71
  • Röfikapitány
    #71
    Hi keresem a következő számot!Eddig senki sem tudta ki az előadó és mi a szám cime!
    2.évad 2 epizód 26. perc amikor a besúgó srác az egyetemre megy és leszakitja az Utah ba szoló hirdetést!Mi szól ekkor?Köszi aki tudja!
  • hokn
    #70
    Prison Break Fan Oldal -> aktuális rész mindig elérhető, képek, cikekk, leírások, minden, ami szem szájnak ingere. Hamarosan design is lesz :D
  • martinho040150
    #69
    csak annyi hogy EZ A LEGJOBB SOROZAT A VILÁGON!!!!!!!
    PRISON BREAK 4EVER!!
    s02e15-be azért ideges volt Mahohn hogy ijen videót csináltak Scofield-ék,nem?
  • winnie
    #68
    ha most kezded az internetes letöltést, akkor először annak alapjait sajátítsd el. ha meg már töltöttél le, akkor onnan, ahol a többit. van egy cosmó ingyenes torrentkereső és egyéb filemegosztó...
  • chibli
    #67
    Nem tudha valaki ho honnan lehet letölteni A Prison Break-a Szökés 2. évad-ot????
  • winnie
    #66
    jó kérdés, de nekem pl. meggyőződésem, hogy ha valaki látta volna az amerikai rém rendest előtte angolul, akkor hányna a magyar verziótól. egyrészt csuja imrére rámondanák, hogy tlejesen más karakter, mint ed oneill, másrészt a magyar szöveget is sokan utálnák, mert rengeteg benne a félrefordítás.
  • lee56
    #65
    Nyilván azon kevesek problámája ez, akiknek van lehetőségük hogy megnézzék eredeti hangon, és értenek is legalább egy kicsit angolul.

    És ez az egész szinkronizálás dolgot nemnagyon értem, vannak filmek/sorozatok ahol sztem még jobb is a magyar szinkron, és az átültetett poénok is faszák. Jó példa erre az amerikai rém rendes család (a budapesti borzalmas, dehát az ugye nemis szinkron). Szóval ha, egy-két esetben össze tudnak hozni, még az eredetinél is jobb hangokat, és szöveget a szereplőknek szinkronizáláskor, akkor méiért nem lehet ezt más filmnél/sorozatnál?
  • winnie
    #64
    a szinkron dolog túl van spilázva. azok fanyalognak, akik nézik angolul (jogosan), de ők amúgy sem néznék.

    rengeteg hasonló szinkronú sorozat volt már siker - ld. tavaly a lost. ott botrányos módon még a háttérzajokat is lenyelte a szinkronstúdió és mégis siker lett. a szinkronnal nem törődik az átlagnéző, örül, ha magyarul beszélnek.
  • lee56
    #63
    Nagyon jó sorozat! Arra hogy magyarországon mért nem "olyan" sikeres szerintem a magyar szinkronra vezethető vissza, ami messze nem adja vissza az eredeti hangok stilusát és hangulatát. Plusz még hogy hozzám hasonlóna nagyon nagyon sokan nem nézik, mivel már látták egyszer (vagy többször ) angolul, és csalódván a magyar szinkronban, vagy csak azért mert nincs kedvük ujra megnézni, és inkább a 2dik évad legujabb részére fáj a foguk(fogunk )
  • Huszi84
    #62
    Lesz vki a cella társam???? by T-Bag
  • Broafka
    #61
    hány rész van ebből?
    úristen, ez izgi :D
  • winnie
    #60
    a kérdés adott. hogyhogy csak most?
  • Constantin79
    #59
    Csessze meg! Végignéztem, szinte egybe:)) Már várom a következő adagomat:))) Mikor is vetítik az ötös részt a Foxon? Talán a jövő héten! A valaha volt legjobb sorozat, amit láttam. Messze jobb, mint a Lost, pedig azt is nagyon szeretem!
  • mayloka
    #58
    A prison break nagyon jó sorozat! Nem lövöm le a poénokat...Sokakkal együtt már a 2. széria 3. részénél járok és ugyanolyan izgalmas fordulatos mint az elején!
    Érdemes lenne ha megnéznétek angol változatban felirattal mert a magyar szinkron hihetetlen szarra sikeredett!
  • MegaPeti
    #57
    Imádom a szökést,csak szar,h ilyen későn van,me nekem csütörtökön 7 órám van,és van fizikám és kémiám is azon a napon. Mellesleg 5:45-kor kelek,így egy kicsit fáratt vagyok. De nem hagynám ki,a feleségeket soha sem néztem,én hányok az olyan sorozatoktól. Szökés 4ever!
  • winnie
    #56
    1. nem az rtl tette a feleségek ellen, hanem a feleségeket indította el a tv2 a tervei ellenére a szökés ellen

    2. a feleségek minden, csak nem bizonyított. a nézettsége maximum közepes, a tv2 NCIS-e is megveri például

    3. az rtl húzott és nyert. simán lezúzta a nézettségi versenyben a tv2-őt 1.57M vs 1.02M

    4. minden főműsorideje foglalt. az rtl célja megverni a tv2-őt, így már csak szerdán kellett bevenni. sikerült nekik. egyelőre.

    a tévézés a választásról szól.
  • Cassell
    #55
    Ch-Slater-rel teljesen egyet értek én is pontosan ezen morfondíroztam ,hogy beteszik az új sorozatukat az Rtlesek a már bizonyított Született feleségekkel egy időbe -szerintem ez kamikaze taktika sokkal jobb lett volna előbb másik nap főműsoridőbe tenni mondjuk így legalább nem kell azon gondolkodni melyiket is kéne nézni mert így ebből sose látok 1 percet sem.
  • winnie
    #54
    mivel a legtöbben csak ezeket nézik, így ezekkel lehet hadakozni:)

    meg a lost összefüggő történetének sikere miatt jöhetett egy másik összefüggő történetű sorozat is.
  • Kingfisher
    #53
    Hogy jön folyton a Lost a PB-hez? Jó itthon ez a 2 legnagyobb warez siker, és? Sok összehasonlítási alapot nem találtam, de aztán lehet a PB is elmegy misztikus börtönalatti szörnyesbe, de nemhiszem :)
  • winnie
    #52
    milyen legtöbb díjat? és pláne milyen legnagyobb nézettség? a lost örülhet, ha nézettségben amerikában a legjobb 10 közé bekerül.
  • 1Obi1
    #51
    Mégis a Lost-nak van a legnagyobb rajongótábora, mégis a Lost kapta a legtöbb díjjat tavaly, mégis a Lostnak volt a legnagyob nézettsége.A lost egy karakter orientált sorozat, naná hogy sokan nem értik.
  • winnie
    #50
    a soroztokból évente 22 rész készül el.

    itt is ez volt. forgattak 22-t. idén jön az újabb 22 2006. augusztustól 2007. májusáig
  • chryss
    #49
    nem értem
    2 évad?!
    hogy fejezödhet be az 1. évadban egy ilyen sorozat?!
    Vagy úgy meg simán tovább csak ezt a 22 részt ebbe az évbe csináltuk a másik 22 részt meg ebbe az évben?!
    Vagy hogy?!
  • mikloss
    #48
    Én először fél éve láttam egy pár részt amit az amcsi angol tanárom hozott dvd-n és nagyon megtetszett aztán letöltöttem és megnéztem az 1. évadot.... kíváncsi vok a 2.ra
  • lalakov
    #47
    Én azért jobban örültem volna, ha nem hagyják abba. Kicsit fura volt itt látni.
  • Tinman #46
    Utálom ezt a sorozatot... elkezdtem nézni és csontig rágtam a kezem az izgalomtól. Aludni alig bírtam amikor elfogyott az első nagyobb adag... + még vagy 2x az álmaimba is beférkőzött Scofield.

    NE NÉZZÉTEK MEG!
  • MrTressy
    #45
    kis logó kint figyel már hehe :)
  • winnie
    #44
    aki ilyet néz, az nem lehet magas szellemi színvonalon, egyszerűen szánalmas, a hányinger kerülget tőle.

    izé. én a pb-t nézem, mint az állat. ez egy dolog.

    de hiszem, hogy a született feleségek, mint sorozat jóval intelligensebb. (nem a nézőkre gondolok, de gondolom azért a kettő összefügg.) jobban meg van írva, sokkal többrétegűbb, míg a pb, valljuk meg egy pofonegyszerű, de mesterien tálalt akció vagy thrillersorozat - én is inkább azt nézem, de nem hiszem, hogy a pb nobrainer, kommersz szintjén érdemes egy másik sorozat nézőti pocskondiázni.
  • Ch_Slater
    #43
    nem vágod a lényeget. átlagos magyar néző szempontjából a Született feleségek egy már ismert sorozat, népszerű (nem véletlenül).
    És az rtl ezzel a már ismert sorozattal akarja felvenni a versenyt, úgy hogy ugyanakkor műsorra tűz egy teljesen ismeretlen sorozatot (ismét az átlagos magyar néző szempontjából)..
    természetesen a Született feleségeket sem ismerhették többen, mint most a P.B-t, de akkor talán nem volt ekkora harc az adott műsornapon, az adott idősávban...
    nem értek a műsorszerkesztéshez, de én először egy olyan napra tettem volna a PB-t, amikor a tv2 gyengébb műsorokat ad (á lá beetetés). Így lehet többen megnéznék kezdetben. Utána, ha látják, hogy sikeres, akkor mehetne csatázni szerda este a D.H-val... ez így elég kockázatos
  • Zedas
    #42
    Viszont, most hogy néztem a második évad első részét, már látom, hogy előnye mégis volt az Invasion leállításának :)
  • scorpeeon
    #41
    hát éppen azaz! Melesleg a qrvajó sorozattal van dolgunk a Prison Break-kel, én hallottam már fél éve is róla, a született feleségek meg... Hogy finoman mondjam: aki ilyet néz, az nem lehet magas szellemi színvonalon, egyszerűen szánalmas, a hányinger kerülget tőle.
  • prisonbreak
    #40
    "Az RTL Klub szerdai premierjével kapcsolatban elcsodálkozhatunk, hogy mi ez a nagy felhajtás egy olyan sorozattal kapcsolatban, melyet itthon a kutya sem ismer."

    Kíváncsi lennék, ho a szerző által említett született feleségeket hányan ismerték mielőtt leadta a tv2 . . . ? vagy más egyéb sorozatokat mennyien szoktak ismerni?! :S grat!
  • jefferson83
    #39
    Nem mondod, én meg már azt hittem ott fog megrohadni a nyavajás a börtönben
  • winnie
    #38
    pedig az volt a legjobb.
  • Cat #37
    "Látszik hogy végig megtervezett, jó történet vezetéssel, fordulatokkal"

    azért az első évad utolsó részét mégis brutálisan el tudták tolni...
  • Broafka
    #36
    SOROZAT LÖVÉS!

    tényleg sorozat áradat van ma magyarországon, és ami a legjobb hogy mind nagyon jó!
    csak az ismertebbek közül: Született Feleségek, Doktor House és most ez a Szökés

    én ebből még nem láttam egyetlen részt sem, de megfogom nézni... remélhetőleg

    hajrá, szeretjük a jó sorozatokat ;)
  • ttt ttt
    #35
    Általában a mostani sorozatoknál az a baj, hogy egy pár rész után kifogynak az ötletekből vagy túl misztifikálják, amit később nem magyaráznak meg; nagyvonalúan elfelejtik.
    Természetesen kivételek akadnak és ezek közt ott vann a Prison Break. Látszik hogy végig megtervezett, jó történet vezetéssel, fordulatokkal, cselekménnyel, megfelelő karakterekkel és szereposztással.Érdemes megnézni, akit megfog az úgy is rajongóvá lesz, akit nem meg nem. :)
    Szerintem netes berkekben igen is nagy már a rajongó tábora, melybe bele tartozom én is.
    PB rulez
  • Zorbie
    #34
    (a fővárosban nyilván)
    Az ilyen kejelentésektöl rosszul vagyok.
    Mikor fogják már fel a pestiek, hogy az ország 80% nem ott él, és hogy ezt a 80% egyáltalán nem érdekli hogy a köruton elütöttek 1 kiskutyát.
  • Zedas
    #33
    Ööö, szerintem ő az 1 perc néma csend alatt a 'nyugodjék békében'-t értette.

    Egyébként valóban a Firefly volt az első olyan sorozat, ahol az űrben nem volt hang(!). És nagyon jó volt minden szempontból. R.I.P.

    Megjegyezném, hogy nekem a most letiltott Invasion is nagyon tetszett a Lost 2. évadjával ellentétben, ami - hát lássuk be - a közepénél nagyon ellaposodott.

    A Prison Break pedig király! Nézzétek! :)
  • Szefmester
    #32
    valóban.. de nem is sejted miért van akkor csend? Talán nem azért mert éppen az űrben vannak ahol a hang.. khm.. hogyismondjam .. nem terjed?csak valósághűen akarták visszaadni az űr csendjét. És igen az is a tipikus amcsinak készült, lehetett volna sokkal jobb is