821
[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
#83 Én is másnak a kártyáját használom, nem akarom túllépni a "vendégszeretetét" az illetőnek. Bocsi. :-( Biztos vagyok benne, hogy a környezetedben van legalább egy ember aki rendelkezik dombornyomott kártyával, vagy ha más nem akkor PayPAL-al is lehet fizetni (bár annak a rendszerét abszolút nem ismerem).
CrucifX: azért nem kell félteni őket, mert a Darwinia például csak eleinte küszködött. Mikor kikerült Steamre és nagyobb publicitást kapott azért tejelt egy keveset. És annak a veszélye se áll fent, hogy bekebelezné őket egy multi. Lehet, hogy garázsfejlesztőkhöz képest egész jól áll a szénájuk, de közel se annyira, hogy bárki komolyan foglalkozni akarjon velük, és ez így van jól. :-) -
#82 IGN-t nem szeressük, de ez azért bíztató - remélhetőleg most már a kasszáknál is jól teljesít és nem jár úgy, mint a Darwinia és társai: a kritikusok és a szakma ugyan elismeri, de bevételt nem termel. Termeljen: az IV szvsz az elmúlt évek egyik legkreatívabb csoportja. Csak be ne kebelezze őket egy multi :) -
#81 nekem nem tudsz rendelni? természetesen kifizetném utánvétellel ha dobozosat rendeltél, ha nem, akkor meg dobj egy pm-et pls -
#80 No, elő van rendelve 17.50 dollárért (kábé 3750 forint). Alig 1100 forintnyi többlet egy extra dobozos verzióért és ingyenes házhozszállításért még családtagok között is jó üzlet. :-) -
#79 Meg is van az első bemutató:
IGN.com
Presentation 9.0
Stark and foreboding, it feels like you’re at the centre of the Cold War even before a nuke has been fired. Controls are intuitive too.
Graphics 7.8
Ripped straight out of WarGames, the neon wire-frame models and understated effects maybe sparse but they’re extremely stylish, perfectly suiting DEFCON’s matter-of-fact approach.
Sound 8.8
Reflects the horror of the holocaust superbly with an apocalyptic soundtrack that twists and changes in time with the action.
Gameplay 8.9
Refreshingly simple yet bursting with depth, DEFCON is enjoyable as both a quick blast as well as subtle strategic epic.
Lasting Appeal 7.8
Takes a moment to learn but months to master, although there are no additional units or modes to unlock.
Végső ítélet: 8.8 -
#78 1: ez elsődlegesen multi játék, szóval több mint valószínű, hogy a játék leszedi magának a master-szerverről, vagy ha nem akkor szól, hogy itt-meg-itt lehet szedni a legújabb csomagot. :-)
2: ez előrendelésnél is van azonnali letöltés megjelenéskor. ^.^
Az előrendelés ára 10 GBP (nagyjából 4000 HUF). Ezért az árért a megjelenés pillanatában elérhető lesz az azonnali letöltése a játéknak, plusz egy totál ingyenes dobozolt verzió is beletartozik. A megjelenés után a dobozos változat további 5 GBP rááldozásával lesz beszerezhető.
-
FLeK0 #77 viszont nem kell majd patcheket vadászni hozzá, és már a megjelenés előtt le lehet tölteni, a pillanatában meg játszani :P -
#76 Hja, csak ahhoz nem jár doboz. ^_^ -
FLeK0 #75 A steamen a letöltős változat 2500Ft körül van a megjelenésig. -
#74 Friss:
Defcon kézikönyv! -
#73 No végre megérkezett a hivatalos megerősítés a dátummal kapcsolatban plusz elkezdték feldolgozni az előrendeléseket. Részletek:
Az előrendelés ára 10 GBP (nagyjából 4000 HUF). Ezért az árért a megjelenés pillanatában elérhető lesz az azonnali letöltése a játéknak, plusz egy totál ingyenes dobozolt verzió is beletartozik. A megjelenés után a dobozos változat további 5 GBP rááldozásával lesz beszerezhető.
És ami a lényeg, a hivatalos világvége dátum: 2006. Szeptember 29. Péntek -
#72 Ezt honnan vetted? Csak nem a Montyphy nevű egyén viccelődésére alapozod? -
#71 Jövőhéten landol - bővebben hét elején nyilatkozom :) (remélhetőleg) -
#70 Most látom, hogy a legtöbb egység ikonján ott van a lőszermennyiség is. Nem kicsit kell majd meggondolni, hogy miből mennyit választasz be. Bár kicsit kevésnek tartom, hogy a SAM csak tízszer lőhet és csak öt gép lehet a légibázisokon, feltéve, hogy azok tényleg azt szimbolizálják. -
#69 Na én felkészültem - DX9 és legújabb Forceware fennt :) -
#68 Ah basszus, ez totál felcsigázott :)
Sajna ki kell várnom a demót, hitelkártya nem lévén, plussz ki tudja, hogy jól fut-e és tetszik-e annyira, mint az istenkirály Darwinia v Uplink :) -
#67 alsó kép ;DDDDDD -
#66 Egy-két alap egységtípus:
Radar: egyértelmű mire való, jelzi ha egy ellenséges egység belépett a hatókörébe.
Légi bázis: vadászokat és bombázókat "szállásol el".
SAM: bombázó és rakétaelhárító alkalmatosság.
Anyahajó: bombázókat vagy vadászoakt lehet kiereszteni az ellenséges terület fölé.
Csatahajó: ellenséges hajókat iktatja ki.
Tengeralattjáró: alapból láthatatlan a radaron. Vagy torpedókat vagy egy-két nukleáris töltetet képes rövid távon kiengedni.
Vadász: kitünő felderítőegység és remekül ritkítja az ellenséges bombázókat.
Bombázó: mindegyiken van egy-egy robbanófej, amit precízen behajít egy város közepébe.
ICBM: no comment.
És egy kép, ami nem igényel túl sok magyarázatot. :D
-
#65 Jah, láttam egy-kettőt, de meg kell mondanom, hogy szinte mindegyik elég hulladék szagú volt és egyik se tűnt annyira igéretesnek mint ez.
Az Introversion név is sokkal többet nyom a latba mint sokan gondolnák. Nem hiába lett az Uplink és a Darwinia is a legkultabb játékok egyike. -
Inquisitor #64 "Én eddig csak részleteket láttam belőle, nekem is elő kell keresni valahonnan. A játék készítői is mondták, hogy a film adta az ötletet a játékhoz."
Ezzel nincs semmi baj, de gondolom azt tudod, hogy a War Games c. film óta Defcon és egyébb címen több verziója készült már ennek, mint a Tetrisnek. :) -
#63 Hozsanna, akkor már csak ki kell próbálni :) -
#62 Most írt vissza az egyikük, hogy természetesen van. :-) -
#61 Orok halam, ha nincs benne a feture, mondd meg, hogy uzenem: MEG NE MERJENEK JELENNI NELKULE :) -
#60 No jó, megkérdezem egy tesztertől, hátha ezt nem fedi az NDA. :-) -
#59 Azert mert csak. Kell. Nem szeretek full screenben jatszani. Finnyas vagyok :) -
#58 Még mindig, minek? Csak két escape és máris egy apró ikon lesz. -
#57 Ez-biztato. Windowed mode? :) -
#56 Egy bétás srác személyes tapasztalata alapján a következő konfigon futott neki:
P3 1.2GHz Celeron, 256MB RAM, 32MB (shared from RAM) grahpics card laptop
Bár nem meglepő, ha az IV ennyire fontosnak tartotta az office mód berakását, szóval el kell futnia céges gépeken is. -
#55 A Darwinia azért okozott néha látványbeli meglepetéseket, pl közel maximális zoomnál mikor majdnem az egész pálya rajta volt a képernyőn, akkor bizony meg-meg akadt néha egy viszonlyag felső-középkategóriás gépen is (azután a legújab patch-el már így is tökéletesen gördüléken volt). Mivel ebben a játékban nincsenek poligonok, nincsenek shaderek, vagy bármi ami megkövetelné akár egy bénább kártya birtoklását, szerintem nem kell aggódni a gépigény miatt.
Az egyedüli dolgok amik miatt számolgatnia kellene a gépnek az a láthatóan nagy felbontású és nagy színmélységű világtérkép, illetve egy kis minimális AI (azoknak, akik nagyon nem akarnak multizni). -
#54 A többi játékhoz képest szerintem igen jól optimalizálják + nem annyira csili vili, ezért jóval kisebb gép kell neki. Bár a darwinia egykét pontján kicsit döcögős, de az csak a túl sok lénynek köszönhető amit az 1.6 os procim már nem győz.. -
#53 Majd október elején lesz megjelenés után. Inkább a játékot fejezzék be, minthogy egy bétát tükröző demóval borzolják az idegeket.
-
Braveheart #52 Demót a népnek !!! -
#51 Igen, quick tray funkcio mar elso interjuban is benne volt :)
Azt hiszem valamikor atpakolom R9600-am masik gepbol, mert nem lesz ez igy jo :) -
#50 A gépigény állítólag (abszolút nem hivatalos) valahol az Uplink* és a Darwinia** között lesz. De még ha ez nem is jön be, egy biztos: nem kell neki csúcsgép. Sehol egy poligon, sehol egy shader.
Ami meg az ablakban futtatást illeti, az a főnökök miatt "hót" felesleges. :-)
Nyomsz egy dupla ESC-et, a játék lekerül a tálcára és az ikonja jelzi, ha valaki valami huncutságra vetemedik (pl a nukleáris veszély jel villog ha valaki elkezdett ICBM-eket lövöldözni). Lesz olyan játékmód ami a meccset nyolc órásra húzza, tökéletes egy irodai nap átvészelésére. Mivel abban a módban nagyon lassan telik az idő, ezért nem okoz gondot ha le is van rakva a játék ikonja, mert annyira ráérősen folyik, hogy akár fél/egy óra eltelhet mire a rakéták kilövéstől számítva célbaérnek. Annyi idő meg bőven elég, hogy elhajtsuk a kellemetlenkedő főnököt és felkészüljünk az ellencsapásra. :-)
*300MHZ processor
32MB RAM
25MB Hard disk space
CDROM drive
**Windows 98, 2000, XP / Linux Suse 9.1, Debian/Sarge and Debian/Sid, Redhat 9.0 or later.
600MHZ processor (1.6GHZ processor recommended)
128MB RAM (256MB RAM recommended)
Geforce2 or greater (Geforce4 or greater recommended)
30MB hard disk space
CDROM Drive -
#49 Vajh mi lesz a gépigénye - most újítottam PC-t de mivel munkára valót vettem, VGA abszolúte alsókategóriás Geforce FX 5200. (hivatalos fórumot hónapok óta nézem de még csak utalás sem volt erre sajnos).
Illetve vajh lesz-e benne windowed mod, mert full screenben nem szeretünk játszani, főleg ha mászkál a főnök :) -
#48 Még minimum fél hónap. :-( -
#47 Lassan akár meg is jelenhetne :) -
#46 No mindegy, az eddigi összes ide belinkelt videó fel lett töltve, jó videózást azoknak akik eddig lustá voltak letölteni őket. :-) -
#45 No, beraktam a bannerba a Youtube-os videóimat. Várom a véleményeket, hogy maradjon-e megjelenésig. -
#44 Lehet már nem aktuális, de próba cseresznye, én mindenesetre elküldtem a magam kis nevezését mikor a nyaralásomon sikerült gépközelbe jutnom. We have 3 signed Defcon units to award , drawn randomly from all players who successfully complete Uplink before the end of August.
Aki még gyorsan végig akarja játszani:
In order to enter the competition, you need to send the code that will be presented to you during the game to [email protected] together with your save game file.
The code will be presented on the end-game score screen if you have successfully completed the ARC mission, or by means of an email if you complete the Arunmore mission. This will only happen if you create a new agent in Uplink 1.34 or later.
- Felrakod az aktuális legújabb patchet az Uplinkhez.
- Végigtolod a történetet.
- Ha az Arunmorral nyertél akkor E-Mailben, ha ARC-al akkor az összegzőképernyőn kiír egy kódot.
- Az a kódot és az ügynököd fájlját elküdöd a fentebb leírt címre és ha mákod van akkor talán nyersz egy aláírt Defcont.