71
-
gErEth #31 A Lost ehhez képest 0
2 nap alatt néztem meg az egész első évadot :)
de van aki egy nap alatt, hát durva -
#30 Hát tudod, Hál'istennek, nem egy Lost.
mert a Lost fasorba sincs a Prison Break-el,
a Szökés klasszisokkal jobb sorozat mint a Lost.
ugyhogy igazad van :) -
portable #29 Prison Break S02E01 Manhunt *AC3 5.1* *HDTV* *720p* *x264* -
#28 Hát nem tudom de sztem Lost se egy nagy világszám sőt... Született Feleségekröl meg ne is beszéljünk nem birtam 2 percnél tovább ( abban is Eva L. -t csodáltam :P ). Lost amilyen jol kezdödött olyan rosz lett első évad a vége felé. Amikor elkezdtek jönni a hangok a dzsungelböl meg fák dölni ide oda, na ott mondtam hogy ez is ennyi volt. -
winnie #27 a firefly is amerikaiaiknak készült -
Angyisz #26 brutál nagy sorozat, a FOX-on tegnapelőtt kezdték a 2. évadot már alig várom azt is -
csombesz #25 Szerintem ez a sorozat egyáltalán nem ismeretlen itthon -
Dav999 #24 rendben van ez a sorozat. dehát a firefly.. 1 perc néma csend :o :p -
Szefmester #23 én csak annyit hallottam róla, hogy elég szájbarágós és helyenként logikátlan a cselekmény... bár minke csodálkozni amerikaiaknak készült... a színvonalas Firefly sorozatot meg leállíttatták
-
#22 már bocs de a szinkronhoz csak annyi köze van az RTL-nek hogy ők rendelik meg... -
#21 Hány részt láttál? -
#20 Nagyon jó sorozat... lassan a végére érek...
de ez a szinkron ami a legújabb bemutatóban volt az vmi iszonyat tré :S :S
tipikus rtl klubos minőség... -
1Obi1 #19 Nem rossz, de azért nem egy Lost. -
Alkarcsont #18 Aztán majd kiderül mégiscsak bűnos.. láttátok a levél a halálsorról c. filmet? -
#17 És mire vársz?? :) Már kb. 13 órája elérhető. -
winnie #16 megint ez a fanfavorit sorozat téma... a loston kívül nem nagyon volt még roppant sikeres fanfavorit sorozat. nyilván ez is csak egy vélemény, de a fenébe is, az csőlátás, ha csak a warezból akarsz kiindulni.
szerintem ez a lényeg - nem reklám, csak nincs értelme kopizni. ez a véleményem. nyilván nem vagyok orákulum. -
winnie #15 ezt már a sorozat megkezése alatt lehetett tudni, hogy mi lesz a lényeg.
meg, ha akarom a szökés nem befejezett cselekményre utal, hanem magára az előkészületekkel tarkított folyamatra.
gondolom kígyót-békát mondtál a nagy szökés vagy a szökés az alcatrazból c film készítőire is:) (jó, nem mindenkinek egyértelmű, de én azt hittem, hogy az) -
vg #14 Heh, az 1 évad az úgy fejeződött be, hogy a barom RTL-eseknek sikerült lelöni az egész sorozat poénját a magyarosított cimmel... köszönjük! -
#13 Kösz az infót! -
#12 Ja már alig várom hogy tölthessem a 2. évad 1részt, mert az 1 évad az úgy fejeződött be hogy... majd meglátjátok :)
Én a 24-et se bírtam magyar szinkronnal nézni, mer szar, nem jön át egy csomó dolog úgy. Gondolom a PB-nél sem lesz másképp. -
#11 mennyiség ahhoz képest, hogy egyik tévé sem adta. És ha lenne egy kis sütnivalójuk, akkor igenis megnéznék hogy mi a népszerű a warezosok körében... csak ehhez túl szűklátókörűek. -
#10 Sok jót hallottam róla, biztos nézni fogom!
-
winnie #9 hehe. itt írtam én is erről - hogy vajon miért vette meg az intercom a dvd kiadásának a jogát már TAVASSZAL, a magyar tévépremier előtt. mi ez a nagy sietség azon cég részéről, mely az asva tagja:)
-
Cat #8 több tizezer? az mi? szerinted ez mennyiség? egy este kb. 4 millió ember nézi a tévét, annak 40e az 1%-a...
A lutri az, hogy ez nem top10-es sikersorozat amcsiban sem, akkor vajon hogyhogy pont ezt vették meg? netán figyelik, hogy warezban mit töltenek le az emberek? -
sokadikgab #7 Na ja, de aki mar egyszer vegignezte szamitogepen nembiztos,h. megegyszer megnezi a TVben is ...
Pl. ahogyan en se nezem vegig megegyszer. -
#6 "Az RTL Klub szerdai premierjével kapcsolatban elcsodálkozhatunk, hogy mi ez a nagy felhajtás egy olyan sorozattal kapcsolatban, melyet itthon a kutya sem ismer."
Kedves Szekeres Viktor, immáron 1 éve stabil, több tízezres nézőtábora van itthon a Prison Break nevű sorozatnak, anélkül hogy egyetlen tévé is sugározta volna. Ne írj hülyeségeket, ha halvány lila gőzöd sincs a dolgokról. Köszi. -
MrTressy #5 ill bocs 23 mat mert ma reggel megjelent a 2. évad elsö része is -
MrTressy #4 Hát aki megnézi tuti függö lesz és letölti a többi részt azonnal és végig nézi egybe mind a 22 részt .Ellenben a magyar szinkron nagyon rossz -
Tercsd #3 A legjobb a reklámplakátja a börtön falán...
-
beni002 #2 Megnézzük!!!! -
#1 Érdemes nézni, egyszerűen függö lesz az ember!