348
-
#49 -
#48 Tudtam a másik topicról. Magam is rendszeresen látogatom. Az ok amiért ezt indítottam az #1-ben le van írva. -
#47 :) Nem tudhattad....vagy mégis? -
#46 Ami elég érdekesre sikeredett, de azért mutatós.
Akiket "megsértettem" a topiccal, azoktól elnézést kérek, de talán majd ők is megtapasztalják a szükségességét. A topiccím javítást köszönöm. -
#45 láttam én is -
#44 már kint van a logó:) -
#43 hónap -
#42 mindegyde várom -
#41 de csak honap adják:D -
#40 MOST MÁR MINDEGY, MEGHAGYTÁK TEHÁT ÉRDEMESEBB LENNE A SOROZATRÓL BESZÁLNI!!! -
#39 Nem igaz, mert lenne 2 topik...az egyik az rtlklubot követné nyomon, a másik a fox-ot. Tehát 1 évadnyi különbség lenne a kettő között. -
#38 én még semmilyen sorozatot nem töltöttem le netről és megvok nélküle, egyszerűen a tv-be jó nézni. -
#37 24-nek is jó lenne, mert azt is én most látom először a Coolon, és nem letőtőm a netről: S -
#36 nameg én -
#35 ebben a topicban legalább nem én vok az egyetlen aki most fogja először látni ezt a sorozatot:) -
#34 pontosan. -
#33 muszá[b]j -
FLeK0 #32 nem tudom olvastad-e a lost topicot az elmúlt évben, de vagy 10 oldalnyi vita volt az rtl/spoiler témában.
Egyszerűbb az első adás előtt lecsökkenteni ennek a mértékét 2 külön topikkal, a bannerba kell beleírni érthetően hogy kinek szól, és kész. -
DJviolin #31 Ez igaz. DE abba a fórumba nem csak egy RTL-s szinkronos szökéses rajongónak kötelező beleírnia. Hanem beleírhat az a tábor is, aki ezt a topikot fogja erősíteni. Az előrehaladottaknak pedig Spoiler tag, ha pedig nem használja, akkor bünti. Ennyi. A rossz szervezés miatt kár új topikot nyitni.
És kapcsold ki a CAPS LOCK-ot. :) -
#30 *Vreak=Break -
#29 ebben tökre igazad van. Akik most kezdik SZINKRONOSAN a filmet, igenis ne a Prison Vreak fórumra írjanak, hanem a Szökés-RTL Klub- ba! -
#28 van Spoiler makró igen.. igaz nemmindenki használja!
de GONDOLJ BELE HOGY HOGY ÉRZI MAGÁT VALAKI AKI CSAK AZ RTL KLUB-ON NÉZI EGY OLYAN TOPICBAN AHOL MÁR A NEMTOMHANYADIK ÉVADDAL ELŐREVANNAK, AHOL NEMTUD SENKIVEL NORMÁLISAN ELDUMÁLNI ARRÓL AZ EPIZÓDRÓL AMI ÉPP TEGNAP MENT AZ RTL-EN MERT TV-N MÁR SENKI SEM NÉZI.. HÁT SZERINTEM NEKED IS LOGIKUSNAK KELL H LEGYEN MÁR HOGY EZ A TOPIC NEM FELESLEGES..
és az hogy ha az ilyen topicok elszaporodnak az már nem ide tartozik, ennek van értelme és kész... a címe is mondja "A Szökés - RTL Klub (TV)" aki nem ott nézi ne írjon... -
#27 úgylátszik marad, mert a címet átváltoztatták RTL Klubos-ra, de nem értek 1et még most sem. -
#26 Maradjon. -
#25 diebanplzhtxvmbye -
#24 1et értek veled. -
DJviolin #23 Mellesleg nem kötelező visszaolvasni ott sem. És van Spoiler tag. -
DJviolin #22 Sg 2009. esztendeje
Topiklista:
Prison Break
A szökés - Prison Break
A szökés
Szökés
Szökés spoilermentesen
A Szökés második évada spoilermentesen
Lost
Lost második évad
Lost első évad spoilermentesen
Lost harmadik évad
Lost negyedik évad a második évaddal
Ugye ti se nem akarjátok, hogy ez legyen?
Egyébként azért is felesleges ez a topik, mert mondjuk valaki regisztrál fórumra, aki netről tölti, és véletlenül nem az előrehaladott topikba ír, hanem ide, akor úgy is lelövi a poént, mert feltételezi, hogy itt már mindeki előrehaladott mint ő. -
#21 én nem jártam volna oda, ahogy más általam tv-n nézett sorozat topicjába se nagyon járok, mert ott általában mindenki már nagyon előrehaladott, letöltötte torrentről, vagy nézi satelite-on.. szal sztem jo hogy van ilyen topic ahol azok dumálhatnak akik csak RTL -en nézik. -
#20 hátha ide fogtok járni akkor én is ide jövök ha majd nézem a sorozatot, mert ebben a helyzetben tényleg nem lesz értelme oda manni, mert szóba se állnak, de ha ez topic nem nyílt volna oda ment volna mindenki(1. és 2. szezonos is) -
#19 nem okoskodok, de ennek van topicja és tudom mi a helyzet, de sztem úgysem kell kettő belőle. -
#18 Ne okoskodja ma vazz... -
#17 ez a topic felesleges!!! -
#16 2006. augusztus 23., szerda, 21:10 -az első rész az RTL KLUB-on. -
#15 szerintem jó kidumálni minden részt az után miután az RTL en este megnézted, de ez az original topicban nem lehetséges mert azok ott már mérföldekre előre járnak.... szal sztem ne zárják a topicot:) -
#14 jo h van ez a tema nekunk RTL-eseknek is!
+fav
amugy nem figyeltem mikor is lesz a sorozat milyen idopontban? -
#13 Azert olvass vissza :)
A topicnyito is tudta, hogy van, megindokolta, miert nyitotta. Sztem sem muszaly bezarni. -
#12 ilyen téma már van -
#11 Maradhat.
RTL-esek ide jarjanak. Aki a masodik seasont nezi, az ugyse fog. -
#10 De tkp a masik topicba (en is oda jarok) mar a fejlec is eleg durva spoiler... :)