Magyar híd amcsi névvel??!!

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
én Megyeri vagyok! hires vagyok!

Match

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
link?

desigo
Megyeri híd lett a neve!
Onnan merült föl hogy tele voltak a külföldi oldalak a hírrel hogy a magyarok Chuck Norrisról akarnak hidat elnevezni, idõ kérdése volt hogy a Colbert fanok belefutnak a hírbe és elkezdenek szervezkedni.

Factor_007
Igen én is láttam a videot, de ettõl még nem tiszta számomra, hogy mégis mitõl merült föl egyáltalán a neve?

biztos valami unatkozó pihent agyúnak

Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

trogerzsiger
amugy a chuck norris az kinek az ötlete volt?

abból midíg csak a baj van!

Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

trogerzsiger
hagy döntsön a nép

<#banplz>

ha lehet

egyáltalán mér kell szavazás?
normális kormány kéne, amelyikben fel sem merül Chuck N. meg a többiek. Ja és nem Somogyiról vagy Ságváriról vagy Szamuelyrõl nevezzék el....

trogerzsiger
kur#### gáz lenne ha egy amcsiról nevenék el azt a hidat! hülye amcsik elvannak szálva maguktól a sok pénzükkel! szerintem legyen pató pál vagy mészáros
gyíkok akik a sok külföldire szavaznak

Sné Zsuzsa
látom nagy magyar vagy

Canon 450 D

ffxi
Hol lehet szavazni?

Fákjúal!

itt egy komplett útmutató :s

akyyy
Hol van az a videó, amiven ez a csávóka felszolija rajongóit, hogy szavazzanak rá, hisz azóta már lezárult a szavazás, uj szavazás indult, amin törlõdtek az addigi eredmények, és azért most már kicsit körülményesebb, regisztrálni kell, full magyarul, szal nem hiszem h megértené egy amcsi,, vhogy segíteni kellet nekik..és ezt nem látni sehol, csak egy régi videót!:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Írtam a miniszteriumnak,erre válaszolt vmi csávó és megmagyarázta hogy végulis mi csináltuk,meg hogy milyen népszeru lesz magyarország mer' hogy majd a Zrinyi után mindenki utánanéz.<#gunyos1>

I.C.ram
Szerintem ez csak jót tett az országnak :) Csak viccesen lehet egy ország imázsát építeni, mert akkor megnézik az emberek, "hogy hú de furcsa emberek élnek itt, nézzük meg ezt az országot"
I.C.ram
Jaja. Colbert honlapján kérte a rajongóit, hogy szavazzanak rá.
és küldik ránk az atomot o.O

akyyy
Fábry meg maga az isten, mi?:CCC(hetihetesrõl ne is beszéjünk)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

littleNorbi
Több mint valószínû, hogy az amerikaiakat búzditották valamilyen oldalon, ezért kapott ez 80%-ot...

N1ggA
Ja, bocs, csak most láttam a filmet, és nem néztem a hozzászólásokat. Látom, ezzel nem vagyok egyedül.

Spread De Love!

N1ggA
Szánalmas nagyképû fasz ez a Steven Colbert. Abban a kis filmben úgy beszél a magyarokról, mintha egy csimpánz értelmi szintjét se érnénk el...

Spread De Love!

youtubeos link nincs?:C
hm, érdemes belegondolin akkor minden érzés, érzelem kiváltó okaiba, a nemzeti is csak egy a sok közül, miért kéne beleszarni?
Nekem ez az oldal kifagyasztja a firefoxot és az explorert is :(

jó arc ez, ne izéljetek már :)

-the invisible-

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Match
linkt!

A tévés "sómenek" sajna errõl híresek... Kimondják, felhívják magukra a figyelmet, aztán azt hiszik, mindent el lehet intézni egy bocsánatkéréssel.

Hát,ha még magyar vér is folyik az ereiben akkor annál szégyenletesebb,hogy leseggfelezte Zrínyit...

bcs78
Ne fáraszd magad. Már mások is megtették elõtted, ami egyébként szerintem marha ciki ránk nézve.

Amúgy a 22-i adásban Colbert bocsánatot kért a seggfejezésért, és egy nagyon korrekt "Colbert tiszteleg Magyaroszág elõtt" alcímet viselõ néhány perces ismeretterjesztõ szösszenetet hozott össze. Plusz kiderült hogy magyar vér is folyik az ereiben.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Felháborodnak? Lebombázzák :)

Gerbill
Aztán meg fellesznek háborodva mert nem SC-rõl nevezik el a hidat.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Mit kell ezt így túlspilázni? Egyszerûen bejutottak,mert sok szavazatot kaptak. De nem fogják róluk elnevezni a hidat. Nem a szavazás végeredménye dönt..
Hiába hergelnek több milliónyi amerikait,teljesen fölösleges ! mint már mondták elõttem sokan, Magyarországon élõ emberrõl nem lehet elnevezni hidat..

Egyébként érdemes beleolvasgatni az ezzel kapcsolatos amerikai oldalakba.. sok hülye büszkén írja hogy "Én ma már vagy 50-szer szavaztam,holnap is fogok."Semmi értelme..

M0-híd és kész. Vagy adják neki tiszteletbeli, történelmi magyar nevét. Ezt szavazásdra kiírni eleve elbukott ötlet...

Második Erzsébet-híd... lol

Gerbill
"Most jön az a rész, hogy degenerált és sötét vagyok."
Nem csak én gondolom azt, olvass vissza.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Szerintem legyen a neve ami egyben a funkcióját is meghatározza: Vízfeletátívelõfémésbetonszerkezetamibíztosítjaemberekállatokjármûvekszárazlábaléskerékeltörténõátjutásátafolyótúloldaláramajdonnanvissza. Ezt anevet ki tudja ejteni a magyar és nemokoz gondot az amerikainak sem.Na és híressé is tenné a hidat mert ezt a külföldiek biztos hogy megjegyeznék.<#action>
Õ maga javasolta, a fickó ugyanis humoristának nevezi magát. Ha Chuck Norris szóba jöhetett, feljogosítva érezte magát, hogy õ is nevezzen, ezzel még nincs semmi baj. Viszont hogy leszólta Zrínyit... megkérdezték már, hogy mit tud egyáltalán Zrínyirõl? Szerintem semmit, de az amerikaiaknak ennyi a humor.
(Ha visszaszólunk, mi is terroristák leszünk?)

whiskeyman
ja és jó reggelt mindenkinek <#sniffles>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
Ki volt az a f@szláma, aki egyáltalán javasolta ezt a senkitházi majmot? Tehetségtelen barom, ilyen mûsort bárki tud vezetni, csak neki volt lóvéja bekerülni oda. De hogy le seggfejezte Zrínyi Mik.-t!? Elmehet a úúva @nyjába az a kis kecseg! meg is írom a fórumán, ha mûködni fog.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

a.carkey
Legyen augusztus 20. híd. Ezzel emléket állítanak a tüzijátékban meghaltaknak, megsérülteknek, illetve egy nagy állami ünneprõl nevezik el a hidat. Kell ennél több?

A medve nem játék.

CSOCSO
de meg hogy.. par nappal ezelott meg csak fel millioan szavaztak arra a faszra... kapaszkodjatok meg... ma a szavazas 53%-at o tartja!!!!! 17 millio szavazast kapott ha jol lattam!! zsrinyi a masodik 2 millioval!!!!!! GECC en azon csodalkozom hogy az a szavazo oldal nem veszi le a faszomba Stephen Colbertet!!!
irjatok mar a szavazo oldalnak hogy stephen baratunk le seggfejezte Zrinyit egesz AMERIKA ELOTT!!!!!!! a tv ben!!!

gezz ez szanalmas!!! azonnal levenni stephent.. sooot oda irni hogy asshole stephen colbert es ne lehessen ra szavazni de a neve kint legyen es a szavazatok
szamat elvenni tole!!!! ja amugy ide osszegyulhetnenk es beszelhetnenk a bajainkrol angolul:
ez stephen colbert sajat foruma

bar perpill nem elerheto de nemsokara az lesz es mehetne a kurvaanyazas
"Te nem érzed azt szégyenteljesnek hogy egy zs kategóriás filmekben szereplõ úgymond színészrõl nevezzék el a hidat?"

nem.

Most jön az a rész, hogy degenerált és sötét vagyok.
Te tudod mit? Rádhagyom.

bazmeg pedig az a lényeg :-C

elfelejtettem oda írni Chuck Norrist :|
Oldal 1 / 5Következő →