Magyar híd amcsi névvel??!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
normális kormány kéne, amelyikben fel sem merül Chuck N. meg a többiek. Ja és nem Somogyiról vagy Ságváriról vagy Szamuelyrõl nevezzék el....
gyíkok akik a sok külföldire szavaznak
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spread De Love!
Spread De Love!
-the invisible-
Amúgy a 22-i adásban Colbert bocsánatot kért a seggfejezésért, és egy nagyon korrekt "Colbert tiszteleg Magyaroszág elõtt" alcímet viselõ néhány perces ismeretterjesztõ szösszenetet hozott össze. Plusz kiderült hogy magyar vér is folyik az ereiben.
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hiába hergelnek több milliónyi amerikait,teljesen fölösleges ! mint már mondták elõttem sokan, Magyarországon élõ emberrõl nem lehet elnevezni hidat..
Egyébként érdemes beleolvasgatni az ezzel kapcsolatos amerikai oldalakba.. sok hülye büszkén írja hogy "Én ma már vagy 50-szer szavaztam,holnap is fogok."Semmi értelme..
Második Erzsébet-híd... lol
Nem csak én gondolom azt, olvass vissza.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
(Ha visszaszólunk, mi is terroristák leszünk?)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A medve nem játék.
irjatok mar a szavazo oldalnak hogy stephen baratunk le seggfejezte Zrinyit egesz AMERIKA ELOTT!!!!!!! a tv ben!!!
gezz ez szanalmas!!! azonnal levenni stephent.. sooot oda irni hogy asshole stephen colbert es ne lehessen ra szavazni de a neve kint legyen es a szavazatok
szamat elvenni tole!!!! ja amugy ide osszegyulhetnenk es beszelhetnenk a bajainkrol angolul:
ez stephen colbert sajat foruma
bar perpill nem elerheto de nemsokara az lesz es mehetne a kurvaanyazas
nem.
Most jön az a rész, hogy degenerált és sötét vagyok.
Te tudod mit? Rádhagyom.