821

[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]

Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd!

• Lacc
    Na, mi ez a nagy leülés? :) Már csak 10 nap.
  • SötétBarom
    Lesz demo :)

Ottvan a site-on a link (csak mögé van írva, hogy coming soon).
    Alig várom!
  • Lacc
    Izgalmas lehet :)
  • Hmuda
    A verseny jelenlegi állása.
  • Hmuda
    Friss:

Chris kicsit taglalta az első defcon verseny eseményeit (sajnos csak bétások nevezhettek, de megjelenés után jön majd az igazi ereszdelahajamat). Volt három hatemberes meccs, ami után a három játék három-három legjobb játékosa bekerült a második fordulóba. Mivel versenyről van szó, ezért a szövetségek még paranóiásabbá tették a játékosokat mint egy normáls meccs alkalmával és nem egy igazán látványos hátbatámadás történt a csatározások során.

Képek az eseményről:
  • Thanatos
    ha tényleg olyan jó lesz mint a hype láttatja akkor igen, de az max demo vagy "próbaverzio" után fog nekem kiderülni... :)
  • Thanatos
    az az igazság hogy én megtanultam ezek a hiányoságokat elvetkőzni, blizzardban meg főleg nem wc3 után... :)
  • Hmuda
    No, haladunk. :-)

Amúgy három oka van, hogy miért is éri meg:

1: Egy olyan csapat neve mint az Introversion már jelent egyet-s-mást, lásd Uplink és Darwinia.
    2: A bétások is dícsérik, hogy mennyire összetett és nagyon megfontolt lépéseket igénylő stratégia. Összetettségében egyesek egyenesen a sakkhoz hasonlították, ami azért beláthatjuk, hogy nem rossz előjel (már akinek). Az meg külön érdekesség, hogy a piszok módon finnyás IGN is 8.8-ra értékelte.
    3: 10 rongyos font (4000 forint, esetemben 17.50$ ~ 3800forint) egy játékért, doboz+kézikönyvért és ingyenes házhozszállításért még a hülyének is megéri.
  • CrucifX
    Az az igazsá, hogy ha már nem egy alkalommal bizonyítottak, akkor látatlanban is megbízól bennük - lásd Blizzard. Az Uplink és a Darwinia után egyszerűen nem jöhet annyira rossz dolog az IV-től :)
  • Thanatos
    tudom :) és ezt mondom hogy szerencsére én már megtanultam mellőzni a hype-ot mert ugyanugy lehet csalódás akármekkora a hype :)
  • CrucifX
    Megértem, hidd el, csalódtam már nem egyszer, itt most csupán a hype beszél belőlem :)
  • Thanatos
    hiddel pont azért nem veszek látatlanba gamet mert van tapasztalatom... :) majd te is megérted egyszer pár igazi csalódás után :)
  • Thanatos
    jól látod a fejlesztőket, de lehet egy demo is elég egy jó gamenál, aztn reméljük a legjobbakat :)))
  • CrucifX
    Homebrew fejlesztők játékat lewarezolni a legnagyobb dicsőség

...

Még jó, hogy maga az IV fog fake torrenteket fellőni, pont az ilyenek kiszűrésére.
  • SötétBarom
    Akkor lewarezolod, aztán ha úgyérzed, hogy jó dologról van szó, megszponzorálod a fejlesztőket..
  • CrucifX
    Jó persze, de pár év után azért már csak van annyi tapasztalata bárkinek is, hogy ne a kátrányos zsákba nyúljon a gyémántért :)
  • Thanatos
    nézőpont krédése, én már sokszor megtanultam hogy próba nélkül akármenyir jónaktünik, akármenyira agyonhypeolják, akármennyir tetszik nekem is előzetes infok alapján 20 fillért se egy gamera... :P
  • CrucifX
    A nagy finálé a torta legfinomabb része :)
    Darwiniánál mondjuk egyszerű volt megoldani a demót, hiszen ott volt szingli mód, de itt érdekes lesz, hogy miben csorbítják. Igaz, amennyit a teljes verzióért kérnek annyiért demó nélkül is simán bevállalható.
  • Hmuda
    Dehogynem. A játék szerves része az egységek közötti harc. Le kell vadászni a tengeralattjárókat, ki kell védeni a bombázótámadásokat, stb. A nukleáris csapás csak a nagy finálé.
  • CrucifX
    Akkor viszont pont a lényeget nem látja az ember.
  • Hmuda
    Remélhetőleg míg a többség a demóval totojázik, addig én már több milliónyi civilt iktattam ki.

Bár kíváncsi vagyok, hogy miben lesz korlátozott a demó. Lehet, hogy a DEFCON szint nem mehet mondjuk háromnál lejebb.
  • robotnyk
    29, megjelenés napján
  • Braveheart
    Demo mikor jön?
  • SötétBarom
    Ték.. :P
  • CrucifX
    Szadista :)
  • Hmuda
    "Kölcsönvettem" a hivatalos oldal visszaszámlálóját. :P
  • CrucifX
    És lerágni a körmöket, hogy jöjjön már - én már nagyon durván számolom a napokat: 4 év után az első PC-s játék, ami érdekel és még ki is próbálom :)
  • Hmuda
    A #74-ben van a kézikönyv. Ajánlott olvasmány. Nem csak a játékról van benne szó, hanem kissé bugyuta (tipikus ötvesen évekbeli) sugárzásvédelmi tanácsokat is tartalmaz. Szóval a játékinfók olvasgatása mellett még jókat lehet mosolyogni. :-)
  • Thanatos
    hát jah, nekem a stilusa jön be eddig nagyon, a game gőzöm sincs milyen lessz :D
  • Hmuda
    Bár már ott tartanánk, hogy saját cuccok mennének fel. :-)
  • Thanatos
    jóak :)
  • Hmuda
    Nohát, most láttam, hogy a felrakott videókat több mint ötszáz alkalommal nézték meg. :-)
  • robotnyk
    2 hét megjelenésig, ennek örömére mehet a preload steamről :)
  • CrucifX
    Csináltam wallpapert
  • Hmuda
    Hivatalos gépigény:

Windows 98/ME/2000/XP
    P3-600, Geforce 2
    128Mb RAM
    60Mb Hard Disk
    Internet Connection for multiplayer games
  • Hmuda
    Ja vagy úgy! :D

Amúgy az IV boltban is van "download-only" pakk, bár az csak megjelenéskor lesz elérhető (a mostani előrendelős/dobozos verzió áráért).
  • robotnyk
    mert így nem kell magyarázkodnom, hogy miféle csomagokat kapok
  • Hmuda
    Áh, miért a steamet eröltetitek? Ha a honlapjukról rendelitek akkor (bár nem sokkal, de) kicsivel több pénz kerül a fejlesztőkhöz. Hiába remek cucc a steam, még annak a használata sem ingyenes.
  • robotnyk
    +fav, steames előrendelés leadva :)
  • CrucifX
    Adja ég hogy ez így is maradjon (ja, és csináljanak Uplink folytatást, de nagyon gyorsan! :)