48
-
sathinel #8 Mikrofos, DT, úgy néz ki előbb utóbb belebuknak Európában az agresszív náci nyomulásuknak. Csak kár hogy nem kap a DT azért amit itthon is tesz(T-mobil és társai) valami komoly büntetést 10-15 éven át amíg csinálta a xart. Mert itthon csináltak azt szép lenne összegyülyteni és mutogatni hány panasz volt rájuk évente:D A versenynek meg nagyon jót tett... -
Mice #7 "Magyarország az Európai Unióban második helyen áll az úgynevezett piacelemzési folyamat, azaz a távközlési piac liberalizációs folyamatának megvalósítása terén,"
na nemá! -
#6 Kivancsi vagyok, hogy itt mikor tortenik meg ez.
Ja ez mar Balkan.
Lofasz a seggunkbe hiaba vagyunk az EUban. -
kicsizoz #5 Ez nagy pofáraesés a DT-nek....
Kiváncsi vagyok a következményeire, gondolom, most a többiek (többi ország nagy szolgáltatói) kivárásra fognak játszani, és nem mernek nagyberuházásba fogni... :)
Én nem látom ezt a helyzetet túl optimistán, mint egyesek... sőt... -
junior117 #4 Vannak sajnos nyomai Tikom nálunk még mindig eröfölénnyel még visszael :(
hurokhordozás
-
#3 a magyar elektronikus hírközléspiaci szabályozás mint követendő példa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha jól tévedek erre a "szabályozás"-ra adta áldását egy éve a FVF mikor egy civil keresetet elutasított azzal az indokkal, hogy az ADSL mellé kötelezett telefonvonal márpedig nem árukapcsolás. NO COMMENT SEGGNYALÓ BANDA! -
gErEth #2 tod egy vdsl fenntartása annyiba kerül, mint ma 4 adsl vonal és hát melyik éri meg? (jó lehet nem 4, de több) -
#1 Szép volt Fiúk (lányok)!
Csak azt szeretném tudni, nekem mikor lesz VDSL-m, megfizethető áron?