Studio 60 on the Sunset Strip (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig mindig feltolták egy bizonyos helyre, de most nuku :S
Egyébként nem angolul keresném, hanem kivételesen szinkronnal. Matthew Perry nekem összenõtt a magyar hangjával...akárcsak Bradley Whitford.
EGyébként ep. kritikák meg itt: http://www.sorozatguru.info/?cat=140
Jah és 22 részes!
Nézed a sorozatokat! Nincs véleményed? Nekem van: http://sorozatguru.info
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ne 16 rész után, bizonyos kérdéseket függõben hagyva. Miközben elvileg már le van forgatva a következõ egynéhány rész. Szal remélem azért lesz valami kultúrált befejezés.
TBD után nem néztem, csak az NBC egy-két dühös hsz-ébõl ragadt rám ez-az...
Mi fog lemenni a magyar HBO-n? A TBD vagy a Studio 60?
ez kábé a premier óta sanszos😊 mármint, hogy 1 évados lesz.
"The Black Donellies 10 részes, ha az után nem tér vissza, akkor a kedvenc sorozatomra lényegében keresztet vethetek..."
13, az elsõ évad, ha máshol nem, akkor a magyar hbo-n le fog menni.
én legyek az elsõ, aki leírja ide, hogy lehet, hogy megszûnik a sorozat???
The Black Donellies 10 részes, ha az után nem tér vissza, akkor a kedvenc sorozatomra lényegében keresztet vethetek...
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igazad van én néztem el a számolást.ez van.
kár hogy annak idején nem vettem komolyan az angolt.<#worship>#worship>
egyébként ha hinni lehet a hireknek akkor a HBO bevásárolt belõle igy van rá esély hogy nálunk is bemutatásra kerül. bár szinkronosan nem tudom milyen lesz.
már persze ha igazak a hirek.
nagyon láma kérdés:
ez milyen stílus, vagy hogy kell elképzelni? /és nem ismerem azt a west vmit se/
ez valami színvonalasabb folytatásos teleregény?
most elkezdtem leszedni elsõ 11 részt, de leginkább azért, mert azt írták, hogy sikeresnek ígérkezik, meg imádom Amanda Peet-et /no, meg ugye M.P. se kutya/
linuxman: linuxman.freeblog.hu
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
a második rész annyira nem ütött, de a harmadik nagyon ott van, úgyhogy kezdhetem megint félteni a sorozatot, nem akarok cancelt -.-
jó színészek,(jóbarátok,jack n jill,szerettem õket)jó ez a "mi megy a háttérben"-dolog,a west wing is jó volt,csak a második seasonra már agyamra ment az "igenelnökúr,természetesenelnökúr-nyalások,meg az elnök éljenzése...szóval jó lesz ez is,fõleg egy jól idõzített felirattal,amikor majd nem kell mindíg controlleftrightot nyomkodni😊 akkor már az sem lesz zavaró hogy pörgõs.
nekem tetszik-mondjuk nekem lassan minden tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=uj5XbKjplYQ
Nem tudom hogy bírom ki 18-ig 😊
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Készítõ: Aaron Sorkin
Rendezõ: Thomas Schlamme
Szereplõk: Matthew Perry (Jóbarátok), Amanda Peet (Bérgyilkos a szomszédom), Bradley Whitford (Az elnök emberei), Sarah Paulson, Timothy Busfield, Steven Weber, Nathan Corddry, Michael Stuhlbarg, Carlos Jacott, D.L. Hughley, Evan Handler
Várható indulás: 2006. õsz (csütörtök, 21.00)
Sztori: Az õsz egyik legvártabb sorozata egy késõ esti szkeccs-show színfalai mögött játszódik és minden összeomlik, teljes a fejetlenség, elszabadul a pokol. Már csak két fiatal, tehetséges író mentheti meg a helyzetet.
Info:sorozatjunkie.freeblog.hu