222
Steven Colbert híd?????!!!
-
#222 én Megyeri vagyok! hires vagyok! -
#221 Link! -
#220 link? -
#219 Megyeri híd lett a neve! -
haxoror #218 Onnan merült föl hogy tele voltak a külföldi oldalak a hírrel hogy a magyarok Chuck Norrisról akarnak hidat elnevezni, idő kérdése volt hogy a Colbert fanok belefutnak a hírbe és elkezdenek szervezkedni. -
#217 Igen én is láttam a videot, de ettől még nem tiszta számomra, hogy mégis mitől merült föl egyáltalán a neve? -
tattooed #216 biztos valami unatkozó pihent agyúnak -
#215 amugy a chuck norris az kinek az ötlete volt?
-
tattooed #214 abból midíg csak a baj van! -
#213 hagy döntsön a nép -
Tothenkopf #212 -
Tothenkopf #211 ha lehet -
Tothenkopf #210 egyáltalán mér kell szavazás?
normális kormány kéne, amelyikben fel sem merül Chuck N. meg a többiek. Ja és nem Somogyiról vagy Ságváriról vagy Szamuelyről nevezzék el....
-
#209 kur#### gáz lenne ha egy amcsiról nevenék el azt a hidat! hülye amcsik elvannak szálva maguktól a sok pénzükkel! szerintem legyen pató pál vagy mészáros
gyíkok akik a sok külföldire szavaznak -
#208 látom nagy magyar vagy -
#207 Hol lehet szavazni?
-
waracsk #206 itt egy komplett útmutató :s -
#205 Hol van az a videó, amiven ez a csávóka felszolija rajongóit, hogy szavazzanak rá, hisz azóta már lezárult a szavazás, uj szavazás indult, amin törlődtek az addigi eredmények, és azért most már kicsit körülményesebb, regisztrálni kell, full magyarul, szal nem hiszem h megértené egy amcsi,, vhogy segíteni kellet nekik..és ezt nem látni sehol, csak egy régi videót!:( -
Tothenkopf #204 Írtam a miniszteriumnak,erre válaszolt vmi csávó és megmagyarázta hogy végulis mi csináltuk,meg hogy milyen népszeru lesz magyarország mer' hogy majd a Zrinyi után mindenki utánanéz. -
#203 Szerintem ez csak jót tett az országnak :) Csak viccesen lehet egy ország imázsát építeni, mert akkor megnézik az emberek, "hogy hú de furcsa emberek élnek itt, nézzük meg ezt az országot" -
#202 Jaja. Colbert honlapján kérte a rajongóit, hogy szavazzanak rá. -
Goth #201 és küldik ránk az atomot o.O -
#200 Fábry meg maga az isten, mi?:CCC(hetihetesről ne is beszéjünk) -
#199 Több mint valószínű, hogy az amerikaiakat búzditották valamilyen oldalon, ezért kapott ez 80%-ot... -
#198 Ja, bocs, csak most láttam a filmet, és nem néztem a hozzászólásokat. Látom, ezzel nem vagyok egyedül. -
#197 Szánalmas nagyképű fasz ez a Steven Colbert. Abban a kis filmben úgy beszél a magyarokról, mintha egy csimpánz értelmi szintjét se érnénk el... -
Takezó #196 youtubeos link nincs?:C -
Takezó #195 hm, érdemes belegondolin akkor minden érzés, érzelem kiváltó okaiba, a nemzeti is csak egy a sok közül, miért kéne beleszarni? -
haxoror #194 Nekem ez az oldal kifagyasztja a firefoxot és az explorert is :( -
szando #193 jó arc ez, ne izéljetek már :) -
#192 first
second
-
#191 linkt! -
Vlala #190 A tévés "sómenek" sajna erről híresek... Kimondják, felhívják magukra a figyelmet, aztán azt hiszik, mindent el lehet intézni egy bocsánatkéréssel. -
Tothenkopf #189 Hát,ha még magyar vér is folyik az ereiben akkor annál szégyenletesebb,hogy leseggfelezte Zrínyit... -
#188 Ne fáraszd magad. Már mások is megtették előtted, ami egyébként szerintem marha ciki ránk nézve.
Amúgy a 22-i adásban Colbert bocsánatot kért a seggfejezésért, és egy nagyon korrekt "Colbert tiszteleg Magyaroszág előtt" alcímet viselő néhány perces ismeretterjesztő szösszenetet hozott össze. Plusz kiderült hogy magyar vér is folyik az ereiben. -
Vlala #187 Felháborodnak? Lebombázzák :) -
#186 Aztán meg fellesznek háborodva mert nem SC-ről nevezik el a hidat. -
waracsk #185 Mit kell ezt így túlspilázni? Egyszerűen bejutottak,mert sok szavazatot kaptak. De nem fogják róluk elnevezni a hidat. Nem a szavazás végeredménye dönt..
Hiába hergelnek több milliónyi amerikait,teljesen fölösleges ! mint már mondták előttem sokan, Magyarországon élő emberről nem lehet elnevezni hidat..
Egyébként érdemes beleolvasgatni az ezzel kapcsolatos amerikai oldalakba.. sok hülye büszkén írja hogy "Én ma már vagy 50-szer szavaztam,holnap is fogok."Semmi értelme.. -
Vlala #184 M0-híd és kész. Vagy adják neki tiszteletbeli, történelmi magyar nevét. Ezt szavazásdra kiírni eleve elbukott ötlet...
Második Erzsébet-híd... lol
-
#183 "Most jön az a rész, hogy degenerált és sötét vagyok."
Nem csak én gondolom azt, olvass vissza.