821

[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]

Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd!

• Hmuda
    Előzetesek tömkelege:

GameSHOUT.com
    GamersMark.com
    ModDB.com
    M Station interjú
    Siliconera.com
    Eurogamer interjú + előzetes
    Guardian Gamesblog interjú
  • Truck Driver001
  • Hmuda
    Ez félig off, félig nem:

A világ valaha megépített legnagyobb pusztítóerővel rendelkező nukleáris bombája.
  • Hmuda
    Bétás főmenü.

• Hmuda
    Adalék: úgy látszik, hogy a szövetségek csak úgy szóbeli megegysezés alapján formálódnak. Ezzel kapcsolatban a fődizájner ezt írta:

"Láttuk már, hogy a szövetségesek lelövöldözték a területükre beévedt baráti repülőket mert azt hitték, hogy csak azét vannak ott, hogy felderítsék a terpet egy készülődő csapáshoz. Ez persze először a chat csatornákon lefolytatott szóváltáshokhoz vezetett, amit egy kis tengeri szembökősdi folytatott, majd egy kis ellentámadás, és a fináléban az egész szövetség összeomlott és mindenki nagy vehemenciával kezde a sz*rt is kiatombombázni a másikból. Király volt."

Nem kissé épít a paranóiára a játék, ezt nagyon birom. :D
  • Hmuda
    No akkor pont jó. Bár én úgyis dobozos verziót fogok rendelni ha lesz rá lehetőségem.
  • FLeK0
    steamesnél még jön +20% áfa.
  • Hmuda
    Várható árak:

Steamen: 15$ ~ kb 3500 HUF
    Hivatalos oldalról azonnali letöltéssel: 10GBP ~ 4200HUF
    Hivatalos oldalról dobozos változat: 12.50GPB ~ 6500HUF
  • Hmuda
    Kissé régi képek, teljesen más a kezelőfelület, de attól még képek.

• Hmuda
    A lentebb található két video (Trailer + USA vs SZU) felkerült WMV formátumban is az oldalukra. Sajnos a minőség látványos romláson ment át, de akinek eddig gondja volt a lejátszással, az mostmár megnézheti őket.

• Csoder

áállat, érdekes, és jónak tűnik. :)
  • Hmuda
    Azért az atombombának is vannak korlátai. Ha valaki akkora adag hasadóanyagot akarna egyben felhalmozni ami képes lenne kiiktatni akár csak egy Magyarország méretű területet, akkor az előbb esne túl a kritikus tömegen, minthogy akármit is kezhetnének vele.

Szerintem te keverted az össz-arzenáljukkal, ami több, jól célzott támadással talán képes lenne kiirtani egy kontinens lakosságának jórészét.
  • Truck Driver001
    Hallottam..Olvastam..Még régebben:P
  • Hmuda
    Ez a marhaságot meg honnan vetted?
  • Truck Driver001
    Egy dolgot hiányolok belőle.Amerikának már vannak Kontinentális Termonukleáris Atombombája.Ami nem csak egy ország méretűt robban,hanem mint a nevében is benne van,kontinens méretű robbanás keletkezik.Bár akkor hamar vége lenne a játéknak:P
  • SötétBarom
    +fav
  • Hmuda
    A képek alapján a következő régiók várhatóak:

Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Afrika, Észak-Ázsia, Dél-Ázsia.

Még személy szerint reménykedem Ausztráliában és az Antarktiszban, hogy meglegyen a nyolcfős parti.
  • Hmuda
    A PC-Format írt egy kis blogbejegyzést egy Introversion látogatás után, mikoris kipróbálták a játékot. A lényeg:

- Kontinensek alapján lesz felosztva a játéktér a játékosok között.
    - A népesség irtásával lehet pontokat szerezni ( 1 millió halott = 1 pont ). Aki az adott idő alatt több pontot szed ösze, az nyer. Hát nem kedves?
    - Egy átlagos meccs egy órás, de ha eléggé lelasítjuk a játékot, akkor nyolc órás is lehet, ami pont belefér az irodai munkaidőbe. A tálcán lévő ikon majd jelez ha valami fontos dolog történt a játékban, addig meg lehet dolgozni, vagy épp úgy tenni, mintha produktív része lennél a céges közösségnek, amíg a főnök elmegy melletted.
    - Szerintük nagyon egyszerű irányítani, kábé fél tucat az egységek száma, szóval nem kell ötven tipussal vacakolni.
    - Az meccsek java részében az időzítésen múlik minden. A játék elején természetesen teljes mellszélességgel tombol a Hidegháború. Ha meggondolatlanul betámadsz egy szomszédot akkor mindenki tudni fogja, hogy egyes régióid támadó helyzetre vannak berendezkedve és könyebb lesz bejuttatni egy-két töltetet.
    - Ha védekező helyzetben vannak a silóid, akkor végeredményben sebezhetetlen vagy. De amint elkezdesz minden földi jót hajigálni egy szomszéd felé, a többi régió tuti kihasználja a kínálkozó alkalmat és nem sokáig kell várni míg jönnek a kis fehér villanások olyan szövegekkel kísérve, mint pl "New York hit, 9.5M dead", kivéve, ha megfelelően be vagy védve a megfelelő alkalmatosságokkal.
    - Alapvetően azok lesznek esélyesek az éltbenmaradásra akik szépen várnak a végjátékra, mikoris mindeki belekezd az "all-out" ereszdelahajamat-ba, de ha nem szed össze elég pontot, akkor sokra nem megy vele.
    - Aki az egész játék alatt nyugisan ült a babérjain az ne lepődjön meg ha az utolsó percekben azon veszi észre magát, hogy minden megmaradt régió hirtelen úgy dönt, hogy illene ráengedni a megmaradt arzenált...azt már nem valószínű, hogy ki fogja védeni. Aki nem háborúzott, annak a területén nincsenek áldozatok. De a többieknek kell a pont...

• Hmuda
    Hopp...lesz majd "Big World" térkép is. Kétszer akkora mint az eddig látott alaptérkép. Nyamm.

Élmény lesz ha sikerült bevinni egy találatot WashingtonDC közepébe. :D

• Truck Driver001
    Basszus..most látom a bannernél:D
    Sry!
  • Truck Driver001
    Régóta várok ilyen játékra.Megjelenési dátumot közöltek már?
  • Hmuda
    Hehe, most olvastam egy cikkben, hogy munkahelyi baleseteket elkerülendő, lesz majd egy külön minimize gomb, ami szépen sitty-sutty lerakja a játékot a tálcára. Ami a pláne a dologban az az, hogy elméletileg az ikon majd szépen jelezni fogja, hogy mi is történik a játékban, szóval amíg a főnök elmegy mellettünk, mi azért tudni fogjuk, hogy a szomszédos munkaállomáson Dezső nem használta-e ki az alkalmat és nem lőtt-e ki ötven ICBM-et felénk. :D
  • Hmuda
    Na kicsit nézegettem a fórumot és egy srác azt írta, hogy a régiók tulajdonképpen a kontinenseket takarja. Szóval végülis SzU és Kína egybe megy (végülis kommunista állam mindkettő).
  • Hmuda
    Én eddig csak részleteket láttam belőle, nekem is elő kell keresni valahonnan. A játék készítői is mondták, hogy a film adta az ötletet a játékhoz. :-)
  • ZilogR
    :) bizony! meg is keresem otthon és megnézem... :P :9 (slurp...)

-=ZR=-
  • Hmuda
    Wargames?
  • ZilogR
    és ezek ismerősek-e?

Ideális minkahely: ;)

A vörös könyv a kilövési kóddal:

Mehet a rocket a szunak:

Az irányítóterem:

US vs SU:

Seattle és Las Vegas:

W.O.P.R.:

Becsapódás:

USA OFF:

A valódi NORAD:

-=ZR=-
  • FLeK0
    nagyon várom, tavaly nagy kedvenc volt a Darwinia :)
  • Hmuda
    Valós idejű és úgy tűnik, hogy igen, minden régiót más irányít és majd lehet szövetségeket kötni, de "csak egy maradhat" alapon majd mehet a hátba támadás.
  • PíszLávJuniti
    Valós idejű?
    Multiplayer rész különböző területek különböző játékosok általi irányítását jelenti?
  • Hmuda
    Úgy tudom lehet majd több állam (vagyis inkább régió) közül is választani, de ezt csak a képek alapján mondom. Pl Amerika, Szovjetunió, Dél-Amerika, Európa(i Unio), Afrika, szóval elméletben lesz választási lehetőség.
  • PíszLávJuniti
    Darwinia is izgalmasra sikerült, végre egy fejlesztő gárda, akiknek sikerül kilépniük a kitaposott mederből...
  • PíszLávJuniti
    A többi atomnagyhatalom nincs benne?
    kína, india, pakisztán, franciao, anglia ?
  • Grusi
    Óriási játék lesz, alig várom :)
  • DJviolin
    Jó ötlet ez a gém.

Na megyek és átállok Defcon 3-ra.
  • Frosty01
    ó az uplink nagyon jó volt :D kár hogy nekem csak a demo volt meg :c
    egyébként nagyon jól néz ki ez is :P
  • Fenrir
    Regisztráció időpontja: 2006. 07. 16

Érdekes játék, nekem pl az Uplink is tetszett :)

It's good to be bad.
  • Calver
    újregség szagot érzek. iszonyatos erősen. az, hogy lusta voltál elolvasni az első hozzászólást, még tovább erősíti...

öhm... "mókásnak" látszik a gém így elsőre...
  • Pheaper
    látom nem unatkoztál banner is van már...
    a,ugy ez milyen játék?
  • Hmuda
    És még mindig képek:

[center]