821
[Hivatalos Oldal] [IV-Store] [Manual] [Demo] [Hivatalos Fórum]
Ha sajnálsz 4000 forintot a fejlesztőktől akkor legalább ne hangoztasd! |
-
#123 Na, mi ez a nagy leülés? :) Már csak 10 nap. -
#122 Lesz demo :)
Ottvan a site-on a link (csak mögé van írva, hogy coming soon).
Alig várom! -
#121 Izgalmas lehet :) -
#120 A verseny jelenlegi állása. -
#119 Friss:
Chris kicsit taglalta az első defcon verseny eseményeit (sajnos csak bétások nevezhettek, de megjelenés után jön majd az igazi ereszdelahajamat). Volt három hatemberes meccs, ami után a három játék három-három legjobb játékosa bekerült a második fordulóba. Mivel versenyről van szó, ezért a szövetségek még paranóiásabbá tették a játékosokat mint egy normáls meccs alkalmával és nem egy igazán látványos hátbatámadás történt a csatározások során.
Képek az eseményről:
-
Thanatos #118 ha tényleg olyan jó lesz mint a hype láttatja akkor igen, de az max demo vagy "próbaverzio" után fog nekem kiderülni... :) -
Thanatos #117 az az igazság hogy én megtanultam ezek a hiányoságokat elvetkőzni, blizzardban meg főleg nem wc3 után... :) -
#116 No, haladunk. :-)
Amúgy három oka van, hogy miért is éri meg:
1: Egy olyan csapat neve mint az Introversion már jelent egyet-s-mást, lásd Uplink és Darwinia.
2: A bétások is dícsérik, hogy mennyire összetett és nagyon megfontolt lépéseket igénylő stratégia. Összetettségében egyesek egyenesen a sakkhoz hasonlították, ami azért beláthatjuk, hogy nem rossz előjel (már akinek). Az meg külön érdekesség, hogy a piszok módon finnyás IGN is 8.8-ra értékelte.
3: 10 rongyos font (4000 forint, esetemben 17.50$ ~ 3800forint) egy játékért, doboz+kézikönyvért és ingyenes házhozszállításért még a hülyének is megéri. -
#115 Az az igazsá, hogy ha már nem egy alkalommal bizonyítottak, akkor látatlanban is megbízól bennük - lásd Blizzard. Az Uplink és a Darwinia után egyszerűen nem jöhet annyira rossz dolog az IV-től :) -
Thanatos #114 tudom :) és ezt mondom hogy szerencsére én már megtanultam mellőzni a hype-ot mert ugyanugy lehet csalódás akármekkora a hype :) -
#113 Megértem, hidd el, csalódtam már nem egyszer, itt most csupán a hype beszél belőlem :) -
Thanatos #112 hiddel pont azért nem veszek látatlanba gamet mert van tapasztalatom... :) majd te is megérted egyszer pár igazi csalódás után :) -
Thanatos #111 jól látod a fejlesztőket, de lehet egy demo is elég egy jó gamenál, aztn reméljük a legjobbakat :))) -
#110 Homebrew fejlesztők játékat lewarezolni a legnagyobb dicsőség
...
Még jó, hogy maga az IV fog fake torrenteket fellőni, pont az ilyenek kiszűrésére. -
#109 Akkor lewarezolod, aztán ha úgyérzed, hogy jó dologról van szó, megszponzorálod a fejlesztőket.. -
#108 Jó persze, de pár év után azért már csak van annyi tapasztalata bárkinek is, hogy ne a kátrányos zsákba nyúljon a gyémántért :) -
Thanatos #107 nézőpont krédése, én már sokszor megtanultam hogy próba nélkül akármenyir jónaktünik, akármenyira agyonhypeolják, akármennyir tetszik nekem is előzetes infok alapján 20 fillért se egy gamera... :P -
#106 A nagy finálé a torta legfinomabb része :)
Darwiniánál mondjuk egyszerű volt megoldani a demót, hiszen ott volt szingli mód, de itt érdekes lesz, hogy miben csorbítják. Igaz, amennyit a teljes verzióért kérnek annyiért demó nélkül is simán bevállalható. -
#105 Dehogynem. A játék szerves része az egységek közötti harc. Le kell vadászni a tengeralattjárókat, ki kell védeni a bombázótámadásokat, stb. A nukleáris csapás csak a nagy finálé. -
#104 Akkor viszont pont a lényeget nem látja az ember. -
#103 Remélhetőleg míg a többség a demóval totojázik, addig én már több milliónyi civilt iktattam ki.
Bár kíváncsi vagyok, hogy miben lesz korlátozott a demó. Lehet, hogy a DEFCON szint nem mehet mondjuk háromnál lejebb. -
#102 29, megjelenés napján -
Braveheart #101 Demo mikor jön? -
#100 Ték.. :P -
#99 Szadista :) -
#98 "Kölcsönvettem" a hivatalos oldal visszaszámlálóját. :P -
#97 És lerágni a körmöket, hogy jöjjön már - én már nagyon durván számolom a napokat: 4 év után az első PC-s játék, ami érdekel és még ki is próbálom :) -
#96 A #74-ben van a kézikönyv. Ajánlott olvasmány. Nem csak a játékról van benne szó, hanem kissé bugyuta (tipikus ötvesen évekbeli) sugárzásvédelmi tanácsokat is tartalmaz. Szóval a játékinfók olvasgatása mellett még jókat lehet mosolyogni. :-) -
Thanatos #95 hát jah, nekem a stilusa jön be eddig nagyon, a game gőzöm sincs milyen lessz :D -
#94 Bár már ott tartanánk, hogy saját cuccok mennének fel. :-) -
Thanatos #93 jóak :) -
#92 Nohát, most láttam, hogy a felrakott videókat több mint ötszáz alkalommal nézték meg. :-) -
#91 2 hét megjelenésig, ennek örömére mehet a preload steamről :) -
#90 Csináltam wallpapert -
#89 Hivatalos gépigény:
Windows 98/ME/2000/XP
P3-600, Geforce 2
128Mb RAM
60Mb Hard Disk
Internet Connection for multiplayer games -
#88 Ja vagy úgy! :D
Amúgy az IV boltban is van "download-only" pakk, bár az csak megjelenéskor lesz elérhető (a mostani előrendelős/dobozos verzió áráért). -
#87 mert így nem kell magyarázkodnom, hogy miféle csomagokat kapok -
#86 Áh, miért a steamet eröltetitek? Ha a honlapjukról rendelitek akkor (bár nem sokkal, de) kicsivel több pénz kerül a fejlesztőkhöz. Hiába remek cucc a steam, még annak a használata sem ingyenes. -
#85 +fav, steames előrendelés leadva :) -
#84 Adja ég hogy ez így is maradjon (ja, és csináljanak Uplink folytatást, de nagyon gyorsan! :)