United 93
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az van (valamelyik nap) hogy United 93. Akkor most mivan? ilyen hamar benyomták tv-be?
Az egyik nézõ pedig azzal nem volt tisztában, hogy mire ül be. Kifele a moziból magam mögött valami kényes nõi hangot hallok: "Hát ez elég unalmas film volt. A múltkor láttam az Éjszakai járatot, az sokkal jobb volt, voltak igazi szereplõk, meg egy csomó izgalmas jelenet..."
Szerintem szegény nem tudta,hogy ez valós eseményeket dolgozott fel, nem pedig egy hollywoodi film.
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én színészi játékra, kameratechnikára, eseményszálra és dramaturgiára értettem, hogy melyik a jobb film. Elvégre valami különbségnek csak kell lennie, ha a színészek is mások?
[email protected]
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Õk is csúsztatnak... 😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ahhoz képest hogy mióta itt vagy ,és mennyi topicot nyitottál, furcsa hogy nem tudod.
[/img]
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A filmrõl annyit, hogy nagyon magával ragadó. Én elsõnek valami csöpögõs amerikai kommersz vacakot vártam, ehelyett egy csontig hatoló drámát kaptam sok hétköznapi emberrel, és reális helyzetekkel. (Értsd, Rambo nem lövi halomra a terroristákat, nincs egyszemélyes szuperhõs, stb.) Ez a film ki tud váltani egy olyan érzést az emberbõl, amit utoljára a Shindler listája végénél éreztem: katarzist!!!
Nem csak vígjátékokat kell csinálni magyarországon amin röhögünk egy jót, meg történelmi iskolafilmeket.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A végeredmény egy valós idõben játszódó, döbbenetes erejû krónika lett a modern és a régi világ pusztító erejû ütközésérõl és a bátorságról, amely ebbõl a tragédiából született.