126
  • bycikli
    #126
    Sziasztok.
    Nem tudom érdemes-e venni akárps3-at vagy xbox360-t amíg az embernek nincs hd felbontásu tv-je? Azt meg egyenlőre nem veszek mert ami tényleg jó az eléggé drága, de igazán egyik sem elég jó. Összehasonlítani szerintem a két konzolt addig nem érdemes, és nem is lehet amíg csak az egyiket gyártják.
  • Super DANTE
    #125
    A hazugság az hazugság, ráadásul az a két általad "szarnak" titulált játék milliós eladásokat produkált/produkál.

    Az MS a GC-n durván hazudott a két focis progival, azután jött csak a fekete leves, tegnap a Konami jelentette be, hogy nem lesz 360-on exkluzív nextgen PES.
  • Sanyix
    #124
    Nem hazudhat, csak a csökkent értelmi képességeiddel nem érted a lényeget. Egy kis szar játékról hazudozni, nem ugyanaz mint egy egész konzolról, na ezt nem tudod felfogni :) de nembaj.
  • Mike65
    #123
    dzson te mintha a múltkor azt mondtad volna hogy nem lapozgatsz vissza, keresgélsz az sg-n csak hogy válaszolgass :)
  • Dzson
    #122
    Elhiszem neked, bár egy link jó lenne, ahol ezt állítják. És 2008-ban is egy link, amiben megkérdezik tőlük, hogy miért nem volt átállás. :)

    Az, hogy az X3,6-hoz tervezték a procit, meg lol. :) Miért nem ment eleve kisebb csíkkal? Miért kell váltani 1 év múlva? Ja, hogy vehessen mindenki új gépet magának a régi helyett, mert az radiátor és meghal a melegtől?
  • Dzson
    #121
    Igen, a microsoft hazudhat, ez nekten teljesen okés. :) Kis elfogult makimajom. :)
  • Dzson
    #120
    Smooth grafika az, amikor a texturát úgy elmossa a grafikus chip, hogy egy színes folt marad belőle?
  • Dzson
    #119
  • muerte2
    #118
    A játék ízlés az szubjektív, mindenki szíve joga, e azt mondani, hogy PS2-re szebb játékok készültek mint XBOX-ra, hááát sztem enyhén durva, a SONY semmi normális szűrőt nem használ abban a gépben, minden olyan pixeles, hogy bántja a szemem (a minden túlzás) a XBOX-ot meg sokan a PS2-höz képesti smooth graf-ért vették meg esetenként álltak át. Akkor miről beszélünk, hogy szebb? De ennek megállapítása már sztem nem feltétlenül szubjektív.
  • Sanyix
    #117
    És ez egy játék, nem egy konzol. Két annyira különböző kategóriájú dolgot hasonlítasz össze...
  • Sanyix
    #116
    Nem fröcsögök a a "bill dobozról", azt megteszitek ti. Amúgy, bagoly mondja...
  • Super DANTE
    #115
    "Microsoft announced that the next generation of soccer will be available exclusively on the Xbox 360 console this year. With FIFA 07 from Electronic Arts Inc. (EA) and Pro Evolution Soccer 6 from Konami Digital Entertainment Inc., Xbox 360 will be the only place where gamers can enjoy next generation soccer this year."

    Nahát, tegnap a micro hazudott, 12 hónapról beszéltek, ebből maradt 4.
  • Super DANTE
    #114
    Jézusom...te nagyon sötét fröcsögő PC-s vagy, akinek szterintem marhára nem volt életében 1 db konzolja sem, az Asustek bejelentette már kb. 1 hónapja, hogy megkezdte a gyárátást, azokból az alkatrészekből, amit a Sony szállít neki...

    De azér fröcsöghetnél néha pár sort a melegedő bill dobozokról, no meg azokról amik első start után a hibaképernyővel jelentkeznek, mert ezekből a mai napig bőven van, pedig már új szériásak...nah
  • Sanyix
    #113
    Ja nem neked írták.

    De az általad linkelt cikkben ez volt: "there has been no correction on Kaz Hirai's admittance that full scale production of the console has not yet begun,"
    Ahogy te írtad "Olvass, és értelmezz".
  • Sanyix
    #112
    És neked meg írták, hogy olvasd át mégegyszer a cáfolatot, mert nem lett megcáfolva, csak te azt hitted, mert nem olvastad el figyelmesen.
    Antisony fan :) micsoda kifejezések :D
  • adam first
    #111
    Végigolvasva a hozzászólásokat csak annyit tudok mondani hogy Play Station.Egy név egy konzol ami felmútatott valamit,tudja mitől döglik a légy és értelmes játékok vannak rá.Amig lesz Devil may cry,Metal gear solid,Gran turismo ps exkluzivitással.És amig olyan játékok készülnek a gépre mint Okami,Yakuza,Grand theft auto addig én a Sonynál fogok maradni,hiába 6 éves a gép, mégis szebb és jobb játékok vannak Ps-re mint boxra.Az Ms ilyen huladékkokal,amerika szeméttel mint a HALO nem fogja kiszúrni a szememet.A halo féle játékokkal játszanak csak a pécések.
  • Super DANTE
    #110
    A Micronak...az 1 milliárd meg a 2005-ös E3-on hangzott el a Micro konferencián, talán még megvan a videó az IGN-en.

    Egyébként már írtam, hogy ez a hír meg lett cáfolva, valaki félreértett valamit, amit a kis antisony fanok benyaltak, mint pl. TE!
  • Sanyix
    #109
    És az ehhez képest semmi. Nem megjelenésről meg gyártásról hazudozott, hanem hülye kis adatokkal ami pár hülyét érdekel, bár én erről az 1 milliárdról nem hallottam, szóval lehet hogy valamilyen fanboy egyszüleménye... őszinténszólva nem is érdekel. "gépetek" kinek a gépei?
  • hetti
    #108
    Nem hiszem hogy sok minden vonzana malyd a sony csodgépéhez!!! Még rezgös irányito sincs hozzá :DD
    Kiváncsi leszek hogy a programozok mennyire fogják agyondicsérni a könnyü fejleszthetöséget(ala ps2)!
  • Super DANTE
    #107
    Az, hogy megjelenik akkor, az lesz, ez már a régóta tudvalevő hivatalos dátum.
  • muerte2
    #106
    ez eddig rendben van csak hát mi lesz a gyakorlatban...
    egyébként én baromira várom már hogy kijöjjön, legalább MS is megerőlteti kicsit jobba a dolgokat.
  • Super DANTE
    #105
    A Micro is hazudozott ám olyanokat: 1 milliárd új játékos meg ilyenek...nah jó van, júniusig meg 15 millió eladott gépetek lesz...
  • Super DANTE
    #104
    November 11. Japán, 17. USA/Eu/Ausztrália

    Hát azért a jó fizika, 3d, meg a sok lebegöpontos számítás nem csak FPS-hez kell, elnézve a mai és a jövőbeni játékokat.
  • Caro
    #103
    Hát szerintem ezekre a konzolokra nem ilyen játékok lesznek :)
    Legalábbis nem túlnyomó többségben.
  • muerte2
    #102
    Hogy fojtassam a hsz-emet, sehol sem állítottam, hogy MS gyártja a CPU-kat ellenben mivel ő a megrendelő, az ő igényei, kérései alapjány gyártják a CPU-kat, amiket NEM rendes házakba terveztek, ugyanis direkt az XBOX360-hoz tervezett architektúráról beszélünk. Az Xbox rövidke és dicstelen pályafutásával vitatkoznék, de nem teszem, mert minek. Végül is igen, tényleg rövidebb pályafutása volt a gépnek, mert hát MS fronton már kint a Nextgen, amiről a Konkurens SONYmég csak beszél, beszél, beszél, aztán majd egyszer valamikor meghatározhatatlan időben majd kiadják.
  • muerte2
    #101
    Csak hogy te is szembesülj a dologgal nem túlságosan tájékozott barátom, már nagyon régóta bejelentette az MS, hogy bizony 2007-ben már kissebb csíkszéllel gyártják a BOX360 procikat.
  • muerte2
    #100
    Hogy jön ide a logika? Az új kiadású BOX-okban más hűtőpasztát használnak mint eddig és talán másra is jobban figyelnek kicsit.
  • cateran
    #99
    Visszafogott? Aki nalad mocskosabb szaju ,tenyeres-talpas bunko,az mar festi magat:D
  • Sanyix
    #98
    Hát ez nemigaz. A feltörhetőségnek semmi köze nincs ahhoz hogy külső-e vagy nem.
  • Sanyix
    #97
    LOL én személyeskedek? Agresszív mocskólódó vagyok személyeskedő? :) A te visszafogott véleménnyilvánításoddal szemben? HÖHÖ ez komoly LOLLLLOL a fórum nagy része utál téged a "visszafogott véleménnyilvánításod" miatt :D Én vagyok agresszív és személyeskedő?

    "LOL baze már amikor elkezdődött a nagy hype ezt mondtam, hogy a sony szokás szerint hazudozni fog durván, fele se lesz igaz amit ígérget, de mondták, hogy nem úgy lesz. Aztán jött a pofáraesés, hogy hoppá nemjelenik meg 2006 elején, és most megint egy kvanagyot hazudtak undorító egy cég ez a sony..." ebben mi volt személyeskedés? Írtam én itt egy személyt is?
    És hát ugye az igazságot írtam. És nem is volt nagyon agresszív, mert írhattam volna, hogy a kva kibeba... sz... ge.. sony, de nem írtam.
    De amikor elkezdtél TE személyeskedni, onnantól énis :D
    Amúgy te anyázol meg szarozol meg gecizel(igen ezekkel a szavakkal) itt állandóan, de tőled nem is várunk el mást :D
    Nekem a ps fanboyok személyeskedő, mocskolódó, agresszív stílusa tűnt fel, te vagy a díszpéldánya ezeknek. Nemtudom de én nemnagyon olvastam itt x fanboytól hozzászólást. Ja hogy neked mindenki x fanboy aki nem dícséri és imádja a sony-t és a ps-t? Hát igen, ezt a betegséget üldözési mániának hívják.
  • cateran
    #96
    Errrm,mirol beszelsz? jo fizika? 3d? Tenyleg ez kellene mondjuk egy point&click kalandhoz? vagy egy rts-hez? Maradjunk annyiban hogy az fps jatekokhoz kell!:)
  • Caro
    #95
    A Cell mint a linkelt cikk is írja, nagyon jó a lebegőpontos számításokban, és hát mi is kell ma egy játékhoz?
    -3D
    -Jó fizika
    Mindegyik tele van valós számításokkal, ahhoz amit egy mai játékban egész számokkal kell számolni, kis túlzással egy 286-os is megcsinálja.
  • Dzson
    #94
    Nem az a baj, hogy ilyeneket írsz, hanem az, hogy komolyan is gondolod. Bár ilyen névvel...
  • Dzson
    #93
    Nem hülye, ezért határozott úgy, hogy csak filmek. Ugyanis egy külső, USB-n kapcsolódó egységet 50x könyebb lecserélni vagy feltörni úgy, hogy vigye a másolt cuccokat, mint a belsőt.
  • Dzson
    #92
    Tudja? Aki olvas fórumot, annak feltűnik az igzesek agresszív és mocskolódó, személyeskedő stílusa, az én visszafogott véleménnyilvánításommal szemben. A jó anyád nem mosta ki szappannal a szádat, az a te bajod, pöcsix.
  • Tinman #91
    Gondolkodj.

    Ki fog külső HD DVD-t viszonylag bagóért a Box-hoz adni? A Microsoft.
    Gondolod az a külső meghajtó csak és kizárólag filmnézésre lesz jó... az MS sem hülye...sőt! Azzal, hogy a HD DVD mellé állt kőkeményen feladja a leckét a Blu-ray mellett voksolóknak is.
  • Sanyix
    #90
    Mert simán szídhatják a PS-t meg a sony-t akik nem ms és xbox fanok. Például én :)
  • N0S
    #89
    mert lenne hulyeseg?
  • dez
    #88
    Ebben nem lehetünk teljesen biztosak. Az lényegében egy USB-s külső meghajtó, bármit beolvashat róla. Így nincs kizárva, hogy majd egyszercsak bejelentik, hogy xy játék HD DVD-n (is) megjelenik...
  • Sanyix
    #87
    De értsd már meg, hogy játékok nem lesznek hddvd-n, csak filmek. Szóval aki a hddvd-t akar néuni csak az veszi meg, úgy kell neki :D