48
  • sathinel
    Mikrofos, DT, úgy néz ki előbb utóbb belebuknak Európában az agresszív náci nyomulásuknak. Csak kár hogy nem kap a DT azért amit itthon is tesz(T-mobil és társai) valami komoly büntetést 10-15 éven át amíg csinálta a xart. Mert itthon csináltak azt szép lenne összegyülyteni és mutogatni hány panasz volt rájuk évente:D A versenynek meg nagyon jót tett...
  • Mice
    "Magyarország az Európai Unióban második helyen áll az úgynevezett piacelemzési folyamat, azaz a távközlési piac liberalizációs folyamatának megvalósítása terén,"

na nemá!
  • twollah
    Kivancsi vagyok, hogy itt mikor tortenik meg ez.

Ja ez mar Balkan.

Lofasz a seggunkbe hiaba vagyunk az EUban.
  • kicsizoz
    Ez nagy pofáraesés a DT-nek....
    Kiváncsi vagyok a következményeire, gondolom, most a többiek (többi ország nagy szolgáltatói) kivárásra fognak játszani, és nem mernek nagyberuházásba fogni... :)

Én nem látom ezt a helyzetet túl optimistán, mint egyesek... sőt...
  • junior117
    Vannak sajnos nyomai Tikom nálunk még mindig eröfölénnyel még visszael :(
    hurokhordozás
  • direwolf
    a magyar elektronikus hírközléspiaci szabályozás mint követendő példa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ha jól tévedek erre a "szabályozás"-ra adta áldását egy éve a FVF mikor egy civil keresetet elutasított azzal az indokkal, hogy az ADSL mellé kötelezett telefonvonal márpedig nem árukapcsolás. NO COMMENT SEGGNYALÓ BANDA!
  • gErEth
    tod egy vdsl fenntartása annyiba kerül, mint ma 4 adsl vonal és hát melyik éri meg? (jó lehet nem 4, de több)
  • Trucker39
    Szép volt Fiúk (lányok)!

Csak azt szeretném tudni, nekem mikor lesz VDSL-m, megfizethető áron?