185
NOKIA N73 letöltések.
  • precision
    5 irányú: le, fel, jobbra, balra, és befelé (mint gomb)
  • zola2000
    Esetleg analóg mint a konzolos gamepadok (bár az túl jó lenne hogy igaz legyen XD)
  • zola2000
    Helo, ide is beírom, sehol sem találtam meg a neten, hogy az n73 joystickja 4 irányú mint a 6600é, vagy 8 irányú mint az ngageé?
  • beus
    Sziasztok!
    Nokia N73 nem magyar menüs telcsim van töltöttem fel rä csengö hangokat,de nem tudom beällitani csengeteskent.Tudna valaki gyost täjekoztatast adni?Köszi.
  • Röfikapitány
    Szia meg van még!Ez nem irányár ez 65.000!Annyi hogy kimaradt hogy adok hozzá egy 2Gb os kingston memóriakártyát is!
  • csukaviv
    Megvan még a telefon?? Ez ugye csak irányár? :)
  • Röfikapitány
    Sziasztok!Akit érdekel eladnám a gyárilag független nokia N73-at karcmentes megkímélt állapotban!+nokia füllhallgatóval+nokia bőrtokkal!!!

Ára 65.000ft sok programmal játékokkal!!!
  • grebber
    Nem tud valaki erre a telóra divx lejátszot?
  • vikings78
    Sziasztok.Most frissítettem a telómat,de az új szoftveren nincsen magyar beállitás.Tud segíteni valaki,hogyan tudom magyarosítani?Előre is köszi
  • rosta1994
    Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
    Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
    Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
    100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
    Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
    Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
    A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
    Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
    ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
  • culer
    http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php
  • vikings78
    To install the fonts:

(without card reader)
    1. connect your phone via mass storage
    2. open "resource" folder on memory card
    3. create "fonts" folder
    4. copy the files into that folder
    5. restart your phone

note: you cannot access mass storage if you have fonts installed, to
    change/remove the fonts:

1. turn off your phone
    2. remove memory card
    3. turn on your phone and wait for it until it goes on standby
    4. insert memory card
    5. wait for a minute
    6. connect your data cable and choose mass storage
    7. open the "fonts" folder
    7. delete or replace the set of fonts
    8. restart

helló. segitene valaki ennek a lefordításában. előre is köszi
  • Röfikapitány
    Heló!Aki tud olyanba segiteni hogy megosztani az otthoni netet a telefon részére az irja meg hogy is kellene csinálni köszi!!!
    A másik leszedtem egy theme editort de kellene egy olyan progi is ami szétszedi a téma.sis filet hogy az szerkeszthető legyen!aki tud ilyen irja meg a nevét vagy dobja be a linket!

nikoparogi oldalt ismerem konkrét név vagy letöltési linknek venném hasznát köszi!
  • gator
    Fiúk !!! Hogyha nem akartok SZÁZEZREKET kidobni GPSekre , akkor forduljatok hozzam ! Atalakitom Nokia okostelefonjat GPS navigacios keszulekre . Nem kell hozza tobb mint egy fejlett operacios rendszer a telefonon ( s60,9.1 ... ) és bovitheto memoris !!!
    Mennyivel kenyelmesebb lenne igy az utazas ? Telefon es egyben GPS ...
    Es az ar ha erdekel , kuldj ide emailt a telefonod tipusaval !!! : [email protected]
  • bacardi93
    de nme mert egyikse jo n73
    :S:S:S: szar
  • LoDMaSt
    ITT, regisztrálj, ha kell, a letöltéseknél van vagy 1000.
  • Verseghy
    Tudtok msn alkalmazást n73ra?
  • ent
    hi all

a sis fájlokat csak a memória kártyára tehetem fel?
  • Laky
    ha nem látogatod úgysem, akkor minek kérdezel ilyeneket?
  • Vlala #6
    Régebben kaptam egy SMS-t, hogy ha nem továbbítom 10 számra, akkor zseblámpává változtatja a telefonomat.
  • kulabácsi
    hmm sztem ezt egy gogliban talált oldalon sokkal inkább meg lehet nézni, ott többet leírnak mint itt....
  • soharobi
    Hát én továbbra is a vírusok után érdeklődnék, hátha valaki...
  • SHADOWEYES7
    mert
  • RaZoK
    szia!

miért kell típusról típusra topikot nyitni? :|
  • soharobi
    Sziasztok. Két napja van meg, teljesen behülyültem tőle, annyi mindent tud nem térek magamhoz. Ezelött 2 hónap alatt kinyírtam egy 6280-at, mégelötte Sonyericssonokat nyüstöltem. Régen volt egy 6600-m, de az régen volt. Így a symbian tök új nekem, legalábbis ahogy ebben a telóban van. A legfontosabb kérdésem: Tényleg lehet rá vírust kapni? Ha igen akkor hogyan? Lehet azt orvosolni? Gyárilag van benne valami antivírus program, de netes hozzáférést kér, próbáltam letölteni, nem ment. Tehát?