz a gép.
Aztán mindig csak egy konzolt kapunk ami mégcsak beszélni sem tud és még a világbékét sem hozza el😄

Tinman
Sajnos csak megerõsíteni tudom... egy haverral elcseréltük a masináinkat PS2 <--> box...7 nap.

Alig vártam, hogy visszakapjam a PS2-öt.

Akár hiszitek akár nem az Oblivion bizony be-be szaggat a Box-on is! Arról már nem is beszélve, hogy a melegedésrõl szóló beszámolók nem túlzóak.

Ez nem jelenti azt, hogy a Box egy raklap kaki, sokkal inkább azt, hogy kissé korábban dobták piacra, mint azt kelett volna.
Nekem a Box-os játékok sem jönnek be annyira, hogy most rohanjak a boltba 75-ért dobozt venni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

biztos az MS intézte el😄😄😄 (bárcsak, akár...)

edios
Melyik nagy cég nem?..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Õõõõõ hát nem csoda. Az X doboz csak cd karcolásra és kenyérpirításra jó másra nemnagyon 😊. PS3 meg azért ekkora mert 20-30gép teljesítményét azért valamibe bele is kell pakolni . 😄DD

Sanyix
LOL baze már amikor elkezdõdött a nagy hype ezt mondtam, hogy a sony szokás szerint hazudozni fog durván, fele se lesz igaz amit ígérget, de mondták, hogy nem úgy lesz. Aztán jött a pofáraesés, hogy hoppá nemjelenik meg 2006 elején, és most megint egy kvanagyot hazudtak undorító egy cég ez a sony...