A szökés - Itthon szerdán indul a Prison Break

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Hány részt láttál?
InfectedMann
Nagyon jó sorozat... lassan a végére érek...
de ez a szinkron ami a legújabb bemutatóban volt az vmi iszonyat tré :S :S
tipikus rtl klubos minõség...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Nem rossz, de azért nem egy Lost.
Aztán majd kiderül mégiscsak bûnos.. láttátok a levél a halálsorról c. filmet?
lalakov
És mire vársz?? 😊 Már kb. 13 órája elérhetõ.
megint ez a fanfavorit sorozat téma... a loston kívül nem nagyon volt még roppant sikeres fanfavorit sorozat. nyilván ez is csak egy vélemény, de a fenébe is, az csõlátás, ha csak a warezból akarsz kiindulni.

szerintem ez a lényeg - nem reklám, csak nincs értelme kopizni. ez a véleményem. nyilván nem vagyok orákulum.
ezt már a sorozat megkezése alatt lehetett tudni, hogy mi lesz a lényeg.

meg, ha akarom a szökés nem befejezett cselekményre utal, hanem magára az elõkészületekkel tarkított folyamatra.

gondolom kígyót-békát mondtál a nagy szökés vagy a szökés az alcatrazból c film készítõire is😊 (jó, nem mindenkinek egyértelmû, de én azt hittem, hogy az)
Heh, az 1 évad az úgy fejezõdött be, hogy a barom RTL-eseknek sikerült lelöni az egész sorozat poénját a magyarosított cimmel... köszönjük!
HuAn82
Kösz az infót! <#worship>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sanyix
Ja már alig várom hogy tölthessem a 2. évad 1részt, mert az 1 évad az úgy fejezõdött be hogy... majd meglátjátok 😊
Én a 24-et se bírtam magyar szinkronnal nézni, mer szar, nem jön át egy csomó dolog úgy. Gondolom a PB-nél sem lesz másképp.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BiG G
mennyiség ahhoz képest, hogy egyik tévé sem adta. És ha lenne egy kis sütnivalójuk, akkor igenis megnéznék hogy mi a népszerû a warezosok körében... csak ehhez túl szûklátókörûek.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

jax
Sok jót hallottam róla, biztos nézni fogom!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

hehe. itt írtam én is errõl - hogy vajon miért vette meg az intercom a dvd kiadásának a jogát már TAVASSZAL, a magyar tévépremier elõtt. mi ez a nagy sietség azon cég részérõl, mely az asva tagja😊
több tizezer? az mi? szerinted ez mennyiség? egy este kb. 4 millió ember nézi a tévét, annak 40e az 1%-a...

A lutri az, hogy ez nem top10-es sikersorozat amcsiban sem, akkor vajon hogyhogy pont ezt vették meg? netán figyelik, hogy warezban mit töltenek le az emberek? <#ravasz1>

Na ja, de aki mar egyszer vegignezte szamitogepen nembiztos,h. megegyszer megnezi a TVben is ...

Pl. ahogyan en se nezem vegig megegyszer.
BiG G
"Az RTL Klub szerdai premierjével kapcsolatban elcsodálkozhatunk, hogy mi ez a nagy felhajtás egy olyan sorozattal kapcsolatban, melyet itthon a kutya sem ismer."

Kedves Szekeres Viktor, immáron 1 éve stabil, több tízezres nézõtábora van itthon a Prison Break nevû sorozatnak, anélkül hogy egyetlen tévé is sugározta volna. Ne írj hülyeségeket, ha halvány lila gõzöd sincs a dolgokról. Köszi.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ill bocs 23 mat mert ma reggel megjelent a 2. évad elsö része is

Hát aki megnézi tuti függö lesz és letölti a többi részt azonnal és végig nézi egybe mind a 22 részt <#vigyor><#vigyor><#vigyor>.Ellenben a magyar szinkron nagyon rossz <#rolleyes>

A legjobb a reklámplakátja a börtön falán...
<#taps><#nevetes1>
Megnézzük!!!!
Amon Serrano
Érdemes nézni, egyszerûen függö lesz az ember!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

← ElőzőOldal 2 / 2