71
  • gErEth
    A Lost ehhez képest 0
    2 nap alatt néztem meg az egész első évadot :)
    de van aki egy nap alatt, hát durva
  • Kelta
    Hát tudod, Hál'istennek, nem egy Lost.
    mert a Lost fasorba sincs a Prison Break-el,
    a Szökés klasszisokkal jobb sorozat mint a Lost.
    ugyhogy igazad van :)
  • portable
    Prison Break S02E01 Manhunt *AC3 5.1* *HDTV* *720p* *x264*
  • Smuge
    Hát nem tudom de sztem Lost se egy nagy világszám sőt... Született Feleségekröl meg ne is beszéljünk nem birtam 2 percnél tovább ( abban is Eva L. -t csodáltam :P ). Lost amilyen jol kezdödött olyan rosz lett első évad a vége felé. Amikor elkezdtek jönni a hangok a dzsungelböl meg fák dölni ide oda, na ott mondtam hogy ez is ennyi volt.
  • winnie
    a firefly is amerikaiaiknak készült
  • Angyisz
    brutál nagy sorozat, a FOX-on tegnapelőtt kezdték a 2. évadot már alig várom azt is
  • csombesz
    Szerintem ez a sorozat egyáltalán nem ismeretlen itthon
  • Dav999 #24
    rendben van ez a sorozat. dehát a firefly.. 1 perc néma csend :o :p
  • Szefmester
    én csak annyit hallottam róla, hogy elég szájbarágós és helyenként logikátlan a cselekmény... bár minke csodálkozni amerikaiaknak készült... a színvonalas Firefly sorozatot meg leállíttatták
  • DjDano
    már bocs de a szinkronhoz csak annyi köze van az RTL-nek hogy ők rendelik meg...
  • lalakov
    Hány részt láttál?
  • InfectedMann
    Nagyon jó sorozat... lassan a végére érek...
    de ez a szinkron ami a legújabb bemutatóban volt az vmi iszonyat tré :S :S
    tipikus rtl klubos minőség...
  • 1Obi1
    Nem rossz, de azért nem egy Lost.
  • Alkarcsont
    Aztán majd kiderül mégiscsak bűnos.. láttátok a levél a halálsorról c. filmet?
  • lalakov
    És mire vársz?? :) Már kb. 13 órája elérhető.
  • winnie
    megint ez a fanfavorit sorozat téma... a loston kívül nem nagyon volt még roppant sikeres fanfavorit sorozat. nyilván ez is csak egy vélemény, de a fenébe is, az csőlátás, ha csak a warezból akarsz kiindulni.

szerintem ez a lényeg - nem reklám, csak nincs értelme kopizni. ez a véleményem. nyilván nem vagyok orákulum.
  • winnie
    ezt már a sorozat megkezése alatt lehetett tudni, hogy mi lesz a lényeg.

meg, ha akarom a szökés nem befejezett cselekményre utal, hanem magára az előkészületekkel tarkított folyamatra.

gondolom kígyót-békát mondtál a nagy szökés vagy a szökés az alcatrazból c film készítőire is:) (jó, nem mindenkinek egyértelmű, de én azt hittem, hogy az)
  • vg
    Heh, az 1 évad az úgy fejeződött be, hogy a barom RTL-eseknek sikerült lelöni az egész sorozat poénját a magyarosított cimmel... köszönjük!
  • HuAn82
    Kösz az infót!
  • Sanyix
    Ja már alig várom hogy tölthessem a 2. évad 1részt, mert az 1 évad az úgy fejeződött be hogy... majd meglátjátok :)
    Én a 24-et se bírtam magyar szinkronnal nézni, mer szar, nem jön át egy csomó dolog úgy. Gondolom a PB-nél sem lesz másképp.
  • BiG G
    mennyiség ahhoz képest, hogy egyik tévé sem adta. És ha lenne egy kis sütnivalójuk, akkor igenis megnéznék hogy mi a népszerű a warezosok körében... csak ehhez túl szűklátókörűek.
  • jax
    Sok jót hallottam róla, biztos nézni fogom!
  • winnie
    hehe. itt írtam én is erről - hogy vajon miért vette meg az intercom a dvd kiadásának a jogát már TAVASSZAL, a magyar tévépremier előtt. mi ez a nagy sietség azon cég részéről, mely az asva tagja:)
  • Cat #8
    több tizezer? az mi? szerinted ez mennyiség? egy este kb. 4 millió ember nézi a tévét, annak 40e az 1%-a...

A lutri az, hogy ez nem top10-es sikersorozat amcsiban sem, akkor vajon hogyhogy pont ezt vették meg? netán figyelik, hogy warezban mit töltenek le az emberek?
  • sokadikgab
    Na ja, de aki mar egyszer vegignezte szamitogepen nembiztos,h. megegyszer megnezi a TVben is ...

Pl. ahogyan en se nezem vegig megegyszer.
  • BiG G
    "Az RTL Klub szerdai premierjével kapcsolatban elcsodálkozhatunk, hogy mi ez a nagy felhajtás egy olyan sorozattal kapcsolatban, melyet itthon a kutya sem ismer."

Kedves Szekeres Viktor, immáron 1 éve stabil, több tízezres nézőtábora van itthon a Prison Break nevű sorozatnak, anélkül hogy egyetlen tévé is sugározta volna. Ne írj hülyeségeket, ha halvány lila gőzöd sincs a dolgokról. Köszi.
  • MrTressy
    ill bocs 23 mat mert ma reggel megjelent a 2. évad elsö része is
  • MrTressy
    Hát aki megnézi tuti függö lesz és letölti a többi részt azonnal és végig nézi egybe mind a 22 részt .Ellenben a magyar szinkron nagyon rossz
  • Tercsd #3
    A legjobb a reklámplakátja a börtön falán...
  • beni002
    Megnézzük!!!!
  • Amon Serrano
    Érdemes nézni, egyszerűen függö lesz az ember!